Minns ni Snabelgäddan?
Mannen som kom ut i april efter att ha avtjänat ett åttaårigt straff på Skogomeanstalten då han våldtagit barn och unga flickor med funktionsnedsättning.

 

Snabelgäddan (napp #114 Borås)

 

Redan i förra domen ser man att Snabelgäddan hittade sina offer via sajten Kamrat. Hans mönster för att söka nya offer har inte förändrats genom åren.

Snabelgäddan nyligen släppt efter åtta år på Skogomeanstalten

Efter lång tid på anstalt, så var han helt omedveten om Dumpens existens när vi fiskade upp honom i maj. Då trodde han att han skulle träffa en ung flicka i Borås. Så blev inte fallet. Istället träffade han oss och fick bråttom iväg.

Sedan konfrontationen har vi inte sett röken av honom online. För en månad sedan dök han dock upp igen. Först började vi, med orsak av hans sätt att skriva misstänka att det var han som satt bakom kontot.
Sedan lyckades vi få det bekräftat.

 

När vi visste vem han var så kunde vi med stöd av hans dom skapa ett potentiellt offer som i livssituation liknade de som han tidigare utsatt. En fiktiv trettonåring med autism, talsvårigheter och en knepig styvfar blev det barn som han hade mest kontakt med. Chattloggarna från just det barnet blev så omfattande att de inte kan publiceras i sin helhet. Han krävde dagligen att få prata i telefon och videochatta innan en träff. Han var tydligt orolig för att det skulle vara en ”fälla” som han uttryckte det.

För att öka hans känsla av trygghet, så skapade vi ett manskonto vid sidan om. Barnet berättade för Snabelgäddan att hon råkat skicka en nakenbild till manskontot. Med samma metod som Snabelgäddan tidigare pressat sina offer, pressade vårt fiktiva manskonto vårt fiktiva barnkonto på en träff med hot om att sprida den nakenbild som barnet berättat att hon skickat. Skärmdump skickades sedan till Snabelgäddan som reagerade direkt.

Konversation mellan fiktivt barn och fiktiv man som skickades till Snabelgäddan

Snabelgäddan som själv försökt pressa vårt fiktiva barn att skicka nakenbilder förvandlades till räddaren i nöden, med uppdrag att eliminera alla som betedde sig likadant mot flickan som han själv brukar göra.

Utdrag från dom mot Robert Ferm aka Snabelgäddan

Han krävde att få uppgifter om kontot.
Med ilska trädde han in till flickans försvar för att mota bort eventuella konkurrenter.
Han blev jättearg.

 

Konversation mellan vårt manskonto och Snabelgäddan

 

Efter en intensiv konversation backade vårt fiktiva manskonto ut ur konversationen med Snabelgäddan och hävdade att flickan blockat honom.
Snabelgäddan blev hjälte.
Han berättade även för andra barnkonton om sin bragdinsats och hur han lyckats rädda en flicka ur klorna på en hemsk förövare.
Märkligt i sammanhanget är dock att han inte ser samma mönster i sitt eget beteende.

Vid samma tid blir våra barn kontaktade av ännu ett konto. Mannen bakom kontot skriver på samma sätt som Snabelgäddan. Man märker dock att han försöker med en mindre sexuell approach. När Snabelgäddan sedan med sitt originalkonto frågar om barnet har kontakt med fler så vill han alltså se om barnet talar sanning.

Efter många om och men så dök snabelgäddan alltså upp för en andra träff med oss på Järntorget i Göteborg. Inledningsvis sa han att han väntar på bussen men historien övergick sedan, precis som i hans dom till att han bara trollar lite.

Han hade i chatten berättat att han var på besök i Göteborg därav den lilla resväskan som förhindrade honom att springa iväg som sist.

 

Verkar det rörigt?
Det beror på att det är rörigt.
Snabelgäddan har precis som i senaste domen,  skapat en mängd olika konton där han sitter dygnet runt och sexchattar med barn.

Tre fiskare har i flera veckor lagt praktiskt taget all vaken tid på att kommunicera med en enda man och det är Snabelgäddan. Han har alltså bestämt sig för att hitta nya offer, men är samtidigt livrädd för att exponeras i sitt sökande igen.

Hade Sverige idag haft en förebyggande lagstiftning så skulle Snabelgäddans framfart kunnat förhindras. Nu måste han alltså skapa offer innan en ny dom kommer ifråga. Han har skickat lite övergreppsmaterial, det är dock en petitess i sammanhanget då anmälan i bästa fall resulterar i ett bötesstraff. Han har dessutom fått sekretesskydd, alltså kan man inte se hans adress. Snabelgäddan hette tidigare Robert Ferm men har nu bytt namn till John Cross Johansson.

Under tiden för Snabelgäddans fängelsestraff så har han dessutom dragit på sig misstankar om sexuellt ofredande mot tre kvinnor på Skogomeanstalten.

 

Länk till Snabelgäddans dom:

Go_teborgs-TR-B-6839-16-Aktbil-164-DOM-Robert-Ferm (3)

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Konversation med ett barn:

Ett litet urval av blandade loggar från barnet som snabelgäddan kom för att träffa.

51 thoughts on “Snabelgäddans återkomst (Napp 170) Göteborg

 1. Det som upprör mig mest i den här individens vidriga story är att han har beviljats nya personuppgifter. Vad är det för FEL på våra rättsvårdande myndigheter??
  Vad jag personligen skulle kunna tänka mig att bevilja honom får jag inte skriva.

  1. Ännu ett svin som fiskats upp, Patrik och Sara ni är grymma som alltid rosor till er,

  2. Säpo tog inte bara ”hem” IS-terrorister, som alltså våldtagit och mördat folk i Syrien och dödat flera hundra Européer i terrordåd de senaste 10 åren.
   De gav även skyddad idenitet till flera stycken av dem. De skyddar alltså några från den mest blodtörstiga terror-grupperingen i modern tid, som nu lever som fria människor i vårt samhälle (cirka 140 har kommit tillbaka).

   Eller kommer ni ihåg när en invandrar gruppvåldtäktsman i Malmö nyligen fick 800.000 kronor av våra skattepengar för att han ljugit om sin ålder?

   Så det förvånar mig inte ett dugg att de ger pedofiler skyddad identitet också.. det är så att man baxnar.. förövarna går alltid före offren.

   1. Han är född i Sverige, svensk mamma och utländsk pappa. Snälla dra inte invandrare i de här, när du ser 99% av pedofiler på dumpen är etniska svenska gubbar.
    Pedofiler är pedofiler vad än man kommer från

 2. En riktigt farlig person. Bara kolla blicken, uppsynen och förandet – en fullblods psykopat. Ljuger obehindrat trots bevisning i nyllet.

  Det kändes nästan att han skulle flippa och flyga på Patrik eller Sara. Tvivlar inte på att han har muskelhjälp för beställningsbank.

  Hoppas bevisen håller och fanskapet åker in igen.

 3. När man stöter på sjuka djur så skickar man dom till nödslakt. Det är det enda denna individ förtjänar. Jag säger individ då det inte finns en riktig man som beter sig på det här viset.

  Att vi som samhälle tillåter den hr individen att härja fritt på våra barns sociala medier och gå fritt på våra gator är ett patetiskt misslyckande.

  Jag vill tro att alla människor har potential för förändring, men jag anser att den här individen knappast tillhör samma art som oss.

 4. Önskar att ni följt med på spårvagnen, den där mannen ska inte ha en lugn stund.

 5. Skulle vilja slå något hårt i huvudet på detta o alla andra as..
  Han har minst 3 personligheter under tiden han pratar med er..
  Värsta är när han växlar mellan ytterligheterna.. av det ”oskyldiga -barnet/beskyddaren-” till hatare med svarta ögonen, som ni säger, snart smäller av.

 6. Vad jag tycker att samhället borde göra med dessa ”människor” kan jag inte skriva här. Men det är inga fina ord i alla fall! KRÄK!

 7. Skäms Robert.
  Nu mår jag riktigt illa över ditt beteende…
  Sök vård för din pedofili.
  Fy faaan på ren svenska.

 8. Haha underbart att se pajasen åka dit igen! Tyvärr är detta en farlig typ som behöver låsas in för alltid! En bra medicin på vägen torde vara ett rejält kok Sxxxk! Herregud!!

 9. Ni är helt jäkla fantastiska.
  Älskar er!

  Man såg riktigt i hans ögon hur sjuk han är.
  Må han hamna på rättspsyk nästa gång.

 10. Denna gäddan är riktigt farlig. Han borde spärras in. Man får nog leta länge för att hitta en mer manipulativ människa.

 11. Hahaha fyfan vad grundlurad nolla. Skratta ihjäl mig när ni lura han så duktigt med mans-fiskaren HAHAH kände sig liite stolt där när han direkt skrev till barnet om vilken hjälte han är HAHAHAHAHHA. Vilken jävla pedofil. Ett riktigt äckel. Tror du verkligen någon går på det att du ”bara kom dit för du visste att det var Sara å Patrik”? Hahahahaha jo tjena. Din söta resväska du släpa med dig för det skulle se ut som du ”bara hade vägarna förbi” hahahahahahahhahahah

  Sök hjälp eller avrätta dig själv så blir samhället en bättre plats. Tack.

 12. Här ser vi tydligt rättsväsendets resultat och straffets resultat, alltså NOLL.
  Att ens få sekretess och få sitt namn bytt är en ren skandal, därav pedofiler ses som offer i detta land.
  Sen den person eller personer som ansett att han inte längre är farlig för barn bör nog se efter ett annat arbete, för där är oxå noll resultat. Dessa pedofiler är mycket sjuka och går aldrig att bota genom fängelse straff och terapi.
  De enda resultatet vi ser är Saras/Patriks och fiskarnas resultat genom att blotta dessa avskum till män.
  Tackar dumpen för ett fenomenalt arbete som ingen annan i detta land klarat av.
  All heder till er ❤

 13. Svinet har suttit på Skogome för samma sak som han nu fastnat hos er för?
  Såna går inte att rehabilitera.Han borde nackas,enda lösningen.

 14. Måste bara säga hur fantastiska ni är, alltså jag hade antingen skitit ner mig eller släkt lampan för aset, vet inte hur jag reagerat, men ni är så jävla coola.

 15. Rättsväsendet framstår som tomtar ! Hur kan man gå till jobb och känna stolthet , när denna får fortsätta som vanligt? En gåta.

 16. Älskar Dumpen 👍 Hoppas inte att Patrik tar till smockan – jag förstår att man gärna vill slå till. Jag blev själv rasande.

 17. Haha han har ju åldrats 15 år till utseendet sen den senaste gången som pedofilen blev publicerad. Han ser ut som ett monster i ansiktet numera som har blivit lite överkörd.

  Den här pedofilen upplevs som farligast i Sverige. Jag har läst hela domen. Han har bara kapacitet till att komma på orimliga lögner. Detta eftersom att hans hjärna förmodligen inte har fått möjlighet att utvecklas i takt med jämnåriga eftersom att han bara umgås och chattar med barn. Hans lögner under huvudförhandlingen var på en 14-årings nivå. Hans egna advokat måste ju ha fått anstränga sig betydligt för att inte skratta.

  I domen stod det på samtliga punkter att han var överbevisad. Det var stark bevisning, bland annat DNA från barnen på hans kuddar. Så hans påstående om att bara ville se om det var ett barn som skulle dyka upp vid den nya konfrontationen är lögn.

  Han är villkorligt frigiven. Det här borde utgöra ett brytande av villkoret så nu borde han få sitta den kvarstående tiden av de 8 åren som var den utdömda påföljden.

  Jag hoppas att någon kommer att misshandla honom till döds snart. Han binder fast barn med rep och handklovar och våldtar dem. Han våldtar barn som sover. Han våldtar barm som var flertalet diagnoser. Ett barn som han våldtog hade Aspbergers syndrom, autism, adhd, selektiv mutism. Alla barn är ett legitimt offer för honom.

  Han jobbar inte. Han söker efter barn dygnet runt men får socialbidrag. Det innebär att han skickar in aktivitetsrapporter varje månad där han ljuger om att han har sökt vissa jobb, vilket innebär att socialbidraget bör upphöra, vilket skulle leda till att han förlorar boende och uppehälle och utgör därefter inte längre något hot mot våra barn. Kan fiskarna skicka in rapporter om under vilka tider under dessa veckor som de har haft kontakt med honom till rätt socialförvaltning? Man har inte rätt till socialbidrag om man inte söker efter jobb. Han vill ju inte ha ett jobb för då har han för lite tid till att söka efter barn för att våldta. Ni kan stoppa honom på det sättet.

  Jag hoppas för övrigt att någon försätter honom i ett tillstånd som kräver rullstol och sondmatning under resten av hans liv. Jag hoppas därefter att hans vårdare utnyttjar hans skyddslöshet till att utföra handlingar jämförbara med våldtäkt tills att hans psyke är förstört till den grad att det enda han vill är att dö, men att han inte har förmåga till att själv utföra det.

  1. En riktig fullblodad psykopat som påminner mig mycket om Jerry Jahn a.k.a Tommy Lund i nya serien Nattryttarna.. Hans sätt att manipulera osv osv..

 18. Mycket effektiv deflektion. Han styrde upprepade gånger om samtalet till att handla om det som han ville prata om. Exempelvis om att ni har betett er illa mot den påhittade tjejen genom att hota henne, när ni ville prata om de hot som var en åtalspunkt som resulterade i dom. Ni nappade ni genast på hans bete. Synd. Det hade varit intressant om ni hade läst upp det som han hade skrivit till en flicka för att skrämma henne till att träffa henne och bett honom att kommentera. ”Behöver jag ta fram min pistol” och hot om att döda hennes föräldrar osv. Han slapp jobbiga frågor för han styrde om samtalet till irrelevanta saker istället.

  Ni skulle ha följt med på spårvagnen. Hans svar skulle ha gett upphov till att alla passagerarna skulle ha skratta åt honom. Att två personer tycker att han är korkad biter inte tillräckligt hårt på honom, men om han hade fått uppleva vad hela spårvagnen anser, då hade han inte vågat åka den linjen igen.

  Han är tillbaka snart.

 19. Vilken otäck blick han har😱
  Den har nog etsats fast på näthinnan hos många av hans offer

 20. Detta äckel borde låsas in på livstid eftersom han är extremt farlig. Han kommer ALDRG att sluta. Han är otroligt manupilativ och anser inte att han gör någonting fel. Han saknar empati och skam i kroppen. När man endast skapar lidande och ger sig på de mest oskyldiga, då har man förverkat sin rätt till att fritt röra sig i samhället anser jag. Stackars stackars barn som kommer i hans väg…

 21. Så som han skriver om fyraåringen visar vilket psykfall han är. Det finns ingen hjälp för sådana här sjuka människor. De borde sitta inburade på livstid.

  1. Lås in honom och kasta nyckeln! Han borde inte få vistas ute på gatorna! 😡🤢

 22. Noll sjukdomsinsikt.
  Han var ”frisk” nog för att avtjäna 8 år i fängelse. 8 år är ett långt straff, men inte blev han klokare av den vistelsen. Om han fick gå i terapi, så har han manipulerat sitt ” tillfrisknande” där. Att få honom dömd till rättspsykiatrisk vårt med sup, vore det optimala. Han visar ju på noll insikt och ånger av de övergrepp han begår, och fortsätter i samma spår. Då är han en fara för barn, och blir han trängd så kan han ochså bli farlig för vuxna.
  Han ska inte gå fri ute i samhället.
  Bra jobbat dumpen, och hoppas detta ger ett bra resultat 👏🏻👏🏻❤️

 23. Du som inte orkar lösa hela chattloggen, scrolla ned till slutet när han är rasande, och skäller på Dumpen. 😂

 24. Man kan inte annat än älska dig Sara, ”nu följer vi med Snablis på promenad” 😂 skämt åsido, sluta aldrig med ert fantastiska arbete Sara och Patrik och alla andra i team Dumpen!

 25. Great Show.
  Människospillran i total förnekelse,amfetaminpupillerna blir större och större på dubbelgäddan.
  Finns inga relevanta straff i mellanmjölkssverige där det det är mer synd om förövaren än om offret.
  Keep up the good work Dumpen.

 26. Han är en riktig fegis när det kommer till vuxna. Han ser extremt sliten ut 🤮 Han fattar inte att det finns föräldrar till barn, som kokar såna som han i olja. Det hade jag gjort. Och det svär jag på mina blivande barns liv att jag hade gjort.

 27. Om mitt ynkliga bidrag kan hålla den här människan ifrån att göra illa barn, så är jag nöjd.

  God Jul, din jävla idiot.

 28. Hur i h*lvete kan denna människa fortfarande vara ute/aktiv på sidor samt vanliga gator bland oss forfarande?
  Han är tydligt frikänd av någon social efterbliven anledning och är mer än aktiv fortfarande likt ovan.
  Vad är det för efterblivet fel i vårt rättsystem när en person är så uppenbarligt sjuk. Fy FAN.

  Tack, underbara ni för att ni finns, när inte ett samhälle klarar av någonting.

 29. SEXUALDRIFTEN är STARK och alla har BEHOV, särskilt män, det är viktigt att dessa får hjälp av kriminalvården att inse att barn är SKYDDSOBJEKT, inte sexobjekt!! De borde få psykologisk hjälp att ändra sexuellt intresse….
  Det är möjligt att detta är en sexuell sadist och psykopat med intresse för funktionshindrade barn, det borde vara ett krav för att släppa honom att detta skrämmande beteende upphört, vad hände under de 8 år han satt inne. Uppenbarligen har denna psykopat begått mycket grova brott, tack dumpen!

 30. Vad är det för hjälte som namnger hans nya namn i bakgrunden? Snyggt! Ni har säkert koll på honom men, Ekeröpedofilen bor enligt utsago ett par hundra meter ifrån en skola, vad jag hört, man tror inte att det är sant.

 31. Dessa psykfall är obotbara. För att hålla sig inom lagens ramar är det nog bäst att inte skriva vad man tycker borde vara straffet för en sådan. Denna person måste sitta inspärrad – han kan inte vara ute…. måste vara något fel i huvudet på dem, det är någon anslutning som inte riktigt går rätt till..

  Antisocial personlighetsstörning kanske eller något, för gemensamt nästan alla gäddor (inte alla) men de flesta är att de inte verkar förstå vad de gör för fel.

 32. Kan inte låta bli att dra på munnen när Sara kallar honom för ”Snablis”.
  Mitt i detta allvarliga ämne och situation kommer humorn fram.

 33. Gäddan – Jag ska gräva en grop åt dig,
  Det är lungt Patrik grejer nog att hoppa upp ur den 🥇

 34. Alla pedofiler är lika vidriga,men av denna fick jag en klump i magen utav. Väldigt aggressivt beteende dessutom. Vad gör han ute bland våra barn? (Borttaget av Admin). Jag fick Svartenbrandt vibbar av honom,sättet han var på med sina svarta ögon. Usch!!! Tack Patrik och Sara för det ni gör. Ni är änglar! ❤️🙏👏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X