Sponsorer

Denne killen hade lite djurparkstema på chattloggen. Namnet snabelgäddan uppkom efter att mannen i videon vid ett flertal tillfällen refererat till sin snopp som snabel. Hela chattloggen för tankarna till zoo och man kan med lätthet konstatera att i den djungel som han bjuder in ett barn till så är han i särklass det farligaste rovdjuret. Inte heller hade han skickat EN snabelbild till barnet. Han hade skickat flera, där han stolt visar upp sitt paket.

Den goda nyheten för snabelgäddans del är att han nu fått chansen att visa upp sig, inte bara för ett barn utan för alla som är lite midsommarlediga och hinner in på Dumpen.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

23 thoughts on “Snabelgäddan (napp #114 Borås)

 1. Dessa gubbar tror unga människor o barn vill ha dem!!!!??? Dem är ju helt korkade

 2. Jag begriper mig verkligen inte på dessa män. De är ju uppenbart rädda för att nån ska få veta att de har för avsikt att ligga med (eller rättare sagt enligt lagen: våldta) ett barn. Ändå tar de risken. Varför fixar de inte att hålla sig inom lagliga gränser?! 🤯 Det Dumpen verkligen har öppnat ens ögon för är ju hur jäkla många sånna här män det finns, som aktivt jagar efter barn i sexuellt syfte. Innan Dumpen var pedofiler nåt i periferin som inte fanns i ens egna närmiljö. Dumpen har visat på att pedofiler finns överallt, de kan ha både fru och barn eller va ens egna chef på jobbet! 🤯Vore verkligen intressant om nån forskare tog tillfället i akt nu och intervjuade dessa män så vi kan få mer insikter i hur dessa män är funtade. Och ännu bättre, om forskare tog tillfället i akt att belysa de som fallit offer för pedofilerna, många av dem är ju medlemmar på 2forty2:s facebooksida så det borde ju inte va svårt för forskare att hitta kandidater.

  1. Maria! Du är kvinna och jag är man. Och inte heller jag förstår hur de här männen är funtade. Det är så pinsamt också. En del personer tror att alla män har dragningskraft åt samma riktning men att de flesta av oss har motkrafter som gör att dragningen till småbarn minskar eller elimineras. Underförstått, många tror att vi män är i grunden likadana men att flertalet av oss har förmåga att motstå småbarn. Men så är det inte (alltså att vi har dragningskraft till barn). Jag själv älskar barn från midjan och uppåt om du förstår vad jag menar. Och vad gäller hatet mot pedofiler så är det påtagligt hos de flesta män, åtminstone alla män jag har träffat där frågan har kommit på tal. Och för mig är det obegripligt att det över huvud taget är möjligt att känna en dragning till flickor som inte är vare sig kroppsligt, mentalt eller mognadsmässigt utvecklade. Jag minns att när jag var 20 år så tyckte jag tjejer som var yngre än jag själv var så jättebarnsliga att jag aldrig kände något för dem utan jag drogs till äldre tjejer. Sedan kommer du in på att pedofilerna tar risken. Precis! Att bli avslöjade med påföljd att man blir av med jobb, vänner och familj med bostad. Och kanske också hamnar i fängelse. Ja, det är ju nästa sak… Bara det gör ju att de borde avstå… Slutsatsen är att det här är måste handla om en kategori män som har ett omfattande mentalt handikapp i hjärnkontoret. Kemisk kastrering är kanske det bästa för dem, potentiella offer och samhället i stort. Jag vet inte för jag kan inte sådana frågor men det måste rimligen vara mer humant än att vi har barn som blir offer, föräldrar till dessa barn som kanske blir helknäckta och att förövarna måste sitta i fängelse eller få vård istället för att kunna jobba och försörja sig.

 3. En snabel utan vare sig intelligens eller förstånd. Att en gammal gubbe kan tro att en ung tjej vill ha honom beror endast på hans sjuka fantasier. När man sen visar upp en ful snabel medvetet i en chatt med någon som inte är i lämplig ålder bevisar det bara på hur sjuk denna varelse är. Nu kan dom öppna upp en sjö för gäddor även i Borås, tack dumpen!

 4. Fy fan ditt vidriga pedofilsvin!!!!🤮🤮🤮
  Har precis läst din dom, du är sjuk i huvudet. Hoppas att du kommer att få spendera hela ditt liv i fängelse. Du ska vara glad att du lever i pisslandet Sverige , där det alltid är synd om förövaren🤮🤮🤮🤮

 5. Detta äckliga avskyvärda störda kryp, ska aldrig vistas ute i friheten. Barn ska alltid skyddas från dessa perversa äckel.
  Återfalls barnvåldtäcktsmän, har gjort sitt ute i samhället. När man är så här sjuk, så finns det tyvärr ingen vård terapi som hjälper. Och dessa jävla könsorgan🤮
  Fy fan vilket slime🤮🤮🤮🤮🤮

 6. Dumpen har en namninsamling om att göra det olagligt att försöka träffa vuxna som utger sig för att vara barn i sexuellt syfte.
  Idag är det helt lagligt, tyvärr.

 7. Att en sådan person går lös på våra gator är helt otroligt.
  Det värsta är att det finns fler av dom.
  Försöker tipsa Dumpen men mailen går inte fram

    1. Nej det har vi inte. Ska be nån kolla på det. Använd gärna info @dumpen.se så länge

 8. För djävligt!
  Och alla dessa domar!

  Fantastiskt jobb ni gör, nu vet förhoppningsvis alla föräldrar (och barn), att denne man är livsfarlig för barnen.
  Trots att han ser ut som en helt vanlig människa…

 9. Tack gode gud för att man själv aldrig har blivit utsatt för äckliga pedofiler. Ända sen jag blev moster har jag varit överbeskyddande mot barn. Mina syskonbarn är det bästa som nånsin hänt mig. De är mitt liv. Hade någon pedofil varit på dem så hade jag utan tvekan tagit lagen i egna händer. De hade fått leva med slangar resten av livet. Att döda är för snällt. Tack och lov så är mina syskonbarn i trygga händer. Deras föräldrar har stenkoll och även vi i övriga familjen. Sara & Patrik har räddad många barn. Dessa uthängda pedofiler hade förr eller senare förgripit sig på barn om de inte hade fått sig en ordentlig dumpen käft smäll. Häng ut dom. Det är det ända som verkar funka mot dessa odjur.

 10. Tycker ni bör ladda upp dessa pp youtube med cencur och hänvisa till er sida för att se hela materialet utan cencur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *