– Men jag har ju inte gjort någonting, jag har ju bara chattat online. Skyddar gäddorna sig med när man pratar med dem.
– Men de har ju inte gjort någonting, sa Janne Josefsson i Aktuellts debatt.

Och så kan det se ut
Iallafall vid en första anblick.
I verkligheten är det dock inte så att gäddorna kategoriskt väljer fiktiva barn framför riktiga.
Tvärtom så föredrar de våra små.
Att sexchatta med barn går dessutom inte att klassificera som att göra ”ingenting”
Resonemanget är uppbyggt av digitala neanderthalare som verkar tro att det som händer online ”bara är i fantasin”

Spelplanen för groomare påminner om spelet sänka skepp.
Sedan tiden när vi kopplade upp oss med pipande 56k modem har spelplanen dock varit bestyckad med ytterst få minor.

De minor som gäddorna riskerat att trampa på har bestått i ett fåtal barn som orkar berätta och ta sig igenom en rättsprocess.

Barn vill dock som regel inte prata, alltså har spelplanen inte varit anpassad för att skydda dem.

Någonting som vi ser tydligt i vår tipsbox är att barnen är väldigt duktiga på att dokumentera och tipsa. När det sedan kommer till att berätta för polisen eller mamma och pappa, så vill de helst inte medverka. Inte ens om vi erbjuder samtal med föräldrar, advokat och stöd.

De vill fortsätta sin vardag men ändå sätta stopp för individer som jagar dem.

Vi har förändrat spelplanen lite genom att sätta ut Dumpen-minor på groomarnas spelplan. Det ska nämligen inte vara fritt blås fram tills dess att de har oturen att träffa på ett barn som berättar.

En av de som vi fått in absolut flest tips på är Christoffer LJ. Han är tillika en av de män som vi haft mest kontakt med.
Christoffer LJ är en av de män som ”inte gjort någonting” han sitter nämligen ”bara” online och spammar barn med vedervärdiga bilder på sig själv. När det däremot kommer till att träffas så tystnar han.

Christoffer LJ ska snart upp i rättegång.
Sexuellt ofredande mot 10 målsägande, försök till sexuell posering samt barnpornografibrott.
Ser vi till antalet tips, så borde anmälan varit betydligt mer omfattande.
Barn pratar dock som regel inte.

Detta är dock vad våra barn får skickat till sig från individer som ”inte gjort någonting” eller ”bara sexchattar online”

Hallå!
Sveriges regering.
Vi behöver förändra spelplanen så att den anpassas efter barn. Vi kan inte räkna med att de ska kunna skydda sig själva genom att berätta.
Samhället behöver skydda barn innan individer som Christoffer LJ dansar runt på barnens display.

VARNING!!! BILDERNA INTE ÄR INTE PIXLADE!
Detta är vad våra barn får till sig.
Blir ni illa berörda så är det ingenting mot vad våra barn blir.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

 

32 thoughts on “Mannen som älskar sin snopp

 1. Blir så förbannad på dessa vidriga as som förstör barns liv på löpande band mer eller mindre.
  Samhället måste vakna upp från sin fantasivärld där allt är perfekt och ingen far illa.
  Jag vet hur illa det blir efter dessa förbannade övergrepp!

 2. Ja barnen ska kunna leva sina liv utan att behöva ägna kraft åt en jobbig rättsprocess. Borde räcka med att lämna in digitala bevis och att barnen sedan slipper vara en del av rättsprocessen. Ett intygande att det är barnets konto och sen får polisen jobba med bevisning och rättegång fortgå utan barnens deltagande.

  1. Ett alldeles utomordentligt bra förslag ”M” . Tänker precis som du!
   Undrar när regeringen kommer att presentera förbättrade rättsprocesser för barn.

 3. Herregud detta fixerade vid sitt könsorgan! Man mår illa med tanke på att det är barn han chattat med men om det skulle vara till en vuxen så är det ju inget som ser speciellt tilltalande ut. Många män tror verkligen att deras könsorgan är guds gåva till mänskligheten.
  Hade jag varit barn hade jag bara blivit rädd och äcklad och så tror dessa pedofiler att barn blir upphetsade av detta?? så sjukt så sjukt! Sök hjälp!!!

 4. Usch! Så äcklig ! Stackars barn som får de bilderna , själv hade jag blivit vansinnig och bett han dra åt helvete.

  Tack Dumpen och underbara fiskare för erat outtröttliga arbete och energi..❤️

 5. Herregud! Stackars barn som får sådant här upptryckta i ansiktet på sina mobiler!! De får ju men för livet!!! Förstår inte folk det!! Det måste bli hårda straff att skamma barn på detta viset!!! Att pedofilen inte skäms!!! O avslöjad å det grövsta inför hela nätet! Folk tycks ha glömt bort, att den som lägger ut bilder o filmer på nätet, sedan är dessa ute i cybervärlden för ALLTID!!! FÖR ALLTID!!! Pedofiler, ge f..n i våra barn o sök er till jämnåriga!!!! Sök hjälp!! Sök vård!!! Fy f..n så äckligt att se detta! Skäms!!

 6. Djävla Avarter,vad är fel på er som inte kan skaffa kvinnor i eran ålder??
  Blir spyfärdig,finns tydligen hur många äckel som helst🤮🤢

 7. Om jag skulle ta skärmdumpar på äckligheterna..och skicka dem till Janne Josefsson….skulle jag bli anmäld då?
  Jannes egna ord är väl att ”de gör ju inget” när de äcklar sig på nätet med barn? Så inte borde väl han ta illa upp om han får lite av den här varan?

 8. Men än så länge köper samhället dessa ursäkter. Varför skulle dom inte utnyttja detta ?! När och om (tvivlar ) folk fattar att bilder är lika illa som ett fysiskt möte. Då kan våra barn få vara barn

 9. Tack för att ni finns och att ni lägger upp bilder på dessa äckliga män. Lagar måste ändras omgående, det är vi vuxna som ska skydda barnen.

 10. Janne är ute o cyklar dock är ett övergrepp att skicka runk videos eller snopp bilder utan tillstånd till o med för vuxna tänk dig till barn då! Denna snubben har skämt ut sig lagom mycket..

 11. Nu är du inte lika privat längre va? Är du lika stolt över lilla snorren när den är till allmän beskådning och alla vet vad du gör, det är övergrepp mot barn att skicka och prata på det där sättet

 12. Fattar inte hur dom vågar visa nakna för tänk om någon kopierar och sätter upp bilderna på någon vägg utanför ica, visar ju va tomma dom är i skallen …j@vla pedofilblottare

 13. Jag är så tacksam över att ni jagar dessa vidriga as. Sjuka och helt omänskligt oempatiska. Skövlar barn på löpande band och tänker bara på sitt eget vidriga olagliga behov. De ska jagas tills de inte vågar leva ut sina vidriga begär mer. Låt våra barn vara!

 14. Den där har skickat nakenbilder till mig med. Samt förfrågan om att låna pengar. Jag känner honom inte ens. Mycket märklig man.

 15. Vilka tomma, obehagliga ögon. Det är som om det inte finns en människa där, bara ett uppslukande, hänsynslöst libido som inte kan relatera eller känna empati för andra människor. Jag för rysningar av den blicken. Hur är det då inte för dem barn som har fått detta skickat till sig? Om du är ett barn som blivit utsatt för detta eller något liknande, berätta för en vuxen som är schysst. Det är inte ditt fel och du behöver inte skämmas, så snälla berätta för någon.

 16. Det är vidrigt något fruktansvärt. Men komiken tar över när jag bläddrar igenom dette kukfixerade pervos loggar. Jag är ju trots allt en medelålders man och har sett det mesta. När han fuktade sitt ollon med sin egen saliv och samtidigt harde sängkammarblicken, ja då brast jag ut i fniss. Kär i sig själv, noll självinsikt, noll empati, hundra procent egoistisk. Borde sättas på anstalt.

 17. Men alltså vilket vider- skickar hur många snoppbilder som helst till ett BARN???? Herre Gud vad äckligt- tycker jag som är 60 fyllda- och vad skall då inte ett barn tycka?
  Hur I allsin dar skall vi få stopp på dessa fruktansvärt kalla,egoistiska onda män?Och så har jag en ärlig undran; Hur kan de bli så här snedvridna? 😭🤷‍♀️Tack Dumpen för att ni orkar!🙏❤️Swischar en liten slant direkt

 18. Tack för allt ni gör. Kan inte ens säga i ord hur äcklad jag är . Stackars barnen som får se detta . Utan er så hade gäddorna sprungit fria . Ni är bäst och helt sjukt ni måste se detta hela tiden

 19. Sitter här helt mållös….Hans ögon/blick är som en död fisk ( gädda).Tror han att Han är en man, en attraktiv och en adonis som alla tycker är något speciellt, särskilt barn .
  Jag, en medelålders man med sunda värderingar och som står upp för barnens rätt att vara just det dom är…barn! Låt dom vara !!
  Denna personen är ingen man, han är ett neutrum som skall behandlas som avskräde och som för evigt skall slängas
  in i ett slutet rum med finsk tango musik i högtalarna

 20. Är typ 100% att vi pratat på Snapchat för några år sedan. Vi hade matchat på en dejtingapp och han började sedan direkt skicka filmer och bilder på en 14-åring som han hade haft sex med… Skröt om att han legat med minderåriga. Anmälde förstås till polisen och Snap men han verkar ju kunnat vara ute och härja sen dess… Spyr! 🤮🤮🤮

 21. Jag mår illa. Har själv blivit utsatt för detta och det får inte hända, det ska inte få hända. Vi måste skydda barnen. Bra jobbat Dumpen!!

 22. Fan tar det aldrig slut tänkte jag, den ena snoppbilden efter den andra ? Tror han en liten flicka tänder på det ? Tror inte ens han tänker på flickan, han tänker/tänder på sig själv bara. TVI VALE !!!!

 23. Denna mannen skrev till mig och skicka bilder när jag skulle sälja kläder på fb marketplace, vilket jävla vider

 24. Men fyyyy va egenkär o äklig person😱 stackars barn som komer i hans klor. Han skriver ju att han har haft sex med barn innan el fatta jag fel? Då borde han ju åkt dit på det.

 25. Fy fan🤢🤮🤢🤮spärra in galningen…
  Hur kan han tro att ett barn vill vara med honom.. jag som är vuxen ser bara en tom blick med total avsaknad av empati… blir både ledsen o 😡 arg. Tack för ert viktiga jobb💕💕💕

 26. Denna person har figurerat lääänge på nätet & sexuellt ofredat kvinnor, (mig personligen på nätet). Helt sopslut i huvudet. Man är så van att män helt random bara gör det i det sociala offentliga digitala rummet så man rycker liksom på axlarna.

  Men att han går på barn, alltså, han behöver låsas in för gott för han kommer aldrig att sluta då hans beteende han visat mot kvinnor i allmänhet är så sjukt gränslös.

 27. Om man bortser från hela det (enormt viktiga) faktum att han är ett sjukt vider som gör detta mot barn – så på riktigt? Det där är han så stolt över att han ska skicka runt till allt och alla? 🙄 topp 3 mest avtändande kön & snubbe jag någonsin sett tror jag. Fyfan.

 28. Jag var målsägande i rättegång om våldtäkt som 30+ och det var det svåraste jag nånsin gjort. Begriper inte hur man förväntar sig att barn ska orka och klara en sån tuff och hemsk process. Det är inte bara att gå dit och säga sitt. Man ska möta sin eller sina förövare—även om möjligheten fanns att inte behöva det så såg det bättre ut för rätten om man vågade—och sedan är det långa och extremt otrevliga förhör där ens hela väsen ifrågasätts av försvaret för att misskreditera ens trovärdighet. Jag började gråta (i paus) pga hur hårt fram försvaret gick mot mig. Och då var jag som sagt 30+! Man ska blotta allt om sig själv, även sånt som kan vara väldigt intimt och genant, sånt som man skäms för eller som är “fult” (om hur man framstår, inte utseende). Ens intima bilder (om sådana finns med i bevisningen) visas på stora skärmar i rättssalen. Och till råga på allt det så ska man se sitta där och lyssna på sin förövare dra en vals om vad som hen menar hände. Nu vet jag inte om det finns någon sorts anpassning när barn är med i bilden men det verkar ju inte vara tillräckliga anpassningar hursomhelst. Inget barn ska behöva gå igenom något så jobbigt efter en eller upprepade redan traumatiska övergrepp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X