Sen vi publicerade inlägget om ”den bölande pedoraptorn” i lördags, så har det hänt massor.

För er som inte läst det så hittar ni länk till inlägget längst ner.

”Tioåringen” som han bestämde träff med, i fredags blockades i samband med att han fick en lapp om att han blev filmad på Frölunda torg, men där 10 åringen försvann, tog en ”14 åring” vid. 

Peddot och 14-åringen (som i själva verket är 50) bestämde träff utanför Pressbyrån i Västra Frölunda i söndags, och då passade jag på att anmäla ärendet till polisen. Med tanke på att den kontakten inledningsvis var med en riktig 10-åring, så gick brottet att polisanmäla. Jag berättade för polisen att han ska träffa en kvinna i 50 års åldern som hävdar att hon är 14, och att han dyker upp klockan 17 med mobilerna fullmatade med konversationer där han tydligt uttrycker sina vidriga avsikter, och videos där han spelar både gitarr, skinnbanjo, för 14-åringen är långtifrån den enda som han har kontakt med. 

Med riggade kameror, förväntade vi oss en insats, men det enda som syntes, och som syns på bild, så är det en nojig fjåne som lubbar fram och tillbaka med en påse på axeln för att dölja huvudet. 

 

”Fjortonåringen” beklagade att hon hade fått förhinder, och han åkte hem. Med tanke på att det var söndag, så tänkte vi att polisen kanske hade annat att pyssla med, men förväntade oss att han skulle få besök nu under veckan. 

Idag fick han besök, dock inte av polisen. Två oroliga handläggare från socialförvaltningen sökte upp honom, men är han inte öppnade dörren så skrev handläggarna ett brev och la I hans brevlåda. Nu är ju plantan så korkad att han tror att ”14-åringen” är på hans sida, så han skickade en video på när han drar i sin wurst och brevet från soc till henne.

Detta skrev soc:

”Hej ! Vi är osäkra på om du vet hur exponerad du är på nätet i dagsläget. Dessa uppgifter finns på många olika sidor med många olika följare. Namn, bild, filmer, adress. Alla dina domar där finns också utförligt beskrivet de kontakter du tar med små barn och vad du skriver till dem. En av dessa sidor är skapad av en person som tidigare uppmanat till våld mot vuxna som kontaktar barn i sexuella syften. Vi tänker att det är riskfyllt (i högre utsträckning än tidigare) för dig att vara kvar i Frölunda. Vi har försökt nå dig men inte lyckats och därför skriver vi detta brev.”

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

Dumspånet tror fortfarande i skrivande stund att 14-åringen är hans vän, men med detta inlägg så lär han väl bli varse att så inte är fallet. 

Han är precis som resten av sina gelikar hal som en fisk i olja. Utan några som helst samvetskval kval så skyller han att han är ett monster på alla andra, och gnäller till en flicka som man tror är 14 om att alla är så elaka mot honom som exponerar hans försök att våldta barn. 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

I domen från 2015 skyllde han på att hans våldtäktsoffer var som plåster och hoppade upp i knäet på honom. Nu skyller han till en nära anhörig, chatloggarna som publicerades i lördags på att någon hackat hans konto. Undrar I mitt stilla sinne om det var en  peddo-bot som dök upp både på Frölunda torg i fredags och utanför Pressbyrån I söndags, för om kontot skulle varit hackat, så skulle plantan knappast ha dykt i egen hög upp på plats.

Ps.Undvik toaletterna på Frölunda torg, vi har en video på när han spelar skinnbanjo därinne. 

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Den bölande pedoraptorn (EJ FÖR KÄNSLIGA!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X