Sponsorer

Tänkte att vi skulle skriva ett par rader om att ”mannen som älskar sin snopp” nu fått sin dom. En inte helt enkel uppgift om man ska försöka förhålla sig neutral och bara skriva om det faktum att han nu för andra gången döms för sexuellt ofredande.
Förra rättegången innefattade brott begågna åren 2018-2021 och resulterade i en villkorlig dom.

Denna rättegången innefattade i huvudsak brott begågna 2021. För 10 sexuella ofredandem, ett försök till sexuell posering av barn, barnpornografibrott och bedrägeri döms samma person till skyddstillsyn med föreskrifter om vård. Straffvärdet var sex månader men frivården hittade personliga omständigheter som gjorde att tingsrätten gick på en mildare linje.

Dom:

Snoppmannen

Från vårt håll har vi sett så mycket bilder och videos på herren ifråga att det är svårt att se en enda förmildrande omständighet i att skicka detta material till barn.

Länk till artikel om mannen som älskar sin snopp. Varning för otäcka bilder:

Mannen som älskar sin snopp

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

9 thoughts on “Mannen som älskar sin snopp dömd

 1. Äckliga vider som sitter å håller på mot barn!
  Helt sjukt dåliga straff!

  Min då bonuspappa 40
  Sexuellt ofredade både mig ( då 16) och mina 2 betydligt yngre sysskon. Jag klarade måendet bättre eftersom jag var äldre! Och efter den enda gång det hände mig! Sov jag ALDRIG mer där! (Bodde själv) men hälsa på hos förälder å syskon. Tyvärr gick det inte lika bra för min syster som var 10 år. Hon mår fortf än idag dåligt och är sjukskriven ” livet ut” trots detta var övet 20 år sedan!

  Straffet: fjuttiga skadestånd, 2m fängelse

  Som blev 4 månader med fotboja!

  Skrärpning sverige

  Hårdare straff!

 2. jag blir så arg , ”straffen” i sverige för såna här brott är ett skämt dom får några månader ist för många år för att hålla barnen säkra o som vanligt letas anledningar som en nål i höstack för att kunna ge ett kortare straff . allt för att inte förstöra gärningsmännens liv . offren verkar man inte bry sig om . dessa män/kvinnor fortsätter sen på samma bana för straffen knappt är kännbara , medans offren betalar för brottet gärningsmännen begått resten av sitt liv . usch

 3. Oj kallar det inte ens för straff. Ett sådant äckel med snedvridna sexuella begär är nog svårt att få rätsida på. Man kan ju hoppas att han åker fast för skattefiffel eller undanhåller moms då hjävlar då blir det finkan direkt. Svenska lagar är skrattretande… 🤔

  1. Det är hårt och pinsamt att komma med på Dumpen men tycker att friheten är också värd väldigt mycket, en vända på kåken hade han gott kunnat sitta.

  2. Eftersom straffen är så löjeväckande låga så behövs dumpen.

   Var väl några som sa att de hellre går igenom hela rättsapparaten och får fängelse än att hamna på dumpen.

   Många av dessa påkomna, farliga gäddor får svårt att fortsätta sitt vidriga beteende, och så länge samhället inte sköter detta så behövs Dumpen.

   Det skapar även lite rättvisa för de som har drabbats av den specifika gäddan.

 4. Det svenska rättsväsendet är ett uselt skämt. Hur kan man få förstöra livet för så många barn och gå praktiskt taget straff-fri?

  Vem/vad/vilka är det som bromsar en livsviktig uppdatering av lagen?

 5. Det som jag gillar med domen är att man slipper läsa en enda tråkig bortförklaring av den typ som pedofilerna brukar ge. Han erkände rakt av. Varje åtalspunkt erkändes, och han accepterade även alla målsägandes skadeståndskrav. Inget yrkade om att sänka skadestånden. Han accepterade även påföljden som avsåg behandling för sexualbrottslingar som kommer att pågå under 12 månader.

 6. I mitt huvud tänker jag, hur många gäddbröder finns det inom polis och rättsväsende, även bland beslutsfattare? Gäddbröder som motarbetar ert arbete?
  Folk gillar inte att höra det, blir förbannade och slår bakut när jag säger att 5% av landets befolkning är pedofiler, och jag påstår att ALLA känner en pedofil, kanske en släkting (?) Pedofilen har inget märke i pannan, ingen ålder, ser ut som vem som helst, är vem som helst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *