• #tbt För ett gäng år sedan fick jag frågan om jag kunde tänka mig att att hoppa in på kort varsel i Vem vet mest med kändisar och i så fall skulle jag infinna mig tidigt nästa morgon i @svt s studio i Göteborg, dom spelade in fem program på raken för att sända ett program per dag. Jag tycker frågesport är en kul form av underhållning och vi alla hade jävligt kul under inspelningen och det tog nog längre tid att spela in för det blev hysteriskt emellanåt. Det gick väl inte nåt vidare för mig men underhållande blev det. Ni som följer såna program kanske inte riktigt vet hur det går till för det finns ju lite detaljer som inte tittaren känner till. Jag fick frågan dagen innan och tackade ja och fick några sidor på mailen om programmet och även en sida jag skulle fylla i vilket jag inte orkade. Den sidan har en viktig funktion om man verkligen vill vinna till alla pris för där skriver du in intressen och vilka ämnen du är bra på generellt och vilka ämnen specifikt du är gillar/hatar detta läggs in i datorn som på chans väljer frågorna som du får upplästa av programledaren. Detta är inget fusk för det är ett sätt att jämna ut så att alla som är med skall ha en chans att glänsa och det gör ju programmet spännande. Men om man inte har kryssat för favoritämnen och inte heller markerat vilka ämnen man är tragiskt dålig på är ju chansen ganska stor att få helt sjuka frågor från datorn. Jag åkte ut på frågan ”Vilken är förra årets perenn? 🤣 Alltså inte årets perenn utan förra årets… Roligt blev det i vart fall och jävligt underhållande, vem som vann kommer jag inte ihåg men skumma frågor kom mot mitt håll mest hela tiden och bara det var skitkul! Klippet ligger på uttåget ligger på youtube för den som är intresserad! https://youtu.be/bQVMQavI2_4 #vitskogsaster #vemvetmest

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

1 thought on “Vilken är förra årets perenn ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X