Jag kunde inte hålla mig ifrån Slottskogen idag heller, vaknade med en jävulsk träningsvärk i vader och lår och ryggen ska vi inte tala om men bästa receptet är att aktivera musklerna så dom får genomblödning. Men det blev det lilla varvet för gårdagen var lite väl tuff. Jävlar vad mycket foliehattar och rättshaverister som dök upp och kommenterade filmen jag la upp igår, finns ni på riktigt?? Då måste jag få fråga följande, vem/vilka ligger bakom att hela världen har drabbats av pandemin? Vad får den/dom skyldiga ut av att folk dör, sjukhus är överbelastade, affärsrörelser och privatpersoner tvingas till konkurs och vi tvingas isolera oss? Var har ni fått informationen som styrker era påstående? Kom inte med att till och med internet är kapat och inte tillhandahåller sanningen som ni har lyckats snappa upp nånstans. När man kollar era profiler möter man motvallsfolk deluxe som inte missar nån konspirationsteori om det så gäller vem som sköt Kennedy och Jimmy Hoffa lever och jobbar på IKEA i kungens kurva sen så har ni kommit över hemliga kartor som visar tunnelsystemet under vita huset som är på nätta 800 mil… Varför vet ni så mycket mer än alla andra? Borde ni inte varnat alla oss döskallar om den stundande pandemin, eller just det ja pandemin är påhittad… Jag föreslår att alla ni rövskallar som håller på och förolämpar och förringar all sjukvårdspersonal gemensamt med era likar skriver på ett kontrakt att ingen av er skall belasta sjukvården eller försäkringskassan när ni blir sjuka, sen kan ni också skriva på ett avtal där ni förbinder er att betala vite på låt säga 1000kr vid varje gång ni provokativt försöker blanda in fabler och annan hemmasnickrad forskning på vanliga människors sidor, pengarna går oavkortat till dom hårt arbetande sjuksystrar/undersköterskor och läkare! Och vill tillägga att jorden är rund, jag vet det av egen erfarenhet då jag har rest extremt mycket i mitt liv och oavsett om nån obskyr professor fån västra LosAngeles säger att jorden är platt så ska ni foliehattar lita på mig i den frågan😉

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X