Sponsorer

Det här tagit många år och mycket kraft att komma över vad du gjorde mot mig. Jag har gått den långa vägen. Men jag lyckades och idag har jag ett liv som jag sätter värde på.

Att se dig på Dumpen gjorde väldigt ont.

Jag har lyckats ta mig vidare i livet.

Allt med i förhoppning om att du ändrat dig.

Men det hade du tydligen inte. Jag har en enda önskan. Och jag hoppas att du uppfyller den så att jag kan få ro.

Jag ber dig om att låta barn vara ifred och istället söka dig till vården. För sålänge som jag vet att du skadar andra på samma sätt som du skadat mig, så kommer mina sår aldrig att läka.

 

Gädda à la Lindström (Napp #127) Skara

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Dumpens swishnummer 123 250 22 84

8 thoughts on “Det gjorde ont att se dig på Dumpen

 1. Tack för att du delar med dig. Gäddorna ser ju alltid så oskyldiga ut. Men bakom masken finns ett vidrigt beteende so. Skapar offer med livslåbgt lidande. Dessvärre verkar ju inte ens tanken på att åka dit få dom att söka vård. Därför är Dumpens arbete att ändra lagar så viktigt. De måste fiskas upp innan de skadar nått barn.♥️♥️♥️

 2. Det som skrämmer mig mest är att det kan vara någon i din närhet och du har ingen aning.

 3. Sexualitet riktat mot Barn ÄR! det Lägsta av allt lågt…
  Egentligen Samhällsomstörtande verksamhet med de följverkningar och konsekvenser som bildas.
  Ett faktum som förövare tydligen inte ”förstår”…
  …är att dessa övergrepp för ALLTID! kommer att definiera dem som person.
  DET GÅR INTE ATT FÅ OGJORT! och en Skamens Stämpel kommer för ALLTID vara ett signum.

 4. Igår ringde ”Sara på Dumpen” mig och frågade om jag hette det min son heter. När jag sa mitt namn la hon bara på. Om det nu verkligen var Sara var det ett oproffsigt beteende som skapar onödig oro. Skulle min son vara peddo är det väl honom ni ska ringa, inte hans 64-åriga intet ont anande mor.

  Min son jobbar i skola och alla vi som vet vad det innebär, vet också att ungar som fått ett horn i sidan till sin lärare kan använda ”peddokortet”. Speciellt om läraren är man. Det är inte ett framgångsrikt recept för att få fler män till skolan – vilket verkligen behövs!

  Ni gör säkert ett viktigt jobb, men i dagens DN uppmärksammas era arbetsmetoder vilket stöder mig i min uppfattning att ni behöver uppmärksammas på hur ert arbete drabbar tredje person. Så klart triggas ungar att busringa i ert namn. Men om det inte är bus då? Utan verkligen Sara som ringt? Hittar inte ens ett nummer på er hemsida för att få det bekräftat.

  Jag har inte tagit upp detta med sonen. Vad skulle han svara om han var pedofil? Om han inte var det? Samma sak. Och vad ska jag göra med det svaret?

  Jag är inte så naiv så att jag tror att pedofili syns på utsidan.

  Som mor får jag nu bära min oro själv. Som många andra anhöriga längs ert korståg.

  Mitt tips: Fortsätt ert viktiga arbete men levla upp till en mer anständig och etisk nivå! Visa att ni kan bättre än de pedofiler ni jagar!

  1. Hej Eva!
   Jättetråkigt att läsa att du har råkat ut för busringare! Personligen tänker jag att folk som ägnar sig åt sådana dumheter slösar med både tid och energi som kunde användas till betydligt vettigare saker. Vi på Dumpen uppmanar verkligen inte till sådant beteende och tar absolut avstånd från både busringningar och andra tilltag.
   Sara lägger aldrig på luren på det sättet som du beskrev och hon ringer från telefonnummer 076-0075779.
   Ha en fortsatt fin dag!
   Hälsningar Katta Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *