Gäddan Lindström stod i spöregn och väntade på en fjortonåring som skulle komma med bussen. Han blev nog lite  besviken när två personer med en sammanlagd ålder på 105 år dök upp istället.

Det blev varken buss 510, 69:an eller 14-åring. Efter 10 minuters samtal simmade gäddan Lindström hem tomhänt.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

31 thoughts on “Gädda à la Lindström (Napp #127) Skara

 1. Skrattar för det är så tragikomiskt i allt det hemska. Kränkt? Jätteglad å träffa Sara o Patrik i stället för ett barn? Han ljuger som en häst travar, när ni inte gick på kränktkortet så försöker han verka sympatisk för att inte råka illa ut. Fy usch och blä för dessa manipulativa, empatilösa, självupptagna ursäkter till människor.

  1. Han flyttade från Strängnäs nyligen där han blev av med sitt jobb pga att barn där berättat att han utsatt dem på hans arbetsplats. Han flydde ner till Skara där hans föräldrar bor.

   1. Precis, vi hade tydliga sms bevis på att han försökt…vidrigt!
    Han jobbade på ett korttidsboende.

   2. Jag arbetade hos den brukaren, som fick de meddelanden av Gäddan Lindström och som är upprinnelsen till detta.
    Jag har också en son som är på avlastning just där Gäddan Lindström arbetade.
    Har aldrig tålt honom, med sin dryga attityd och översittarstil ! Men han var omtyckt av sina arbetskamrater och duperade alla ! Sjuka jävel !!!!!

 2. Gratis lyktstolpar och rep till alla äckel p*dofiler! (Kommentarer om att detta är tjatigt behövs inte.)

 3. (Borttaget av Admin)

  Han sa ju flera gånger ”det känns inte bekvämt det här för mej ” egoistisk Person 🤮🤮

 4. Pinsamt hur rädda dem är för konsekvenser alltså fullt medvetna om hur skamfullt och fel det är och utrycker det även till barnet dem talar med men kan ändå inte stå emot? Är ju helt klart någon störning

  1. Helt klart! Störning. Samtidigt verkar som detta är som en drog för dom. Kan inte motstå. Däremot finns det behandling för vanliga droger som hjälper. Men denna drog finns det nog ingen hjälp för.

 5. Den bästa konfrontationen hitintills. När ni tar det lugnt och fint så får ni ur dem mer information när de där och då ställs ansikte mot ansikte med sina egna depraverade liv och sina monumentalt korkade och självdestruerande beslut. Ofta kan folk komma i ett så kallat ’fight or flight mode’ när de känner sig alltför stressade och obekväma.

  Detta (pedagogiska) tillvägagångssätt fungerar givetvis inte på någon med Antisocial personlighetsstörning, vilket verkar vara relativt vanligt bland Dumpens (mestadels ofrivilliga) filmstjärnor.

 6. En ära att få uppleva det live när ni tar en gädda i mina trakter!
  Säger som jag sa på videon, bra jobbat!
  Hoppas han söker hjälp och att ni slipper stöta på honom igen.

 7. Varför lägger ni inte upp mötena samma dag?

  Förövarna hinner ju förbereda sig för flykt osv

 8. (Borttaget av Admin) Nu vet hela Sverige istället!
  Måste ge en eloge till fiskaren som fick honom att fastna i nätet.
  Jag tror att hans arbetskamrater kommer vända honom ryggen.
  Helt sjukt att de låter sig själva luras så här bara av ren kåthet liksom inte många tankar på att typ” Här pratar jag sex med en minderårig kille”
  Jag hoppas att han mår riktigt riktigt illa nu när han är publicerad.
  Det sjuka är att många av gäddorna har inte en aning om att Dumpen finns…….Vissa vet om Dumpen men lik förbannat så vill de ha ett möte med ett barn.

 9. Vad är det med dessa jä*vla män som gör att de inte kan hålla sin libido i schack? Varför måste man klämma, kleta och kladda på barn? Att de INTE ENS kan hålla sig till en 15-års gräns!?! En normal kille vill väl för fan knu*lla nån jämnårig? 🤯⚡️⚡️ (Borttaget av Admin) Att han ens kan tända på en pojke som ser ut som en 10-åring?? 🤯💔

 10. Bra jobbat ! All Heder till er !!
  Har också arbetat ihop med (Borttaget av Admin)i Strängnäs i flera år Han är manipulativ (Har jag förstått nu ) Han ger ett mycket trevligt intryck Svår att inte tycka om Men nu vill jag bara spy !!!
  Han fick ett ultimatum från Strängnäs kommunen att säga upp sig själv eller få sparken Han sa upp sig själv Vi hans arbetskollegor vet inte vad som hände Men han har jobbat innom LSS i flera år med människor som är oförmögna att försvara sig
  Han flyttade efter det tillbaka till Skara (Borttaget av Admin)

 11. BÄSTA NI 🤘🏼❤️🙏🏽 Ni gör ett grymt viktigt jobb för ALLA våra barn

 12. asså ni gör ett så in i helvete bra jobb, tänkte glider in och kollar om de hänt något nytt. jofan hela första sidan är nytt för mig, och då va de inte länge sedan jag kollade. (så sjukt att de är så jävla många att de uppdateras näst intill varjedag)

 13. Hade en vän som kännetecknar denna man väldigt väl.
  Akademiker och omtyckt …väldigt lätt att tycka bra om.
  En efterfest med alldeles för mycket alkohol så berättade han vad han varit utsatt för som barn och sedan berättade han vad han gjort mot ett annat barn och han skulle avsluta sig själv.

  Jag blev otroligt förvirrad och äcklad och tog det som fyllesnack men i efterhand så ville jag nog tyvärr inte ta tag i det.

  Han avslutade sig själv någon månad efter detta men än idag funderar jag på vem han förgrep sig på och varför.

  Personen var väldigt lik denna gädda på många sätt.

 14. Hoppas det är bara din andra inte mer och läskigt att lämna barnen i strängnäs kommun.

 15. Jimmy 🪱🪱🪱Hoppas det är bara din andra inte mer och läskigt att lämna barnen i strängnäs kommun.

 16. inte första gången för den pajasen.. han är välkänd i andra delar av landet för samma sak

 17. Han tänkte garanterat kidnappa 14 åringen,det var därför han sa till att stänga av GPS!

  1. Kanske inte kidnappa är nog snarare för att ingen ska se var barnet går så ingen upptäcker exakt var barnet är/möter?

   Men du har rätt skulle kunna vara kidnappning men not svårare å komma undan med man kan ju spåra på andra sätt via en mobil

   Angående kvinnan som blev utsatt för den här mannen som det Las upp ett inlägg om nyligen, starkt att du lämnade !

   Han förtjänar inte en partner.. är man någon som söker sig till barn tycker jag inte man förtjänar någon utom sig själv, sitt eget sällskap..

 18. ”Jag, jag,jag”

  Det är jobbigt för HONOM, inte en tanke i världen på barnen.

  Stackars barn som blivit utsatta av honom (som på lss boendet ) och eventuella försök i framtiden .. men hoppas de tar slut

 19. Vad jag inte fattar att dessa män inte fattar att nu när alla vet hur Dumpen arbetar inte är mer rädda för avslöjande!!!!
  Det bästa är att Dumpen kontaktar familj, arbetsgivare samt polis…
  Och jag hoppas polisen lyssnar på Dumpen och fångar in dessa äckliga pedofiler..
  Hejja Dumpen ni är bäst 👏👏👏❤️👏👏👏

 20. Återigen: en till synes vanlig man med ett välklätt yttre. Som säkert har förmågan att manipulera barn på raffinerade sätt. Skam åt den kommun som inte agerade och anmälde till polisen. Vad jag tycker det känns bra att Dumpen finns. Hopppas ni orkar fortsätta och att det uppstår fler ”dumpare” i landet! Nu fan ska de klämmas åt, de här vidriga varelserna! Heja er!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X