#tbt fyra år sedan och vi hade precis hämtat lilla betonggrisen @sotothestaffy Tiden flyger iväg och Soto har gått ifrån att vara en överenergisk liten valp som tuggade sönder allt i sin väg till att bli en vuxen gentleman som har världens största hjärta. Jag klarar inte av att ta hand om honom nu så jag är väldigt tacksam att han får vara hos sin polare @albusamstaff uppe i Norrland och jag vet att han är i paradiset om man är hund. Det är sjukt jobbigt i och med att Soto har varit vid min sida nästan 24/7 och varit med överallt när jag har jobbat. Det känns skönt att ha en hund som älskar människor annars hade det varit svårt att be om hjälp när man själv är för dålig att ta hand om honom. Tack till @tessvestberg och @mariannevestberg för ni låter den lilla grisen vara hos er och hoppas han känner igen mig när jag skall hämta hem honom… #staffe #stsffordshirebullterrier #dogsofinstagram

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete, så är vi otroligt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X