Sponsorer

Avenyn Sveriges nöjesgata nr1  07.15 har jag vandrat upp och ner säkert i hundratalsmil antingen mellan barerna och klubbarna men även desperata jakten på efterfesten med vakna människor som man under åren skaffade sig en jävulsk rutin likt en Masaikrigare letar upp ett lejon med bara en pinne i handen….

Att hitta efterfesten upplevde man med vällust och en stor portion yrkesstolthet, när det i själva verket var typ alltid samma sorts människor dvs alla hade lakansskräck och en liten tanke att du träffar kanske din blivande fru där bak i köket och disken inne på nåt av ställena på Avenyn som stängde 3 på natten, varför var det då full spruta i köket? Varför är det alltid mest folk och roligaste i köket på en lägenhetsfest? Frågor som vi nog aldrig får ett vetenskapligt hållbart svar på, och så skall det nog vara, lite mystik kvar för den kommande generationen…

Just för den kommande generationen är den här texten tillägnad för jag kommer på att jag ler hela vägen ner för paradgatan och ser mig själv för sisådär 40 år sen leka jävulen på gatan man ägde, underbara sommarnätter men mycket önskan,hormoner och förväntan i luften blandat med Fahrenheit när pappas rika ungjävlar tog över, fast att jag inte hade nån farsa eller rik sån hade jag löst det själv så en juggerulle med 40 tusenlappar var inte ovanligt och i den grupp jag hängde i var det lagom för vem ville flasha för mycket liksom… Det är för jävligt att ni kids missar två år och kanske till och med 3 prim inte Coronan släpper… Men ni är också värda några vilda år på hemmaplan och skapa myter och legender även om det mesta redan är gjort… Så glöm att kidnappa en pingvin och ta med på en helnatt med allt vad det innebär, glöm sno spårvagnen på Valand och kör till Härlanda utan att åka fast och glöm definitivt att häckla en av USAs kortaste megastjärnor framför scenen påParklane  och bli utburen på gatan av den lilles livvakter för att 5 sekunder efteråt ännu ner häcklande exakt på samma ställe , det var på den tiden VIP-kort betydde nåt😉 Dem tre anekdoterna är helt Sanna och underskriven har svårt att snacka bort sin del. Kids om vi nu hjälps åt så löser vi coronan och sen är det er tid!! Fuckcorona

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *