Sponsorer
Idag är jag 31 år, spola tillbaka tiden 15 år
Jag är kille och blev utsatt för ett extremt övergrepp
Min far hade lite folk hemma det var en lördag kväll och 2-3 på natten så smyger hans kompis ner i min säng ( jag sover redan) och jag vaknar av att han tar på mig, på den tiden var jag riktigt spinkig o smal men ångrar än idag att jag inte slog han allt vad jag orkade.. vill gärna tilläga också att jag absolut inte lägger någon skuld på min far det var absolut inte hans fel och han visste väl bara tyvärr inte vilka han bjöd hem.
Slutsatser, ja vi kan dra många hur mycket tid har ni??
Det har satt sig i psyket riktigt långt inne och finns alltid där det försvinner liksom inte, det handlar bara om hur jag hanterar det.. och hur hanterar jag det då? Ja ökad alkohol konsumtion, droger och sämre relationer till allt o alla, idag mår jag dock bra och är både alkohol & drog fri
Tack för att ni tog er tid att läsa
/Anonym
Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

1 thought on “En av min fars kompisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *