BESÖK GÄRNA VÅR SPONSOR https://gronagarden.se/ OM DU VILL HA EN LAT SOMMAR MED FIN TRÄDGÅRD

 

Till ett av våra konton, tillhörande en fiktiv pojke född 2009 skrev han att han gillar små hårlösa pojkar. Hans sexchattande med våra barnkonton har varit intensivt och gränslöst. Konversationen har pågått i flera månader och ett antal träffar har bestämts. Han har dock hela tiden blivit nervös och backat ut i sista stund. När vi lyckades identifiera mannen ifråga insåg vi att han både är tränare och politiskt engagerad.

Efter att han backade ut från dagens träff passade vi på att besöka hans arbetsplats för att fråga varför han lägger all vaken tid på att sexchatta med barn. Märkligt nog så hävdade han i videon att han bara är tränare i fantasin då han skrivit det till ett av våra konton. Att hans roll som tränare  enbart skulle vara i fantasin visade sig vara en lögn när vi kontaktade hans lag.

Videon börjar med en ljudfil men fortsätter i video.

 

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Dumpens swishnummer 123 250 22 84

 

45 thoughts on “Politiker, tränare och gädda i ett (Napp #237) Värnamo

 1. Vilket äckel.. rent ut sagt.. jag brukar kolla på alla ”nomineringar” på dumpen så jag aldrig glömmer någon. 😊🙏 kommer alltid komma ihåg denna med.. så vidrigt att det inte finns..

 2. Nobelpriset går till denna fiskaren 🙂 Vilket tålamod med det svinet. Tur att det inte var en liten pojke svinet talade med. Hoppas han förlorar jobbet !!!!

 3. Trodde äcklet skulle svimma, men nu är han rökt, på jobbet ja överallt. Heja Dumpen

 4. Han kan ju inte gjort annat än å chatta precis som ni sa, jag brukar orka läsa loggarna men orkade inte ens.

  Förutom att vara en gädda så är han extremt sexfixerad till sjuklighet, han verkar inte ha annat i hjärnbanken.

  Verkar inte förstå ett dugg det är fel, ville bara få er att gå och kanske slippa konsekvenserna..

  Sen såklart en fru.. what a suprise

  Du har skämt ut dig själv 🤦‍♀️

  1. Tur att ni hann före, hoppas han inte förgripit sig på någon. Tycker synd om hans arbetsgivare som fått ett dåligt rykte pga honom, hans familj och barn samt släkt och vänner. Tack för att ni jobbar för att barn ska få vara barn,

 5. Ser ut som pedofil-versionen av Reinfeldt.

  Lite extra roligt att han gav politiker-svar på alla frågor

 6. Det tar ju aldrig slut med alla dessa monster. Ni gör ett enormt viktigt arbete dumpen.se. Ni gör skillnad, ni räddar barn! Tack Sara och Patrik!

  1. Fyyyy vilken sexmissbrukare! Politiker! Det är vi skattebetalare som betalar hans lön när han sitter på jobbet o jagar småpojkar, så sjuk så sjuk! O sitta o lära upp små barn o ge tips om morötter bananer dildos o annat snusk, fy f..n vad äckligt! Äckliga peddo, ge f..n i våra barn!!!! BARN vill inte våldtas, fattar du det???!! Man blir helt knäckt av hur vuxna kan sitta o snuskchatta å det grövsta med små barn! SÖK VÅRD!!!!! PÅ RIKTIGT!!!!

 7. Tänk vilken ära att få en avgjutning av hans penis (med sugpropp dessutom) att kunna sätta fast i duschen…..eller inte…. Äckel!

 8. Det har tydligen redan gått åt h-vete med frugan som tagit bort deras skapligt färska bröllopsbild.
  Han är borta från hans jobbs hemsida.
  Han är borta från fotbollsklubbens sajt…
  Partiet har rensat bort honom från ett av två ställen där han var med på deras sajt. Bara en tidsfråga innan han tas bort på det andra stället känns det som.
  Det känns som om det blir en låååååång sommar för honom…

 9. När Dumpen startade och la ut massa pedofiler kände jag först mest avsky och hat. Nu känner jag en sån enorm sorg och frustration. Sorg för familjer/fruar och barn – som luras på det vidrigaste sättet. Som får sina liv förstörda. Bara för att mannen har någon äcklig önskan om att sätta på barn. Fyfan!!

 10. ”Jag måste tyvärr gå in nu och göra mitt sista arbetspass på detta jobbet ”

 11. Alltså den här fiskarens tålamod! Respekt 🫡 Tack vare er helt fantastiska team, fanns även denna gång inget utsatt offer ❤️ Bara jag som jublar när gäddorna är insatta i dumpen! 😎 Glad sommar ditt äckel 🤢🤘🏻

 12. Man kan riktigt se i hans ögon hur hela hans värld och bubbla bara faller ihop. Dumpen gör ett bra arbete. Den här mannen hade garanterat struntat i om ett barn hade mått dåligt efter hans övergrepp.

  I detta fallet tycker jag synd om frun som garanterat inte hade en aning om detta.

 13. Wow… Første gang jag leser nåt sånt.
  Vilken sjuk jävel! Har nog aldrig sett nån så xtremt sexfixerad! O me en 14årig pojk!!!(denna gången va de en fiskare, som tur va) Tenker på hur forbanna o äcklad ja blev, trots att ja kansje bara läste 10% o scrollade resten, før ja inte tackla raseriet i mej. Så all heder til ”fiskarn” som klarar av o spela med! Detta va 1e gång ja läst en sån typ chattlogg o ärligt så skriker alla känslor efter o (Borttaget av Admin)

 14. Kan tänka att det blir febril aktivitet i sportklubben. Hur många barn har han träffat? Bra initiativ att söka upp gäddorna. Det här tar ju aldrig slut. Visar med all tydlighet att det inte handlar om ”andra” utan om ”oss”. Det är din granne, tränare, kommunpolitiker, lärare, lokalpolis, jobbarkompis eller man/sambo som är värsta pedofilen. Den du känner, hälsar på eller möter i fikakön. Mörkertalet är ju ofantligt, möter säkert en peddo minst varje dag utan att veta vem det är. En mindre nu.

 15. Ett av de mest sexfixerade äcklen jag sett här! Jag beundrar fiskaren som stod ut med allt äckelsnack som aset skrev till det han trodde var en pojke- ETT BARN! Och så visar det sig att fanskapet är gift- med en kvinna dessutom??Gud vad jag hatar dessa vidriga män!!! LÅT BARN VARA I FRED! Tack Dumpens alla fiskare för att ni orkar🙏

 16. Får panik när jag läser … stackars frun:(
  Tack Sara och Patrik att ni räddar barn ❤️

 17. Medlidande… Medlidande med offer, anhöriga och vänner? Ja! Medlidande med förövaren? Nej, det går inte. De är tragiska figurer och vi ser deras världar rasa på Dumpen, men tycker man synd om dem och bör man ens tycka synd om dem? Nej! Medlidande med en förövare är okonstruktivt för dem och för offren och för samhället. Man ska inte och bör inte tycka synd om någon som ger sig på barn. Det är inte synd om människor som utnyttjar sitt övertag för att skada värnlösa. Det är inte synd om personer som söker barn i sexuellt syfte. Liksom det inte är synd om djurplågare eller män som misshandlar kvinnor. Punkt. Däremot önskar jag dem alla att de tar tag i sina problem och börjar att bete sig med hänsyn och värdighet så att inga fler offer blir lidande. Förresten, varför tycka synd om en människa som har fått chans till ett uppvaknande?

 18. Vilken översexuell galning. ”Du ska suga DIG SJÄLV o rida mig samtidigt”😳😳😳 Runkar många ggr per dag… Behöver definitivt medicin som sänker sexdriften! Är ju patologiskt o dessutom intresserad av BARN😭😡

 19. Tror tyvärr inte att ”sök hjälp” är särskilt effektivt om man ser på dessas återfallsrisk trots att de gått igenom hjälpprogram på fängelset. Tror på permanent inlåsning resten av livet eller andra åtgärder som skulle kräva grundlagsändringar för att få till

 20. Ja tyvärr minns någon dokumentär med peddotiler som är inlåsta livstid och får behandling dom säger dom alltid har kvar sin störning oavsett vad..

  Jag tror dock att om peddosarna blir tilltäcklit rädda så kanske dom håller sig undan mer, tyvärr handlar det inte om att dom inte vet om konsekvenserna för barnen. Det vet dom mycket väl, dom skiter bara i det helt och hållet så länge deras snorre får komma lite så förstör dom med glatt humör ett barns liv. Därav finns helt klart någon grov empati störning..

  Men att vara i behandling är iaf bättre än att inte vara i det oavsett hur effektivt det är, man kunde ju drömma om att peddosarna var i en bur resten av livet vilket händer mycket i usa men Sverige är ett ”drömland” för peddosarna

  Om man kollar på Chris hansens nya show så blev en man reggad Som sex offender för resten av sitt liv bara för han försökt prata/möta med en person han TRODDE var minderårig..

  Det är bra regler..

 21. Tack för att du Sara tog upp just det exemplet!
  Skrämmande hur man som person kan sitta och dölja denna sexuella läggning när man har partikamrater som arbetar aktivt mot sånt här.

 22. Härligt att denna empatilösa skitstövel åkte fast! ”Pappa” Reinfeldt är säkert jättestolt över honom.

 23. Han är pappa till en elev på skolan där jag arbetar…..fy f*n för dessa vidriga s.k män.

 24. Alltså denna gubben,är ju helt jävla sjuk!!!!!
  Totalt livsfarlig.att ha lös i samhället!!!!!
  Ja,Helvete vilken Reinfeldt kopia!!!!

 25. Heeerrejisses!!!! Snuskmoderat Deluxe, kallar sig gay men är gift med en kvinna och söker tonårspojkar. Jag döööör..

  Mamman blir nog inte så glad då hon får reda på att sonen har använt hennes dildo.. Ska man skratta eller gråta??? Om jag inte visste det är allvar skulle jag tro att det är svart komedi

 26. Dom går ifrån ord till handling men påstår sig ändå vara oskyldiga. ”Jag har inte gjort något”..

 27. När han tappar luften och rösten när han svarar på frågan om han tänker söka hjälp för det… den ångesten går att ta på. På en sekund inser han att hela hans värld rasar samman.

 28. Fantastiskt hur man kan vara så otroligt korkad??? Hur svårt ska det vara att begripa att det inte är okej? Det är ju ingen nyhet direkt!

 29. Vad smart å ljuga om att han inte är en tränare är så lätt å hitta den informationen

  Sedan när Sara ska berätta om en annan i moderaternas som är på barnens sida så verkar han bli irriterad

 30. Bahahahahaha ”20cm” 😂 Jo tjena lilla gubben!
  Och nog för att alla peddos är fett vidriga men denna j*vla gäddan är på nivå för sig själv! Rädd för e.v. konsekvenser ifall ”barnet” inte är ett barn på riktigt genom att ljuga och manipulera ”barnet” för att undkomma träff gång på gång! Utstuderat så det skriker om det!

 31. Så jävla bra gjort.
  Tack för att ni finns och jobbar med att sätta dit asen.
  Bättre än fängelse.

 32. Om mannen är (var) gift med en kvinna, varför är han då samtidigt homosexuell. Det är väl förmodligen inget hans fru visste om. Synd om henne. Jag tror knappast att han kommit på att han är homosexuell över en natt. Ändå så är det hans läggning, som han med all säkerhet inte gjort gällande för sin kvinnliga äktenskapspartner.

  Sen, naturligtvis, att han dras till mycket unga pojkar. I detta fall en eller flera minderåriga är mycket sjukt och även brottsligt om det varit på riktigt. Han har levt ett dubbelliv.
  Jag tänker att om någon har det sinnelaget, så borde de personerna ta tag i sin natur och söka hjälp. Sen kanske det trots allt kommer göra fel, tyvär ändå, men de har lyft problemet och försöker göra något åt det, innan de lever i en lögn och utsätter omgivningen för sina perversiteter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X