Då är det åter dags att få läsa om en gränslös äldre man inom idrotten som trotts hela Svenska idrotten har genomgått ett stort arbete med värdegrundsfrågor och normer som enligt dom själva har varit extremt lyckat.

Ändå sitter det nu en av topparna och en igenkänd profil för hela rörelsen och enligt honom själv sexchattar om barn fast då utan någon sexuell tanke utan mer nån slags självhjälp för honom själv då han säger sig ha en hemsk barndom med självupplevda övergrepp.

Det där med det självupplevda kan han ju bara själv svara på och psykologer och forskare expressen pratar med hävdar ju givetvis att han har säkert upplevda övergrepp med sig och det är då just därför han nu lever ut dessa med andra han chattar med.

Det intressanta här är att specialisterna som uttalar sig i expressen säger att huvudpersonen är väldigt farlig för att i chatten hetsar man varandra och det ökar risken att övergreppen tar sig ifrån datorn och blir verklighet.

Detta borde ju då inte finnas enligt den självutnämnda expertisgruppen som har jobbat i det tysta dom senaste åren och säger sig ha koll på dom där ca 30% av pedofiler som är fromma och icke aktiva…

Den här mannen sitter alltså på en hög post inom idrotten och har nu blivit påkommen med att nästintill varje dag söka i olika chattrum efter likasinnade, man undrar ju då om han inte också finns på alla plattformar där barn finns tillgängliga nästintill dygnet runt.

Mannen hävdar att han bara blivit utsatt själv för övergrepp i ung ålder och aldrig gjort illa ett barn, det där tar jag med en nypa salt för det är en gammal slentrianklyscha som psykologer ofta vill fästa på förövaren så att han blir mer mänsklig och lite synd om. Om du frågar en överlevare om att utsätta barn för samma sak dom själva fick genomlida så finns det bara ett svar på det och det är absolut inte!

När man läser artikeln så ser jag direkt mönstret att gärningsmannen erkänner extremt lite och har förklaringar för allt och dessutom känner jag just den där äckliga tonen och attityden som även Viljo hade, och det är offerrollen som bakas in i olika frågor och tillslut blir det just ingeting.

Hade psykologerna testat att närma sig honom med uppfattningen att han redan begått övergrepp och att mannen ljuger både i dom stora frågorna men även i dom små detaljerna så hade en helt annan typ av man visat sig, samma man som tyvärr bara barnen får möta när dom är ensamma med honom..

Gå in och följ facebookgruppen Dumpen.se och bli med oss i kampen för barns rätt till sin uppväxt!

https://www.expressen.se/sport/idrottstoppens-dubbelliv-pa-natet-chattade-om-brutala-barnvaldtakter/

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete, så är vi tacksamma för all hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X