Sponsorer

Saknar dom små grisarna @sotothestaffy och @albusamstaff och skogen med Norrlands luften, trodde aldrig jag skulle skriva en sån här mening😀 Det kommer ta ett tag innan jag är fit for fight igen men en sån resa jag har varit med om gör att man blir väldigt ödmjuk och även får en att omvärdera livet. Bilden är tagen i Örnsköldsvik och jag saknar den dagliga rutinen med långa promenader uppe på Öviks bergsmassiv, vem fan kunde tro det asfaltsbarn som man är…

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete, så är vi otroligt tacksamma.

1 thought on “Trodde aldrig att jag skulle skriva..

  1. Jag tycker att ni gör ett bra arbete, genom att ni namnger dessa vedervärdiga spillror av homosapiens. Och att ni hänger ut de med bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *