Nej Lasse!

Man ska inte bestämma träff med barn för att se om man klickar. Oavsett vad ett barn säger så är det inte ok att bestämma träff med barn för att prata sex eller ha sex om man nu skulle ”klicka”

Ren tur att det var vi och inte ett barn som faktiskt dök upp på träffen då Lasse hade lite problem med självbehärskningen och blev så arg att han slog till Patrik Sjöberg och slog till hans telefon så den flög genom luften och landade i snön.

Lasse som själv under sitt yrkesverksamma liv arbetade som polis fick möta sina yngre kollegor som förhörde honom då han blev anmäld för misshandel.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

72 thoughts on “Våldsam expolis ville se om han klickar med barn (Napp #210) Stockholm

 1. Så jävla snyggt hanterat av Patrik. Lugnt och behärskat håller han sig på rätt sida lagen.👏🏻👏🏻

  1. Håller med! Superproffs är han. Märks att han varit elitidrottare i världsklass, alltid lugn, tålamod tålamod.

  2. Verkligen, Patrik är en riktig hjälte och ett föredöme. Mästerligt att behålla lugnet trots fysiskt angrepp.

 2. Raggar på en vad han tror är en 14 årig kille med sitt rätta namn och ”cop” i chatnicket då han jobbat som polis. Det där är ju totalt hjärnsläpp…. För att inte tala om hur äcklig han är.

 3. Bra jobbat, om jag inte missat någon så är det väl 1 aktiv polis och 2 st fd poliser som blivit konfronterade?
  Oavsett ärligt beteende

 4. Vilket rötägg. Hur kan fula, gamla gubbar tro att en 14-åring ens skulle vilja ta i dem med tång. Fy f-n.

  1. Finns tyvärr barn och unga som träffar gubbar som denna. Men det är barn/unga i utsatt situation, trauman och framförallt kanske självskadebeteende. Äckel som denna gubbe vet om detta förstås och ytnyttjar det. I flera fall är inte ens den unga personen ute efter sex utan bara ute efter att bli sedd och ha kontakt.. ja det är ganska komplext det där. Det enda som inte är komplext är äckelmän som håller på med barn.

 5. Så snyggt jobbat! Bra självbehärskning Patrik! Vi vill inte ha dig sittande för misshandel! Keep up the good work! 😘

 6. Jag förstår att du blev arg Patrik.
  Hans sätt att agera fysiskt mot dig, kommer väl ifrån hans vana att han tror att han inte tror att han kan råk ill ut. Han har nog gömt sig bakom sin yrkesroll i många år och i många olika situationer.
  Även Sara förstod ju snabbt hur arg du blev.

  Ni två är så jäkla modiga som konfronterar dessa svin!
  ❤️

  1. Tänk då på vad äcklet skulle gjort mot ett barn som velat dra sig ur vid mötet, gubbaset hade ju misshandlat pojkstackarn med tanke på vilken aggresion han tog fram mot en vuxen som Patrik, djävla äckliga gubbkräk!!! Tack Patrik o Sara o ni på Dumpen som räddat så många barn från att få livet förstört. Tack!

 7. Hoppas du åtalar gubben för misshandel utöver det faktum att han är pedofil!

  För den här fångsten swishar jag en liten skarv igen!

 8. Tack för ett fantastiskt jobb ni gör. Skrämmande att vi har så många Josef Fritzl hemma i Sverige, utan er på dumpen skulle dessa avskum fortsätta ge sig på bar, han är typ 70 år och vill ge sig på en 14 åring!!
  Hoppas att det går bra för bästa Patrik.
  Vill bara säga ni skulle fått ministrarnas lön och bidrag.

 9. Hur tänker han ens? Om han har varit polis så bör han väl veta vad lagen säger om att försöka sig på personer under 15 år och varför lagen ser ut så…? Väldigt skrämmande att se så många pedofiler inom förtroendegivande yrken och där de har en given auktoritet.

  Jag blir också så störd av att se dem använda alla dessa oskyldiga husdjur som lockbeten eller verktyg i att avväpna potentiella offer och omgivning…

 10. Som polis borde han veta bättre, nu är det uppe i 2 pensionerade poliser och en aktiv polis i tjänst. Jäkligt skrämmande.

 11. Jisses, gubben blev helt panikslagen. Tycker synd om hunden som måste stå ut med detta. 🙁 Hur är det med Patrik förresten? Fick han skador?

 12. Andra försöket till misshandel alltså. Sjukt. Hoppas det gick bra Patrik. Trodde det skulle bli slagsmål där, men du skötte det ju bra!

 13. Jag förstår inte hur I hela friden en gammal Gubbe kan inbilla sig att ett barn/ ungdom skulle tända på honom? Dessutom en Polis som om nån borde hålla sig inom lagen… Att de har den här sjuka läggningen är ju inget de bett om- men att omsätta det i verkligheten är ju helt förkastligt! Konstapel Snuskhummer- vet skäms ditt äckel,du är en skam för kåren!

 14. Vidrigt och desutom fd polis. Finns rötägg innom allt. Tack för det fina arbetet ni gör hoppas det gick bra för dig Patrik trotts omständigheterna.

 15. Det börjar bli många f.d. poliser nu. Kanske snart tar ledningen i yrkesligan, lastbilschaufförer leder väl fortfarande?

 16. Vilket jävla äckel! Tidigare polis dessutom. Skrämmande!!! 😱
  Heja dig Patrik! Du fortsätter verkligen en karriär som stjärna!!! ⭐️🌟
  Beundrar dig & Sara stort som jobbar att stoppa övergreppen mot våra barn ute i samhället. Vilket jobb ni gör!!!🙏❤️❤️
  Ni är bara BÄST!!!
  Swishar ett bidrag till er! ❤️❤️❤️

 17. Detta är en man som använder sig av att han varit polis, känns det som. Tack att ni fiskade upp honom. Hoppas det blir stora konsekvenser för honom!!! Tror inte detta var första barnet han bestämde träff med 😔

  Varje gång man går in här så hoppas jag att det ska ha kommit ett inlägg med att politiker mm ska göra en större insats kring detta och ny lag.
  Att ungarna kan få vara trygga för INGEN unge vill träffa manipulerande äckliga kräk.

  Men så länge får vi ALLA hjälpa Dumpen på de sätt man kan och hoppas att politikerna vaknar och agerar för våra och alla ungars skull. Samt för de som gått igenom smärtan och helvetet som barn ❤️ och som fortfarande lever med såren efter det 🙏

 18. Hur många gäddor finns det egentligen? Det här är ju helt sjukt.
  Jag vågar inte ens föreställa mig vad mörkertalet ligger på.

  Ni gör ett bra jobb som blottar verkligheten.

 19. ”Där förnuftet tar slut, tar våldet vid”
  I och för sig tog nog gubbens förnuft slut långt innan han slog till Patrik, med tanke på vem han trodde sig o såg fram emot att träffa….

 20. Japp. Så e de. Rikspuckon radar upp sig i parti och minut o denna gången en polis.
  Var fan e världen på väg?

 21. Ååååh vad jag hoppas att han skäms, får ångest och blir rädd.
  Är detta en sjukdom eller tillstånd och sjuk lust?
  Ett tips kanske är att ge dessa förövare förtryckta blad/info vart de ska vända sig. Sjukvård, präst, föreningar…
  Tack för allt som ni gör ni är fantastiska hjältar, vi swichar nu o då och inspirerar andra till det.

 22. Patrik jag hoppas du är okej !!🌸

  Deanna “människa” som slog dig har nog vart en stor fara för många barn .. man kan ju bara spekulera!!

  Tack vore dig och Sara fick denna gubbe äntligen be sedd för den han är, när jag var tonåring mötte jag en polis som var så elak mot mig jag har hela livet gått å tänkt att jag måste haft fel eftersom han var i en högre position än mig men här ser man ju att man kan ha rätt vem som helst kan arbeta inom polisen tyvärr ..

  När fall som ni behöver hjälp med inte processas snabbt nog undrar man ju vilka krafter som styr och ställer där ibland??

  Tror jag känner igen honom dessutom..

  En sak jag verkligen inte förstår är att även en 25 åring hade vart jätteunh för honom.. varför söka sig till en 14 åring ?? Måste ju bara vara störningen. Bra självförtroende har dom iaf tror att alla vill ha dom.. ingen normal annat än barn du våldörr dig på vill ha dig om dom inte är i din ålder gubbe lilla 🫢🫢🫢

 23. 10 år på kik och i den åldern han är i säger mycket , dom enda på kik är väldigt unga vuxna eller barn/tonåringar. Och såklart andra peddotiler och sjuka människor som hittar sjuka grupper på kik.

  1. Sexköpare använder sig också av Kik. Han har säkert pysslat med sånt med.

 24. Och dessutom tror han att det är en smart ide att klappa till en kille i Patriks storlek. Om patrik hade tappat det hade han ju gjort slarvsylta av gubbäcklet.

 25. Fy fan! Tack för ert fantastiska arbete. Var rädda om er, nästa gång kanske nåt pervo är beväpnad. Tack för allt ni gör ♥️

  1. Då är dom ju otroligt korkade om dom attackerar med vapen när allting spelas in men det skulle inte förvåna mig heller med tanke på vilken grupp av människor det är som Patrik å Sara konfronterar!!

   Jag hoppas också Sara och Patrik har ordentligt skydd kanske alltid har med sig fler än bara dom två så någon kan stå standby o ringa polis, ni är viktiga för våra barn Sara o patrik

 26. Jag är mållös!
  Blä!
  All heder till er Patrik och Sara!
  Ni 2 och resten är ett unikum team !

  Så många barn ni räddar!

  Hoppas att ni båda är ok, all styrka till er ❤

  Nu får man hoppas att instanser ger reprisalier!!

 27. Karman kommer att ta honom. Hur den karman ser ut kan man bara fantisera om.
  Detta förtjänar i allra högsta grad, likt allt annat, en swish.

  Tack för era jobb!

 28. Vissa fd kollegor jublar säkert över fångsten av gammelgäddan!
  Tack åter igen för ett suveränt inhåvande

 29. Jag älskar er så mkt! I ur och skur är ni där ute och gör det jobb som våra myndig´heter misslyckas med! Tack för ert engagemang och för att ni lyckas hålla lugnet i ens situationer där expoliser blir våldsamma! En själv hade ju förmodligen suttit för mord redan om jag ens hade konfronterats med nån av dessa =(

 30. Tyvärr finns detta i alla yrkes kategori, ännu värre i yrken som innebär att vi ska känna oss trygga, starkt av Patrik att behålla lugnet, jag hade dragit te han så han landade på backen sen hade han fått lipa hur mkt han vill, synd för hunden att ha en sån husse bara

 31. Ni är helt otroliga bra jobbat av er att avslöja såna äckliga människor från våra gator 👏👏👏👏👏👏👏❤️👏👏👏👏👏

 32. Skönt att ett barn slapp möta denna våldsamma man.

  Jag är tacksam för att ni ”städar” nätet för Sveriges barn. Tack ❤️

 33. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
  Bra jobbat👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
  Alla gäddor blir så kränkta och de flesta tappar målföret när dom avslöjas, och nu har vi sett aggressiviteten med att gå till utfall. Undrar hur dessa typer är mot barnen, om de vägrar något?
  Ger sig dessa gäddor på barn, så får de ta konsekvenserna. Så bra att Dumpen startade detta fiske , så att alla får upp ögonen på detta fruktansvärda elände som pågår runt oss.
  👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰

 34. Gäddjävel.. Usch! Bra jobbat dumpen! – Bra att du Patrik gjorde som du gjorde!

 35. Bra jobbat och korrekt hanterat efter gubbens fysiska tilltag mot Patrik.
  Nu kan ni tyvärr bocka till en till blådåre på listan med 3 st totalt om jag minns rätt?
  Människor som inte har spärrar & inte vet skillnaden mellan rätt/fel skrämmer mig , så mina tankar går även till den där lilla hunden han har 🙁 hoppas den slipper hans sjuka beteende.

  Hoppas alla peddos runt om i Sverige är pissnödiga för DUMPEN kommer efter er !!

 36. 10 år på kik och säger ”jag har aldrig gjort det här”. Det är så manipulativt beteende för att framstå som ofarlig. Inte första gäddan som uttrycker sig så…

  Det var inte första gången han gjorde det här och definitivt inte första gången han var våldsam. Ruttna.

 37. Det vore nog bra att ha en 3:e person som filmar pa avstand sa att ni far med allt. Tack kanns futtigt i sammanhanget, ni ar hjaltar!!!

 38. Man kan inte bli annat än imponerad av Patriks agerande. Han höll sig lugn trots att han precis blev slagen i ansiktet av en pedofil – Det är yrkeskompetens och professionalism om jag någonsin sett det.

 39. Ingen mer än jag som la märke till hur gubbslusket skrev och använde sig av ”isch och irl” för att försöka passa in i det yngre ”tugget”

  Usch!!

 40. Man kan inte släppa tanken på vad han gjort när han jobbat aktivt som polis. Hur många har fått ”komma undan” om de utfört någon tjänst istället?
  Äckel gubbe!

  1. Har tänkt detsamma. Skulle inte förvåna mig om det finns kollegor som känt till hans vidriga sida men valt att vända ryggen till i någonslags missriktad kåranda. Han förefaller inte bara var sjuk i huvudet utan också farlig och drar sig inte för att angripa Patrik. Hur går det isåfall för den pojke han har plockat upp och som vill dra sig ur när det går för långt, när handbojorna kommer fram? Vilket jävla as!!

   Tack Dumpen, ni är mina hjältar!

 41. Vad mycket sjuka typer det finns därute! Modigt av er att våga konfrontera dem!
  Stort tack för ert fina arbete!

 42. Det är så tydligt i detta fall hur vanligt sökandet efter barn i sexuellt syfte är. Jag blir både förbannad och ledsen när jag ser att det kan vara precis vem som helst, att dessa människor som denna gubben som går ut med hunden som i detta fall. Riktigt otäckt! Bra gjort av er båda att ännu en Gädda åkt fast. Jag följer ert arbete så ofta jag kan och ert arbete har betydelse för de som utsätts, hoppas ni inte slutar även om det blev som nu, misshandel mot Patrik också. Bra gjort av dig Patrik som trots det står upp för dig, Sara och barnen. Ni är guld värda!

 43. Helt sjukt hur många poliser och före detta poliser det dyker upp som söker sig till barn. Bra och lugnt hanterat av Patrik i vanlig ordning.

  Ni är verkligen grymma och tack för det ni gör! Ni står upp när rättssamhället inte gör det. Jag berättar om er för alla jag känner så folk blir upplysta om alla dessa äckelgubbar som finns där ute. Fyfan.

 44. Det är väldigt illa när dom som skall skydda barn ifrån pedofiler själva söker kontakt med minderåriga.

  Sverige börjar bli ett väldigt sorligt land och ett land där våra barn snart inte kommer lita på rättsväsendet om polisledningen inte tar en ordentlig tag i detta problem.
  För det är flera poliser nu som åkt fast.

 45. Jag får så ont i hjärtat när personen har en hund (FÖR HUNDENS SKULL INTE FÖR HANS). Jag vet inte, men att se att han höll i en hund gjorde så ont, antagligen för att få barnet mer att lita på kräket. Typ som hundtricket. För att barnet ska bli mer avslappnad.
  Nääee stackars djur som ska behöva ha en sådan husse 😭😭
  Ni är sååååå fantastiska som gör detta, man kan inget annat än att känna en enorm tacksamhet gentemot er!
  Då min syster blev utsatt när hon var 8 och idag är hon död, för att hon inte orkade leva med det så valde hon att avsluta sitt liv.
  Så att sådana som er finns är så fantastiskt! ❤❤

 46. Nu är mitt mått rågat .
  Hoppas verkligen att ni polisanmäler fanskapet.
  Min fundering är Hur många barn har han slagit .
  Har tyvärr dålig syn på och uppfattning om KLING o KLANG vi har här i Halland.
  Hoppas gubbäcklet åker dit så det rungar mellan väggarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X