Sponsorer

Idag på förmiddagen inträffade någonting mycket obehagligt på en busshållplats utanför Ludvika. Tweedy som hamnade på Dumpen redan förra året, kom körande i en silvergrå Ford Focus. Han körde upp till en ensam femtonåring som satt på busshållplatsen.

Länk till Tweedys konfrontation:

Tweedy skulle bara gå på promenad (napp igen)

 

Hon berättar med egna ord:

Klockan 11 på förmiddagen idag så stod jag vid busshållplatsen på vägen från grangärde i Ludvika, när en bil saktar in å stannar bredvid mig han drar ner rutan och sedan bara kollar på mig och ler.

Jag fick en jätte dålig magkänsla så jag frågade ”vad vill du?” Å han svarade inte, han log bara så jag skrek samma sak igen medans jag börja gå därifrån å då vänder han bilen och börjar köra mot mig. Jag började springa längs vägen.

Då kom det en bil från andra hållet, hon stannade som tur var och jag satt mig i hennes bil medans hon gick fram till mannen i andra bilen som fortfarande stod kvar, hon frågade han vad han gjort och han log bara och sa att han inte sett någon tjej och sedan hotade me att han skulle slå henne om hon inte lämnade han ifred.

Vi har kontaktat polisen och dom letar efter han men var försiktiga om er tjejer och var inte ute själva just nu eftersom att han kan vara vartsomhelst runt om i Ludvika/Dalarna. Ta hand om er ❤️

Tweedy dömdes två gånger under 2022 för narkotikabrott och olovliga körningar. Han har alltså inte körkort men har även synts till runt skolgårdar i området.

Denna gången körde Tweedy upp till en mycket rådig ung flicka som fotograferade såväl honom som hans registreringsskylt.

Barn ska dock inte behöva skydda sig själva. Hade vi nu haft en proaktiv lagstiftning med straffsatser som faktiskt motsvarar dessa individers farlighetsgrad så skulle Tweedy inte varit ute på vägarna i syfte att hitta barn.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Dumpens swishnummer 123 250 22 84

25 thoughts on “Varning för Tweedy

 1. Vad avsäger ni med ”proaktiv lagstiftning med straffsatser som faktiskt motsvarar dessa individers farlighetsgrad”? Ska man spärra in folk för saker de kanske kommer göra? Hur avsägs ”farlighetsgraden”?

  1. ”kanske kommer att göra”?

   Groomar du minderåriga, skriver sexuellt med minderåriga, erbjuder minderåriga droger och sprit i utbyte mot sex, förföljer minderåriga, listan fortsätter… så har man redan gjort någonting.

   Sveriges lagstiftning är så skrattretande föråldrad så man häpnar. Att lagen om elektroniska anslagstavlor är den lag som reglerar Internet är som om alkohollagen skulle vara den lag som reglerar gängkriminalitetens narkotihandel

   1. Minderårig är ett väldigt vitt begrepp som innefattar allt från 0-17. Det korrekta hade varit att säga under 15 år, då man enligt svensk lag blir byxmyndig när man är 15. Nu gjorde ju den här snubben fel ändå eftersom tjejen visade tydligt att hon inte var intresserad, men att skriva sexuellt med folk mellan 15-17 är inte fel i sig om de är med på det.

   2. Lagen som du refererar till är inte föråldrad i och med att den förändrades senast år 2022. Du refererar dessutom till helt fel lagrum eftersom att den lagen avser exempelvis Dumpens skyldigheter att ta bort olämpliga kommentarer här i kommentarsfältet. Kommentarsfält är en anslagstavla. Kik exempelvis är ingen anslagstavla. Där gäller samma regler som gäller i övrigt, exempelvis att man inte får begå sexualbrott. Dumpens arbete avser sexualbrott och inte anslagstavlor. Sexualbrott regleras i 6:e kapitlet brottsbalken. Det finns i övrigt många andra lagar som avser kommunikation på internet och med en mycket omtalad förordning som nyligen föreslogs i EU-parlamentet som avser att alla appar, meddelandetjänster, Facebook, Instagram, whatsapp, iMessage, Telegram, Kik osv, ska scanna av allas meddelanden för att därigenom upptäcka grooming. Alla meddelandetjänster ska också enligt förslaget ha samma tekniker som icloud, Googledrive, dropbox, Skype, Instagram Facebook osv använder för att automatiskt upptäcka känd barnporr genom hashsummor, så att inga krypterade appar ska kunna användas för att dela barnporr. Det är intressant att se vilka organisationer som är emot förslaget. I princip alla organisationer som arbetar för prostituerades rättigheter är emot förslaget, eftersom att de tror att detta kommer leda till att torskar blir rädda för att kontakta prostituerade och att prostituerades integritet ska bli kränkt. De flesta prostituerade är sin situation på grund av tidigare övergrepp, så det år lite intressant.

  2. Vi efterlyser en lagstiftning som skyddar barnen när dom blir groomade, som det är nu är det inte olagligt att sexchatta, inte heller att stämma träff för sex med minderårig är straffbart.
   Först när våldtäkten är fullbordad är det åtalbart, tycker du det är rimligt?
   Farlighetsgraden avgörs genom utredning och ev rättegång precis som med andra brott.
   Dumpens arbete har dessutom visat att alltför ofta återgår samma förövare till grooming av barn så fort dom är ute igen.
   Känns lagändring överflödig så är det hög tid att läsa på.
   Det är inte slumpen som gör att man hamnar på Dumpen.

   1. Lagförslaget finns. Att appar ska tvingas till att ha en teknik som automatisk upptäcker grooming och barnporr även i krypterade appar. Det lagförslaget presenterades i EU-parlamentet. Mest kvinnor som är emot det förslaget dock. Se min tidigare kommentar för förtydligande.

 2. Det är så sjukt att människor inte fattar FÖRSTA gången. Eller ens andra gången dom blir haffade av er. Det är rent utsagt pinsamt hur det enda dom tänker på är att ha sex med en minderårig och skita totalt i konsekvenserna!

  NI PÅ DUMPEN ÄR FANIMEJ BÄSTA SOM FINNS!

  1. Glida fram till busskurer är ju dumpen-fritt. Han har ändrat sin taktik i och med dumpen.

 3. För kanske ett halvår sedan skrev han till min 13åriga dotter på Instagram genom en händelse hon delat (Skrev till dumpen när detta skedde så dom har vetat att han fortsatt efter deras konfrontation). Men nu när jag ser att han fortfarande är aktiv så vill jag uppmana andra föräldrar att prata med och hålla koll på barnens konton på nätet. Blev själv chockad att han skrivit till min dotter (jag hade som tur var pratat med henne om att hon alltid vågar berätta sånt här samt hade koll på vem han var), men hon delar inte mkt på insta och inga hashtags som han kunnat hitta henne genom, dvs han söker verkligen runt. Vi bor inte ens i samma län eller landskap.

 4. Hatten av för Dumpen, bästa Sara och Patrik barnen i världen är stolta över ert jobb.

 5. Vilken tur att flickan fick lift,och kom ifrån Idioten..Farligt att gå/röra sej/vistas ute utan sällskap tydligen…
  (Borttaget av Admin)
  Tack för att flickan fick hjälp🥰

 6. Det där äcklet verkar ju mer än rimligt korkad, och farlig…. Hade inte tjejen varit så handlingskraftig och dessutom fått hjälp så hade det där kunnat gå precis hur illa som helst! Skönt att hon kom undan!
  (Borttaget av Admin)

 7. All cred till flickan och kvinnan som hjälpte henne. Men så ska det inte behöva vara och situationen hade kunnat sluta helt annorlunda med flickans liv förstört. När ska politikerna vakna.

 8. Tuff och handlingskraftig tjej och tack till kvinnan som hjälpte henne.
  (Borttaget av Admin)

 9. Men fy fan😡
  Jag blir så förbannad att jag tappar ord för att uttrycka mig, på en lagom nivå som kan skrivas här.

  Dumpen ska ha guldmedalj för att ha startat upp gäddfisket. Verkligheten om hur det ser ut i vårt samhälle, kan ingen förneka med en axelryckning. Samhället och olika instanser, har nu fått en spark i rätt riktning. Nu är det fler handlingsplaner som ska sättas i verket, och detta måste startas upp starkt nu.
  Ju snabbare desto bättre för en tryggare miljö för våra barn.

 10. Herregud så sjuka dessa män är. VIDRIGT!! tur att flickan var snabbtänkt och fick hjälp. (Borttaget av Admin).

  Swish skickad som bidrag till det utmärkta jobb ni gör & tiden ni lägger ner på att rädda våra barn.

 11. Dumpen väljer som vanligt att inte publicera inlägg som inte passar in i deras agenda. Eller som inte admins håller med om. Sjukt patetiskt.

  Svar direkt: Admin som ska godkänna kommentarerna innan de publiceras sov sin skönhetssömn när du skrev din kommentar mitt i natten. Admin gör som hon alltid gör, dvs publicerar kommentarerna på morgonen innan hon åker till sitt vanliga jobb. Inlägg som bryter mot Dumpens regler publiceras inte, det har ingenting med någon agenda att göra. Ditt tidigare inlägg är publicerat och jag förväntar mig någon form av ursäkt. Ha en fin dag! Hälsningar Katta/Admin

 12. Barnen i Dalarna är mycket rådiga och det visade den här flickan ett bra exemplar på, men ! dom ska inte behöva skydda sig mot predatorer,det är vårat vuxna ansvar,precis som kvinnan i bilen gjorde, som lät flickan hoppa in i.
  Man kan tycka att flickan var modig,men fan såna händelser sätter spår in i själen . Hoppas att hon får stöttning och kan leva sitt liv som vanligt 💗
  Till rovdjuret har jag bara en sak att förmedla: Nu vet du att du aldrig mer kan visa dig i Dalarna igen .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *