Sponsorer

Köttrosen träffade en trettonårig kille på webbsida. De fortsatte konversationen på KIK och bestämde sedan träff på triangeln i Malmö. Köttrosen var inte speciellt hemma på IT men tillräckligt kunnig för att registrera sig, skicka bilder och bestämma träff.

Varning för obehagliga bilder!!

 

 

54 thoughts on “Köttrosen (Napp #199) Malmö

 1. Men helvetes jävlar, nu gröper jag ut ögonen med en rostig sked. That cannot be unseen. Gubbjävel.

  1. Jag känner samma. Fyfan vad vidrigt. Måste ta fram klorin och stålull till mina stackars ögon. Mår illa nu.

 2. Blir så jä_la förbannad.
  Jag finner inga ord för denna ondskan många människor bär inom sig och som låter de gå ut över oskyldiga barn.
  Ren jä_la ONDSKA

 3. Har följt Dumpen länge och har nog sett de flesta inslag hittills, men detta var nog det sjukaste jag sett och läst. Claes-Göran för helvete! Känner mig helt bedrövad över hur sjukt samhället har blivit.

 4. 75 år gammal gubbjävel. Du, nu vet hela svenska folket hur ditt anus ser ut. Nöjd?! Antingen raggar du på gubbar i din egen ålder eller så löser du korsord alternativt Suduko i fortsättningen. 🤢🤮

 5. OK, tappade aptiten. Endast en proktolog ska se insidan av bakar. Vidrig pedofil som de andra men fy fan…

 6. Det värsta med pedofiler är att de inte förstår hur deras jävla egoistiska handlingar skadar barnen. Fy fan.

  1. Fast det stämmer inte i många fall. Många är fullt medvetna om vilken skada de gör, men struntar i det enbart för att få tillfredsställa sina egna lustar. DET är vad som är riktigt skrämmande.

 7. alla i vårt samhälle ska vara enormt tacksamma för allt det arbete ni gör. För att skydda barn i framtiden. Och faktiskt för att ge upprättelse till alla som drabbats tidigare. Det här äcklen är de som bär skulden. Inte vi.

 8. Slicka bajs….men för helvete. Själv kräks jag om nån vill jag ska smaka på brysselkål

 9. Denna klena och darriga man kan ha så sjuka tankar och klara av så mycket sjukt. Köra upp en hand i röven, herregud och tänker att någon under 15år skulle vara intresserad av det. Var är det för fel i huvudet???

  1. Precis ingen under 60 hade ens vart intresserad inte i min värld. Då är det traumatiserade barn som skulle skriva han är helt delusional

 10. Säger att han inte vill ha sex första träffen, men direkt därefter så skriver han att de kan köra runt och sen stanna för att prata och genast därefter skriver han saker om att slicka rent barnets anal efter att barnet har bajsat och massa andra skeva sexuella saker. Åka en runda i hans bil ska inget barn göra. Det hade inte blivit fråga om att stanna för att prata.

 11. Han tror att våldtäkt är när man tvingar någon till sex. Han förstår inte att sexuella handlingar mot barn under 15 år, är våldtäkt enligt lag och att det är det för att det inte är en jämställd sexuell relation. Ett barn kan nämligen låta saker ske som det egentligen inte vill, eftersom att barnet inte har förmåga till att säga nej mot någon som är så pass mycket äldre, på grund av rädsla, chock osv.

  Ni skulle ha utbildat honom istället för att endast fråga vad han tror att ett barn får för konsekvenser upprepade gånger när han har sagt att han inte tror att ett barn får konsekvenser. Det svaret gav han på frågan två gånger. Ni ställde samma två gånger utan att reflektera över varför han gav det svaret.

  Det bör nämnas att jag inte har läst alla loggar, så jag vet inte om han har visat att han förstår att det är våldtäkt i dessa.

  1. Uppenbarligen är detta en olaglig handling men ingen våldtäkt i hans huvud. Rent juridiskt spelar det ingen roll om han ser det som en våldtäkt eller inte. Viktiga är ju att det är olagligt. Vi skulle kunna rubricera det som något annat men det gör ingen skillnad.

 12. Barn kan få skev bild av människans anatomi av sådana bilder. Det ser mer ut som ett slätrakad kvinnligt könsorgan än ett anus. Men om gubben är 75 år har han haft god tid på sig att föra upp föremål i sig själv. Med tanken på formen så stämmer nog hans utsaga att han för upp sin egen hand lätt. Enda lättnaden jag känner är att han inte arbetar som sushikock.

 13. Vilken vidrig individ. Förstår inte ens vad han gjort fel. Man märker hur han har nån form av skevt samvete men att hjärnan är så skruvad att han bara inte kan motstå att våldta grabben. Skickade ut sin inneboende till och med.

  Fyfan, känns som att ni bara hittar sjukare och sjukare folk desto längre ni gräver.

 14. Glömde skriva bra jobbat av alla ni fina människor ifrån dumpen.se Ni är hjältar!

 15. Trodde först de va en slida där på bilden, men insåg snabbt att de va hans anus. Fyfan va vidrigt! Tur som fan de inte de va en riktig pojke han hade fått men för livet, garanterat!

 16. Måste nog vara den slappaste gubben i Malmö och han verkar vara rätt slö i huvudet också.
  Sök vård snabbt som fan ! för nästa gång kanske det inte är trevliga människor som dyker upp för att konfronterar dig.
  För många år sedan så va jag nära på åka iväg med en yxa till personen som misshandlade/våldtog min syster , men tack och lov så blev det inte av. För annars skulle jag inte ha skrivit här på dumpen idag.
  Sen hoppas jag att alla på dumpen kämpar vidare med ert viktiga arbete och hoppas ni inte ger upp tills ni uppnått ert mål med lagändringar m,m.

 17. Fyf’n för sista bilden kunde ni inte blurrat det lite iaf? Helt förstörd där så äckligt

  Utöver det Ibland tycker han lagen är fel, ja lagen är fel för personer med en allvarlig störning som vill åt dessa barn men inte för någon som är vettig!! Denna gamla gubbe hade vart gammal för en 18 åring med ändå så skriver han med ett litet barn, det är verkligen vidrigtx.. allt med detta är vidrigt 🤮

 18. Det dumpen skulle behöva är informationssidor om vart människor med dragning till barn kan vända sig för att få hjälp! Då hade det blivit mer en helhet.

  1. Bra idé! Jag tar upp detta i hemsidesgruppen och återkommer. Ha en fin dag hälsar Katta Admin

 19. Han är ett exempel på många gubbar som inte förstår att de gör illa barnen. De är säkert snälla och skulle aldrig göra ett barn illa ( t.ex slå ett barn) men de förstår inte att ha sex med ett barn är mycket mycket värre (men för livet osv), de tror att barnen tycker att det är mysigt med sex med en erfaren gammal gubbe.
  Nej, denna gubbe är ett praktexempel som alla i hela riksdagen borde se och då förstå hur allvarligt detta har blivit när han bara kommer fortsätta då han tycker att han inte våldtar barn.

 20. Där gick verkligen inte hissen ända upp
  Tror han att någon normal människa vill se hans sladdriga uttänjda anus?
  Fy f*n, detta var nog den vidrigaste sjukaste individ jag sett 🤢
  Ögonen står rakt ut som råttpittar, men likväl står äcklet och förnekar allt.

  1. Önskar ja slapp se den bilden i slutet av chattloggarna här på dumpen, nog för de vill visa allt men tänk på barn som går in på hemsidan och ser detta. usch

   1. Mycket vidriga bilder ja!
    Men tänk på barnen som får samma bilder till sina mobiler… Ännu värre för dem.

 21. En 13-åring är nästan för ung för att vara barnbarn till en 75 åring. Vem f*n tror att en 13-åring skulle må bra av att idka samlag med en 75-årig gubbe? Vem skickar bilder på r*ven sådär?

 22. Jamen fy fan 😨
  Tanken på att det kryllar av dessa ute i vårt samhälle, får mej att bli mörkrädd.
  Jag har jobbat med dömda, som har begått så mycket vidrigt mot barn. När nu Dumpen fiskar upp gädda efter gädda, så förstår man verkligen vilket stort mörkertal som rör sig där ute i vassen. Att bestämma möte med ett barn, efter ha kommit med text beskrivning av vad dom vill, lägga ut sina könsorgan, lockat barnet med diverse prylar, och säger sig inte vilja bli påkommen av någon. Säger ju allt vad dessa förövare vill och tänker utföra på barnet. Snacket att dom är så snälla och trygg för barnet, är ju bara det så patetiskt. Dom säger inget om hur dom reagerar om barnet blir rädd och vill gå, ja kliva ur bilen ? tror fan det. Då kan den aggressive sadistiske gäddan komma fram. Berömmer Dumpen igen för deras fiske ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥰 då detta bör ha fått upp ögonen för de flesta i samhället ,hur jävligt det är där ute.

 23. Alltså vilken jävla äcklig gubbe! Hoppas han får kul med sina bilnördiga kompisar.

  Vem vet de kanske gillar att bli rostade i arslet allihop.

  Jag ryser vid tanken på att ett barn skulle köra in sin hand i gubbens äckliga r*vhål

  Sen kan jag inte förstå hur en man som är flera gånger dubbelt så gamla ens kan *tro* att ett barn ens skulle vara intresserad av en man i den åldern.

  Det är ju fruktansvärt tacksamt för Dumpens medarbetare att alla gäddor inte fattar att de blir blåsta i chattarna för de är fullt upptagna med att snärja det de tror är ett barn/manna med barn.

  Om man som jag var ute och chattede en hel del på det glada 90 talet och även en del efter millenieskiftet så skulle iallafall jag märka att det är något som inte stämmer i chatten.

  Att ens tänka tanken på att man chatter med vad man tror är ett barn som man vill utnyttja i sexuellt syfte är inte friskt.

  Men vi får vara tacksamma att gäddorna är så lättlurade.

 24. Det här var nog de sjukaste jag sett!
  Alltså att han fortsätter och skriva med ”barnet” FAST HAN BLEV KOMFRONTERAD..?
  Allt som ni sa till honom gick inte in i skallen på honom.
  Han behöver hjälp och även bli dömd för det han gjort. För han kommer garanterat inte ta hjälp självmant .

  1. ”De hade laddat ner allt vi pratade om”. Han tror alltså fortfarande efteråt att det var ett barn på riktigt, men att Sara och Sjöberg kom och störde? De är inte dumma gäddorna, de är dummare…

   1. Ja usch att han fortfarande inte fattade?? Trodde fortfarande att han kunde få prata med en tonårspojke?? Måste tydligen vara ännu tydligare för dessa ska förstå att det är dumpen och inte riktiga barn.

    Ändå klarar dom internet men inte att förstå något så simpelt ?

 25. Vilket avskyvärdt as.

  Hur kan man fota sitt rövhål o skicka till folk?
  Detta är ju en allvarligt sjuk man.

 26. Vilka sjuka människor det finns,dessutom varför är dom så äckliga och varifrån får folk sina funderingar kring att få händer uppkörda i stjärten och slicka bajs.

  Usch och blä.

 27. Något är verkligen fel på systemet i grunden, jag har exempel på både barn och kvinnofridsbrott där åklagare och myndigheter är av så stark åsikt att brott har begåtts, men när det tar över 1 år från att brott begås till ens rättegång!!! Under tiden går förövare fria och kan fortsätta och offer i vånda och rädsla, och barn, små som stora ska ändå efter något år kunna redogöra för sina upplevelser och göra det verkligen rätt om det ens ska finnas en chans att förövarna ska bli omhändertagna.

 28. Sett mycket sjukt dock tar denna man priset.
  Onekligen en mycket sjuk människa.
  Hoppas att han får den vård han behöver.

  Måste också erkänna att jag blev spyfärdig och äcklad av bilderna. FY

 29. Undrar om han gillar att smaka på sitt eget bajs med… 🤮🤮🤮 Tack Dumpen för att ni visar svenska folket vilka vidriga sexualförbrytare våra barn har omkring sig i vårt samhälle, måtte detta leda till en lagförändring så dessa vider åker fast 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *