Sponsorer

För att inte förstöra polisens arbete så händer det att vi inte kan gå ut med saker som vi pysslar med. Nu har vi dock fått möjlighet att delvis gå ut med en av de vulkaner som vi tidigare berättat om.

Historien inleds när en man förmedlade kontakt med en kvinna som bjöd ut sitt lilla barn till  förövare.
Kvinnan berättade att hon var i stort behov av pengar.

I kontakt med kvinnan så delade hon ett stort antal påklädda bilder på sig själv och barnet till fiskare Sanna.
För 10.000 ville hon hyra ut barnet i en timme.
Tanken var att mamman skulle vistas i samma rum som förövaren och barnet men inte själv delta i övergreppet.

Chattloggarna skickades till polisen.
Efter ytterligare chat fick vi fram en identitet på kvinnan. När id fastställts så valde polisen att göra en insats.

Under en bussresa som kvinnan gjorde med barnet stoppades bussen av polisen. Barnet omhändertogs och kvinnan anhölls på plats. Hon häktades den 3/9 misstänkt för förberedelse till våldtäkt mot barn och förberedelse till grovt koppleri.
I väntan på åtal släpptes kvinnan efter fyra veckor i häkte. Barnet är i trygghet och förundersökningen fortsätter alltjämt.

 

Mer uppdateringar i fallet kommer när man väcker åtal.

Mannen förmedlar bild med texten ”Detta är horan”

Fiskare skriver:

– Vill du vara med eller bara ha betalt?

Mamman svarar:

– Jag är med i samma rum, inte mer, fredag förmiddag?

Fiskare skriver:

– Gillar du det eller gör du det för pengarna? Bara nyfiken.

Mamman svarar:

Jag är inte dömande om man säger så, tände på det själv en gång i tiden, inte sedan jag blev mamma dock. Så gör det för pengarna, vi står på kanten att bli utan bostad och el, försäkringar ja allt om vi inte får in 40k snarast.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA.

34 thoughts on “Polisen tar vår första (publicerade) hongädda (Napp #169)

 1. Råna en affär, sälj knark, sälj dig själv, lura pensionärer på pengar. Det finns ju obegränsat med saker hon hade kunnat göra istället för att betala räkningarna. Det här är för mig den hemskaste gäddan/fiskmataren hittills

 2. Nä, kan inte skriva något som kan publiceras, om lösningen varit att du bjuder ut dig själv, Nä du bjuder ut ditt barn, det är så totalt vidrigt.

 3. OK, nu blev det mycket. Att (vissa) man utnyttjar barn i sexuellt syfte vet jag men en mamma ? Som har burit sitt foster i sin kropp och sedan vill bjuda ut barnet for pengar? Varfor saljer hon sig inte sjalv som prostituerad ? Inte for att det ar trevligt men som mamma hade jag hellre bjudit ut mig sjalv an mitt barn? Vad finns i huvudet? I hjartat? Ar det droger eller medfodd empatibrist? Stackars, stackars barn. Och fina, fina Sara Nilsson & CO som forsoker radda dem..❤

 4. Jävligt konstigt att morsan har haft råd med tatueringar och hårfärger, men inga pengar till hyra m.m
  Fy fan hon ska inte få tillbaka sitt barn!!!! ALDRIG 😡😡

 5. Man får fan ge dumpens aktivister en del kred ändå.

  Folk hävdar ni bara exponerar gäddor som är så socialt handikappade att de inte utgör någon fara för riktiga barn = ni hittar folk som har begått dokumenterade övergrepp och som nu har, eller är påväg att bli lagförda i domstol.

  Folk hävdar ni bara hittar de som söker flickor = ni hittar folk som letar efter pojkar också.

  Folk hävdar ni bara hittar män = ni hittar kvinnor (få i sammanhanget men de finns) som begår övergrepp.

  Det börjar ta slut på argument snart. Hatten av.

 6. Detta gör så jävla ont att läsa! Stackars stackars barn 😫 Jävla ondska i denna värld så det är skrämmande😮‍💨😡 Stort creed till er att ni finns, så dessa vidriga människor åker fast! Hoppas att barnet aldrig behöver komma tillbaka sin sin mamma igen!

 7. Å herregud. Den här gången finner jag inga ord. En MAMMA som säljer ditt eget barn. Jag kokar av hat och ilska. Jag vill göra massa hemskheter mot den kvinnan. Jag kommer aldrig glömma hennes ansikte. Hoppas och ber till gud att hon aldrig får de sina barn igen. TACK DUMPEN. Ni har räddad livet på hennes barn.

 8. Jag instämmer med de andra. Ni är bäst alla fina människor bakom dumpen.se. Ni räddar barn! TACK!

 9. Så fruktansvärt vidrigt att jag saknar ord, monster är för milt sagt i det här fallet. Hon är ren ondska och förtjänar livstid samt att aldrig någonsin träffa sitt barn igen. Hon hade kunnat få ihop pengar på massor av sätt, såsom banklån, SMS lån, socialen, vänner, familj, tigga, sälja bilen, möblerna, datorn etc.
  Ni på Dumpen måste börja få lön omgående (och psykologiskt stöd) för ert slitsamma arbete. Trots att ni säkerligen blivit härdade av all den ondska ni ser och varit med om själva, är det nog viktigt att kunna få ventilera med någon och samtidigt få kompensation i form av lön och stöd för allt det grovslit som ni gör. Ert ovärderliga jobb, är DET allra bästa som hänt Sverige♥️

 10. Det vidrigaste jag sett,blev helt tagen,fy faaan,stackars stackars barn,helt sjukt!

  Tack för ert grävande och kämpande.

 11. Vilken insats ni gör för det där oskyldiga barnet. Ni är helt enkelt bäst. All kärlek till er!!

 12. Mitt hjärta blöder över all ondska som finns o världen.
  Ens föräldrar ska älska en villkorslöst och skydda en från all ondska och hemskheter.
  (Borttaget av Admin)

 13. Håper for gudsskyld barnet er i varetatt.
  Og at barnevernet er innblandet!

  (Borttaget av Admin)

 14. Ni gör ett storartat jobb 1000 ggr tack!! Det är svårt att greppa att det finns så hemska människor!

 15. Hur fan är folk funtade? Så sjuka föräldrar som kan göra så här mot sina barn och förstöra dom för all framtid. Jag blir så arg och ledsen…😢

 16. Det här smärtar verkligen, blir så ledsen för att det här barnet har en mamma som hon..
  Finner inga ord, känner bara en märklig smärta i kroppen och känner mig bara ledsen,… Det här påminner mig om att det finns kvinnor.. Mammor som är beredda att svika sina barn på det värsta sättet..
  Tänker på de barn som inte hittas och räddas av dumpen, samtidigt som varje barn som räddas är en seger, tack Tumpen för allt ni gör✨🙏🏼✨

 17. Om man inte har råd att försörja sig och barnet så tar man hjälp. Det är inte svårare än så. Det kan leda till att man inte anses tillräcklig att ha hand om barnet. Men detta handlar inte om pengar. Detta är något helt annat. Jag hoppas pojken får komma till en trygg familj och att han slipper höra nåt alls,om detta i framtiden.

 18. Lilla barn. Jag hoppas att du är trygg och skyddad där du är nu. Att du kommer få kärlek och omtanke på rätt sätt.

  Bara det här ärendet gör allt för ett barn! Ett räddat barn! Så stort!
  Tack Dumpen!

 19. Vilket jobb i lägger ner, grymt bra jobbat! All tid som måste gå åt för er att chatta, fota och hålla reda på allt. Ni gör en fantastisk insats för alla barn!

  De som hängs ut här är ju en sak men den stora massan ni hindrar är alla de fulgäddor som ser ert jobb och vad som kan hända. Gissar att det är ett galet stort mörkertal som ni hindrar och inte bara de ni publicerar här.

  Var och en som läser här på sidan borde genast ta upp sin telefon och swisha en ansenlig summa för allt värdefullt jobb ni lägger ner.

 20. HJÄRTSKÄRANDE….-Du som kan stöd Dumpen med ett bidrag, de ska inte stå ensamma i detta!
  Vi är alla en produkt av två föräldrar och vår mor/mamma har en särskild ställning i våra hjärtan! Det är därför denna historia är så svår, samhället måste kunna gripa in resolut och skilja barn permanent dvs för ALL FRAMTID FRÅN PSYKOPATER och fullständigt olämpliga idioter, vi får hoppas att det blir så i detta fall, allt förtroende är förbrukat.
  Om pojken blir adopterad av lämpliga föräldrar vore det absolut bästa och att han aldrig behöver bli kontaktad av denna ”kvinna” någonsin…!!
  STÖD DUMPEN DU SOM KAN!!

 21. Jag vet en underbar kvinna som mer än gärna skulle ta hand om detta stackars barn. Hon skulle ge barnet den uppväxt som alla barn förtjänar. Vidriga människa, hur kan det finnas sådan grymhet???

 22. Jag gråter, jag gråter för den lilla pojkens skull, för de saker han ev har utsatts för och för de traumat han upplevde när han blev separerad från sin mamma på bussen. Han förstod så klart inte då varför han blev fråntagen sin mamma men det var samtidigt det bästa som kunde hända honom. Jag hoppas för allt i världen att han inte kommer att minnas vad han varit med om när han växer upp, för det kan vara ett så stort trauma för honom att det kan leda till depression, ångest och missbruk. Jag hoppas att han nu är och kommer att befinna sig i en bra familj under sin fortsatta uppväxt och att hans biologiska mamma aldrig nånsin får tillgång till honom igen. Hon har förverkat den rätten. Patrik och Sara, TACK för ert enorma arbete!!

 23. Finner inga ord för hur grymma människor är mot barn!! Sjuka i huvudet är vad dom är!!

 24. De kommer aldrig vakna utan det är vi vanliga arbetare i samhället som måste stå upp för våra barn mer precis som dumpen❤️
  Fruktansvärt fall som alla andra där oskyldiga barn påverkas för livet❤️Tack Dumpen🫶

 25. Alla barn förtjänar bra föräldrar, men inte alla föräldrar förtjänar barn…

  Hoppas att barnet blir trygg igen och blir väl omhändertagen❤️❤️

 26. Detta var det värsta, och mest vidriga jag läst om….
  Stackars lilla pojke-,hoppas att du idag bor med en familj som kan ge dej den uppväxt och kärlek som varenda barn förtjänar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *