Hej Alla
❤❤❤

Tack vare ett gäng sponsorer som hört av sig och gärna vill synas med oss på hemsidan så har vi kunnat plocka bort all Googlereklam.
Detta känns hur kul som helst och sidan blir mycket mer lättnavigerad.

Ni kommer ni att kunna se sponsorerna lite här och var på sidan men inte i den form som det varit en tid nu.

Stort tack ❤

Ps. Vill ni också synas med ert företag på Dumpen.se så är det bara att maila [email protected]

7 thoughts on “Nu tar vi bort Google-reklamen

 1. Tack för det, googlereklamen har varit grymt störig.

  Stort tack också för ert fortsatta oförtrutna arbete mot rovdjuren.

 2. Hej!

  Tänkte höra vart jag kan se vilka företag som sponsrar Dumpen i nuläget?

  Mvh Maria

 3. Skönt att slippa Google reklamen

  Förstår ni behövde den för pengar men det var verkligen random reklam som ofta inte alls platsade in på dumpen..

 4. Jag har en adblocker på både datorn och mobilen så jag har aldrig sett någon reklam. Kommer förmodligen slippa sponsorerna också.

  1. Nä du slapp inte det direkt eftersom hon la upp det direkt i inlägget 🙂 jag har också Adblock men de tar inte bort allt för mig . Men för att sponsra dumpen borde du ha de uppe

   1. Jag kör AdBlockPlus. Den är gratis och använder samma filterlistor som de blockers som kostar. Den blockerar det mesta. Till det så använder jag NordVPN som blockerar bland annat genom dns-filtrering och även klipper bort de parametrar URL:er som spårar och avser REST-servrar. Så även om annonsörerna tar betalt för ”klick” så får de förmodligen inte betalt eftersom att ingen vet vem som har klickat, vilket är essentiellt att veta eftersom att man förr kunde köpa klick-farmar för att få in cash från annonsörer även om ingen besökare har varit intresserad.

    Den där lilla reklamen i inlägget var okej. Det var inte störande.

    För övrigt är det lite hjärnskadat när annonsörer använder Google för att synas i banners. Banner-blindness har varit ett känt begrepp inom UX under 15 års tid. Därför som det sällan finns något viktigt till höger på webbsidor. Man är så van vid att där finns reklam så många tittar inte längre till höger på webbsidor så man missar information om den är belägen till höger. Det är mest icke-datorvana personer som ser den typen av Google-ads. De har inte fått in vanan att automatiskt ignorera reklam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X