#tbt Ett riktigt kul jobb jag har gjort var VM i poker i Las Vegas som jag bevakade för @svenskaspel för ett gäng år sedan. Vi gjorde korta reportage både med deltagare i turneringen och även reportage runt om kring i stan.

Ett riktigt smäckjobb då vi oftast hade inspelning varannan dag men vi festade mer eller mindre varje dag så det kändes som ett tufft jobb oavsett… Las Vegas är ett sjukt ställe men samtidigt helt underbart även om du som jag aldrig har gillat att spela.

Jag satt oftast i samma bar på Caesars Palace där man kunde spela en del spel i bardisken, dom hade ett system så om man spelade med dubbel insatts så drack man gratis, alltså inte så genomtänkt från deras håll för det blir ju en utmaning för en sån som mig…

Efter tre dagar så fick jag specialregler som bara gällde för mig så nu blev det gratis dricka om jag spelade med tredubbla insatsen vilket var ok för min del.

Jag misstänkte att maskinerna vid baren var inställda att ge lite mer vinst än dom som står ute på golvet så man skulle sitta lite längre och dom gratis lockdrinkarna skulle späs ut med nästan ingen alkohol ju mer du drack men det är ju ett gammalt trick som ingen som kommer från mitt håll går på.

Det blev rätt så roligt när jag krävde att dom hällde upp drinkarna framför mig så dom inte kunde fuska Det ledde till det ni kanske redan har räknat ut att dom höjde det till fyrdubbel insats ger fria drinkar vilket inte var nåt större problem för mig då det var en dollar per spinn.

Spelade man lite smart i nån halvtimme så hade man jobbat upp en pott på några hundra dollar. Det gick så långt att dom satte en bartender att ha koll på mig för dom trodde jag antingen gav bort drinkar eller hällde ut dom..

När jag nu ser tillbaka på den här historien så fattar jag inte hur mycket jag kunde få i mig på den tiden för det var ju inte bara där jag drack utan det blev ju varje dag och det började direkt efter vi hade spelat in dagens reportage, jag hade ju inget med klippningen att göra så det var direkt till poolen och där började man dricka direkt. Roliga minnen och jag är glad att jag klarade mig men vill aldrig göra om det igen! #sober #clean #soberlife

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete,så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X