Sponsorer

Någonting som vi alla behöver vara medvetna om är hur mycket det sliter på psyket att fiska. Man orkar alltså ett tag men inte i det långa loppet. Vi ska alltså aldrig glömma alla de som suttit hemma och skänkt av sin tid och kraft för att dra upp en, ett par eller till antalet ett par skolklasser.  Stort tack till alla er ❤

Sedan start har vi fått många nya läsare. Det är inte alla som vet var det hela började. Vi närmar oss publicering nr 300 och nu är det dags att titta i backspegeln vad som tog oss dit där vi är idag.

Inledningen är ett tips från en kvinna som hittat en flerfaldigt dömd barnvåldtäktsman. Han befann sig online och sökte efter nya offer.

Hon ringde och undrade vad man kan göra åt saken. Hon pratar med honom i egenskap av trettonåriga Evelina. Han är uppenbart kär. Ber henne boka upp en träff med honom. Träffen bestäms till Pressbyrån Västra Frölunda. Full av förhoppning om att vi lyckats stoppa en farlig man i hans sökande efter nya offer ringer jag polis.

– Jajamensan. Vi har kompletta chattloggar. Han vill träffa vad han tror är en trettonåring, som han vill våldta.

– Tyvärr så kan vi inte agera. Det finns inte något riktigt barn.

– Men våldtäktsmannen är riktig, hojtade jag i vanmakt. 

– Ja, men barnet är det inte, alltså finns det ingen risk för brottets fullbordan, sa polisen avmätt. 

– Men han kommer ju att söka tills han hittar ett riktigt offer. 

– Återkom om ni vet att han träffat ett riktigt barn. 

Frustrationen var total. Vi och tipsaren, som sedemera blev vår första fiskare bestämde oss för att skapa kaos.

Och det gjorde vi på sätt och vis.

Vi kastade oss in i alla pedofilgrupper och ställde jobbiga frågor:

– Är ni pedofiler? 

– Tror ni att barn vill bli våldtagna? 

Det rasslade till och grupperna tömdes snart på medlemmar. Efter ett par dagar hade de dock omgrupperat sig.

Ett rådslag vid Patriks soffbord med slutsatsen om att vi behöver samma verktyg som övriga pressen har. Vi behövde yttrandefriheten som grund för att kunna visa upp hur denna parallella verklighet som vi klivit in i såg ut.

Alltså ansökte vi om utgivningsbevis.

Vi visste redan här att det kommer att bli otroligt stark motvind. Människor var inte redo att kliva in i det digitala universum som vi befann oss i.

I samband med utgivningsbevisets beviljande publicerades vår första gädda. Gammelgäddan. Kort därefter skapade vi och fiskare U första fiskegruppen. Vi gjorde en lista på alla medlemmar i en pedofilgrupp och hade som målsättning att dra upp varenda en. Idag är gruppen nerlagd och nästan alla medlemmar publicerades på Dumpen.

Sanna Fiskare slöt upp. Så även Fiskare S, Fiskare D och Fiskare MissP från Twitter.  Fiskare U som redan var etablerad följde med in i vår första större organiserade fiskegrupp.

Dom99, Ruben med tuben, Hakuna Matata och många andra gamla godingar är resultatet av deras arbete.

Någonting som kom att förändra hela vår verksamhet var ett möte med en pedofil som redan tidigare blivit konfronterad. Andra konfrontationen blev för mycket för honom. Han bröt ihop och vi körde till psyk. I väntrummet visade han allt. Vokabulär, sidor och metoder hur man även kommer i kontakt med de som söker små barn.

Vi bestämde oss för att testa hans metod. Resultatet blev ”nänänä” och ”femfingertobbe”

Sanna Fiskare som inte riktigt kunde finna sig i rollen som felstavande tonåring tog över metoden och finslipade den.

Maj 2022, i samband med Sannas napp #96 började polisen ta arbetet på allvar och gripa in där det finns lagstöd. 96:an dömdes till 2.5 års fängelse för innehav av 37.000 filer innehållande övergreppsmaterial och hans lilla barn kunde räddas.

Idag är Sannas raffinerade metod kunskap som även polisen fått ta del av. Resultatet av hennes ”vuxenfiske” har blivit 42 publiceringar med individer som söker mycket små barn, 210 identifierade tips till polisen samt en lång rad förundersökningar, åtal och domar.

Fiskare N och fiskare 1.60 fiskaren dök upp i början av 2022. De hade suttit ett tag och hobbyfiskat på skoj. Alla gäddor som de redan hade kontakt med blev till publiceringar. Kristianstadadvokaten, håriga underbyxan och många fler är resultatet av deras gemensamma arbete. Fiskare N träffade sin blivande make via Dumpen och de är på väg att flytta ihop.

1.60 fiskaren var med och utvecklade metoder för att fiska på gaysiter. Han är dessutom den fiskare som har flest uppfiskade gäddor. Om jag minns rätt så är antalet 50st.

Årsskiftet 2021/22 dök fiskare E upp. Påhittig som bara den hade han suttit länge och hobbyfiskat. Även han har dragit upp många av de gamla godingarna. Nästan alla gamla kranbilsförare och lastbilschaufförer var hans och fiskare U:s verk. Idag är han ansvarig för vår grävgrupp och bildanalys. Alla når vi nämligen en punkt där gäddornas könsorgan står oss upp i halsen (inte ner som de skulle önska)

Hösten 2022 började vi bli lite rutinerade i konfrontationerna. Vi såg möjlighet att introducera andra som kan hjälpa till. Lotta blev den första som vi vågade släppa ut för att möta upp. På sikt kommer vi att ta in fler. De ska inte vara säkra på att det är vi som dyker upp. Detta hade vi otrolig nytta av i förra veckan. En man som höll span efter mig och Patrik blev ytterst förvånad när han konfronterades av en pensionerad förskolelärare.

Årsskiftet 2022/2023 kom ännu en fiskare E in. Vi kan kalla henne E2. E2 började med mannen utan samvete, en rektor, en polis, ett gäng lärare och en officer. Sammanlagt även där ett femtiotal publiceringar. Hon såg ett behov av att förbättra rutiner för introduktion och hantering av loggar. Idag flyter fiskeutbildningen på ett helt annat sätt och så även förvaring av loggar då vi har dem separat. På ett ett enkelt sätt kan vi nu ge polis och andra berörda aktörer samlad överblick.

När samtalsterapeut Stella klev innanför dörrarna på Dumpen förändrades mycket.  Hon ville ta sig an gruppen anhöriga och föräldrar till utsatta barn. Hennes arbete har förändrat tillvaron för väldigt många.

Ett stort antal fiskare har inte nämnts. De är dock inte glömda. Tvärtom så måste vi minnas precis varenda bidrag till att skydda den lilla delen av vår befolkning. Med detta så vill vi alltså tacka för alla händer och timmar som varit med och byggt sajten Dumpen.

Vi har stor förhoppning om att allt ert arbete kommer att leda till en förändrad lagstiftning med möjligheter att genom lag skydda barn förebyggande.

Stort tack ❤ ni är alla helt fantastiska.

Patrik & Sara

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

26 thoughts on “Stort tack till alla fiskare!

 1. I länder man pratar om diktatur , hade pedofilerna suttit inlåsta LÄNGE. Fria samhällen , gäller även frihet att begå övergrepp. Polisen i Sverige måste jobba med silkesvantar , enligt lag. Absurt. !

 2. Tack alla fiskare och alla andra bakom Dumpen! Om ni behöver mer hjälp med administrativt arbete hjälper jag gärna till.

 3. Ni är hjältar. Tack för det ni gör, trist att ni behövs.❤️❤️💪🏻🍀

 4. Helt suveränt jobbat av alla inblandade, hoppas att ni orkar fortsätta en lång tid framöver med detta.

 5. Otroliga människor som orkar göra det här jobbet! Jag är en rutinerad researcher och kan säkert bidraga till arbetet. Skriv en rad om ni behöver fler fiskare. Mvh, M

 6. Fantastisk läsning och vilken resa ni har gjort/gör! Allihopa! Jag önskar man kunde bidra mer ekonomiskt. Hatten av och stående applåder för er insats.. TACK!

 7. Ni har alla gjort och gör ett fantastiskt arbete! Att orka med att se alla dessa fula k*******r utan att konstant kräkas är nästintill värt ett osguld!
  Jag och många med mig hoppas och tror att ni visat på ett lagrum som inte fungerar och att regeringen snart tar till sig informationen och ser till att skydda allas våra barn!
  TACK! ❤️❤️❤️

 8. <3 Sara, Patrik och Stella <3 Ni räddade mitt och min älskade dotters liv.
  För det kommer jag för alltid vara er evigt tacksam för, jobbar fortfarande med att försöka ta mig tillbaka till ett någorlunda normalt liv.
  Men från mitt hjärta till er….tack <3

 9. helt otroligt vilket jobb ni gör och jag är glad att man även ser efter dom anhöriga . måste vara otroligt svårt att inse att man har en familjemedlem som gör sånt här mot barn . skönt att polisen börjar leta vägar att samarbeta ist för att motarbeta !

 10. Tack alla för ert outtröttliga arbete. Våra barn är det viktigaste på jorden

 11. Ni gör att det känns tryggare för mina barn att växa upp. Tack till alla!❤️

 12. Vilket jobb ni gör!! Ni gör verkligen skillnad. Stort tack till er ❤️❤️❤️❤️

 13. Jag gillar hur dörrkarmen kröker sig runt Emmas axel och arm och hur hår har tillagts på ett märkligt vis. Snacka om att kåtheten inaktiverade pedofilernas hjärnor. Underbart att den bilden tog fast pedofiler. Framtiden blir inte ljus för pedofilerna. När livevideosamtal kan utföras på ett trovärdigt sätt, då kan pedofilerna lägga ner helt. Då är inte ens de mest raffinerade säkra.

 14. Vilket jobb ni gör som fiskar i de skitigaste vatten och får upp alla dessa fula fiskar. Tack för att ni orkar!

 15. Det är fullständigt obegripligt att det finns individer som ser den fiktiva bilden på ett barn som ser inte ens ut att vara 13 eller 14 utan max 10 men ändå väljer dom att bestämma träff med henne. Det här handlar om pedofiler men det är ju människor som behöver låsas in under vård. Dom har inte en verkligtsuppfattning. Vad i ens hjärna kan få en att tro att hon i bilden vill träffa en rutten gammal gubbe? Det kanske är väldigt vanligt att det kryllar av riktiga barn online som faktiskt träffar äldre och då åker gäddorna dit på Dumpens fiktiva av en slump eller så är gäddorna helt sjuka i huvudet och faktiskt i behov av vård.

 16. Ni är så jävla bra, chattade med en kille över cirka i en månad som visade sig vara en barnpedofil och om inte ni hade funnits hade jag aldrig fått kännedom till vem jag egentligen pratade med.

 17. Tack för allt ni gör!
  Hur kan man bidra? Jag hade gärna fiskat.
  Var själv utsatt som barn och är så fruktansvärt jävla trött på att se detta pågå idag.

 18. Ni gör ett fantastiskt och viktigt jobb, ett av de viktigaste man kan göra.
  Vilken framtid har vi utan barn?
  Tyvärr har vi en trög rättsapparat som i det närmaste är ett hån.
  Man kan verkligen undra varför det är så? Varför finns inte viljan hos de höga herrarna att anpassa lagen till det moderna samhället snabbt som fan?
  När det gäller att få in mer och mer pengar via olika skatter, pålagor och avgifter av alla de slag och annat trams går det ju blixtsnabbt, så möjligheter finns ju tydligen, men uppenbarligen finns inte viljan att skydda barn från pedofiler genom att snabbt lagföra dem (innan det är försent) … VARFÖR? Vem tjänar på att inte förövare straffas?…..
  Det är alltså något som är känsligt och stinker fruktansvärt i denna fråga som ingen verkar våga ta i….

 19. Tycker era barn liknar varandra väldigt mycket…påminner om baby-filtret på snapchat och man ser på långa vägar att det är fejk men det verkar inte stoppa ett naivt peddo endå. Men det är väl inte länge kvar tills AI kan framkalla verkligare bilder med mer variation. tack för att ni finns. HEJA DUMPEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *