Sponsorer

Januari – Maj 2021:

Ett femtiotal mail till regeringskansliet rörande situationen för våra barn. Efter noll respons ringde vi upp för att fråga varför man inte svarar.
Tre dagar senare kom ett svar på samtliga mail:
”Vi tackar för att du tagit dig tiden att skriva”

I maj 2021 fick vi kontakt med vår första identifierade gädda. Han hade sedan tidigare tre domar rörande våldtäkt mot barn på sig. Han sökte efter nya barn att förgripa sig på via nätet.

En gång filmades han på distans vid ett bestämt möte.
Ännu en gång filmades han på distans vid ett bestämt möte.
Trots alla gånger han insåg att det inte väntade ett riktigt barn så fortsatte han.
Vi försökte febrilt med att få polisen att agera, dock med samma svar varje gång:
Vi kan inget göra. Ni är vuxna, alltså finns det inte någon risk för brottets fullbordan.

I juni 2021 körde vi en del attacker mot pedofilgrupperna på KIK. Vi gick helt sonika in och informerade om att barn inte vill bli våldtagna. Resultatet blev att en grupp stängde resten av dem tömdes fort på medlemmar. Gäddorna omgrupperade och snart var de igång igen.

I Augusti 2021 fick vi utgivningsbevis. Då började vi möta upp de individer som vill träffa barn och förgripa sig på dem IRL.

Sedan maj 2021 har vi alltså suttit vecka ut och vecka in och studerat individer vars målsättning är att våldta barn. Vi har dessutom”förmånen” att studera dem i deras naturliga miljö.
Skillnaden mellan hur de beter sig när de tror att de pratar med ett barn, och när deras hemligheter kommer till allmän beskådan står i bjärt kontrast.

Resan från självsäker och stolt över att vara ett monster till ett paket av självömkan går på en nanosekund.

I början av Dumpens existens försökte vi på alla sätt och vis med att få dem att backa utan exponering.
Detta var dock totalt verkningslöst med tanke på att de snart var tillbaka igen.

Vi kan alltså inte utgå från vårt eget tänk när vi ska försöka förstå oss på beteendet hos  innehavaren av en sjuk hjärna. När man utgår från sina egna referensramar så är det lätt att tänka att det skulle räcka med en tillsägning istället för att vända upp och ner på någons tillvaro genom en publicering.
Men när någon är sjuk nog att möta upp barn i syfte att våldta, så går det inte att utgå från eget tänk. En tillsägelse och ett ajabafinger i luften är alltså långtifrån tillräckligt när det kommer till att bromsa individer som vill våldta barn.

När vi gjorde vår första konfrontation så var det absolut inte med intentionen att borra oss in det mörker som vi ser idag.
Förvisso var det mörkt redan med gammelgäddan och resten av de första gäddorna. Det som vi ser idag när man läser grunderna till åtalet från fallet med napp #96 är någonting som vi kanske inte var beredda på i början.
1500 sidor otroligt gedigen förundersökning som vittnar om det mörkaste av mörker. Bilder bebisrumpor i plast med vagina, varvat med ett helt liv uppbyggt på sökande av kontakter med djur och barn i sexuellt syfte.
Mitt i allt elände så är jag så glad att flickan är i säkerhet, och så stolt över mina medarbetare som pallar trycket.
I nästa vecka kommer vi att vittna i rättegången mot napp #96.

Tack älskade fiskare ❤

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

8 thoughts on “Vem kunde tänka sig detta?

 1. Jag vill inte tänka detta. Det är så overkligt och sjukt och det går inte att ta in att det ens kan existera. Skada, våldta och döda barn. Hur sjukt vriden är ens hjärna då? Hur kan någon ens komma på tanken och ännu mer vidrigt att någon ens kan ägna sig åt detta. Stackars, stackars barn som hamnar i klorna på denna typ av odjur!

 2. Jag har oxå mailat regeringskansliet, jag har mailat radio kanaler och ifråga satt varför detta ämnet inte diskuteras i etern.
  INTE ETT ENDA JÄKLA SVAR HAR INKOMMIT.
  Och lär aldrig få nåt svar heller.
  Att ingen vågar ta i detta ämnet är så jä_la frustrerande.
  Men att ta tag i problem som Sverige aldrig kommer kunna lösa läggs de all resurs och kraft på, lönlöst.
  Sverige har tappat greppet totalt.
  Som de ser ut i detta landet just nu är inget mot vad de kommer se ut lite längre fram.

 3. Lägg upp förundersökningen till allmän beskådan så alla får se vad svinet har gjort och vad det finns för jävla dårskap i världen!

 4. Det är inget att diskutera om det ni gör är bra eller inte. Ni gör det väldigt bra och fortsätt kämpa.

 5. Tack för att det äntligen finns något forum som försöker stoppa asen innan de förstört ett barns liv och framtid.
  Tack för att ni bryter och kan får högaktiva pedofiler lagförda
  Tack för att ni finns

  Jag har väntat hela livet på att det någon gång ska finnas någon som ser att det finns en väg att stoppa dessa kryp innan de förstört ett barns liv.

  Jag och många med mig lever med sår som aldrig läker. Vi borde kunna skydda barn innan de är sargade som mig och så många andra.
  Ni gör det!
  Tack

 6. Er webbplats har försämrats. Jag kan enbart de videos från första sidan i hall of shame. När jag försöker länkas vidare till sida 2 genom att rycka på siffran ”2” eller ”next” så dyker det upp en sida som frågar om jag är över 18 år. Det går inte att komma förbi den sidan. Oavsett vad man trycker så förbinder den inte hur länge man än väntar. Den sidan dyker inte upp om man vill se de videor som är på sidan 1 så övriga gäddor 150 gäddor har fått frikort nu.

  1. Det ska vara fixat nu. Annars måste du rensa historiken på din webbläsare.

 7. Det finns inget botemedel mot pedofiler (förutom dödstraff och det är vad regeringen borde införa för alla pedofiler). De kan inte botas. De gör bara om samma sak oavsett övriga straff. Antingen lås in på livstid, men helst dödsstraff.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *