Sponsorer

#tbt Topp 3 genom tiderna på samma bild @245sotomayor @mutaz.barshim I Monaco för några år sedan. Det är inte ofta jag numera tänker på idrottskarriären eller höjdhopp överhuvudtaget men den här bilden är jag faktiskt stolt över, varken före eller efter har vi tre träffat varandra tillsammans så bilden är lite historisk. När jag ser foton på oss höjdhoppare så slår det mig hur väldigt lika vi är till sättet och hur lätt det är att umgås och det snackas aldrig höjdhopp eller friidrott när vi ses utan helt andra saker.. Detta gäller nästan alla höjdhoppare med vissa undantag 😉 #höjdhopp #highjump #highjumpers #bestofthebest #worldrecord #europeanrecord #242 #243 #242 #trackandfield

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *