Sponsorer

Napp #114 Snabelgäddan

Snabelgäddan gick iväg med raska steg och ett flin på läpparna. Han hävdade att han visste att det var vi som skulle dyka upp. Förklaringarna liknar de som han uppgav i de polisförhör som la grunden för det åttaåriga fängelsestraff som han nyligen avtjänat.

Länk till inlägg om Snabelgäddan på Dumpen:

https://dumpen.se/2022/06/25/snabelgaddan-napp-114-boras/

Domen ligger bifogad längst ner i inlägget.

2014-2016

En man gör sig bekant sig med flera barn via sajten Kamrat. Konversationen fortsätter sedan via Snapchat och KIK. Mannen träffade sina flickorna I bil, där han med tortyrliknande metoder våldtog dem. Ett av hans offer våldtogs brutalt med handklovar till händer och fötter. Genom hot om våld och hot om att mörda barnens föräldrar tvingade han sina offer att träffa honom upprepade gånger.

201606

Mannen blir häktad misstänkt för en lång rad grova brott mot barn. För att polisen inte ska komma åt material i mannens telefon, lovar han under förhör att hjälpa dem att öppna krypteringen på enheten. När han får enheten i händerna slår han den två gånger i bordet. Polisen lyckas likväl ta fram en del av materialet.

201702

Mannen döms till åtta års fängelse för:
Olaga hot,
8 st våldtäkter,
10 st våldtäkter mot barn,
Grov våldtäkt mot barn,
8 st Försök till utnyttjande av barn för sexuell posering,                                                 4 st Sexuella ofredande,
Barnpornografibrott.

Göteborgsposten, Februari 2017:

En 45-årig man döms till åtta års fängelse för en lång serie sexuella övergrepp i Göteborgsområdet. Vissa av offren var minderåriga, andra psykiskt funktionshindrade.
– Det har handlat om skyddslösa offer. Och det var väl i stort sett bara dom han fick napp på, säger åklagaren.

https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/d%C3%B6md-f%C3%B6r-sex%C3%B6vergrepp-p%C3%A5-barn-och-funktionshindrade-i-g%C3%B6teborg-1.4158930

 

202202

Skogomes fängelsegrindar slår igen bakom mannen. Han har nu avtjänat sitt straff och är att betrakta som ofarlig.

202206

En av våra fiskare får en man på kroken som pratar om sitt könsorgan i zoologiska termer. Han skickar bilder på detsamma och byter Snapchatkonto strax efter han skickat dem. Vid ett tillfälle skickar mannen en bild på sin knutna näve och hotar vårt fiktiva barn med stryk. Vi bestämmer träff på Borås centralstation. Mannen dyker upp, klädd i röd keps men får bråttom från platsen när han inser att han pratat med en Dumpen-fiskare.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Go_teborgs TR B 6839-16 Aktbil 164, DOM – Robert Ferm

 

 

32 thoughts on “Snabelgäddan nyligen släppt efter åtta år på Skogomeanstalten

 1. Fy fan!
  Döms till 8 år, släpps efter 5 år och börjar direkt jaga små barn igen 🤮
  Det om något visar att systemet inte fungerar, de här männen ska inte få vara fria i närheten av där barn lever.

  1. När det sägs att Dumpen inte skyddar ”riktiga barn” och att Dumprn därför är oetisk är den här gubben ju ett praktexempel på att det inte är sant.
   Gubben kommer inte sluta jaga riktiga barn eller unga flickor som är sårbara.
   Som kritiker till dumpen borde det här exemplet ändå rucka övertygelsen. Den här mannen torskade 2017 och nu filmas han igen. Hade han våldtagit fler eller färre barn om dumpen filmat honom 2015?
   Jag vet inte. Men tydligt är att straffet inte avskräckt.
   Är det fel att visa hans ansikte?
   Jag vet inte. Å ena sidan tänker jag att man kan bevisa sin sak utan att hänga ut någon. HAN vet vem han är. Alla i hans omgivning vet vem han är… men å andra sidan- visst kan det vara bra att bli varnad för just honom.
   Mitt hjärta brister för flickorna han våldtog. Jag hoppas att det inte blir fler.

 2. Mycket bra att ni la ut domen! Det tycker jag ni ska göra i samtliga fall där det finns tidigare domar!

  1. Ja. I de fall som här, att det är övertydligt att dom och fängelsestraff inte haft någon som helst inverkan på vederbörande. Häng ut dem!

 3. Shit va hemskt! Bra gräv Dumpen! Ert arbete är helt ovärderligt! 🙏🙏💗 Jag begriper mig inte på dem som menar på att ert arbete är kontraproduktivt eller t.o.m. helt värdelöst. VEM annars varnar allmänheten för farliga (och ofta helt psykiskt störda) män som aktivt söker barn att förgripa sig på!? Dessa män springer ju fritt runt i samhället, och det är ju uppenbart att dessa män är återfallsförbrytare gång på gång… Varför släpps de ens ut, varför är inte straffen längre!? Tack gode gud för att Dumpen finns så allmänheten får information om vilka män som är farliga och söker efter barn att förgripa sig på. Det borde vara en medborgerlig RÄTT att få denna information.

 4. Får ont i magen, är svårt att läsa sånt här. Bra att fler vet hur han ser ut nu dock. Han är en fegis som bara vågar vara tuff inför små barn, kanske inte lika modig när någon vuxen kommer få nog av honom

 5. Till alla som brukar skriva på diskussionsforum och dylikt att gäddorna som blir haffade av Dumpen ALDRIG skulle kunna få till en träff med riktiga barn; läs detta och knip sedan käft!

 6. Fem års fängelse för den digra listan av övergrepp monstret dragit på sig, är alltså politikernas hånfulla svar till offren på frågan vad de gör åt saken. Detta skämt till respons är ytterligare ett bevis på att man måste nog ha drabbats personligen , direkt eller indirekt , av liknande vidrigheter för att ta det på allvar.

  1. Sebastian – ingen pedofil blir väl frisk/bättre av hårdare straff, men det är ju bra mycket säkrare för samhällets alla barn om dessa farliga män hålls inlåsta under så lång tid som möjligt 💕

  2. Den som säger att hårdare straff inte hjälper är förmodligen inte hjärnstark. Alla förstår att så länge någon är inlåst så skyddas potentiella oskyldiga människor. Att folk kan räddas, gå i terapi m.m. är trams. Huvudsaken med fängelse ÄR och SKA vara att skydda samhället från personen. Längre straff hjälper ALLTID!

 7. Han fick bottennapp istf för ett barn. Det här ju ännu ett bevis på att pedofiler är livsfarliga. Enda gången barn är trygga är när dom här är fängslade. Hur kan man vara emot det ni gör?? Fattar verkligen inte. Detta sagt ur ett barnperspektiv. Tack för ert viktiga arbete.

 8. Fattar inte varför sådana svin ska sitta av straffet på en anstalt med andra kackerlackor?? 😡
  Sätt dreggen på Kumla, berätta vad dom gjort, och släpp ut dom på rastgården i 10 min. Problemet löst 👍

 9. Använder sig av samma filter som han skickat som han har på sina sociala medier, hoppas verkligen denna personen inte kommer i närheten av barn igen samt att alla runt han får reda på vem han är och vad han håller på med.

 10. Jag har läst domen. Kan han någonsin bli redig? Jan han någonsin göra något vettigt av sitt liv?

 11. Svenska Rättväsendet har havererat, politiker, poliser, myndigheter och domstolarna är korrumperade. Media ljuger och undanhåller sanningen.

  1. Ja, så är det ju! Men det kan man ju inte säga högt, då är man ju en ”foliehatt”…

 12. Detta är inte det minsta förvånande! När han i chatten med fiskarna erbjöd att denne att sova i en låda under sängen så var det väldigt uppenbart att han är livsfarlig och våldsam. Sova i en låda under sängen = dödas och placeras i en kista. Otroligt obehaglig individ! Han kommer döda någon förr eller senare om han inte redan gjort det. Lås och bom, tack!!

 13. Vi har ju fullständigt tappat det i Sverige. Vad händer, vad blir det för påföljder, vad bör göras?
  Sitter inte på svaren, men detta är ju skrämmande. Vad är det för människor som man möter ute på gator och torg?
  Läste domarna och påföljderna. Sitter med ännu fler frågor och funderingar.

 14. Han satt inte 8 år på skogome.. han kom dom 2-3 sista åren isåfall! Han blev nedklassad från Norrtälje eller Salberga! Jag satt tyvärr med han så..

 15. Helt vedervärdigt. Jag tar för givet att ni genast polisanmälde och följer upp anmälan. Jag saknar fler ord.
  Om någon ännu känner tveksamhet kring dumpens uthängningar borde det här leda till eftertanke. Vill någon att deras barn kommer i kontakt med en person som Ferm?

 16. 18 st våldtäkter därav 10 är barn , om man räknar på det så får han inte ens ett halv år straff per våldtäkt, är våra barn och kvinnor inte värda mer än 6 månader, är det straffet mot barn våldtäkt fy fan, fega sverige, han borde få 8 år per våldtäkt.

 17. När skall vårt rättssystem våga erkänna vad dom redan vet ; det finns inget botemedel för dessa personer!

 18. Såg han senast i dag! (borttaget av Admin) bor ju i våran trappa i andrahand. Men om jag har fattat det rätt så flyttar nya hyresgäster in 1/8. Han bar ut kartonger osv till en bil idag så nu är han ju säkert på väg mot nya vidrigheter.

 19. Fick nyligen reda på att denna idioten promenerat utanför mitt hus. Det va min granne som uppmärksammade honom gåendes (Borttaget av Admin)Jag bor i en stadsdel med mkt barnfamiljer och mitt i smeten bor han numera tydligen inhyrd i nån jävla lägenhet på andra hand på brämhult I borås

 20. Han där behöver seriöst åka in igen, han bor inte ens 500meter ifrån en förskola.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *