Igår skrev Aftonbladet om en man som greps av polis misstänkt för våldtäkt mot barn. Mannen skulle ha en koppling till en webbsida. Detta är fallet som man skrev om. 

Han började som vilken gädda som helst genom att kontakta fyra av våra barnkonton. Vi åkte iväg för att möta honom, men han blev misstänksam och uteblev. 

Via en incestgrupp fick mannen senare kontakt med “Hanna”. Hanna och mannen bestämde att de skulle träffas och gemensamt förgripa sig på väninnan Tess 1.5 åring när mannen plötsligt blandar in sin egen tvååring i chatten.

Han berättar tydligt vad han gjort med sitt barn (dessa delar är till stor del borttagna och blurrade) och han berättar vad han vill göra. När mannen lämnar ut sitt swishanslutna telefonnummer till Hanna, så får vi möjlighet att kontrollera med folkbokföringen huruvida han faktiskt hade vårdnaden om en tvååring. När det visade sig vara fallet och han erbjöd sig att ta med barnet på träffen så försökte vi förmå honom att först lämna barnet på dagis. 

När han kom till mötesplatsen kom han alltså utan barn. Han gick fram till mig och frågade om jag är “Hanna”. Resten av konfrontationen kan ni se på videon. 

Efter konfrontationen kontaktades socialförvaltning och polis som agerade blixtsnabbt. Två socaltjänsthandläggare kom ut till platsen för att ta emot orosanmälan. Flickan omhändertogs omedelbart från dagis. Polisen gjorde husrannsakan i mannens bostad och mannen sitter nu anhållen misstänkt för våldtäkt mot barn. 

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

93 svar på ”Mannen som ville ta med sitt barn (napp #96)”
 1. Jag måste få protestera mot en farlig vanföreställning du har Evelina.
  Det är rent av farligt för barn om vuxna tror att pedofiler som förgriper sig på barn skulle ha ett särskilt avvikande utseende eller beteende.
  Många är snygga, respektabla och har ett högt förtroende hos föräldrar och omgivning.
  De är ofta mycket omtyckta och kan ha både god ekonomi och högt uppsatta ansvarsfulla positioner på sin arbetsplats.
  Du kan aldrig med blotta ögat se om någon är pedofil.
  De måste tas på bar gärning eller genom trovärdiga vittnesmål.

 2. Det här var extremt skrämmande. Bra att soc och polisen agerade. Han vill våldta blöjbarn det sjuka aset.

  1. Avskum som borde utrota sig själva!
   Går inte att greppa att en männsika kan rymma så mycket sadism och egoism. Hur kan man vilja göra det värsta tänkbara med dem finaste tänkbara?!?!
   ..och hur kan dem vara så sinnesjukt många?😑😫🤮
   Det för ont och man blir livrädd.

 3. Hej Dumpen! Är det inte rimligt att sexuella fantasier om barn också borde vara lagbrott? Iaf när de kommer till uttryck.

 4. Men kommer mamman till barnet få något stöd nu när hon får detta overkliga besked? Det måste vara helt omöjligt att ta in. Från familjeliv till att bo med en pedofil som tänkt våldta sin egen 2-åring??

 5. Om inte det här monstret åker in på rekordmånga år, för att skydda samhället, då kommer jag helt tappa förtroendet för ‘dom styrande’.
  Tvångssterilisering i fall som dessa borde vara en självklarhet.
  Hårda ord men då han garanterat söker sig till blöjbarn så snart han får chansen igen så befinner vi oss i ‘Moment22’.

 6. Jag har familj i Märsta. Blir uppriktigt orolig. Vem är han? Var hittar jag mer information om honom? Han är en samhällsfara. Fy faaan! 🤬

 7. Åh! Beröm till er! Ni har räddat ett litet blöjbarn. Om det nu finns en Gud så ber jag att lilla barnet tas om hand fort och att det kan växa upp och få ett bra ordnat liv. Phu. Var rädd att han skulle börja slåss eller något sånt med Patrik och Sara. Bra att ni inte var ensam.

 8. Fyyyyyyeeee faaaaan.

  När man inte kunnat tro att mänskligheten kunnat gå ner lägre i rank kom detta viderovärdiga äckel till avskum.

 9. Hoppas att han landar på många år i fängelse.
  Hoppas även att mamman och barnet/barnen får mycket stöd.
  MYCKET bra “fångst” !

 10. Fy fan, det var det vidrigaste jag läst på Dumpen. Vilket fegt kräk som förgriper sig på sin lilla dotter. Stackars lilla tjej 😢😢 Han ska låsas in på livsstid efter kastrering. Jävla kräk 🤮

 11. Vilka hjältar ni är♥️ min mage vrider sig av denna fruktansvärda man som ger sig på så små barn, vågar inte ens läsa allt då jag själv har barn i den åldern och är rädd för trauma av att läsa. Älskade lilla flicka. Och må hennes pappa mötas av för evig avsky och alla få veta vem han är. Finns det ingen ordentligt bild på honom?
  Ni förtjänar att hyllas så ni fortsätter med det fantastiska ni gör och räddar barn samt sätter dit monster💞Att ni orkar. Tack.

 12. NEEEJ!!! Jag använder en likadan ryggsäck som jobbet-väska … Besudlad!

  (För övrigt … Varför är han så trög att han gör bort sig? Det verkar ju trögt? Det är mycket smartare att inte vara trög).

 13. Jag tänker att det måste vara fruktansvärt jobbigt att vara fiskare.. att dels behöva skriva på det här sättet själv men också att läsa vad såna här monster utsätter barn för, samtidigt så tänker jag att det måste vara så oerhört fint att få avslöja dessa as att det är värt det.

  Jag är själv en överlevare som så gärna vill fiska och konfrontera pedofiler. Hur gör jag? Kan jag bli en av er?

 14. Ni är så jävla bra!!!!! Samhället behöver fler utav er!!! Hoppas han ruttnar i fängelset på livstid 🤮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.