Sprutar det inte från ena hållet så sprutar det från andra. Herren i videon ville väldigt gärna spruta både här och där på barnet.

När han såg att det var vuxna han hade  bestämt träff med sprang han iväg för att sedan ringa upp och gråta så tårarna sprutade.

Telefonsamtal:

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

49 thoughts on “Sprutaren i Kista (Napp #337)

 1. Usch vilka krokodiltårar! Vilken äcklig kille, skyll dig själv säger jag bara!!

  1. Bra sagt. O hoppas han blir av med sitt jobb också. Jag personligen hade inte velat jobba med en pedofil.

 2. Moraliskt inte korrekt!? Å det ska komma från hans mun!!! Va f*n dyker han då upp för!? Bra Dumpen, massa kärlek och tack till er

 3. Bra fiskat och proffesionellt samtal över telefonen av Sara.
  OM man får ge liiiite kritik bland allt det bra så tycker jag att ni ska försöka undvika att skratta som ni gjorde i början av videon. Jag fattar såklart att allt händer jävligt fort och att det uppstår skratt även om det är av den förvånade sorten. Bland alla korkade svar så är det inte så konstigt men ibland kan det uppfattas som hånskratt och då faller lite av det seriösa av det ni gör.
  Som sagt, det är en sjukt liten bagatell och jag uppskattar allt arbete ni gör.
  Keep it up!

 4. Varför är vuxna män över 4000 dagar på kik? Om man är rädd om sitt jobb o sina vänner – skriv inte till barn!! Sexchatta inte med barn, sök hjälp!

 5. Man blir ju nyfiken på vad han jobbar med, eftersom det verkar vara det ända han tänker på är att han blir av med jobbet. Måste vara ett spännande och intressant jobb.

 6. Vilket bra samtal Sara för.

  Och inte mycket till man det där som sitter och snyftar och tycker synd om sig själv efter att försökt träffa barn och blivit tagen med handen i syltburken.

 7. Suck!
  Det går fint att sitta bakom skärmen och tycka sig vilja spruta i barnets mun, dominera och kalla barnet hora!

  För helvete vuxna man ta ditt jävla ansvar istället för att böla över att ditt beteende ska bli publicerat!

 8. Det var den mest patetiska hitills. Gråter som ett barn och tjatar som ett barn om att han inte ska bli publicerad. Det enda han oroar sig för är att förlora jobbet. Det var bra att Sara försökte få dit ambulans eller att han själv skulle ta sig till psykakuten. Han skulle jobba dagen efter för han sjukskriver sig inte sa han. Hög moral vad gäller den biten men ingen moral alls annars. Tjatar om oskyddad sex med en 14 åring och att hon ska svälja. Erbjuder cider. Säger inte emot då hon vill ha en tusenlapp för att svälja. Sedan gråtrekord och nekande i telefon. Fy fan vilken patetisk människa.

 9. usch kunde nästan inte läsa mer efter att jag såg att han förslår öva på kräkreflexen . riktigt arg blir jag här . det här är alltså förslag han ger en 14 åring som aldrig haft sex , dels förklarar han att han inte skulle göra nåt emot hennes vilja om dom inte kommit överens om att scenariot ska vara så alltså våldtäktslek där han går igång på att det ska sägas nej o sluta , sen vill han att kräkreflexen ska övas bort för han vill kunna köra in hela dvs i stort sett kväva ett barn med sin ku*, för det är sexigt ( ibland önskar jag att såna här döms efter sina egna fantasier ) han är orolig att det hela inte är helt moraliskt o då syftar han till åldern inte alla våldtäktsfantasier han vill betala för med ett par cider o cigg . ynkrygg som sitter o gråter hans liv blir förstört … om man nu är så orolig för sin status o fallhöjd inom jobb o vänner ja då ska man kanske inte försöka sitta o beställa våldtäkter online . hur svårt kan det vara att säga sorry du är för liten o blockera nej den första tanken som kommer är då ist hej barn vill du ha min …det tar verkligen aldrig slut dom kryper fram från alla hörn 🙁

 10. Jisses vad krystat samtalet var från hans sida, runt 10:00 +-30 sek ”jag tänkte inte göra någonting!”

  90% av allt han säger är antingen ”snälla publicera inte” och ”>jag< kommer förlora alltimg" och en massa förnekelser… Inga tankar på barnet där inte.

 11. Sedan en intressant sak, vid 13:00 säger han ”men jag har inte gjort något” med en betydligt stadigare och mörkare röst med allvarligt tonläge… Man märker hur han börjar tröttna på sitt egna skådespel då det inte går i den riktning som han vill, att det inte hjälper med ”gråtandet” för att ta sig ur situationen och slippa publikation.

  Så otroligt manipulativ denne är.

 12. Så många tårar och så många snörvlanden. Inte av insikten att han nyss stod i begrepp att begå ett vidrigt brott utan för att han blev påkommen.
  Vad är ett sketet jobb i jämförelse med barnens trauman? (retorisk fråga).

 13. Men snälla är det jobbet det lipas så över. Jag trodde de var att han skulle ha ångest för det han hade gjort. Menar han har ju dessutom kvar jobbet än så han borde nog ta ett steg i taget.
  Å min sista grej är att han ska spela en j*la klippare med att han är iaf såpass redig så han sysslar inte med sånt, sjukskrivningar alltså.

 14. Väldigt intressant att höra dessa samtal på flera plan. Snälla fortsätt lägga upp dom

 15. Vilket enerverande samtal. Ingenting i samtalet var genuint. Det gick inte att förnimma någon ånger, utan pedofilens enda syfte med samtalet var att försöka påverka Sara till att inte publicera. Att förställa lite snyftade kan man utföra utan att vara ledsen. Hade han varit ledsen då borde hans röst ha spruckit vid något tillfälle. Men han lyckades behålla en len och falsett-fri röst under hela samtalet. Han försökte sig på lite heshet vid några tillfällen men den hesheten försvann ögonblickligen när Sara gav utryck för att inte höra vad han sa. Svårt att tänka på skådespeleri samtidigt som man regisserar sig själv. Allt detta är ju helt i enlighet med vad man kan förvänta när pedofilerna ringer och försöker övertyga om att inte publicera. Vi har sett det förut.

 16. Det är ju bra märkligt att vuxna män med denna sjuka böjelse plötsligt förvandlas från män till möss när dom blir påkomna!!
  Dumpen är så känd idag så dessa herrar borde veta risken och konsekvensen om dom blir ertappade!!!
  Dom får helt enkelt skylla sig själva! Från mitt håll får dom ingen sympati
  Denna figur är rejält patetisk…..

  1. Suget är så starkt att konsekvenstänket och omdömesförmågan stängs av. De tycker det är värt att chansa helt enkelt.
   Jag hoppas verkligen att dumpens arbete ger resultat så att fler och fler ”gäddor” tar sitt förnuft till fånga och söker hjälp INNAN de går för långt och börjar handla på sina fantasier dvs begå brott.

 17. Efter sju minuter tröttnade jag på att lyssna på en som försöker lipa.
  Om han hade haft ånger och på riktigt hade varit ledsen så hade man hört det. Detta blir ju ännu mer pinsamt än att försöka förklara sig.

 18. Intressant hur han under samtalet tappar intresset för att ”spela offer”. Hur hans fejk-ångest och fejk-tårar försvinner mer och mer under samtalets gång.

 19. Han tänker bara på sig själv och känner noll skam över sitt beteende, utan oroar sig istället för att se ”dålig ut”. Inte ens man nog att erkänna att han har ett problem… mest patetiska martyren jag hört på länge. Här behövs mycket hjälp för denna människan.

 20. Fy fan sämsta skådespelaren i detta träsk ! Ta ditt ansvar för vad du gjort! Stå för dina misstag misstagen du gör på ditt jobb får du säkert oxå stå till svars för!lämna barnen ifred!

 21. Det går såklart inte försvara beteende som detta. När psykis-ohälsa går ut på barn och djur är inte ok.

  Tycker Sara faktiskt är otroligt bra i sitt telefonsamtal och försöker få honom till insikt.
  Jag kan få en känsla rätt ofta när jag läser inläggen här att det handlar om att människor projicerar sina känslor mot förövare och att flertalet mår lite gött i missären.
  För det är vad det är. Missär. Ju fler i vårt samhälle som mår dåligt kommer ta ut det på något sätt.
  I något missbruk och i slutändan så misshandlas barn även om det yttrar sig i droger.
  Tänk till och fundera innan ni lägger inläggen. Är det pga att få trycka till någon för att må lite bra eller inser vi missären och problemet här?!
  Hur går vi vidare och vänder på allt. Varför mår män så satans dåligt och varför lägger dom sin ohälsa på oskyldiga barn?

  1. Tycker inte riktigt de förtjänar den vänligheten när de väl har bestämt sig för att ta steget över (många) gränser och planerar och agerar ut på de planerna att våldta ett barn.

   Vad folk tycker om gäddan är nästan givet och i sig inte problemet i sig. Vad vi anser om pedofiler och de som vill våldta ett barn bär inte ansvar för dennes agerande.

   Sedan kanske ’förståelse’ och insikt i gäddans beteende kanske minskar svårigheten för att denne ska kunna söka hjälp innan denne planerar något sådant. Något av dessa två kommer aldrig att hända (kanske vid bara några enskilda individer och gäddor, vet inte om det sistnämnde har hänt ena däremot).

   Problemet är så himla stort i hela världen och det är en lång väg till ett samhälle utan detta problem (om det nu någonsin kommer att ske).

   Problemet här med just denne gädda är ett han känner ingen ånger för sitt beteende. Om man lär sig lite om psykologi (kolla gärna förhörsmetoder med förhörda mördare och liknande) så ser man att detta är enbart ett skådespel just för att få slippa publicering.

   Han kommer inte till någon insikt om varför han betett sig väldigt, väldigt illa och sålänge han är sådan kommer han aldrig kunna hjälpa sig själv med att söka hjälp.

  2. Det du skriver är väldigt viktigt att ha i åtanke och är ett stort samhällsproblem. De som erkänner sitt problem har rätt att få hjälp och empati som alla andra människor. Men de som nekar, tycker synd om sig själva och rent av pissar på andra människor , dem ser inte jag tillför något i det du skriver, som jag tolkar som empati. Jag förstår mycket väl att det krävs en del att erkänna att man har en dragning till barn.

   Jag lyssnade på en podd för länge sen (någon amerikansk, minns ej vad den hette) där en kille försökte söka hjälp då han hade en dragning till barn. Det var ingen psykolog som ville prata med honom. Det är synd att det är en så stor skam över det hela och att det är svårt att få förståelse för ditt problem. Det tycker jag är otroligt fel.

   Vill man ha hjälp så ska man få det och ingen ska skambelägga det. Men vill man inte det (som jag anser i detta fallet) och istället bara ska tycka synd om sig själv så saknar man helt enkelt empatisk förmåga. Och för dessa känner jag inte mycket hopp tyvärr.

   Han här kanske är i en förnekelse och sedan inser och kan sitta på sig själv. Då är jag glad för hans skull och alla andras.

 22. Så otroligt pinsamt. Sitter och fejk-lipar för att slippa publicering så inte HANS liv kommer bli förstört, han som ”inte ens har gjort något”. Inte en enda gång kunde han sätta sig in i vad barnen får för konsekvenser. Bara jag, jag, jag, snyft. Patetisk.
  Och han var för duktig för att sjukanmäla sig – ”sånt gör inte jag”, men våldta barn går bra, sånt gör du. Hoppas verkligen du blir av med jobbet.

 23. 4100 dagar på KIK. Måste vara rekord? Över 11 ÅR på denna app jag aldrig märkt av förutom på……… Dumpen. Men ja detta var första gången för honom :)))) Vilken osis!

  1. Visste ens inte vad kik var förrän förra året när jag slaviskt började följa dumpen…

   Känns som en röd flagga när vuxna använder sig utav det. Läste detta nu på wiki:

   ”However, the application does not employ end-to-end encryption,[8] and the company also logs user IP addresses, which could be used to determine the user’s ISP and approximate location.[9][10] This information, as well as ”reported” conversations, are regularly surrendered upon request by law enforcement organizations,[11] sometimes without the need for a court order.[12]”

   Sedan i en annan flik:
   ”Like many other social media services, Kik has garnered negative attention due to instances of minors exchanging explicit messages and photos with adults causing law enforcement and the media to frequently express concerns about the app.”

   Ja du…

 24. Som så många pedofiler så är enda ångern att han vart avslöjad. Hans mående är sekundärt. Tänk om de ägnade en promille av sin tid att tänka på offren.

 25. Stora ”tårar” i chatten önskade han att få bort kräkreflexen på ett barn genom att stoppa hela sitt könsorgan där.

  Alltså.. ”jag, jag , jag” är tankesättet för dessa personer

  Snälla sök hjälp du behöver den!

 26. Alltså vad Sara är tålmodig, skulle inte klarat av de . Rätt och åt honom inte minsta synd om honom

 27. Inte konstigt att han inte ser problemet.
  Sitter och lipar som en liten pojke.
  Vilken ynklig människa.
  Hoppas ag sparkar honom direkt.

 28. Så patetiskt, våga stå för det du har gjort och skrivit och erkänn att du har en problematik och våga ta tag i ditt problem då bara då kan man förändras och bli en bättre människa och då har man nån form av möjlighet till förlåtelse han ångrar inget förutom att han åkte fast och han kommer nog aldrig förändras tyvärr

 29. Vet inte om jag själv börjar behöva vård efter att ha följt denna sida i ca 2 år. För när jag lyssnade på Gäddans hejdlösa gråtande så började ag tycka att det lät som musik i mina öron, tidigare tyckte jag bara att det är tragiskt men nu så kände jag att Gäddans gråt kommer att sända ut signaler till andra hala Gäddor att så här kan det sluta.
  Missa jobb och socialt anseende och massa annat.
  Detta gör att Dumpen räddar liv i slutändan.

 30. Tycker inte det minsta synd om denna ”man” (låter mer som ett litet barn) som lyckas trolla fram lite tårar (dåligt skådespeleri)
  Det finns överhuvudtaget ingen ånger för vad han hade tänkt att göra mot detta stackars barn, utan allt han är orolig för, är att bli av med sitt jobb. Jag undrar verkligen vad han arbetar med, det hade varit intressant att få veta!
  Bra samtal!

 31. SUVERÄNT samtal från Saras sida… applåder. Du är bara så bäst!!

  Vad det gäller pedofilen, så åter igen, dom äcklar mig som man så otroligt mycket. Det är så jävla sjukt det dom håller på med. Egentligen vill man ju bara träffa på dom en efter en och slå skiten ur dom, men jag är till skillnad mot dom civiliserad och kan skilja på rätt och fel. Önskar dock att det var lagligt ibland. Fan man mår ju illa över alla dessa vidriga människor,(Borttaget av Admin)
  Puh… jobbigt. Kämpa Sara å Patrik!

 32. Vad vi ser här är en porrskadad generation. Eller snarare, porrskadade generationer. Dessa personer skriver exakt likadant till barn som till vuxna kvinnor. Alltid samma upprepande gamla skit. Dom skickar gärna bilder på sina kukar och tror att någon på andra sidan ska bli upphetsad. Att det nu gäller barn spelar ingen roll, i deras huvuden finns bara en sak. Testosteronet är på botten på dessa individer. Att gå till gymmet existerar inte, men att supa sig full en fredag och titta på porr är högst troligt. Samhället har skapat dessa avarter med en blandning av feminism och porr i stora mängder. Och värre kommer det bli, nu börjar det ju också uppmuntras att tjejer ska ha en OnlyFans, dom blir ju starka och frigjorda då sägs det. Detta kommer påverka alla i samhället ännu mer och pedofili och porr kommer att bli ännu värre i framtiden. Jag är glad att jag är vaken från det här komat, tyvärr kommer inte alla att vakna.

  1. Yes nu träder ju bara bättre och bättre VR teknik in på marknaden så har de vart så här illa med det vi har haft hittills så ser de inte ljust ut för mång. Ordspråket/seden kanske inte var så dum med händerna på täcket. Så dom inte knäcker sin egen ryggrad så dom blir ryggradslösa ynklingar. Dock kan vi ju se här att många inte följt den delen

 33. Det kan inte har förbigått någon i hela världen att sexuellt samröre med en person under 15 år, är en sexuell förbrytelse. Ändå skriver dessa män/kvinnor och blir förkrossade när dom hamnar på dumpen. Återigen det är inte slumpen som gör att man hamnar på dumpen, utan vi tar ansvar för våra egna handlingar. Budskapet är tydligt barn under 15 år ska fredas ifrån det sexuella. Pedofilerna ser annorlunda ut än från min tid när jag var barn; idag finns dom på nätet. När jag, min bror och hans kompis lekte ute på en stor sten under 90-talet och min brors kompis fastnade på stenen ropade vi på en förbipasserande man, han klädde sig väl, och hjälpte min brors kompis ner ifrån stenen. Sedan frågade mannen artigt om vi ville följa med intill skogsdungen brevid för att leta efter hans bortsprugna kattunge. Min kära mor hade varnat oss alla nogrannt innan att vi inte får följa med ”fula gubbar/gummor”, jag sa nej hela tiden men min bror och hans kompis ville följa med. Lyckligtvis lyssnade dom på mig och inget hände. Även om barnen i dumpen är fiktiva så vill jag också belysa vikten av att tala om för sina barn att hålla sig borta ifrån ”fula gubbar/gummor”, idag får man som förälder istället tala om för dom vilka regler som gäller på nätet. Sådant kan också skydda barnen! För självklart fanns det ingen bortsprungen katt i dungen…

 34. Så jävla provocerande hans självömkan är. Gråter över att bli ertappad men inte en endaste tanke till barnen som han förstör.

  Jag tycker era telefonkonfrontationer är jättebra, du Sara är så bra i ditt resonemang med dessa rovdjur, samtidigt som du faktiskt hjälper dem att ta konsekvenser och söka sig till vård. De ger mer än videokonfrontationerna.
  Sara var helt suverän med hongäddan i skolmiljö och combatgäddan som la sig platt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X