Sponsorer

14 thoughts on “Förundersökning Napp #96

 1. Hoppas rättssystemet går hårt fram, dock har åtalad person redan förstör minst 1 liv och hans minnesluckor som finns dokumenterade i förhören är skrämmande att läsa om (:
  (Borttaget av Admin) 10 år är max straff och känns rätt billigt. Skäms för Sveriges hållning i detta, i Storbritannien har det getts 35 år i fängelse för Pedofili i vissa härvor som de tagit fast.

  1. Storbritannien har rätt tama straff. Jag har aldrig hört talas om så långa straff ens för mord som anses det värsta brottet. Men de kanske har skruvat upp straffen för barnavåldtäktsmän rejält? Det vore härliga nyheter.

 2. Nej, jag vill inte läsa förundersökningen men jag ska ändå göra det. Kanske blir det då mer tydligt vilken grymhet som faktiskt drabbar riktiga barn. Jag tror vi alla behöver förstå vidden och graden av vidrighet. Innan Dumpen har jag på något sätt varit välinformerad och medveten på ett teoretiskt plan utan att riktigt fatta..
  Det ni gör för barnen (inte minst den lilla flickan i just det här fallet ♥️) är ovärderligt.

 3. Fy fan!
  Hoppas han lär få fler tillfällen att upprepa ”jag minns inte”.

  När principen om mänskligt ”urval” misslyckats får man önska att principen repareras.

 4. Detta är så sorgligt och så hemskt !! Har suttit och gråtit flera timmar 🥺🥺 stackars lilla flicka, och jävla korkad mamma som inte förstått

  Så jävla sjukt !!!

 5. Läser man förhören med denna sjuka människa så undrar man hur förhörsledaren klarar av att inte slå ihjäl fanskapet dag ett, vet inte vad som vore ett rättmätigt straff för ett monster som detta äckel kanske vore kanon att sätta honom på en avdelning på hall typ säkerhetsavdelning så tror jag att han överlever mer än max 2 månader, otroligt bra jobb ni gör på dumpen bara att lyfta på hatten 🤝 fortsätt med erat fantastiska jobb så kommer det att löna sig i framtiden även om många av våra politkier verkar ha vuxit upp i djup blålera, Patrik hoppade högt för länge sedan nu hoppas jag att du sara och Patrik hoppar högre 2023 💪

 6. Lås in och kasta bort nyckeln.

  Men det funkar inte. Hur långt kan man kasta en nyckel? 20 meter?

 7. Vilket vider till människa denna gädda är! Hur mycket starka bevis som än ställs mot honom så nekar han . Han har verkligen degraderat sitt och andras barn till objekt för sin egen sjuka lust och vinning😡🤯🤢

 8. ”Även bilder på vad som förefaller vara döda barn som utsätts för varaktig beröring av en fullvuxen mans
  erigerade penis, en vuxen människas finger samt anal, oral eller vaginal penetration av en fullvuxen mans
  erigerade penis förekommer. ”

  FYFAN! Vi behöver verkligen dödsstraff i Sverige för övergrepp mot barn.

 9. Ni är underbara! Hur i helvetet kan media porträttera er som de fula? Fortsätt med det ni gör!

 10. Ur förundersökningen: ”Henrik slutar inte skriva med dessa konton efter konfrontationen. Henrik tar även kontakt med nya konton efter konfrontationen.”

  Vilken sopa.

 11. Jag mår uppriktigt sagt illa över detta lands ’rättssystem’.
  Fängelse: 2 år och 6 månader….Herregud.
  Tack för mig.

 12. Det är ju dumt att publicera tornätverkets länkar i FUP, ta bort de sidorna kan jag tycka, då får de bara tag på mer material. Kan kanske tom räknas som spridande av detta material.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *