För att inte förstöra polisens arbete så händer det att vi inte kan gå ut med saker som vi pysslar med. Nu har vi dock fått möjlighet att delvis gå ut med en av de vulkaner som vi tidigare berättat om.

Historien inleds när en man förmedlade kontakt med en kvinna som bjöd ut sitt lilla barn till  förövare.
Kvinnan berättade att hon var i stort behov av pengar.

I kontakt med kvinnan så delade hon ett stort antal påklädda bilder på sig själv och barnet till fiskare Sanna.
För 10.000 ville hon hyra ut barnet i en timme.
Tanken var att mamman skulle vistas i samma rum som förövaren och barnet men inte själv delta i övergreppet.

Chattloggarna skickades till polisen.
Efter ytterligare chat fick vi fram en identitet på kvinnan. När id fastställts så valde polisen att göra en insats.

Under en bussresa som kvinnan gjorde med barnet stoppades bussen av polisen. Barnet omhändertogs och kvinnan anhölls på plats. Hon häktades den 3/9 misstänkt för förberedelse till våldtäkt mot barn och förberedelse till grovt koppleri.
I väntan på åtal släpptes kvinnan efter fyra veckor i häkte. Barnet är i trygghet och förundersökningen fortsätter alltjämt.

 

Mer uppdateringar i fallet kommer när man väcker åtal.

Mannen förmedlar bild med texten ”Detta är horan”

Fiskare skriver:

– Vill du vara med eller bara ha betalt?

Mamman svarar:

– Jag är med i samma rum, inte mer, fredag förmiddag?

Fiskare skriver:

– Gillar du det eller gör du det för pengarna? Bara nyfiken.

Mamman svarar:

Jag är inte dömande om man säger så, tände på det själv en gång i tiden, inte sedan jag blev mamma dock. Så gör det för pengarna, vi står på kanten att bli utan bostad och el, försäkringar ja allt om vi inte får in 40k snarast.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA.

75 thoughts on “Polisen tar vår första (publicerade) hongädda (Napp #169)

 1. Fy fan säger jag bara.
  Hur fan kan pengar överväga ens eget barn man burit på och dessutom sälja sitt eget barn.
  Nä fy fan orkar verkligen inte tänka på detta då mina egna tankar blir onda över dessa förbannade förbannelser till människor.

 2. Råna en affär, sälj knark, sälj dig själv, lura pensionärer på pengar. Det finns ju obegränsat med saker hon hade kunnat göra istället för att betala räkningarna. Det här är för mig den hemskaste gäddan/fiskmataren hittills

  1. Ja Hannah, det stämmer. I förundersökningen som dumpen tidigare publicerat så vittnade mannens chattloggar om att han hade kontakt med kvinnor som var amfetamin-torskar och som har barn. Han gav amfetamin i utbyte mot att våldta deras barn. Jag uppfattade iallafall det som att denna gädda har koppling till den gäddan.

  2. Exakt sälj dig innan ungen. Hon säger att hon själv gjort de men inte längre sen hon själv fick barn, då undrar ju jag direkt varför och antar för hon inte vill se någon annans barn råka ut för någon liknade eftersom hon inte vill de ska hända sin egen unge. Nej just de, den har hon ju redan reat ut… Sorgligt.

  3. Precis, håller med till 100%
   Hos en normal människa skulle ”det” alternativet ALDRIG någonsin existera!

 3. Nä, kan inte skriva något som kan publiceras, om lösningen varit att du bjuder ut dig själv, Nä du bjuder ut ditt barn, det är så totalt vidrigt.

 4. OK, nu blev det mycket. Att (vissa) man utnyttjar barn i sexuellt syfte vet jag men en mamma ? Som har burit sitt foster i sin kropp och sedan vill bjuda ut barnet for pengar? Varfor saljer hon sig inte sjalv som prostituerad ? Inte for att det ar trevligt men som mamma hade jag hellre bjudit ut mig sjalv an mitt barn? Vad finns i huvudet? I hjartat? Ar det droger eller medfodd empatibrist? Stackars, stackars barn. Och fina, fina Sara Nilsson & CO som forsoker radda dem..❤

  1. Det är frågor som är lätta att besvara Sara. Därför att hon tänder på det, trots att hon påstår i chattloggen att hon inte gör det. De har hittad dessa gäddor i forum där det bara hänger massor av pedofiler. Hon säger i videon att hon har haft kontakt med den andra gäddan i flera år, och att det stämmer angående allt som den gäddan har sagt.

 5. Jävligt konstigt att morsan har haft råd med tatueringar och hårfärger, men inga pengar till hyra m.m
  Fy fan hon ska inte få tillbaka sitt barn!!!! ALDRIG 😡😡

 6. Man får fan ge dumpens aktivister en del kred ändå.

  Folk hävdar ni bara exponerar gäddor som är så socialt handikappade att de inte utgör någon fara för riktiga barn = ni hittar folk som har begått dokumenterade övergrepp och som nu har, eller är påväg att bli lagförda i domstol.

  Folk hävdar ni bara hittar de som söker flickor = ni hittar folk som letar efter pojkar också.

  Folk hävdar ni bara hittar män = ni hittar kvinnor (få i sammanhanget men de finns) som begår övergrepp.

  Det börjar ta slut på argument snart. Hatten av.

 7. Detta gör så jävla ont att läsa! Stackars stackars barn 😫 Jävla ondska i denna värld så det är skrämmande😮‍💨😡 Stort creed till er att ni finns, så dessa vidriga människor åker fast! Hoppas att barnet aldrig behöver komma tillbaka sin sin mamma igen!

 8. Jag kokar av ilska!!!!! Hoppas hon aldrig får sitt barn tillbaks!!! Tvi fy fan asså😡😡😡😡😡

 9. Titeln ”mamma” är det sista man förtjänar att kallas om man kan utsätta sitt/sina barn för sånt här! Och så ”Tände på det själv en gång i tiden”… Ditt fula, äckliga jävla vider🤮!!! Hon borde ALDRIG någonsin mer få ha med sin son att göra igen! ALDRIG! Hoppas innerligt att han är och förblir i trygga händer, långt ifrån henne och att hon får vad hon förtjänar 🤬

 10. Å herregud. Den här gången finner jag inga ord. En MAMMA som säljer ditt eget barn. Jag kokar av hat och ilska. Jag vill göra massa hemskheter mot den kvinnan. Jag kommer aldrig glömma hennes ansikte. Hoppas och ber till gud att hon aldrig får de sina barn igen. TACK DUMPEN. Ni har räddad livet på hennes barn.

  1. Hennes barn är förmodligen redan traumatiserad för livet om hon inte är som resten av gäddorna dvs, som gjorde det för första gången…

 11. Så fruktansvärt vidrigt att jag saknar ord, monster är för milt sagt i det här fallet. Hon är ren ondska och förtjänar livstid samt att aldrig någonsin träffa sitt barn igen. Hon hade kunnat få ihop pengar på massor av sätt, såsom banklån, SMS lån, socialen, vänner, familj, tigga, sälja bilen, möblerna, datorn etc.
  Ni på Dumpen måste börja få lön omgående (och psykologiskt stöd) för ert slitsamma arbete. Trots att ni säkerligen blivit härdade av all den ondska ni ser och varit med om själva, är det nog viktigt att kunna få ventilera med någon och samtidigt få kompensation i form av lön och stöd för allt det grovslit som ni gör. Ert ovärderliga jobb, är DET allra bästa som hänt Sverige♥️

 12. Fy vad fruktansvärt vidrigt och sorgligt. Jag tänker så mycket på den lilla pojken som rycks ifrån sin mamma på en buss. Mammans ansvar och fel såklart men vilket trauma för honom.
  Alternativet känns ändå värre. Sjuka skumrask🥲

 13. Vad jag känner och tycker om detta sjuka och överjävliga går ej att publiceras här.
  Vem säljer sitt barn för att betala sina skulder ? Om ni ej kan ta hand om och skydda era barn, utan att förstöra barnet i eget syfte, då ska sådana här galningar inte vara förälder så klart. Mycket milt sagt FY FAN💔😰

 14. Jag tror absolut icke att det finns godhet i alla, inte ens lite , vissa föda onda.
  (Borttaget av Admin)
  För VAD gör asen när de släpps ut…
  Ja det vet ju alla….
  De ska i helvete ALDRIG ut

 15. Hoppas hon aldrig tillbaks barnet ! 😡 och aldrig får några fler , att socialtjänsten är uppmärksam på vad som händer henne framöver . Vad är det för fel på henne som kan en tänka tanken att utsätta ett barn på ett sådant grymt sätt , Finns inga ursäkter i världen

 16. Det vidrigaste jag sett,blev helt tagen,fy faaan,stackars stackars barn,helt sjukt!

  Tack för ert grävande och kämpande.

 17. Herregud, jag blir helt tom på ord. Stackars, stackars barn! Hon ska aldrig mer få ha vårdnad om något barn överhuvudtaget. Så trött på alla perversa sjuka idioter. Bra jobbat av er fiskare!

 18. Det finns uppenbarligen kvinnor som förverkat rätten att träffa sitt barn för all framtid, hoppas Socialförvaltningen ser till att denna kvinna ALDRIG mer får en chans att träffa pojken!! Bra jobbat Dumpen!

 19. Mitt hjärta blöder över all ondska som finns o världen.
  Ens föräldrar ska älska en villkorslöst och skydda en från all ondska och hemskheter.
  (Borttaget av Admin)

 20. Hur fan är folk funtade? Så sjuka föräldrar som kan göra så här mot sina barn och förstöra dom för all framtid. Jag blir så arg och ledsen…😢

 21. Det här smärtar verkligen, blir så ledsen för att det här barnet har en mamma som hon..
  Finner inga ord, känner bara en märklig smärta i kroppen och känner mig bara ledsen,… Det här påminner mig om att det finns kvinnor.. Mammor som är beredda att svika sina barn på det värsta sättet..
  Tänker på de barn som inte hittas och räddas av dumpen, samtidigt som varje barn som räddas är en seger, tack Tumpen för allt ni gör✨🙏🏼✨

 22. Om man inte har råd att försörja sig och barnet så tar man hjälp. Det är inte svårare än så. Det kan leda till att man inte anses tillräcklig att ha hand om barnet. Men detta handlar inte om pengar. Detta är något helt annat. Jag hoppas pojken får komma till en trygg familj och att han slipper höra nåt alls,om detta i framtiden.

 23. Lilla barn. Jag hoppas att du är trygg och skyddad där du är nu. Att du kommer få kärlek och omtanke på rätt sätt.

  Bara det här ärendet gör allt för ett barn! Ett räddat barn! Så stort!
  Tack Dumpen!

 24. Säger hon ”jag har känt honom i 4 år”?!.. Fruktansvärt, helt avtrubbat. Tack Dumpen för att ni finns, jag vet själv hur präglad man blir av övergrepp, det här barnet förtjänar ett samhälle som Agerar! Mamman gillar själva övergreppen då hon vill närvara. En normalt funtad person hade inte stått ut med att se någon begå övergrepp mot ens barn! Pengar har inget med detta att göra, det är en klen ursäkt för att få begå sexuella övergrepp. INGEN frisk människa säljer sitt barn som objekt för sexuell njutning hellre än att bli av med allt hon äger och har.

 25. Vilket jobb i lägger ner, grymt bra jobbat! All tid som måste gå åt för er att chatta, fota och hålla reda på allt. Ni gör en fantastisk insats för alla barn!

  De som hängs ut här är ju en sak men den stora massan ni hindrar är alla de fulgäddor som ser ert jobb och vad som kan hända. Gissar att det är ett galet stort mörkertal som ni hindrar och inte bara de ni publicerar här.

  Var och en som läser här på sidan borde genast ta upp sin telefon och swisha en ansenlig summa för allt värdefullt jobb ni lägger ner.

 26. Det här är det värsta och mest själviska en mamma kan hålla på med.
  Äcklig människa…
  Stackars barn.

 27. ”Mamman”verkar extremt självsäker på att hon ingen gjort något fel och alla som anklagar henne kommer stå där med lång näsa…detta utifrån vad hon skriver på sin Facebook med folk som kommenterat hennes fb och på hennes instagram.
  Mycket märkligt.
  Hade någon tagit mitt barn hade jag aldrig klarat av att svara sÅ sansat och lugnt till massa främlingar…

 28. Tack snälla ni som klarar av att möta dessa sjuka människor och ta del av alla sjuka meddelanden de skriver. Själv måste jag ta del av materialet med viss försiktighet så jag inte triggar igång gammalt barndomstrauma.

  Jag kan upplysa eventuella pedofilläsare om att jag burit på det jag varit med om i hela mitt liv.

  Om du tänder på träd eller yllevantar är det konstigt med helt ok att agera, du kan borra hål i trädet eller runka i vantarna. Om du tänder på djur eller barn ÄR DET INTE OK att agera. Och ju mer du föder dina fantasier desto större är risken för att du tappar styrfart. Jag menar, gör precis ALLT för att hindra dig själv. Och då menar jag ALLT!

 29. HJÄRTSKÄRANDE….-Du som kan stöd Dumpen med ett bidrag, de ska inte stå ensamma i detta!
  Vi är alla en produkt av två föräldrar och vår mor/mamma har en särskild ställning i våra hjärtan! Det är därför denna historia är så svår, samhället måste kunna gripa in resolut och skilja barn permanent dvs för ALL FRAMTID FRÅN PSYKOPATER och fullständigt olämpliga idioter, vi får hoppas att det blir så i detta fall, allt förtroende är förbrukat.
  Om pojken blir adopterad av lämpliga föräldrar vore det absolut bästa och att han aldrig behöver bli kontaktad av denna ”kvinna” någonsin…!!
  STÖD DUMPEN DU SOM KAN!!

 30. Jag tror personligen att hon gör allt i sin makt för att försöka rentvå sig själv men det framstår bara som patetiskt. Vad gäller din tanke om att hon trollar så vore det ju det absolut konstigaste sättet att göra det på, trolla bort sitt eget barn :-/

  1. Jag såg det jag också och hennes svar tolkar jag som total förnekelse och bortförklaringarna är ju pinsamma 🙄

   1. Ja hon kunde nog inte rättfärdiga sitt agerande något mer. Jag är övertygad om att det kommer uppföljning här, även på andra fall framöver 🙂

 31. Jag vet en underbar kvinna som mer än gärna skulle ta hand om detta stackars barn. Hon skulle ge barnet den uppväxt som alla barn förtjänar. Vidriga människa, hur kan det finnas sådan grymhet???

 32. Säg bara till, jag hjälper gärna till om det skulle bli så!
  Hoppas innerligt att hon aldrig får se röken av sin son igen!

 33. Jag är inte dömande om man säger så, tände på det själv en gång i tiden, inte sedan jag blev mamma.

  Och sen fick en egen att ha fullt upp försöka hyra ut till högsta bud.

  Eller varför annars sluta? Och den delen säger ju säg själv. Men sen i samma stund försöka med nått sånt här skevt!!??

 34. Jag gråter, jag gråter för den lilla pojkens skull, för de saker han ev har utsatts för och för de traumat han upplevde när han blev separerad från sin mamma på bussen. Han förstod så klart inte då varför han blev fråntagen sin mamma men det var samtidigt det bästa som kunde hända honom. Jag hoppas för allt i världen att han inte kommer att minnas vad han varit med om när han växer upp, för det kan vara ett så stort trauma för honom att det kan leda till depression, ångest och missbruk. Jag hoppas att han nu är och kommer att befinna sig i en bra familj under sin fortsatta uppväxt och att hans biologiska mamma aldrig nånsin får tillgång till honom igen. Hon har förverkat den rätten. Patrik och Sara, TACK för ert enorma arbete!!

 35. De kommer aldrig vakna utan det är vi vanliga arbetare i samhället som måste stå upp för våra barn mer precis som dumpen❤️
  Fruktansvärt fall som alla andra där oskyldiga barn påverkas för livet❤️Tack Dumpen🫶

 36. Vilket vidrigt as. Det är dyrt med droger och tatueringar då väljer man att sälja sitt barn. Du skulle åtminstone sålt dig själv ist. Fy vilken äcklig morsa. Hon är sinnessjuk som gör det här mot sitt barn. Hon har förverkat rätten att kalla sig mamma och ta hand om sin son. Nu är socialtjänsten skyldig att skydda pojken så länge han är barn. Ni måste följa upp detta så att det inte blir någon återförening mellan dåren och sonen. Tack och tack för det viktiga arbete ni gör🙏💕

 37. Kanske hör jag fel men i videon tycker jag att det är ett barn som gnyr i bakgrunden .Hör jag fel?

  Finner inga ord.
  Hoppas att barnet får det bra, stackars liten.

 38. Alla barn förtjänar bra föräldrar, men inte alla föräldrar förtjänar barn…

  Hoppas att barnet blir trygg igen och blir väl omhändertagen❤️❤️

 39. Skall den personen som man håller kärast, som hon har fött. Få sin framtid förstörd bara pga att hon har slarvat med sin ekonomi. Sälj din egna kropp, hoppas verkligen inte att barnet kommer hem till henne

 40. Blir faktiskt trött.. När det är en ”mamma” så kommer polisen o arresterar. Hur många MÄN kommer inte undan med en smäll på handen? Var är polisen när alla andra 200+ gäddor skriver vidriga detaljer om sina syften? Ääeeh det är inget brott.. Missförstå mig rätt. Denna individ förtjänar allt hon får! (Må Gud döma dina gärningar…) Men VARFÖR är det ”inget att göra” åt alla vider som gör mer eller mindre samma sak? Bara för man kan sätta en brottsetikett på kvinnans förehavanden🧐
  SKAFFA DÅ ETIKETTER PÅ ALLA LIKNADE FÖREHAVANDEN! Detta landet..

 41. Varför relativisera detta och påstå att polisen agerade för att hon är kvinna och inte man? Så långsökt som det kan bli. Det finns mammor som dödar sig själv och sina barn. Då tycker folk att det är synd om dessa mammor och skulden läggs på samhället som inte hjälpt mamman tillräckligt. Pappor som gör detsamma pekas inte ut som offer för omständigheterna och ansvaret hamnar då där det ska ligga, det vill säga på mördaren.
  I båda fallen är det mördaren som ska bära skulden. Man dödar inte sitt barn, oavsett om du är mamma eller pappa. Samma sak gäller för mammor och pappor som säljer sina barn!

 42. Man blir inte av med en ”snedtändning” för man får barn! Hon ljuger och försöker maskera sin sjukaste sida med ekonomiska problem 😠
  Inte ens vid ruinens brant tänker man ens denna tanke!

 43. Största sveket att en mamma låter sitt barn bli våldtaget när hon tittar på. Stackars barn! Det blir löjligt att hon skyller på ekonomin. Finns socialtjänsten att be om hjälp. Denna mamma är lika störd som pedofiler, förmodligen är hon en själv. 😖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X