Sponsorer

Fråga Lundberg är ett av de konton som vi under en längre tid sett online. Han dyker upp och är väldigt aktiv i perioder för att sedan försvinna igen.

Just denna träffen hade han bokat med en tolvåring som han tänkte ta med hem för lite ”mys”

Han stod på busshållplatsen och väntade snällt på att tolvåringen skulle komma med bussen när vi dök upp. Inledningsvis ville han inte erkänna att det var han bakom kontot men efter en stund så gav han med sig.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

35 thoughts on “Jönköpingstomten (Napp #168)

 1. Vilket bra jobb den där ”godman” gör! Dessa måste ju ha uppsikt dygnet runt han e ju förståndshandikappade handikappad han hittar inte till polisen själv .

 2. Hahhahah trodde han att någon skulle tro på att han var 22 år !!! Omg !! Jävla äckel gubbe 🤮🤮🤮🤮

 3. Dethär förbannade äcklet har man stött på när man jobbat ! Fyfan ! (Borttaget av Admin)

 4. Det är var nog den bästa konfrontationen hittills. Snyggt jobbat!
  Hoppas att han nu tar till sig den info ni gav honom.

 5. Han tycker synd om sig själv. Han vet precis vad han gör. Vilken 12 åring skulle vilja va med en gubbe? (Borttaget av Admin)

 6. Den här gubben har man jobbat med,urk. (Borttaget av Admin) Om jag inte minns fel måste han va 47-48 år nu. Och han heter inte David,skrattar. Skönt att han blev uthängd, inte för det kommer hjälpa, hans hjärna funkar inte normalt.

  1. Hej sådana som han kan man tycka att hans godeman borde ha mera koll på . Ja hoppas att hans godeman kan ta hand om honom. Och se till att han får den vård och hjälp som han behöver.

 7. Han är en svag individ med kognitiv nedsättning, men inte så nedsatt att han kommer gå till polisen. Han gav inga indikeringar om att han var villig att gå till polisen, istället så visade han tydlig motvillighet, när han ignorerade frågan om polisen och sa att han kan ta kontakt med Preventell. Han gav förmodligen sken av att vara villig, eftersom att han antagligen aldrig uppfattade vilka ni var.

  1. Du är tröttsam ”Dr Kurt” med dina utläggningar som om du skulle vara nån sorts expert på allt. Det är mest dravel det du skriver. Lägg ner.

   1. Hej Mamma. Din text är intressant och glädjande i det avseendet att den indikerar att mina texter har gett upphov till att du rent genuint upplever mig som en expert. Det är en konsekvens utav att mina kommentarer förmodligen utgör betraktelser som du inte har kapacitet till att uppfatta.

    Vi har en pedofil som söker efter våldtäktsoffer, som alla i kommentarsfältet kommenterar, förutom du, trots din egenskap av att vara mamma. Du tycker istället att mina kommentarer är mer förskräckliga än barnvåldtäkter. Tur att det är någon annans barn som har dig som mamma.

    Jag kommer att fortsätta med att skriva det som du har benämnt som dravel. Det glädjer mig att du kommer att ägna en ansenlig mängd tid till att fortsätta läsa dessa.

    1. Dr Kurt… Din sista kommentar äger!! Låt henne fortsätta läsa om hon nu inte kan slita sig ifrån raderna. Alla har rätt att skriva va de vill så om det inte passar någon behöver ni inte läsa hans svar men uppenbarligen kan du inte slita dig ifrån hans ord!!

     Bra jobbar dumpen återigen!!!

   2. Gud vad bra skrivet Mamma, för jag har också fått fullkomligt nog av den där figuren som tror sig vara bättre än alla andra. Tjatig var ordet. Du har ingen aning om varför just den personen hamnat där han är idag.

    1. Ja, jag hoppas att Dumpen blockar honom. Han verkar vilja förstöra genom att dränka kommentarsfältet med en massa skräp.

  2. Jag tycker det DrKurt skriver och reflekterar över är bra. Ser det lite som en sammanfattning av det man själv också reflekterat över. Det är frivilligt att lösa DrKurts kommentarer tillika min, och finnar man det jobbigt så är det ju bara att skrolla vidare i fältet. I all välmening 👍😊

 8. Dumma idioter. Så jävla dumma. Finns ingen som helst vettig anledning att klanka ned på människor. Med all respekt, det dessa personer gör är fel, men att skriva illa om folk som blir uthängda löser inga problem. Finns uppenbarligen behov av att skada andra genom näthat, så börja jobba med er själva istället. Tål inte alltså…

  1. Ehm, kasta sten i glashus? Fortsätter du jobba med dig själv? För övrigt är frasen ”med all respekt” ganska speciell när du kallar folk dumma ochidioter. Fråga dig själv varför du känner behovet av att klanka ner på de som klankar ner. Du blir en dålig kopia av det du klagar på

   1. Bli inte frustrerad Mila. Det där är givetvis någon av gäddorna som har trollar lite.

    Starting with the man in the mirror yeah yeah oh oh ah ah pill i gren, pill gren. Givetvis så föreslår han rader ur en låt framförd av pedofilernas favoritartist.

    Vidare så fick låten ”pretty young thing” snabbt en annan betydelse än när den blev en hit.

 9. Och sättet ni hanterar dessa uthängda. Varför slösa bort en chans som faktiskt hjälper barn på riktigt?! Det som händer när dessa personer blir uthängda är att många kommer fortsätta. Att ha en destruktiv omgivning som dömer och hatar bidrar till ett fortsatt och kanske värre beteende. När familj och jobb lämnar, vad finns det kvar att förlora? Med den inställningen hos någon som gett upp sin framtid kan det innebära fara för både den enskilde och utomstående barn. Förstå det någon gång…

  1. Kom med konstruktiv kritik istället om du nu har en bättre lösning? Jag vill inte lägga ord i mun på dig så tänker inte spekulera kring vad du tycker skulle fungera bättre, det får du gärna utveckla själv.

 10. Glömde ni berätta för honom om Dumpen? I övrigt en jättebra konfrontation! 🙏

 11. Tack Dumpen. Trodde inte detta om honom! Vi bor i samma område och han är lite ”speciell” men vänlig.

 12. En god man har inte möjlighet att ha koll på en person speciellt mycket. Det är trots allt en bra insats någon gör för en liten peng.

 13. Stött på personen flertalet gånger, extremt jobbig och barnslig i beteendet.

  Personen har jobbat på samhall men har på senare år haft en anställning på ett annat företag utanför samhall.

  Personen har fått sparken med omedelbar verkan och jag tvivlar på att denna herre någonsin kommer få ett jobb igen.

 14. Var god skaffa nässpray till 242an så kanske den slutar snörvla ur avgasröret…

 15. Jag vet vem han är… Har kört för honom ett par gånger och han verkar så jävla trevlig… (Var busschaufför för stadstrafiken i Jönköpng)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *