Sponsorer

Varje gång vi publicerar en person som försöker få kontakt med barn i sexuellt syfte så kommer kommentarer om att vi inte bryr oss om förövarens eventuella barn och att dom får lida när vi outar personen.

Vi försöker alltid att på alla sätt försöka att det blir så lite problem för förövarens familj som möjligt men det går ju aldrig att garantera att det går helt smärtfritt. Vi använder alltid barnperspektivet och vi vet att vi räddar många barn då vi hejdar förövaren att komma i kontakt med barn.

Vi fortsätter med att fiska upp män som försöker förgripa sig på barn tills det blir lagändringar som gör det tryggare för alla våra barn. Våran vision är att alla barn skall få växa upp utan sexuella övergrepp.

Nu har vi outat nästa 70 män och vi ser också vissa mönster hur männen försöker kontakta barnen och våra fiskare har blivit väldigt duktiga på att fiska upp monster, utan hjälpen från våra medarbetare så hade jag och Sara inte kunnat konfrontera så många vi hittills gjort.

Till er som tycker vi inte skall publicera gäddorna på Dumpen på grund av att deras offer får lida en gång till när vi lägger upp filmer och chatten så har vi en annan syn på det.

Vi blir väldigt ofta kontaktade av offren och deras familjer  där dom tackar oss för publiceringen då dom känner att dom får en liten upprättelse. Cirka fyra procent av alla anmälda sexuella brott mot barn leder till en fällande dom och många barn tvingas sitta och se på när förövaren blir frikänd.

Det finns en del som har uppfattningen att vi gör mer skada än nytta med publiceringarna på Dumpen men vi vet att gäddorna trivs bäst när dom inte syns eller hörs och det vill vi ändra på.

Vi börjar också se att en ganska hög procent av männen vi konfronterar redan är dömda för sexuella övergrepp och det gör oss väldigt oroade och även maktlösa då våra flesta konfrontationer inte leder nån vart när vi lämnar över allt material till polisen utan det läggs ner ganska omgående.

Barn är inte vår framtid, barn är nu!

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

10 thoughts on “Barn är inte vår framtid, barn är nu!

 1. Så bra skrivit! Jag håller med! Om barn nu ska vara våran framtid måste vi ta hand om dom nu!!
  Solen skiner på er 💕

 2. Heja er! Tycker att ni gör ett jättebra jobb! Ert jobb är så viktigt på så många plan. Inte bara att ni outar gäddor så att omgivningen kan skydda barnen från dem. Men också att ni gör många människor medvetna om problemet, människor som kanske annars inte förstått omfattningen och konsekvenserna av övergrepp. Ni når barn som blir groomade/utsatta, erbjuder hjälp och stöd, tar bort skammen från barnen och får dem att berätta vad de blir utsatta för. Överlevare får hoppet tillbaka. Känns som att ni satt en snöboll i rullning som snart kommer bli en lavin. Inte en pedofil går säker och barnen har någon som står på deras sida. Alla fega (pk) personer som skyddar förövare, skuldbelägger offer och lynchar de som försöker skydda barnen kommer snart tystna när människor i större omfattning förstår vad som pågår och kritiken kommer i stället att vändas mot dem, deras agenda och syften.

 3. Ni gör skillnad, tro inget annat.
  Jag önskar att ni fanns på min tid så jag som liten 4-åring slapp ta en vuxens ansvar på bekostnad av mig själv.
  Ni gör verkligen stordåd och skillnad, tack för att ni finns!

 4. Er swish funkar inte!

  Fortsätt göra det ni gör o skit i vad andra säger!
  Ni är av de få som tar ansvar!

 5. Hittar inte de senaste avsnitten av Dumpenpodden som är från 27 Mars. Kanske har jag missat, men kan inte hitta sista programmet här.

 6. Helt rätt att hänga ut de! Finns ingen anledning för pedofiler att få vara anonyma.

  Ni gör ett fantastiskt jobb 🌺

  1. Hej Maria
   Du kan även skriva till Borås Tingsrätt (e-postadressen finns på deras hemsida) att du skulle vilja ha domen XXX så skickar de den till dig på e-posten.

 7. Ni gör ett fantastiskt jobb och det behövs verkligen!
  Det är synd att ni inte jagar kvinnliga förövare, de är kanske inte så många, vad vet jag. Det jag däremot vet är att de finns och alltid har funnits och att de ställer till lika mycket skada i sina offer som manliga predatorer gör.
  Jaga på, använd gärna en harpun som är inställda på att avslöja kvinnor som förövare!

 8. Det finns nån Abbe Ali född -84 i Eskilstuna som addar 11 åriga tjejer på snap, min dotter nu senast som kom och visade försöket till mamman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *