Sponsorer

Barnet och mannen träffades ute på en webbsida men fortsatte samtalet privat på KIK. Han var lite rädd för att bli av med jobbet om det skulle komma fram att han langar cigaretter och vill ”ha kul” kul med ett barn. Han var även nervös över att det är olagligt att byta cigaretter mot sexuella tjänster. Barnets negativa upplevelse av att möta en man som uppgav att han var Great in bed verkade inte engagera honom alls.

Vi har inte lyckats identifiera mannen. Tips emottages därmed tacksamt.
Edit: Gäddan är identifierad nu. /Admin

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

32 thoughts on “GR8NB köper cigg (Napp #211) Helsingborg

 1. Jaha nu var de dags för ett svin i min stad.
  Känner dock inte igen honom men ett svin att ha koll på.
  Äckliga fanskap, inte ens rädslan fick stopp på dig.

 2. Snälla. Hade han varit bra i sängen , hade han varit framgångsrik med VUXNA kvinnor. Dom är varken snygga eller bra dessa ped*filer.

  1. Tänkte samma sak. M¨ånga gäddor här verkar få nobben av vuxna tänkande människor, av diverse skäl. Är det därför dom dras till barn? Bara för att dom är ’enklare’ att lura? Ofattbart oavsett

  1. Precis. En sexuell läggning går inte att bota. Den går bara att hålla i schack om man är medveten om sitt problem.

 3. Vad är det för fel på vissa män som visar sig vara alltför många. Han har särbo och raggar barn på kik. Själv kommer jag ihåg hur vaktmästaren brukade göra sig ärenden in med toapapper när vi tjejer var i omklädningsrummet, bara gick in utan att ens knacka. Fy faan för alla perversa gubbsjuka så kallade män.

  1. Hahaha fick mig ett bra skratt åt det där 🙂 yrkestiteln på han är förmodligen inte raketforskare

 4. Håller med om att han inte är någon Aquaman som nämdes i chatten 🙂 tror peddoman passar betydligt bättre in på dig nu när du blivit riks kändis för att vara kapabel till att begå ett sånt avskyvärt brott mot ett BARN.
  Raka spåret hem för att ångest röka blev det garanterat för hans del, tankarna spinner nog på fint i skallen på dig om vad som kommer härnäst = Förlorar vänner , familj , jobb , människors syn på dig nu , hamnar i brottsregistret , obehag att ens gå utanför dörren din , m,m
  Gr8 M8 och hoppas du tar dig i kragen och SÖKER HJÄLP för f*n

 5. Chattloggarna är ju hemska, en flicka som säljer sex för å ha råd med en vinterjacka och uppenbarligen är väldigt trasig han säger liksom inget för att hjälpa henne eller rapporterar det någonstans utan dyker upp på plats för att våldta henne.. usch vad för människor som finns. Mitt hjärta går sönder för alla barn som blir offer till såna här vuxna 😭 💔

 6. Ser bra ut enligt andra, tvättar mig regelbundet….
  Ingen bussåkning idag förmodligen urrrrrk !

 7. Jag blir så illa berörd – inte en enda gång nämner han något om ” barnets” situation i hemmet,ger något vettigt råd ,utan ångar bara på om de jä…a Cigaretterna och olagligheten i att köpa ut dessa åt henne??! Vad förbannad man blir- han är helt öppen för att ha sex med en 14- åring… AVSKUM! Nu kan han ju se sig i månen efter jobbet ,särbo o vänner hoppas jag!Bra fiskat🙏

  1. Återigen är det barn som de ger sig på som har det svårt. Hennes mamma hade ju alkoholproblem och då tänker han att hon även skall utsättas för en våldtäkt!!! Fy fan.

  2. Han kommer faktiskt med ett tips, att ”Knutan” är bästa stället att hänga i Hbg. Det vill säga Knutpunkten/Centralstationen, som nästan är olämplig för en vuxen vissa tider. Bara ensamkommande och heroinister som hänger där, ett ytterst olämpligt ställe för ett utsatt litet barn. Det borde han veta som busschaufför…

 8. Vilken jävla gris! FY FAN! Han vill bara knulla barn, oavsett hur utsatt och skadat barnet än är… Lämna cigg till ett barn som precis sagt att hon sålt sex för att kunna köpa en varm jacka. FY FAN! Jävla avskum.

 9. Ännu en barnjagare som tänker med peddo-snoppen… 🤬 Undrar vad särbo och arbetsgivare tycker om detta..?

  1. Precis han säger det som det vore någon merit är väl uppenbarligen att man tvättar sig

 10. Tjejen: ”Har jättevarm jacka”
  Mannen: ”Ja den har du ju köpt 😉”
  Alltså han vet att hennes mamma dricker och fösummar i sin dotter, och att flickan tvingats sälja sig för att få en varm jacka. Då skojar mannen om det och ser en möjlighet att köra på, istället för att stanna upp och tänka till lite. Om du läser detta, så gör om, gör rätt från och med nu! Plocka fram din empati! Denna typ av utsatt flicka är MYCKET psykiskt instabil. Hon kanske verkar tuff och mogen utåt, men hon befinner sig förmodligen precis på gränsen till självförakt. Och då är det inte långt borta till självskadebeteende… mörker… hopplöshet… självmordstankar etc etc.
  Man HJÄLPER en sån här människa! Inte passar på att utnyttja! 😢😢

 11. Bra jobbat igen av er.Swishar ett litet bidrag gladeligen så att såna som han åker fast.
  Måste också berömma Patrik – han är en legend.
  Mycket bra att ni finns.

 12. Bra jobbat som vanligt, det enda sättet som.funkar.och är effektiv mot dessa avskum. Det är ett heligt jobb ni sysslar med, ni skyddar våra barn från ondarna, ni är riktiga änglar. STORT TACK för att ni finns. Pedofilerna är skräckslagna nu och dessa som hittills har fastnat hoppas blir en läxa för andra som tänker begå samma brott. Liksom kriminaliteten måste det här problemet tas på mycket mer allvar och ett hårdare tag mot Pedofiler och statlig bidrag till er som skyddar allas barn från pedofiler tack.

 13. Jag tycker att Sara och Patrik är riktigt vassa här som på ett mycket lugnt och vänligt sett ger mannen alla chanser att försvara sig, men då han inser att det inte är lönt så väljer han istället att stå tyst och låta tystnaden tala för sig själv. En av de bästa konfrontationerna hittills enligt mig.

 14. Jag tror han insett hur fel han agerat och att han lärt sig av det. Vill absolut inte försvara honom men jag hoppas att han får den hjälp han behöver. Han mår nog skit nu och lär inte göra om det. Tack för att ni finns

 15. Han tycker alltså att ett paket cigg för 63kr är en dyr hobby?! Tycker han att det är dyrt att köpa våldtäkter av barn för 63kr alltså? Dessa vidriga jävla gäddor slutar fan aldrig aldrig att förvåna mig!🤢

 16. Usch vilken äckelgubbe, hatar hur han bara fortsatte dra upp att ”ha kul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *