Sponsorer

– Jag mår nog inte så bra.
Med de orden började min kontakt med ”Fredrik”.
Det var sommaren 2021 som vi inledningsvis kom i kontakt med varandra.
Han berättade om sin barndom och hur han redan som fyraåring utnyttjades sexuellt.
Hans första förövare var en kvinna.

Från tablettpåverkan och ett totalt mörker har Fredrik lyckats ta sig upp. Med en känslomässig berg-och-dalbana som motvikt har kampen för ett bättre mående inte varit lätt alla dagar.
Inledningsvis växlade självmordstankarna och tomheten plats med varandra.

Mars 2022 blev en vändpunkt.
Fredrik hittade en väg att kanalisera sin ångest. För första gången beskriver han hur han hör toner i musiken, känner hur maten smakar och förnimmer en liten strimma livsgnista.

I oktober, under en lunch ser vi tillbaka. Gemensamt kan vi då se tillbaka på en hel del tragiska situationer som i efterhand kan te sig lite lustiga.
Vi skrattar och har väldigt roligt.

För lite sedan bestämde Fredrik sig för att utveckla sökandet efter förmånen att må bra.
Han söker sig då till en ny terapeut.

Hon uppger att hon arbetar med samtalsterapi, healing och andra former av behandlingar. Hon berättar även att hon har god eftarenhet av att arbeta med barndomstrauma och sexuella övergrepp.

Hon lyckas vinna hans förtroende. Han berättar för henne att hans första förövare är en kvinna.

Häromdagen tog ”terapeuten” emot Fredrik på hans tredje besök.
Tredje besöket innefattade vad hon kallade ”kramterapi”


Kramterapin som enligt terapeuten syftade till att lösa upp sexuella blockeringar skedde utan kläder för båda parter och slutade i vad hon benämner en ”massiv behandling”

Morgonen efter den ”massiva behandlingen” tog Fredrik kontakt med mig. Han mådde väldigt dåligt och ville bryta kontakten med henne. Han skriver:

”Hade en bokad tid och hon gjorde massage och healing sen gick vi in i ett annat rum med säng där hon ville göra kram healing. Helt plötsligt blev det kyssar och smekningar och hon tog av bådas tröjor. Sen kom hon när vi låg där och frågade om hon fick göra avsugning och jag var i någon sorts trauma läge så lät henne göra det. Sen efteråt sa hon att det var en del av behandlingen att ta bort sexuella blockeringar. När jag kom hem, vet inte riktigt hur för jag var ganska borta i huvudet kraschade jag på sängen och visste inte vad som hänt. Idag känns det inte så bra. Hon sa också efteråt innan vi skildes åt att jag hjälpt henne och hennes fifi och vi hjälpt varandra.”

Vi tog över deras chatt för en stund i syfte att få svar på frågorna huruvida hon anser att detta är normalt och hur hon menar när hon säger att han hjälpt henne. Sedan blev hon blockerad.

Igår ringde vi dessutom upp terapeuten och hon  insåg att ”kramteterapin kanske gått ”lite väl långt” 😳

Telefonsamtal med Jennys Helhet

Tittar man på företagets hemsida, Jennys helhet, så arbetar man med följande:

Vid förfrågan huruvida Jennys helhet arbetar med att behandla övergreppsutsatta så svarar man följande:

Vi har valt att varna andra för detta företag då vi anser att det är ytterst oansvarigt att ta sig an klienter som lever med trauma för att sedan utsätta dem för ytterligare övergrepp i syfte att tillfredsställa egna sexuella lustar och därtill kalla det behandling.

Namnet Fredrik är fingerat.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

32 thoughts on “Kramterapeuten

 1. Wow till och med in i terapisamtalens värld hittar förövarna. Det blir mer och mer skrämmande vilka människor det faktiskt går runt lösa där ute. (Borttaget av Admin) 🤬

 2. Jag häpnar. Vad är detta för människa. Finns det inte längre gränser att förhålla sig till!
  Hoppas Jenny på Jennys Helhet blir dömd. Detta är att gå grovt över gränsen på en utsatt person som börjat må lite bättre. Vad tänkte hon på? Bara sig själv!
  Läser man hennes svar är det mycket utifrån hennes egna tankar och känslor som hon tydligen inte bearbetat innan hon tar sig an andra traumatiska människor.
  Du ska skämmas Jenny! Usch!

 3. De var den sämsta ursäkten hon kläckte ur sig, JAG TÄNKTE INTE SÅ LÅNGT.
  Bra Sara att du sa till henne att du bett killen anmäla henne för våldtäkt.
  Hoppas hon förlorar hela sin verksamhet

 4. Men va i hela jävla helvete tänker den kvinnan med????? Sicken idiot…

 5. Känner igen detta gränslösa beteende från flertalet alternativa ”terapeuter” jag träffat i olika sammanhang. Finns ingen evidens för den ”terapi” de bedriver och de hittar på allt möjligt tok, lurar, manipulerar och utsätter utsatta personer för ytterligare trauma. De passar på att utnyttja människor i behov av hjälp och profitera på dessa då resurserna saknas inom vården, usch och fy för dem. Tur att ”Fredrik” hade dig Sara att vända sig till. Risken är annars att bli fast i förvirring och utsatt för ytterligare trauma där ”terapeuten” tar sig tolkningsföreträde i situationen. All styrka till dig ”Fredrik”.

 6. Jag fick svårt att andas 🙁 stackars han som blev våldtagen, hoppas hon blir häktad och får sitta av sitt straff. Jag mår dåligt av att läsa/lyssna HUR ska då inte offret må. Tur att han har Saras stöd.

 7. Tyvärr kan vem som helst kalla sig terapeut och ”erbjuda” i princip vad som helst. Så fruktansvärt att den här människan utnyttjade Fredriks sårbarhet på det här sättet! För psykologer finns etiska regler som absolut förbjuder alla former av utnyttjande av en klients sårbarhet. Tyvärr finns inga sådana regler för terapeuter. Men det finns heller inget som säger att man får begå övergrepp bara man kallar det för terapi!

  1. Därför är det extra viktigt att kolla att terapeuten man går till är legitimerad psykoterapeut eller psykolog. Alla andra ”terapeuter” ska man skippa.

   1. Det bästa är att säkerställa att terapeuten har en patientförsäkring. Det finns tyvärr inte legitimation för de olika terapiformer som finns men de kan vara mer effektiva än just psykoterapi för vissa. Tror att det är viktigast att det finns en adekvat utbildning och att terapeuten följer de lagar och regler som finns inom hälso-och sjukvården. De som inte har en patientförsäkring och adekvat utbildning bör man absolut skippa!

 8. Frågan är hur många män som har träffat och träffar denna kvinna och att kliniken snarare är en slags bordell. Kliniken behöver utredas ivf och hennes klienter bör erbjudas riktig och evidensbaserad samtalsbehandling.

 9. Hon visste att han stog i beroendeställning och utnyttjade honom grovt ! Hon våldtog honom och trodde att det var ok . (Borttaget av Admin)

 10. Skrämmande att lyssna på det samtalet. Hon har NOLL koll verkar det som. Om jag sedan läser vad alla skriver så är det ännu mer skrämmande att någon får leka terapeut men jag kanske skulle börja med det jag oxå .. jag har ingen titel att tala om men jag har sunt förnuft. (ironi)
  Tack gode min skapare att han hade styrka att berätta för dig Sara.
  Stor eloge till dig ”Fredrik” som kommit så långt som du gjort, STYRKA

 11. Herregud så stört! Vill hon jobba med sex är det bättre göra det på en prostitionssida. Då är det tydligt vad det handlar om, för alla.

  Det finns så mycket som äcklar mig här.

  En sak är att hon gör detta medveten om att patienten varit utsatt för övergrepp. Hur har hon mage att göra något sådant!?

  En annan sak är att hon förkläder en sexuell tjänst i pseudovetenskap. När hon gör så utsätter hon sin patient för en inte obetydlig risk att bli föremål för brottsutredning. Det är nämligen olagligt att betala för en TILLFÄLLIG sexuell tjänst. Det finns här en presumtion att köparen är skyldig. Detta är en oundviklig konsekvens av den svenska, rabiata statsfeminismen.

  Riktigt obehagligt!

 12. Klickade mig in på hemsidan och blev inte ett dugg förvånad över att denna terapeut sitter och bloggar om sig själv där med. Så enormt obehagliga texter och så självcentrerade. Det är ju helt stört hur hon inte själv inser det sjuka i att en laglig massage inte är sexuell och inte på något sätt heller ska vara för hennes egen njutning eller läkning. Hon lurar ju till sig folk för något slags fördolt gemensamt tantra-skit och newage-hokuspokus. Usch.

 13. Det är jättetråkigt att Jenby smutsar ner den alternativa behandlingen som faktiskt har hjälpt många människor.
  Vi får inte glömma att även läkare begår sexuelle övergrepp och går över gränserna i sitt yrke trots legitimation.
  Det Jenny gör är att hon tänker mer på sig och sina gamla trauman och blandar ihop dem med sina kunder och går över alla gränser.
  Jaghoppas hon blir åtalad.
  Vill skriva det så inte vi drar alla som behandlar över en kam.

  1. Nej och åter nej. Skulle vilja se statistik och forskning på alternativa behandlingar dvs evidens och transparens samt legitimation för behandlare och tillsyn genom ivo. System för patientsäkerhet med rapportering av felbehandling osv. Men såklart inte för ingen av dessa alternativa terapier skulle bli godkända i ett sådant system varför intresse saknas. Alternativa behandlingar kan liknas vid vilda västern av flum och ljusskygga verksamhet och inget sexualbrottsutsatta ska utsättas för.

  2. Ja, det finns läkare och annan vårdpersonal inom kommun och region som förgriper sig på sina patienter med. Skillnaden är att patienter inom vården har ett större skyddsnät och information ifall en vårdgivare skulle utsätta dem för någon form av våld. Inom alternativ ”medicin” (ovetenskaplig, oftast baserad på placebo-effekt eller förenklad till exempelvis massage) så finns inte samma regleringar och insyn, vilket gör den farlig. Detta säger jag själv som varit utsatt för våld och behövt söka mig till vård och även ett tag försökte med alternativ vård.

 14. Hon erkänner brott, hoppas det ses i rätten. Är dock rädd att en massa konstiga gubbar kommer börja söka dit nu, för ”kramterapi”.

  Kräks.

  1. Hennes sida är typ bortplockad och på Google står företaget som permanent stängt.

   1. Sidan finns kvar på Google men permanent stängd, såg jag nyss.
    Så går det när man korsar gränsen, inte mer än rätt.
    Kan verkligen inte förstå att man tar sådana chanser att rasera allt man byggt upp för att behaga ens egen lust och dessutom krossa en
    människas själ.

 15. Om detta hänt med en man till en kvinna hade den mannen blivit dömd till våldtäkt för detta snabbt

  Terapeuten är ju ändå i maktposition här.

  Stackars ”Fredrik” och hans inre barn som ville helas ❤️

  Det finns riktig hjälp att få

 16. Det verkar som att budskapet gått fram, det går inte att klicka sig in på hemsidan och googlar man så står det att det är permanent stängt.
  Hejja Dumpen! Bra jobbat! 👏👍

 17. Om Jennys helhet: ”Jag kan få kontakt med guider,änglar, hjälpare, avlidna släktingar beroende på vad du frågar om och vem som kommer fram”..”Jag gör intuitiva Tidigare liv-skisser och Själstavlor som ger insikter och vägledning.”
  OK. Allvarligt, tror folk på sådant? Vissa tydligen. Kanske i synnerhet skadade själar i desperat behov av hjälp som blir utnyttjade av kvacksalvare som denna. Om det ”bara” vore lurendrejeri.. Men att sexuellt utnyttja en klient som har trauma efter sexuellt utnyttjande!!
  Staten borde lagstifta om att endast leg. psykologer eller socionomer med steg 1 utbildning ska ha rätt att kalla sig ”terapeut”. Folk som inte vet skillnaden mellan auktoriserade samtalsterapeuter och andra kvacksalvare kan fara illa, riktigt illa. Vilken fin vän du är Sara, vilken tur att han har dig.❤️

 18. Jag har tagit massageterapi många gånger för bl.a. problem med ländryggen, någon gång har det hänt att kvinnan som behandlar rör närgånget vid intima delar och en fråga kan komma om man vill ha ”happy ending” och så ett pris utöver priset för massagen. Man har faktiskt möjlighet att tacka nej, seriösa terapeuter brukar kräva att man har underkläderna på. De flesta är ”seriösa” och gör inte något man inte själv vill, massage är nödvändigt och bra för dem med tunga yrken!

  1. En sådan fråga ska inte ens ställas till en kund om man är seriös inom sitt yrke. Jo, på en bordell i såna fall.
   Skulle inte ens vilja ha massage av en person som är så oseriös.
   Gud vet vart dom händerna varit innan ens egen massage.

 19. Jag håller med om att det är väldigt oprofessionellt att vara intim med en klient under en behandling. Det framkommer att ”Fredrik” mår dåligt men inte att han anser sig ha blivit våldtagen. Så jag tycker inte att någon ska anklaga henne för detta innan rätten beslutat.

  1. De är nog mer än mycket oprofessionellt.
   Vad vill du kalla de hon utsatte sin patient för ?
   Jag kallar de absolut våldtäkt på en redan trasig själ, finner inget annat passande ord.
   Vad beträffar rätten så har nog alltför många tappat förtroende för dom då de många gånger släpper svinen ut i de fria.

 20. Jag trodde detta var ett skämt först !! Omg!!! Stackars honom 🥺🥺🥺🥺

  Bra att ni hänger ut hela detta oseriösa företag (Borttaget av Admin)

 21. Jag har stött på en liknande situation, men inom primärvården. Det var en fruktansvärt manipulativ och egocentrisk psykolog som drev en alternativ gruppbehandling som han tydligen studerat i USA. Egentligen var det nog inget fel på själva terapimetoden, men han använde den som argument för att få sin vilja igenom i helt banala saker. Tillslut liknande det en sekt och om man inte var med på vissa saker blev man utesluten. Exempelvis gav han en av mina medpatienter en ”hemläxa” där hon skulle ha sex med sin partner. Han tilltalade vissa patienter på ett nedlåtande sätt, talade alltid om hur bra han var, var väldigt fokuserad på sex, etc. Jag som varit en dörrvändare inom psyk p.g.a. trauma hade mer kött på benen och började säga ifrån, så jag berättade tillslut om vad han höll på med. Andra patienter hade också börjat berätta om detta för övrig vårdpersonal. Alla trodde oss, de var verkligen guldvärda. Hans legitimation drogs in och han fick inte längre vara verksam inom regionen eller kommunen. Tyvärr har fanskapet bedrivit egen alternativ vård för de stackarna som hjärntvättats av honom och stannat kvar i hans ”vård”. Ett tag bodde han i princip med en av sina tidigare kvinnliga patienter…

 22. Herregud detta har jag helt missat!! Är helt chockad. I Trelleborg. Satan va oansvarig kvinna, en riktig skojare, som leker med psykiskt instabila och psykiskt skadade personer i behov av korrekt hjälp 💔 Både min mamma och syster föll offer för sånna här healing-personer som förvirrade deras redan sargade psyken och de sk terapeuterna utnyttjade deras PTSD för att sko sig ekonomiskt på dem, göra dem beroende av den här sk ”vården”, framkalla psykoser mm… Personer som redan utsatts för sexuella/psykiska övergrepp av tex närstående har inte fått lära sig integritet, sunda gränser, vad som är normalt beteende mot dem och inte, kompassnålen är trasig… Så sorgligt att en totalt gränslös hittepå-”terapeut” sätter sina klor i dessa personer. Kram/sex-terapi för nån som verkligen inte ska behöva bli berörd av någon som de inte älskar/är kär i/har en nära relation med!! För att tillfredsställa hennes gränslösa behov. Fy fan va arg jag blir. Det kokar.

 23. Jag läste detta nu och är chockad. Det går över mitt förstånd att så kallade terapeuter gör övergrepp och våldtäkter på klienter. Jenny behöver terapi och fängelse. Hon ska inte arbeta på något sätt med människor!
  Fruktansvärt hur hon skadat honom. Tyvärr söker skadad människor sig till dessa yrken. precis som pedofiler söker sig till förskolor.

  Denna man sökte hjälp och utsattes för svårt trauma. Beklagar verkligen!

  Jag är själv leg psykoterapeut och arbetar med trauma.
  Michaela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *