Tillbaka uppe i Norra Tjottaheiti och samlar krafter, ser ut som storebror har släppt spärren lite tidigare men jag förutsätter att jag åker på nån retroaktiv avstängning så fort jag skriver i 2forty2 forumet vilket visar att vi är påväg och vi kommer ganska snart lämna aktivisterna kvar för allmän näsringsåskådning. Har stått några dagar i kylboxen för något nån hävdar jag har eller kanske har tänkt att skriva på Facebook men dom är lite luddiga med vad som inte passar så då känns det ju som att det är grönt att ånga på i gamla spå igen… #norrland #spring

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt så når du oss lättast på telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se Tillhandahållare: Sara Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.