Sponsorer

Tre dagar i rad i Slottskogen och tog backarna upp till djuren men fan va tungt det var… En puls som kändes som hjärtat hoppade ur bröstkorgen, men den känslan känner jag igen från åren då jag festade för mycket men nu känns den höga pulsen nästan behaglig och absolut inte som ibland på meningslösa efterfester en måndag morgon i nån sunkig lägenhet, jag är så jävla glad att den tiden är över för min del. Det blev lite längre pauser på parkbänkarna vilket är najs i solskenet. Nerför backarna är en helt annan femma för musklerna vill inte riktigt vara med, det här en påminnelse att vi alla blir äldre och nu inser jag verkligen vikten av att sköta fysiken för om det känns så här jävligt när pensionen kommer vill jag inte vara med längre… Jag vill komma igång ordentligt och tillbaka till hur kroppen mådde innan jag blev sjuk och det snabbt. Kanske lite för mycket att önska men jag kommer gå allin för ingen kommer ihåg en fegis😁 #kylp #242  #slottskogen #göteborg #gbg #sverige #sweden

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *