Isolde, Evelina och Marcus våldtog en hund. I utredningen rörande brott mot djurskyddslagen är Marcus även misstänkt för en rad andra brott. Han döms till 5 års fängelse för våldtäkt, oaktsam våldtäkt och kränkande fotografering mot vuxna sekretessparter i domen.
Evelina och Isolde har ingen inblandning i våldtäkt mot människa.
De döms till dagsböter för brott mot djurskyddslagen, då djuret utsatts för ett lidande till följd av trions våldtäkter.

I samband med domen rörande brott mot djurskyddslagen har Länsstyrelsen även utfärdat ett djurförbud.
I dokumentet som följer ser man hur Marcus överklagat beslutet om djurförbud.
Förvaltningsrätten har dock gått på Länsstyrelsens linje då man inte kan utesluta att personen kan komma att våldta fler djur.

Förvaltningsrättens dom: Djurförbud
Här väljer man alltså att se till tryggheten för presumtiva offer i framtiden.

Jämför man med Aron Nilsson, som publicerades häromdagen så är han dömd för 59 olika sexualbrott mot barn.

Dan/Danii/Aron söker nya offer (Napp #336) Trelleborg

När han avtjänat straff så är han alltså fri att börja om på ny kula, med nya barn att skapa offer av. Han är fri att träffa en sexbarnsmamma. I Sverige har vi nämligen inga skyddsåtgärder alls som begränsar barnvåldtäktsmän från kontakt med barn.
Men vi har ett djurförbud som gör att man livslångt kan begränsa djurvåldtäktsmän från kontakt med djur.

Länsstyrelsen lämnar ut information om personer som belagts med djurförbud. Alltså kan man man ringa dem för kontroll om man har för avsikt att överlåta djur eller anlita djurvakt. Djurförbudet är en skyddsåtgärd som syftar till att skydda värnlösa djur.

Vad innebär ett djurförbud?

Djurförbudet innebär att du inte får ha hand om djur eller visst slag av djur. Förbudet omfattar därför också att ha hand om djur som du inte själv är ägare till. Om djurförbudet gäller ”tillsvidare” betyder det att förbudet inte är begränsat i tid.

Om du har ålagts att göra dig av med djur inom en viss tidsperiod innebär det att djuren inte längre får finnas i din närhet. En överlåtelse rent ägarmässigt till någon annan är alltså inte tillräckligt. Även dina möjligheter till kontakt med djuren måste kunna uteslutas.

Rent konkret får du inte;
• utfodra eller vattna djur
• rasta djur
• vårda eller sköta djur
• arbeta med eller träna djur
• transportera djur
• äga djur
• ha ett faktiskt inflytande över hanteringen av djur

Om någon som äger ett djur låter dig ha hand om djuret, trots att denne känner till att du har djurförbud, kan Länsstyrelsen omhänderta djuret.
Om du har hand om djur, i strid mot meddelat djurförbudsbeslut är det ett brott mot djurskyddslagen och du kommer normalt sett att anmälas för brott mot densamma.

Dom brott mot djurskyddslagen mfl:

BrottDjurskyddmfl

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

9 thoughts on “Barnförbud för barnvåldtäktsmän?

 1. Tror tyvärr det är lite skillnad i svårigheten när det gäller kontakt med djur kontra kontakt med barn.

  Tror (enbart mina egna åsikter och tankegångar) att det är lättare att begränsa en individs möjlighet att införskaffa ett djur medan en person som har dragning till barn kan enkelt ta kontakt med dem via internet och liknande. Det finns bevis på transaktioner vid inköp av djur t.ex, där register är enkelt att införa (är väl bara när det gäller hund iof?). Däremot en individ i nån grupp på nätet som patetiskt nog köper våldtäkt av barn (cigaretter eller dylikt) finns inget sådant register, och därmed svårt att ha tillsyn (när det gäller internet dvs), om man inte vill leva som i Nordkorea.

  Däremot allt som försvårar ett rovdjurs möjlighet till kontakt med barn är enbart av godo. Anser att enda sättet är att staten registrerar pedofiler och gör listan publikt, sedan dra in nätet för dessa precis som i vissa delstater i USA.

  Alternativt ha hemlig övervakning över pedofiler samt allt som rör sidor för barn eller något (bara som exempel). Ogillar övervakningssamhälle som inskränker ens personliga integritet i övrigt men inte när det gäller pedofiler p g a den skada de orsakar. Dra in deras rättigheter i mångt och mycket.

  Som min psykolog sa, dessa kan inte bli friska från sin sjukdom och de kommer för alltid dras med det. Tycker dessa gäddor som ni avslöjat bör låsas in och inte tillåtas vara ute i samhället, för de kommer alltid vara ett hot mot barn. Inte alla som kan leva med sin sjukdom och inte agera ut över den och därmed för alltid förgöra ett barns kropp och sinne och dennes framtid som för alltid förändras till ett rent helvete. Bara se dessa gäddor som nu avslöjas, ingen av dessa kan ha undgått vilka dumpen är, ändå väljer de ’chansen’ att våldta ett barn fastän de riskerar enorma konsekvenser som skadar dennes relationer (familj, vänner, sina egna barn mfl) om de blir påkomna.

  Rovdjuren är inga offer utan det är enbart barnen som är och de alla förtjänar en chans till ett normalt, sunt och glatt liv. Därmed är det värt att inskränka pedofilers privata sfär oavsett hur det nu skulle gå till.

  Hoppas ert hårda men viktiga arbete skapar en förändring i våra idiotiska lagar och i samhället som helhet.

  Måste bara tacka för att ni står upp för barnen och därmed även oss som överlevare /någon som blev utnyttjad av en närstående i 5-års åldern.

 2. Sen och andra sidan kan man se de så här, hur ofta har människan kämpat för barnens rätt jämte djurens rätt ?
  Överallt läser man hur människor kämpar för djuren och djurens rätt.
  Men för barnen ser och hör man inga höjda röster för på samma sätt, förräns nu när Dumpen grävt i de mörka djupet.

  1. Istället så pratar man (media och politiker) om hur synd det är om dessa vider till gäddor som söker barn i sexuellt syfte, aldrig om de barn som råkar illa ut av dessa. Ta bara den senaste gäddan som har våldtagit barn och i stort sett kommit undan med det – efter ett extremt kort ’avtjänat’ straff, fram tills nu då tack vare dumpen som försvårar hans tidigare beteende.

   Man mår bara illa hur vrickat samhället är. Aldrig någonsin något tal om hur barnens framtid blir. 🤮

   Mitt liv t.ex: En man i runda 30 år, aldrig haft ett arbete, inga vänner sen barndomen, aldrig haft en relation (klarar inte av närhet) och rätt nyligen sökt hjälp för första gången då det blev helt ohållbart. Känns som man har missat hela livet och saknar hopp.

   Misstänker att det ser ut så för andra också med en liknande historia. Frågan är bara hur många fler, som är barn i detta nu, som ska behöva leva ett sådant liv innan politiker vaknar upp.

   1. Så sant som du skriver AT.
    Förövarna skyddas medan utsatta barn/ungdomar/vuxna får lida vidare utan att synas eller höras eller att någon bryr sig.
    Hjärtskärande att du haft de som du har
    och många med dig.

    Sänder varma kramar till dig och önskar att du inte fått gå igenom de du har fått gå igenom.

    1. Tack för de orden, blev lite tårögd faktiskt… Brukar annars inte vara den typen.

     Ha en fortsatt trevlig jul. 🙂

     1. AT, innerst inne är vi nästan alla den typen, våga släppa ut känslor som kan befria din själ.
      Låt ingen mer ta dig ifrån dig.
      Kram och ett gott nytt år önskar jag dig 🙏.

 3. Oavsett om de handlar om djur eller barn så har man förbrukat sin rätt ,svårt att finna ord ,,min empatin för dessa förövare är absolut noll

 4. Usch, borde finnas en dumpen för alla stackars djur också, tillsammans med dumpen för alla barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X