Igår när jag satt och mumsade i mig middag, så ringde telefonen. Hemligt nummer stod det i displayen. Lite ofin som jag är så svarade jag med munnen full av potatisgratäng. I andra änden var en man som inte hade bättre hyfs, eller så hade han kanske bråttom, vad vet jag? Han presenterade sig iallafall inte, men han sa: ”Om du inte slutar så råkar du illa ut” och sen la han på luren.” 

Barnen tittade på mig med runda ögon, och jag fnös att jag minsann inte tänkte sluta med det som jag håller på med, dvs. äta min mat. Sen slog tanken mig att det kan vara något kioskmongo som ringt swish-numret på Dumpen.se, för då kommer man mycket riktigt till mig, men nej jag tänker inte sluta, vi tänker inte sluta förrän vi ställt skåpet där det ska stå, och med tanke på att någon dristar sig med att ringa och hota för att ni ska kunna fortsätta våldta barn, och att ni tror att ni ska kunna skrämma mig till tystnad, så kan jag garantera att vi under kommande vecka kommer att publicera både ett antal chattloggar med bilder och allt, så att ni precis som snubben som vi filmade kommer att få gå runt med påse på huvudet.

Ser ni idioter som knallar runt och gömmer sig bakom påsar så vet ni vad det mycket troligt är för avarter, och jag kommer garanterat att knata runt hela sommaren i elefanttröja och en jobbig jävel armband, för att avarter ska veta att nu är det hög tid att backa från barnen. 

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

2 thoughts on “Om du inte slutar så råkar du illa ut..var det någon som sa i telefon..

  1. Fy fan vad otäckt men bra att du står på dig kram å tack för samtalet igår annika

  2. Bra att du inte låter sig skrämmas. Detta är ju ett bevis på att det ni gör har effekt👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X