Sponsorer

Det blev inte Slottskogen idag utan det blev Botaniska Trädgården vid Änggårdsbergen mitt emot Slottskogen. Detta är verkligen en oas som allt för få göteborgare vet om men kanske lika bra det så inte den stora massan väller in. Idag har jag en mellan dag när hjärnan känns som munkskum, hade tänkt att fixa lite med vardagliga måsten som räkningar och skit men insåg att det ville absolut inte hjärnan va med om. Det som är skönt är att jag har helt plötsligt blivit av med ångesten som jag har haft senaste åren och inte oroar sig för framtiden, jävligt att man nästan måste gå och dö för att få den insikten och bli lite bättre på att känna kroppens signaler. Så idag tar jag det lite lugnare och i stället förkovrar mig i botanik, tänkte kolla upp vilken perenn som blev förra årets favorit och även ta pulsen på vilken perenn som kan bli årets, det är jag och alla pensionärer som strosar runt här bland hyacinter och körsbärsträd och dom håller säkert reda på perenn hemligheterna… #skogsmulle #botaniskaträdgården #göteborg #gbg #sverige #sweden

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete, så är vi otroligt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *