Hittade en dagbok som dom som hade hand om mig på @sahlgrenska som förklarar dag för dag vad som gjordes under tiden jag var nersövd. Att jag visar bilderna här beror på alla jävla ärthjärnor som poppade upp när jag ifrågasatte göteborgarnas attityd till covid-19, jag väcktes efter typ två veckor och hade en kropp jag inte kände igen för jag kunde inte röra mig första dygnen och märkte att jag hade tappar väldigt mycket i vikt. Jag hörde ju att det var andra patienter på iva där jag låg lite mer än tre veckor. Att det finns rövskallar som förnekar pandemin skulle snacka med dom som jobbar där för dom sliter som djur och är dom riktiga hjältarna som inte förtjänar att få höra dessa foliehattar, rättshaverister, motvallsidioter eller hobbyforskare som tävlar om att överträffa varandra med fabler om regeringar och storfinansen nu har gått ihop och gör nån slags utrensning på medicinsk väg, bara ett problem i den ekvationen är att idioterna var ju tidigt ute med att Corona var en bluff för att sen hoppa på vaccintåget och förklara att det var den stora boven! Jag såg och hörde hur hemskt sjukdomstillståndet är för covid då det är jävligt svårt att få luft och det är som att drunkna… Jag hade själv liknande symptom och väldigt dåligt med syre i blodet och fick sövas ner så maskinerna fick sköta det, jag förstår nu hur nära det var att jag inte klarade mig och jag hyllar alla som hade hand om mig under hela vistelsen på Sahlgrenska, jävulen i mig tycker att alla jävla förnekare och antivaccin idioter borde få känna på att drunkna i sig själv utan att få nån hjälp av samhället, men så får man väl inte tänka eller? #covid_19 #corona #förnekare #rövhattar #rättshaverister #göteborg #sverige #sweden

Vill ni hjälpa mig och Sara i vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

2 thoughts on “Dagbok som nedsövd

  1. Fy fan, håller med dig till 100% idioterna som motsäger vaccination har inget under skalpen! Låg på IVA under jul och nyårshelgen i covid19, vill aldrig göra om den resan. Underbar personal som gör allt för en❤ Nåväl ert arbete är grymt, synd att det behövs / må väl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X