#tbt I mitt program Patrik Möter på @tv3se fick jag träffa idrottspersonligheter som jag ser upp till och det blev många underbara möten, det mötet som jag kanske uppskattade mest var det med @stefan_schwarz1969

Ett möte som egentligen inte skulle bli av för vi hade bokat en annan snubbe som åkte slalom men mer känd från youtube och han hade tagit fel på månad och dag för han var uppe i nåt norskt berg iställetför i Monaco där redaktionen hade förberett allt.

Redaktionen hade till och med hyrt en sportbil som skulle va ett av inslagen i programmet. Allt avbokades och det var du Guds namn dök upp, vi trodde att Monaco skulle bytas ut mot Soliga Portugal där Stefan bor men icke sa Nicke.

Schwarz hade skrivit på för Helsingborg som andre tränare så det blev ett regnigt och blåsigt Helsingborg istället. Jag måste erkänna att vi blev jävligt irriterade på youtubestjärnan och mindre sugna på att allt flyttades till Skåne men det var viktigt att inte låta det gå ut över Stefan.

Nu blev just detta programmet ett av dom roligaste mötena för min del för Gud som han kallas har en jävligt rolig eftertänksam inställning till livet som jag gillar skarpt.

Som fotbollsspelare har han alltid varit min favorit och jag vill kalla honom för fotbollens Börje Salming @bjsalming som också var med i min serie och blev ett jävligt bra program.

Det blev tre fullspäckade dagar i Helsingborg med tufft schema både inspelningen och även jag och teamets försök att tömma stadens alla vattenhål.

Det blev lite grus i maskineriet då efter en hård sista natt plötsligt inslagsproducenten Bobbo Krull @krullokriminell kom på att det fattades en intervju med Schwarz och väckte mig efter jag hade sovit en timme klockan 06.00 och beordrade mig till inspelningen.

Det blev världens sämsta men kanske roligaste timma, jag hade typ två promille och Bobbo bara skällde på mig och Stefan bara skrattade… Det gick bara att använda några sekunder från den inspelningen..

Efter det programmet har vi hållit kontakten Stefan och jag och även gjort annan tv tillsammans och Stefan är en superkille och grym som mentor för unga talanger för inställningen till fotboll och livet är 100%, Stefan är definitivt en kille man vill ha med sig i krig!

Vill ni hjälpa mig och Sara i vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X