Sponsorer

Även om jag är långt ifrån toppformen så känns det fan så mycket bättre i huvudet att veta att den totalt självdestruktiva sidan hos mig bleknat och inte gör sig påmind så ofta längre. När jag tittar på siffrorna så är det lite skumt att inom kort blir det två år utan flyktbeteende.

Det vore en lögn att säga att det har varit enkelt för det har det absolut inte utan det känns ibland som det finns nån övre makt som som roar sig med att dra undan mattan för mig i alla lägen, men samtidigt när jag tittar bakåt så gör det mig bara starkare.

Att jag åkte på sepsis och lunginflammation stod väl i manuset för 2021 och det var och är fortfarande jävligt jobbigt och hade jag inte haft min idrottsbakgrund så hade det slutat helt annorlunda för helt plötsligt så har tävlingsinstinkten smugit fram och jag pressar mig varje dag även om det gör ont.

Jag har fått höra att det kommer ta mellan sex månader till ett år att bli bra igen och där kommer mitt gamla jag in för när jag ställs inför ett sånt scenario så kickar hjärnan direkt in med att hitta vägar att förkorta den tiden minst ner till hälften.

Det känns varje morgon att det kanske är för mycket begärt att kroppen skall klara det men jag har hela mitt liv klarat av saker som andra har sagt till mig att det kommer inte funka.

Jag minns första gångerna jag försökte mig på 2 meter i höjdhopp och det kändes omöjligt men stannar man i den tanken så blir det lätt att man bara stannar där, känslan är obeskrivlig när jag väl klarade två meter och samma sak upprepades på dom högre höjderna och den känslan har jag tagit med mig i allt annat jag har sysslat med.

Men den känslan trubbades av successivt för att nästan varit borta senaste 6-7 åren så min sjukhusvistelse har fört med sig nåt väldigt positivt, jag vet nu att livet är värt att leva och klarade jag sjukdomen så ska jag även klara av att rätta till allt annat som Corona har förstört rent ekonomiskt.

Men en sak är säkert hade jag inte ändrat livsstil så hade jag inte klarat mig för kroppen hade inte orkat och det är jag väldigt tacksam för idag, och vill tacka alla som har hjälpt mig under den här tiden, ni vet vilka ni är🙏

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *