Sponsorer

Fem fiskare och hundratals likadana loggar sida upp och sida ner där pappa skulle göra både det ena och det andra. När det var dags för träffar blev han dock alltid magsjuk och fick diarré.  Efter en periods intensivt chattande försvann han för att sedan dyka upp igen, gång på gång. När mannen hade fått diarré ett oräkneligt antal gånger så råkade vi kanske köra en liten vit lögn som gjorde att han kom ner på gatan för att titta till sin bil.

Mannen har tidigare varit i vård, men vården verkar vara lite av en färskvara så nu är han tillbaka där igen.

Familj och anhöriga vill absolut inte bli kontaktade, vänligen respektera detta!  Tack! 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH

123 250 22 84 

 

En mindre urval av ganska tjatiga loggar:

76 thoughts on “Pappagäddornas gäng får ännu en medlem (Napp #299) Stockholm

 1. Alltså…vilken exhibitionism! Ännu en filur som fullkomligen är besatt av att visa upp sin bleka akterdel så betraktaren mår illa och så tar han sig i sitt besinningslöst kåta sk**v. Jajamän, det sparas inte på krutet och varenda liten vinkel och vrå gås med blandning av klinisk och vulgär exakthet igenom till leda😵 utan någon som helst finess.

 2. ”Jag skulle kunna döda för att få dig”

  Lider med familjen, och återigen bevisar Dumpen att vem som helst kan åka fast. Vem blir nummer 300? Någon man känner? Vi får se, detta verkar aldrig få ett slut! Dags för lagändring!!!

 3. Alltså, den här mannen. 🤮

  Jag förstår inte hur många de är och hur mycket tid de måste lägga på detta!

  Lider med de anhöriga.

 4. Undrar hur hög % av svenska män som fötts med kuken på hjärnans plats ????? alltså den här pappan tänker med pinnen som alltför många sk män gör 🙁 skrämmande !

  1. en minoritet av alla män. dra inte alla över samma kam! sånna här borde inte få kalla sig män.

  2. Det ligger ju lite i det du säger men ändå så ska ej vanliga män som har drift blandas ihop med dessa gäddor. De här är något utöver de vanliga, för dom flesta av oss hade de gett omvänd effekt med göra att hon är 14, till skillnad från gäddorna

 5. Inte läst någon av loggarna, men hoppas utifrån filmen att detta faktiskt leder till en förändring för mannen och att barn slipper ta emot olämpliga bilder och sexchattande från denna man. Han verkar ju, till skillnad från många andra gäddor, lite vettig och inser problemet i sitt agerande. Jag håller tummarna för förändring!

  1. Läs loggarna så får du nog en annan syn på honom. Totalt vidrigt. Vettig är nog det sista ordet jag skulle använda om honom.

  2. Du kanske borde läst loggarna då. Många av dessa gäddor manipulerar sin väg genom livet, han är medveten om vad han skrivit och ändå gjorde han det. Men självklart får man hoppas.

  3. Jag tyckte samma först men sen läste jag lite på loggarna och ändrade uppfattning, riktig läskig typ, spyr

  4. Fick samma uppfattning men redan efter några sekunders läsning förstod jag att det här är en vidrig hal jävel, tvifan

 6. Fyfan va tragiskt med en så snygg klok man som ändå är så jävla tappad. Men håller mitt hopp på denna. Tror han kan lyckas ta ansvar faktiskt.

  1. Klok? Känner du honom…? Jag hör inget annat än ”shit nu åkte jag fast och måste framstå som vettig och i behov av hjälp trots att jag egentligen bara vill k****a småflickor, som jag dessutom kan döda för”.

   En riktigt sjuk människa och snygg håller jag absolut inte med om… 🤢

  2. Snygg och klok? Lever vi i samma universum hehe? Asså inget för å döma andra men stora komplimanger låter som du känner honom

 7. jag klarade inte av att läsa alla chattar faktiskt , han är helt fixerad vid att bli kallad pappa o att han vill äga ett barn sexuellt är helt stört . den enda ljuspunkten är att han trots allt inte kommit till mötena så jag hoppas han aldrig nånsin gjort det men hur kan man vara så fixerad o beroende av att visa sig för barn som vuxen människa . han är ändå en gädda som har insikt o erkänner det han gjort , jag hoppas han fullföljer o tar hjälp igen o att detta blev sista gången . Första tanken som slog mig är att han ser ut som precis en helt vanlig familjefar och man inser monster ser ut precis som dig o mig det går inte att avgöra hur ett monster ser ut

 8. Fy fan vilka idiotsvin det finns. Han raggar på barn med sjuka dickpicks och beskriver hur han ”spyr och skiter ner sig” för samma barn. Så charmerande.

 9. Tror inte ett skvatt på det han säger, verkar mest som om han tycker synd om sig själv och försöker rädda sitt rykte. Sådan här skit eskalerar alltid, det börjar med chatt och slutar med en våldtäkt. Den här killen pushar på sina egna gränser heltiden och GILLAR att utmana sigsjälv. Ser bara mörker i hans blick.

 10. Men fyfan vad äckligt. ”Pappa känner sig sexig med dig”, ”Pappa känner sig manlig med dig” precis de du INTE är, en man söker inte barn. En feg pedofil är vad du är. Lider med familjen.

 11. Har läst alla 299 märkliga gäddors snack i tro till minderåriga mer eller mindre. Detta är det mest tanklösa och efterblivnaste faktiskt när man trott att inget kunde bli värre.
  Misstänker att detta är under en tid bland flera chattar för pappan som han själv kallar sig.
  Oavsett är han inte frisk, en riktig pundare eller någon som ”snorris” kan hälsa på i fängelset.
  Det här är riktigt allvarligt och psyko. 😳😓 Så obehaglig. Alltså hemsk och fruktansvärd.

  Fantastiska alla som arbetar för dumpen. Starkt tålamod, stabilitet, (social) intelligens, hjärta osv..
  Att ni orkar bara..! ❤️❤️❤️

 12. Såg precis videon.
  Verkar som en av de mest ”vettiga under konversationer” bland alla gäddor trots allt. Så lite märkligt.
  Hoppas verkligen det finns räddning, för det var det pundigaste och sjukaste bland chattar..

  Älskar er hela Dumpen-gänget från hjärtat ❤️❤️

 13. Så vanlig, så till synes normal. Men så läskig med sitt pappa-snack. Farligaste sorten? Han kan vara ditt barns bästa kompis pappa, den snälla handbollstränarpappan, etc. Jag får rysningar och blir på något sätt sorgsen till mods. Tack för att ni jobbar med detta! Ni borde få medalj.

 14. Here we go again. Ännu en individ med snedvridet tändningsmönster. Den här anlägger en ödmjuk attityd vid konfrontationen, en attityd som står i bjärt kontrast mot vad han skriver till (det han tror är) ett barn. Och så dickpics och runkvideos på det, såklart. Han reagerar inte ens på när barnet skriver att hon aldrig haft en pappa, utan fortsätter bara i samma spår. Noll empati, tjatar bara om pappa hit och pappa dit och hur han vill förgripa sig på ett barn. Det enda som berör honom på riktigt är att han riskerar att förlora sin familj. Vad barnet förlorar spelar i hans värld mindre roll. Jag önskar att jag kunde tro på att han kommer att söka hjälp och lyckas förändra sitt beteende, men bara det faktumet att han gått igenom vård för detta tidigare talar emot honom. Hittills har han inte förändrats särskilt mycket, han chattar ju bevisligen vidare med barn. Även om det går i perioder, även fast han backar ur att träffa barnet. Sexchattandet är illa nog, det är ett övergrepp.
  Mina tankar går till familjen. De förtjänar inte detta, de blir lidande på grund av honom och jag hoppas verkligen att de får vara ifred för omgivningens reaktioner… Att skulden och skammen inte läggs på dem.
  Tack Dumpen, för att ni kämpar för barnen! Ni behövs verkligen!🙏❤️

 15. Mitt hjärta går sönder . Han vill hon ska kalla han pappa , och barnet hemma han har borde ej få vistas i samma miljö. Alla dessa gäddor som är besatta av barn. usch vilken otäck människa . Hab är besatt av kallas papp och visa sin äckliga gädda längre ner . Svin . Lider med familjen . Tack för allt återigen dumpen . Ni är så värdefulla och gör ett sånt viktigt jobb .

 16. Inom jobbet så är jag med på väääldigt många rättegångar med häktade pedofiler som förgripit sig på barn. Filmer,bilder i tusental. Har valt att titta i golvet för att slippa ha med mig dessa bilder i huvet för att klara av jobbet.
  Det är tydligt att det finns ett jättestort mörkertal där ute med tanke på hur många som faktiskt torskar på grund av dumpen. Ni gör ett sjukt bra jobb för att skydda våra barn och för detta tackar jag er det största. Fortsätt med det ni gör och märkligt är det att våra myndighete inte löser det ni gör.

 17. Man blir äcklad av denna hänsynslösa och motbjudande människa, en ulv i fårakläder. Verkar så sansad och timid men där bakom finns ett äckel. Tänker på de barn han vill förgripa sig på men också de svek han begått mot sin familj. Riskerar allt för att få grooma ett barn med den metmask han har, så oerhört skamfullt. Hur kan man ens komma på att göra något sådant. Fullkomligt motbjudande!

 18. Farligaste sorten. Skulle lätt passera som förskolepedagog eller lärare. Mjuk och len i sin framtoning men drömmer om att få knulla en oskuldsfitta. Livsfarlig

 19. Jag hoppas innerligt att han tar den hjälp han får. Som många andra sagt verkar han vara mest ”vettig” av de gäddor jag sett intervju med, även om hans texter är vidriga och absolut INTE okej.

  Hoppas verkligen att familjen får vara i fred.

  1. Finns inget vettigt med den psykopaten, tvärtom… Han vet exakt vad han gör och hur han ska manipulera omgivningen. Han har nog tänkt ut och repeterat sitt ”försvarstal” många gånger och redan tänker på hur han ska fortsätta med sin verksamhet.. En riktig ulv i fårakläder av den värsta soeten

  2. J är du samma som kommenterat innan haha, du är såklart ok du har din åsikt men han är mest bara manipulativ av vad jag kan se han kan inte ens se det är fel mot barnen utan svarar det han tror dumpen vill höra. Hans loggar mot barnet visar ett sjukt beteende

  3. Han säger sådant han tror Dumpen vill höra. Får ordentliga sociopat/psykopatvibbar av karln. När han är avslöjad säger han vad som helst för att kunna rädda sig själv. Till exempel att ljuga om sin självinsikt… Sedan är det dags för fler runkvideor och tjat om ”pappa”.

 20. Som mamma till tre flickor blir jag mörkrädd när jag läser detta. Det får mig att inse att man måste va jävligt försiktig när man nätdejtar tex på Tinder mm. För vilken kille som helst kan ju va snedvriden sexuellt och ha intresse för att våldta barn, det syns ju inte på dem vem som är pedofil… 🤯Aldrig avslöja att man har barn tex. För vem vet om killen man chattar med egentligen bara är ute efter och sugen på ens barn??? Dejtar en för att komma åt barnen. Ärligt talat tror jag inte att jag vågar dejta nån förrän barnen är större, typ över 15 år. För säkerhets skull… Varför finns det inte ett nationellt register över alla Sveriges dömda pedofiler!?!?! Då hade man kunna scanna av det registret när man börjar dejta någon sant ha koll på vilka dom är pedofiler i ens eget närområde. Så trött på att Sverige i alla lägen skyddar sexbrottslingar… 🤯 Inte tillräckliga lagar, svårt att få dem dömda, låga straff, ingen offentlig uthängning, inget offentligt register, för få städer som har vård för dem, gamla sexbrotts domar stryks i registret efter några år, sen är de fria ute på gatorna igen att våldta nya barn…. Verkligen drömlandet för sexbrottslingar… 🤯

  1. Något du kan göra om du träffar någon online för att iallafall veta att personen inte gjort något iallafall de senaste 5 åren är att när ni kommit så långt att ni kanske har/ ska träffas är ju att be din dejt att ta med ett utdrag ur brottsregistret.
   Givetvis ska brevet vara oöppnat.

   Jag skulle inte ha något emot ifall jag var seriöst intresserad att visa mitt register.

   Någon kanske skulle tycka det var magstarkt men ett sätt att få veta om personen är dömd för brott mot barn eller våld i nära relationer.
   Men vad vet jag.

 21. Suck och uppgivenhet, lås in och släng bort nyckeln, bäst för alla

  För tyvärr finns det ingen behandling som kommer funka, återfallsrisken är nog väldigt hög dessutom. För dessa avarter kommer alltid ha en längtan, törst o lust för barn, som tickande bomber redo för jakt. Måste få ett slut!.

 22. Orkar inte läsa igenom loggarna för det är som att vada genom dynga. Slås av att mannen inte själv reflekterar över hur sjukt han skriver. Det är så uppenbart för vem som helst. Och att missbruka ordet pappa så. En pappa skyddar och tar hand om sitt barn, inte våldtar det! Vakna upp ur sin perversa fantasivärld och inse att barn är skyddsvärda individer, inte objekt för din snedvridna tillfredsställelse!

 23. Detta är så jävla vidrigt.
  Att han i varje mening kallar sig själv för pappa…är så jävla vidrigt. Att han dessutom säger att han älskar denna stackars tjej….som är 13 år ??? Älskar ??? Varför skriver man så ?? Är det för att övertyga offret om att man gör det eller gör man det på riktigt??
  Fyfan asså jag blir så rädd….jag har själv en dotter…som endag kommer i denna åldern…

 24. Vad faaan är det med män och deras kukar?????? Att ni orkar, att ni står ut att chatta med män som skriver ”kom till pappa” Ni är ja jag vet inte vilka ord jag ska använda. Starka Envisa Duktiga Kämpar Samhällets riddare Barnens beskyddare osv osv osv. All heder till er att ni kämpar på i denna djungel som kryllar av sjuka män.

 25. Wow, han tar det ganska lugnt när han väl samlar sig, vidriga tankar inombords som han måste leva ut och äckla sig mot småflickor, säkert mycket vanligt ute i stugorna runt om i landet!
  Stackars hans familj som drog nitlotten att få en sådan varelse i sitt liv , usch !

 26. Har lite svårt att förstå folk som skriver att han verkar så vettig och klok. Dels är han en jävligt korkad person som chattar med barn och visar upp mängder av kukbilder och visar även massor av bilder på sitt eget ansikte, då är man skapligt dum i huvudet (som de flesta gäddor är), och dels är han en rejält störd typ att döma av texten i chatten.

  Så visst, han pratar så fint då han möter Sara och Patrik att han minsann ska bättra sig, men jag tror inte det ligger så mycket bakom det. Detta är en manipulativ jävel. Smart och vettig? Inte alls..!

  1. Han är vare sig smart eller dum. Han har något fel i skallen.
   Det finns inga vuxna människor med en normalintelligent utvecklad hjärna som håller på så där.

   Gör man det och är ”smart” och ser till att komma undan med det så är det fel på hjärnan,inget annat.

 27. Usch. Varför kallar män sig för pappa? Hade min man gjort det hade jag dött. Stark äckelkänsla. Snacka om att förstöra ordet.
  Är han både pedofil och incestuös?
  Fy fasiken vilka as dom är.

 28. Vad tycker jag om denna gädda?
  Om jag utelämnar svordomarna så….ingenting. 🤬

 29. Lider med familjen ❤ Tragiskt och hemskt att både jag och min man med familj bor/bott i samma område som denna. Det kommer så nära inpå och vill bara kräkas av alla loggar 🤮🙊

  1. Ja, stackars, stackars familj!! Så sorgligt, men tyvärr sant.
   Ärlighet varar längst.
   Ingen vill leva under samma tak som en äcklig gädda.

 30. Bläää! Kräktes just i min mun.
  Han är så jäkla medveten också om att han skriver med ett barn och återupprepar åldern hela tiden som den äckliga pedofil han är 🤯

 31. Uäääk, så jävla patetisk. När ”barnet” beskriver hur hon måste komma iväg för att hon mår dåligt och peddot erbjuder gubbkuk som tröst. Empatilösa as.

 32. Kalla sig pappa, inte nog att vara pedofil men också tända på tanken att man är pappa till barnen man vill ha sex med så sjuk………………..
  Sedan i filmen så vänlig och reflekterande. Väldigt farlig.
  Mina tankar går till hans familj.

 33. Dessa gubbars fascination av sitt eget kön. Kommer aldrig att förstå. Varför man tror att andra vill se bilder på dessa gubbars snoppar. Varken barn eller vuxna vill se dessa bilder. När ska gubbarna fatta det. Fy fan. Denna snubben verkar fullständigt besatt av sitt snopp.

 34. Den här killen är bland de värsta av de värsta. Verkar hur trevlig som helst, men är ett monster, säkert många av våra barn som litar på honom men totalt livsfarlig bland våra barn. Tänker på hans familj.

 35. Alltså detta är 1 person,med 2 typ personligheter verkar relativt normal,när han blir konfronterad.
  Men hans konversationer med 1 barn.visar något helt annat.
  Han är allvarligt psykiskst störd

 36. Känt denna vidriga jävel i många år. Är jag förvånad över att se honom här? Nej. En riktigt sociopat som ljuger till och manipulerar allt och alla han kommer i kontakt med. Sedan han var ung har han jagat småflickor, de som känner honom vet exakt vad jag pratar om. Ni som tycker synd om honom efter att ha sett hans klipp har fallit i hans fälla, detta är exakt det han gör så fort han blir konfronterad, Stockholm Syndrom kunde lika väl ha kunnat bli kallad efter honom. Tråkigt som fan för hans sambo och dotter som är de riktiga offren i allt det här.

  1. Fruktansvärt för dom! Bra att du skriver här för jag är övertygad om att de inte går att ”bota” – signalerna har funnits där.

 37. Nej men seriöst , det här var nog den vidrigaste av alla gäddor hittills. Kallar sig pappa och inte ett ord om någonting annat än vart han ska stoppa sin äckliga köttflöjt. (Borttaget av Admin)

 38. Dessa typer är nog egentligen farligast av dem alla: skickliga på att ge ett genuint sympatiskt intryck, vaggar in en i en falsk trygghet om att han skulle ha empati och va normalt funtad. Med sånna typer är det viktigt att alltid bara kolla på HANDLING, vad de faktiskt GÖR. Så fort man bara lyssnar på deras ORD, är man förlorad, för de är mästare på att dupera en med ord och få en att tvivla på sin egen betraktelse och misstanke om honom. Hans HANDLING avslöjar hans sanna natur, vem han är och hans onda avsikter – han är en empatilös våldtäktsman som återfaller gång på gång i sin jakt efter barn att dupera och våldta…

  1. Agree! Som att han i videon säger att han har tagit bort Kik men i chatten/chattarna säger att han blivit avstängd eller att ngn måste ha anmält honom. Doesnt add up – Full of lies för att rädda sitt eget skinn

 39. Först o främst hur fan kan man skicka en kukbild innan man tagit reda på ålder… Sen är den dåren så vidrig så man inte vågar tro på de.. 🙁

 40. Så otroligt pinsam chattlogg, fy fasen. Tack för ert jobb och er iver dumpen! 🔥❤️‍🔥

 41. Jag vill bara tillägga en sak, jag tycker att det är bra såklart att Sara och Patrik är en ”nagel i ögat” på dom och iallafall försöker att pränta in i skallen på dom att det är åt helvete det dom håller på med. Ge dom det helvete ni förmår. Hatten av för er!

 42. Nåt som särskilt män borde lära sig i tidig ålder är att alltid under alla omständigheter hålla spottkobran i terrariet. Endast när det är dags för mus kan den släppas på jakt.

 43. Till Maria o andra ensamma föräldrar som vill dejta.
  Jag förstår till fullo din oro o vill berätta om vad som hände mig.
  Det här är ca 20 år sen när jag dejtade en äldre trevlig man jag träffat på nätet som uppvaktade mig med presenter o en resa.
  Min dotter var då ca 8 år och mannen ville ofta fota henne. Ok tyckte jag då hon hade kläder på sig.
  En kväll drack vi vin, ett par glas, som han tagit med.
  Nästa morgon vaknade jag tidigt av att mannen packade och sa att han skulle åka för det var nåt fel på honom och han måste åka. Jag förstod ingenting. Förstod inte ens hur jag hamnat i sängen då jag inte minns att jag gått upp till sängen.
  Han åkte iväg och min dotter vaknade sedan och undrade varför jag tagit av henne trosorna under natten.
  Först förstod jag ingenting men sen ramlade poletten ner.
  Hur han var fixerad av att fota henne, kanske drogade mig då jag hamnat i säng utan minne, hur han åkte jättetidigt på morgonen efter och sa det var något fel på honom och sen dotterns ord om att hon trott att jag dragit av henne trasorna under natten vilket jag såklart aldrig gjort.
  Så var försiktiga men vem ni släpper in till era barn. Det finns män som dejtar för få tillgång till barnen.
  Den här mannen kom aldrig innanför min dörr igen.

 44. Det går inte ihop.. När man ser honom i konfrontationen så känner man typ lite sympati med honom, att här finns det hopp, han vill verkligen sluta med sitt sjuka beteende mot barn. Men när man läser det han skrivit så ser man att han inte har någon empati alls, han drivs av sina lustar och bryr sig inte ett dugg om konsekvenserna för barnen, inte ett dugg! Han spelar ångerfull, det är vad jag tror, en mästare i manipulation, en samvetslös människa. Sådana är mycket farliga. Tack Dumpengänget.

 45. En kall återförbrytare. Tror inte ett smack på vad han säger. Beträffande hans tidigare ”behandling”, är den avslutad?
  Det borde vara livslång återkommande behandling, då det är mycket svårt att bota de flesta pedofiler. Att de kan fortsätta spatsera fritt i samhället bland barn är en katastrof. Mina svordomar besparar jag denna sina.

 46. Den här snubben som för övrigt jobbar på IKEA i Barkarby är en riktig psykopat, en samvetslös narcissist från början till slut. Han är så manipulativ att till och med somliga i detta kommentarsfält fallit offer för det – han kallas klok, vettig och så vidare – men han ÄR en ulv i fårakläder så det bara visslar om det. Han för tankarna till den gamla polischefen Kapten Klänning som kämpade för jämställdhet och feminism på arbetstid men som våldtog barn på fritiden. Utåt sett är han en trevlig familjefar, en clean-cut kille som om och om igen postar uppdateringar på sociala medier om alla människors lika värde, HBTQ-rättigheter och så vidare men som på insidan är en fullständigt avskyvärd människa som försöker kompensera för det genom att godhetssignalera. Detta är en av de mest farliga gäddor som Dumpen någonsin fångat. SNYGGT! 👌🏻

 47. Den här ”gubben” har låg IQ, att han har ett jobb som någon skriver på IKEA i Barkarby förvånar mig men det är väl bra att han jobbar. Jag kan inte bedöma hur farlig han är för barn, dessa borde tvingas till Preventell eller liknande för någon slags behandling där de blir medvetna om sitt sjuka beteende och kommer till insikt om att de måste sluta kontakta barn i sexuellt syfte. Det ligger på statens ansvar att ställa resurser/pengar till förfogande till dem som jobbar med detta, stöd Dumpen ni som kan de gör ett fantastiskt jobb. Barn är SKYDDSOBJEKT och hoppas mannen söker sig till vården för att få hjälp mot sitt sjuka beteende! Vi kan hoppas på det!

 48. Usch! Vilken otäck, falsk och manipulativ gädda. Första lärdomen från Dumpen: Lita ALDRIG på en gädda. De ljuger ALLTID för att rädda sitt eget fjäll och kunna fortsätta med sina övergrepp. Ingenting annat har någon betydelse i deras liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *