15 januari, 2023

För att inte förstöra polisens arbete så händer det att vi inte kan gå ut med saker som vi pysslar med. Nu har vi dock fått möjlighet att delvis gå ut med en av de vulkaner som vi tidigare berättat om.

Historien inleds när en man förmedlade kontakt med en kvinna som bjöd ut sitt lilla barn till  förövare.
Kvinnan berättade att hon var i stort behov av pengar.

I kontakt med kvinnan så delade hon ett stort antal påklädda bilder på sig själv och barnet till fiskare Sanna.
För 10.000 ville hon hyra ut barnet i en timme.
Tanken var att mamman skulle vistas i samma rum som förövaren och barnet men inte själv delta i övergreppet.

Chattloggarna skickades till polisen.
Efter ytterligare chat fick vi fram en identitet på kvinnan. När id fastställts så valde polisen att göra en insats.

Under en bussresa som kvinnan gjorde med barnet stoppades bussen av polisen. Barnet omhändertogs och kvinnan anhölls på plats. Hon häktades den 3/9 misstänkt för förberedelse till våldtäkt mot barn och förberedelse till grovt koppleri.
I väntan på åtal släpptes kvinnan efter fyra veckor i häkte. Barnet är i trygghet och förundersökningen fortsätter alltjämt.

 

Mer uppdateringar i fallet kommer när man väcker åtal.

Mannen förmedlar bild med texten “Detta är horan”

Fiskare skriver:

– Vill du vara med eller bara ha betalt?

Mamman svarar:

– Jag är med i samma rum, inte mer, fredag förmiddag?

Fiskare skriver:

– Gillar du det eller gör du det för pengarna? Bara nyfiken.

Mamman svarar:

Jag är inte dömande om man säger så, tände på det själv en gång i tiden, inte sedan jag blev mamma dock. Så gör det för pengarna, vi står på kanten att bli utan bostad och el, försäkringar ja allt om vi inte får in 40k snarast.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA.

122 thoughts on “Polisen tar vår första (publicerade) hongädda (Napp #169)

 1. Fy fan säger jag bara.
  Hur fan kan pengar överväga ens eget barn man burit på och dessutom sälja sitt eget barn.
  Nä fy fan orkar verkligen inte tänka på detta då mina egna tankar blir onda över dessa förbannade förbannelser till människor.

 2. Råna en affär, sälj knark, sälj dig själv, lura pensionärer på pengar. Det finns ju obegränsat med saker hon hade kunnat göra istället för att betala räkningarna. Det här är för mig den hemskaste gäddan/fiskmataren hittills

  1. Ja det tar emot nåt djävulskt att läsa vad aset skriver. Avskum, inget existensberättigande enligt mig!!

  2. Ja, traumatisera butiksanställda och lura utsatta pensionärer istället… jättebra råd. Iq-nivån här inne är ibland lika låg som gäddornas förmåga att känna skam.

   1. Jag tror nog att du missförstått vad de menar. Självklart är det inget av de sakerna som de råder henne att göra utan snarare påvisar att det finns enormt många hemska steg man “hellre” tar innan man sjunker ner i avloppsvattnet och säljer sitt eget barn! Hade jag stått i valet mellan att råna pensionärer, sälja mig själv eller sälja mitt barn så kan jag lugnt påstå att mitt barn hade aldrig varit ett alternativ ens. Inte för att jag skulle göra något av dem sakerna men barnet ska inte ens finnas i tankebanan liksom. Hoppas du förstår hur jag menar….

    1. Precis, håller med till 100%
     Hos en normal människa skulle “det” alternativet ALDRIG någonsin existera!

  3. Ta ett fkn blancolån , sluta köp underkläder, sluta med droger (hashtags på hennes insta vittnar om drogbruk) 🤯🤯
   Håller helt med, den här tog hårt.

   1. Ja Hannah, det stämmer. I förundersökningen som dumpen tidigare publicerat så vittnade mannens chattloggar om att han hade kontakt med kvinnor som var amfetamin-torskar och som har barn. Han gav amfetamin i utbyte mot att våldta deras barn. Jag uppfattade iallafall det som att denna gädda har koppling till den gäddan.

  4. Att ta pensionärers livsbesparingar som dom sparat hela sitt liv? Få en affär att gå i konkurs? Så dom inte kan mata sina barn? Hur fan tänker du usch

  5. Exakt sälj dig innan ungen. Hon säger att hon själv gjort de men inte längre sen hon själv fick barn, då undrar ju jag direkt varför och antar för hon inte vill se någon annans barn råka ut för någon liknade eftersom hon inte vill de ska hända sin egen unge. Nej just de, den har hon ju redan reat ut… Sorgligt.

   1. Men läs ordentligt fan. Det är väl jävla klart han inte menar att man ska göra det. Läs nedan vad Haren kommentera, pajas.

    Haren skriver:
    6 december, 2022 kl. 15:43
    Jag tror nog att du missförstått vad de menar. Självklart är det inget av de sakerna som de råder henne att göra utan snarare påvisar att det finns enormt många hemska steg man “hellre” tar innan man sjunker ner i avloppsvattnet och säljer sitt eget barn! Hade jag stått i valet mellan att råna pensionärer, sälja mig själv eller sälja mitt barn så kan jag lugnt påstå att mitt barn hade aldrig varit ett alternativ ens. Inte för att jag skulle göra något av dem sakerna men barnet ska inte ens finnas i tankebanan liksom. Hoppas du förstår hur jag menar….

 3. Nä, kan inte skriva något som kan publiceras, om lösningen varit att du bjuder ut dig själv, Nä du bjuder ut ditt barn, det är så totalt vidrigt.

 4. OK, nu blev det mycket. Att (vissa) man utnyttjar barn i sexuellt syfte vet jag men en mamma ? Som har burit sitt foster i sin kropp och sedan vill bjuda ut barnet for pengar? Varfor saljer hon sig inte sjalv som prostituerad ? Inte for att det ar trevligt men som mamma hade jag hellre bjudit ut mig sjalv an mitt barn? Vad finns i huvudet? I hjartat? Ar det droger eller medfodd empatibrist? Stackars, stackars barn. Och fina, fina Sara Nilsson & CO som forsoker radda dem..❤

  1. Det är frågor som är lätta att besvara Sara. Därför att hon tänder på det, trots att hon påstår i chattloggen att hon inte gör det. De har hittad dessa gäddor i forum där det bara hänger massor av pedofiler. Hon säger i videon att hon har haft kontakt med den andra gäddan i flera år, och att det stämmer angående allt som den gäddan har sagt.

 5. Jävligt konstigt att morsan har haft råd med tatueringar och hårfärger, men inga pengar till hyra m.m
  Fy fan hon ska inte få tillbaka sitt barn!!!! ALDRIG 😡😡

  1. Exakt vad jag alltid brukar tänka. Det är märkligt, folk som aldrig har pengar till hyra och liknande har däremot ofta ”råd” med tatueringar till förbannelse, energidryck, 2 paket cigg om dagen, hårfärg, piercingar, etc. Listan kan göras lång. Tror inte själva pengasumman är problemet, det är hur den förvaltas…

    1. Eller tipsa polisen. På polisen.se kan man tipsa om brott. Kör en VPN, så kan ni avge flera tips från olika IP-adresser om samma sak så att det ser ut som att flera är oroliga. Då åker de tillslut dit och tar en titt i datorn. Socialen skriver bara några rader i word, skriver ut raderna. Lägger sidan längst ner i en hög som de lägger i en kartong som de lägger i ett mörkt förråd som de aldrig går in i.

     Socialsekreterare är dock väldigt kinky i sängen så det är positivt att de finns.

   1. Säg bara till, jag hjälper gärna till om det skulle bli så!
    Hoppas innerligt att hon aldrig får se röken av sin son igen!

  1. Måste klargöra en sak här. Socialtjänsten var HELT EMOT att Esmeralda skulle flyttas till sina biologiska föräldrar. Det var ett beslut tingsrätten gjorde dom socialen satte sig emot men inte hade nån talan. Soc får mycket oförtjänt skit (säkert förtjänt oxå)

   Men i Esmeralda fallet skriker alla på soc. När dom tillsammans med många andra kämpade för flickan.

   1. Tingsrätter använder alltid den person- och familjeutredning som socialen utfört, vid sin bedömning. Man dömer aldrig utan att socialen först har utfört en utredning.

    Om det framgår synnerliga skäl i utredningen som talar för att föräldrarna inte kan ta ansvar för sina barn, då dömer tingsrätten i enlighet med socialens rekommendationer.

    Socialens utredning var därmed av låg kvalité.

    Socialsekreterare är dock väldigt kinky i sängen så det är glädjande att de finns.

  2. Det var faktiskt inte så att ingen brydde sig på socialtjänsten! Det var rätten som beslutade att lilla hjärtat skulle hem. Sprid inte falska rykten.

    1. Är absolut inga som trollar utan människor som säger sin mening. Bara för att man inte tycker eller tänker om “Dr Kurt” så är man inget troll.
     Du äger inte kommentarsfälten bara för att du kommenterar mest.
     Låt människor ha sitt tycke utan att du ska hoppa på dom och dra en sån dålig grej som “troll” enbart för oliktänkande.

     Vi har även noterat 2 gånger att socialsekreterare är kinky i sängen enligt dig.
     Vi såg första gången, ingen brydde sig och skumt att ens kommentera det på en gädduthängning. Högst irrelevant.

  3. Var väl förvaltningsrätten som såg till att hon kom hem till sina föräldrar medan socialtjänsten menade att hon borde vara fortsatt placerad

 6. Man får fan ge dumpens aktivister en del kred ändå.

  Folk hävdar ni bara exponerar gäddor som är så socialt handikappade att de inte utgör någon fara för riktiga barn = ni hittar folk som har begått dokumenterade övergrepp och som nu har, eller är påväg att bli lagförda i domstol.

  Folk hävdar ni bara hittar de som söker flickor = ni hittar folk som letar efter pojkar också.

  Folk hävdar ni bara hittar män = ni hittar kvinnor (få i sammanhanget men de finns) som begår övergrepp.

  Det börjar ta slut på argument snart. Hatten av.

 7. Detta gör så jävla ont att läsa! Stackars stackars barn 😫 Jävla ondska i denna värld så det är skrämmande😮‍💨😡 Stort creed till er att ni finns, så dessa vidriga människor åker fast! Hoppas att barnet aldrig behöver komma tillbaka sin sin mamma igen!

 8. Jag kokar av ilska!!!!! Hoppas hon aldrig får sitt barn tillbaks!!! Tvi fy fan asså😡😡😡😡😡

 9. Titeln “mamma” är det sista man förtjänar att kallas om man kan utsätta sitt/sina barn för sånt här! Och så “Tände på det själv en gång i tiden”… Ditt fula, äckliga jävla vider🤮!!! Hon borde ALDRIG någonsin mer få ha med sin son att göra igen! ALDRIG! Hoppas innerligt att han är och förblir i trygga händer, långt ifrån henne och att hon får vad hon förtjänar 🤬

 10. Å herregud. Den här gången finner jag inga ord. En MAMMA som säljer ditt eget barn. Jag kokar av hat och ilska. Jag vill göra massa hemskheter mot den kvinnan. Jag kommer aldrig glömma hennes ansikte. Hoppas och ber till gud att hon aldrig får de sina barn igen. TACK DUMPEN. Ni har räddad livet på hennes barn.

  1. Hennes barn är förmodligen redan traumatiserad för livet om hon inte är som resten av gäddorna dvs, som gjorde det för första gången…

 11. Så fruktansvärt vidrigt att jag saknar ord, monster är för milt sagt i det här fallet. Hon är ren ondska och förtjänar livstid samt att aldrig någonsin träffa sitt barn igen. Hon hade kunnat få ihop pengar på massor av sätt, såsom banklån, SMS lån, socialen, vänner, familj, tigga, sälja bilen, möblerna, datorn etc.
  Ni på Dumpen måste börja få lön omgående (och psykologiskt stöd) för ert slitsamma arbete. Trots att ni säkerligen blivit härdade av all den ondska ni ser och varit med om själva, är det nog viktigt att kunna få ventilera med någon och samtidigt få kompensation i form av lön och stöd för allt det grovslit som ni gör. Ert ovärderliga jobb, är DET allra bästa som hänt Sverige♥️

 12. Fy vad fruktansvärt vidrigt och sorgligt. Jag tänker så mycket på den lilla pojken som rycks ifrån sin mamma på en buss. Mammans ansvar och fel såklart men vilket trauma för honom.
  Alternativet känns ändå värre. Sjuka skumrask🥲

 13. Vad jag känner och tycker om detta sjuka och överjävliga går ej att publiceras här.
  Vem säljer sitt barn för att betala sina skulder ? Om ni ej kan ta hand om och skydda era barn, utan att förstöra barnet i eget syfte, då ska sådana här galningar inte vara förälder så klart. Mycket milt sagt FY FAN💔😰

 14. Jag tror absolut icke att det finns godhet i alla, inte ens lite , vissa föda onda.
  (Borttaget av Admin)
  För VAD gör asen när de släpps ut…
  Ja det vet ju alla….
  De ska i helvete ALDRIG ut

 15. Hoppas hon aldrig tillbaks barnet ! 😡 och aldrig får några fler , att socialtjänsten är uppmärksam på vad som händer henne framöver . Vad är det för fel på henne som kan en tänka tanken att utsätta ett barn på ett sådant grymt sätt , Finns inga ursäkter i världen

 16. Det vidrigaste jag sett,blev helt tagen,fy faaan,stackars stackars barn,helt sjukt!

  Tack för ert grävande och kämpande.

 17. Herregud, jag blir helt tom på ord. Stackars, stackars barn! Hon ska aldrig mer få ha vårdnad om något barn överhuvudtaget. Så trött på alla perversa sjuka idioter. Bra jobbat av er fiskare!

 18. Tyvärr…finns sådana här as till ”mammor”. Min egen mamma satt bredvid och såg på när hennes sambo utnyttjade mig när jag var fyra år.
  Ofattbart! Är mor själv och skulle någon så mycket som peta på mina barn skulle de vara ett huvud kortare. Ondska finns, tyvärr.
  Denna ”mamma” kan man låsa in och kasta bort nyckeln tycker jag.

 19. Det finns uppenbarligen kvinnor som förverkat rätten att träffa sitt barn för all framtid, hoppas Socialförvaltningen ser till att denna kvinna ALDRIG mer får en chans att träffa pojken!! Bra jobbat Dumpen!

 20. Mitt hjärta blöder över all ondska som finns o världen.
  Ens föräldrar ska älska en villkorslöst och skydda en från all ondska och hemskheter.
  (Borttaget av Admin)

 21. Dom påstår att dom står utan bostad snart och behöver pengar, antagligen för att kunna betala hyran så att dom får bo kvar.

  Då kan man fråga sig hur hon hade råd med att tatuera sig för det kan kosta tusentals kronor att göra. Var det inte bättre att betala hyran och mat förts innan dom tatuerade sig…

  1. Tydligen har hon ju ett barn att sälja så hon var väl inte orolig för att det skulle gå åt skogen. Av bilden att döma (nu ska man inte döma folk pga utseende) men ser dock ut som om alla hästarna inte är i stallet. Hoppas hon aldrig får fler barn och att hon aldrig får tillfälle att träffa det/de barn hon har utan övervakning.

 22. Hur fan är folk funtade? Så sjuka föräldrar som kan göra så här mot sina barn och förstöra dom för all framtid. Jag blir så arg och ledsen…😢

 23. Är själv missbrukare, nykter sådan i flera år, och träffat på flera fd missbrukande tjejer/kvinnor som sålt sig själva för att få det gå ihop. Oftast, nästan alltid så har dessa kvinnor blivit utnyttjade. Antingen när dom var barn eller för att få råd med droger.
  Men jag har aldrig någonsin hört talas om mammor som sålt sitt barn. Jag kan inte ens se en anledning.
  Män köper sex ….hon skulle kunna få in 30k på en vecka själv. Vet unga män som lyckats med detta.
  Känslorna blir starkare när det kommer till föräldrar som säljer sina barn. Så fruktansvärt och oförlåtligt. Denna tjej är förmodligen väldigt trasig men ursäkterna finns inte.

 24. Det här smärtar verkligen, blir så ledsen för att det här barnet har en mamma som hon..
  Finner inga ord, känner bara en märklig smärta i kroppen och känner mig bara ledsen,… Det här påminner mig om att det finns kvinnor.. Mammor som är beredda att svika sina barn på det värsta sättet..
  Tänker på de barn som inte hittas och räddas av dumpen, samtidigt som varje barn som räddas är en seger, tack Tumpen för allt ni gör✨🙏🏼✨

 25. Om man inte har råd att försörja sig och barnet så tar man hjälp. Det är inte svårare än så. Det kan leda till att man inte anses tillräcklig att ha hand om barnet. Men detta handlar inte om pengar. Detta är något helt annat. Jag hoppas pojken får komma till en trygg familj och att han slipper höra nåt alls,om detta i framtiden.

 26. Lilla barn. Jag hoppas att du är trygg och skyddad där du är nu. Att du kommer få kärlek och omtanke på rätt sätt.

  Bara det här ärendet gör allt för ett barn! Ett räddat barn! Så stort!
  Tack Dumpen!

 27. Det första som skall ske är en sterilisering på avskummet. Man får inte vara blåögd och tro att detta är en “snäll och fin” tjej egentligen som hamnat på sned. Den gränsen är redan passerad. Vad jag tycker om smutsen har redan väl beskrivits av andra. All heder åt Sara och Patrick, de bryr sig, och det är snart dags att vi andra måste börja agera och stiga ur våra sköna sängar och soffor i värmen. Vem bestämmer att samhället hela tiden blir otryggare, farligare och tillåter sådant. Vi själva naturligtvis, det finns ingen naturlag, det är vi som måste göra något.

 28. Säger hon “jag har känt honom i 4 år”?!.. Fruktansvärt, helt avtrubbat. Tack Dumpen för att ni finns, jag vet själv hur präglad man blir av övergrepp, det här barnet förtjänar ett samhälle som Agerar! Mamman gillar själva övergreppen då hon vill närvara. En normalt funtad person hade inte stått ut med att se någon begå övergrepp mot ens barn! Pengar har inget med detta att göra, det är en klen ursäkt för att få begå sexuella övergrepp. INGEN frisk människa säljer sitt barn som objekt för sexuell njutning hellre än att bli av med allt hon äger och har.

 29. Vilket jobb i lägger ner, grymt bra jobbat! All tid som måste gå åt för er att chatta, fota och hålla reda på allt. Ni gör en fantastisk insats för alla barn!

  De som hängs ut här är ju en sak men den stora massan ni hindrar är alla de fulgäddor som ser ert jobb och vad som kan hända. Gissar att det är ett galet stort mörkertal som ni hindrar och inte bara de ni publicerar här.

  Var och en som läser här på sidan borde genast ta upp sin telefon och swisha en ansenlig summa för allt värdefullt jobb ni lägger ner.

 30. Detta är det vidrigaste jag läst! Mår illa av bara tanken. Hur kan man göra så mot sitt barn? Mammahjärtat går sönder. Trodde aldrig att en mamma kunde utsätta sitt barn på detta viss. Är själv mamma och vet hur stark kärleken är. Man är som en tigerhona, vill skydda dem för allt! Finner inga ord, fy fan. Denna människa måste få hjälp, borde sitta inne i all livsstil och det borde finnas krav, ett form av körkort för att skaffa barn. Alla borde inte ha rätten att skaffa barn. Klarar man inte testet för bli föräldrar så gör abort på dem. Tänker på hennes barn. Jul och allt, leva i sådan missär. Fy fan, borde vara dödstraff när man utsätter sitt barn för sånt här oavsett hur trasig personen är. Gör så fruktansvärt ont i mammahjärtat! Tack för ni räddade detta barns liv!

  1. Hör på dej då! Du får lugna ner dig lite. Du kan inte mena att det ska va körkort på att skaffa barn och att dem som inte klarar testet ska det utföras abort på!?! Förstår du inte vilket enormt övergrepp det är. Vill du Sverige ska bli som Iran eller Afganistan eller? Skärpning

 31. Förfärligt. Hon kommer säkert att anses vara ett “offer” själv och få ett mildare straff än en man skulle. Så funkar rättsväsendet nämligen.

  1. ALLA pedofiler är offer i detta land, man som kvinna.
   Straffen i vårt land är som att sätta svinen på ett hotell, så bra har dom de.
   Vill knappast kalla de för straff.
   Mer en rast plats med lite lyx.
   Därav detta landet är fucktup.
   Internet är en guldgruva för alla svinen.
   Straffen dom får gör ingen pedofil klokare

  2. Ja tyvärr så e det så det ser ut att funka i dagens samhälle.
   När fan ska dom vakna och inse hur jävligt det e

   1. De kommer aldrig vakna utan det är vi vanliga arbetare i samhället som måste stå upp för våra barn mer precis som dumpen❤️
    Fruktansvärt fall som alla andra där oskyldiga barn påverkas för livet❤️Tack Dumpen🫶

 32. Skulle vilja veta vilken knäck på DNA stegen hon har…

  Hennes F.B är fortfarande uppe och hon kommenterar och svarar på avskyn som folk nu rättfärdigt kastar på henne.

  Klart är iaf att de som hon är otrogen, som ställer sig bakom denna 4-hjulsdrivna mammutrumpa lider av grava synskador.

  1. Fast förundersökningen var lagts ner ? Dumpen hur ställer ni er till detta?
   Jag tycker det hela känns olustigt, vore tacksam med er synpunkter på detta….

 33. En mamma som hyr sitt barn (under 3 år btw) för att få in extra pengar till sitt livsstil.
  En mamma som har gjort abort som 18-åring och tatuerat “FOREVER A MISTAKE” på ryggen.
  En mamma som säljer självproducerat porr med dålig framgång.

  Internet glömmer dig aldrig.

 34. Det här är det värsta och mest själviska en mamma kan hålla på med.
  Äcklig människa…
  Stackars barn.

 35. ”Mamman”verkar extremt självsäker på att hon ingen gjort något fel och alla som anklagar henne kommer stå där med lång näsa…detta utifrån vad hon skriver på sin Facebook med folk som kommenterat hennes fb och på hennes instagram.
  Mycket märkligt.
  Hade någon tagit mitt barn hade jag aldrig klarat av att svara sÅ sansat och lugnt till massa främlingar…

 36. Tack snälla ni som klarar av att möta dessa sjuka människor och ta del av alla sjuka meddelanden de skriver. Själv måste jag ta del av materialet med viss försiktighet så jag inte triggar igång gammalt barndomstrauma.

  Jag kan upplysa eventuella pedofilläsare om att jag burit på det jag varit med om i hela mitt liv.

  Om du tänder på träd eller yllevantar är det konstigt med helt ok att agera, du kan borra hål i trädet eller runka i vantarna. Om du tänder på djur eller barn ÄR DET INTE OK att agera. Och ju mer du föder dina fantasier desto större är risken för att du tappar styrfart. Jag menar, gör precis ALLT för att hindra dig själv. Och då menar jag ALLT!

 37. HJÄRTSKÄRANDE….-Du som kan stöd Dumpen med ett bidrag, de ska inte stå ensamma i detta!
  Vi är alla en produkt av två föräldrar och vår mor/mamma har en särskild ställning i våra hjärtan! Det är därför denna historia är så svår, samhället måste kunna gripa in resolut och skilja barn permanent dvs för ALL FRAMTID FRÅN PSYKOPATER och fullständigt olämpliga idioter, vi får hoppas att det blir så i detta fall, allt förtroende är förbrukat.
  Om pojken blir adopterad av lämpliga föräldrar vore det absolut bästa och att han aldrig behöver bli kontaktad av denna “kvinna” någonsin…!!
  STÖD DUMPEN DU SOM KAN!!

 38. På hennes Facebook så har hon svarat på uthängningen så här:

  HONGÄDDAN: Patetiskt

  NAMN NAMNSSON: exakt vad menar du är patetiskt? Är du så otroligt verklighetsfrånvänd att du inte förstår att många människor i Sverige vill det allra bästa för våra barn? Vi har svårt att förstå hur man ens kan tänka tanken att sälja ens egna barn!! Hur är du funtad? Jag hoppas din son aldrig mer ser dig och får växa upp i ett kärleksfullt hem där hans grundtrygghet ALDRIG äventyras. Pedofiler väcker jävligt mycket hat och du är ta mig fan det värsta bottenskrapet som finns på denna jord.

  HONGÄDDAN: jasså? Ni kommer framstå som idioter 😅

  *slutciterat*

  Vad menas med detta?
  Sitter hon på något ess i rockärmen?
  Har hon “trollat”?

  1. Jag tror personligen att hon gör allt i sin makt för att försöka rentvå sig själv men det framstår bara som patetiskt. Vad gäller din tanke om att hon trollar så vore det ju det absolut konstigaste sättet att göra det på, trolla bort sitt eget barn :-/

   1. Hennes Facebook är fortfarande öppen och hon skriver aktivt på inläggen som droppar in. Hon har en väldigt kaxig attityd eftersom hon varken är dömd eller åtalad. Hon hävdar att inget är sant och tykar sig.

    Hon skriver också hånfullt att hon typ har rätt.

    Hoppas verkligen åklagarmyndigheten har tillräckligt för ett stabilt mål och att hon döms riktigt hårt.

     1. Nu har hon raderat alla inlägg från sitt FB-konto. Men det som oroade mig var attityden: totalt iskall, hånfull och “jag har inte gjort något”-mentaliten.

      Nu är allt i händerna på rättsväsendet.

      Detta fall måste ni följa upp. Det tog mig och många särskilt hårt.

     2. Ja hon kunde nog inte rättfärdiga sitt agerande något mer. Jag är övertygad om att det kommer uppföljning här, även på andra fall framöver 🙂

 39. Känner hennes kille, han måste väl vart med på tåget han med då antar jag, sjuka jävlar, dom flyttat nog snart från kommunen vilka as

  1. Dom har nog inte så stor möjlighet att flytta. Inga jobb, körkortet (hans) indraget pga av droger, drogmissbruk båda två, psykisk ohälsa och en lång lista….

 40. Jag vet en underbar kvinna som mer än gärna skulle ta hand om detta stackars barn. Hon skulle ge barnet den uppväxt som alla barn förtjänar. Vidriga människa, hur kan det finnas sådan grymhet???

 41. Jag är inte dömande om man säger så, tände på det själv en gång i tiden, inte sedan jag blev mamma.

  Och sen fick en egen att ha fullt upp försöka hyra ut till högsta bud.

  Eller varför annars sluta? Och den delen säger ju säg själv. Men sen i samma stund försöka med nått sånt här skevt!!??

 42. Jag gråter, jag gråter för den lilla pojkens skull, för de saker han ev har utsatts för och för de traumat han upplevde när han blev separerad från sin mamma på bussen. Han förstod så klart inte då varför han blev fråntagen sin mamma men det var samtidigt det bästa som kunde hända honom. Jag hoppas för allt i världen att han inte kommer att minnas vad han varit med om när han växer upp, för det kan vara ett så stort trauma för honom att det kan leda till depression, ångest och missbruk. Jag hoppas att han nu är och kommer att befinna sig i en bra familj under sin fortsatta uppväxt och att hans biologiska mamma aldrig nånsin får tillgång till honom igen. Hon har förverkat den rätten. Patrik och Sara, TACK för ert enorma arbete!!

  1. Niklas D.
   Världen är inte märklig och mörk på något sätt.
   Det är människan i sig som är märklig och mörk.
   Världen är som den alltid varit men människan idag är inte som den varit.
   Allt ont som sker i vår vackra värld är enbart människans verk och inget annat.

 43. Vilket vidrigt as. Det är dyrt med droger och tatueringar då väljer man att sälja sitt barn. Du skulle åtminstone sålt dig själv ist. Fy vilken äcklig morsa. Hon är sinnessjuk som gör det här mot sitt barn. Hon har förverkat rätten att kalla sig mamma och ta hand om sin son. Nu är socialtjänsten skyldig att skydda pojken så länge han är barn. Ni måste följa upp detta så att det inte blir någon återförening mellan dåren och sonen. Tack och tack för det viktiga arbete ni gör🙏💕

  1. Ja hon visar att allt är nedlagt och skriver att hon ”friats”.
   Det betyder ju bara att de inte har material att gå vidare tyvärr. Hon har ju fortfarande tagit de kontakter hon har, sagt och skrivit det hon gjort. Tyvärr blir ju inte någon förundersökning offentlig nu. Jag hoppas barnet fortsatt är placerat. Omsorgsvikten de haft kring honom blir ju inte ogord för att denna förundersökning läggs ner.

   1. Vadå “friats” nej.
    Hon är friad allt annat är förtal det finns inget fall det fanns aldrig avsikt att sälja ett barn herre fucking gud.
    Ni sekt anhängare här på dumpen behöver hjälp. Låt rättsamhället som ni trodde på först ha sin gång.
    Och hade ni sett förundersökningen så hade ni hoppat i havet angående det här.
    Skäms era äckel.

  2. Av dokumentet hon postat upp på sin FB så verkar det så ja…
   Bevisen höll inte och åklagaren väljer “hellre fria än fälla”.

   I rättslig sak är hon oskyldig.

   Vad händer nu?

 44. Kanske hör jag fel men i videon tycker jag att det är ett barn som gnyr i bakgrunden .Hör jag fel?

  Finner inga ord.
  Hoppas att barnet får det bra, stackars liten.

 45. Alla barn förtjänar bra föräldrar, men inte alla föräldrar förtjänar barn…

  Hoppas att barnet blir trygg igen och blir väl omhändertagen❤️❤️

 46. Skall den personen som man håller kärast, som hon har fött. Få sin framtid förstörd bara pga att hon har slarvat med sin ekonomi. Sälj din egna kropp, hoppas verkligen inte att barnet kommer hem till henne

 47. Sara ert jobb är så otroligt viktigt men som tex candymankent skriver försök att låta bli hänga ut dom konstigaste människorna lättvindigt. Ställ ett krav att ni får gå igenom deras dator. Om dom faktiskt aldrig har pratat med en riktig person oavsett ålder så häng inte ut dom.

  En människa som aldrig pratat med någon någonsin är inget hot på internet.

  Vill som så många andra att ni inte ska bli förbjudna pga nåt så onödigt.

  Hoppas jag inte uttrycker mig fel. Hoppas du förstår vad jag menar. Några av dom på 170+ tror jag inte en sekund att dom pratat med en riktig person oavsett ålder.

  Vill verkligen så gärna att denna nummer 169# bara skulle varit en historia man skrämmer folk med. Kan man verkligen vara så ond på riktigt 😭😭😭

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *