Sponsorer

Igår skrev Aftonbladet om en man som greps av polis misstänkt för våldtäkt mot barn. Mannen skulle ha en koppling till en webbsida. Detta är fallet som man skrev om. 

Han började som vilken gädda som helst genom att kontakta fyra av våra barnkonton. Vi åkte iväg för att möta honom, men han blev misstänksam och uteblev. 

Via en incestgrupp fick mannen senare kontakt med ”Hanna”. Hanna och mannen bestämde att de skulle träffas och gemensamt förgripa sig på väninnan Tess 1.5 åring när mannen plötsligt blandar in sin egen tvååring i chatten.

Han berättar tydligt vad han gjort med sitt barn (dessa delar är till stor del borttagna och blurrade) och han berättar vad han vill göra. När mannen lämnar ut sitt swishanslutna telefonnummer till Hanna, så får vi möjlighet att kontrollera med folkbokföringen huruvida han faktiskt hade vårdnaden om en tvååring. När det visade sig vara fallet och han erbjöd sig att ta med barnet på träffen så försökte vi förmå honom att först lämna barnet på dagis. 

När han kom till mötesplatsen kom han alltså utan barn. Han gick fram till mig och frågade om jag är ”Hanna”. Resten av konfrontationen kan ni se på videon. 

Efter konfrontationen kontaktades socialförvaltning och polis som agerade blixtsnabbt. Två socaltjänsthandläggare kom ut till platsen för att ta emot orosanmälan. Flickan omhändertogs omedelbart från dagis. Polisen gjorde husrannsakan i mannens bostad och mannen sitter nu anhållen misstänkt för våldtäkt mot barn. 

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

102 thoughts on “Mannen som ville ta med sitt barn (napp #96)

 1. Ett oroligt bra arbete ni gör dumpen! Må dessa pedofil äckel ruttna bort inlåsta!
  Stackars barn. Ge FAN i barnen! Jag säger det igen. Gratis lyktstolpar och rep till alla pedofiler!

   1. Det som grämer mig mest och gnager på mig inifrån är mörkertalet. Isberget.

    Detta är så sjukt så jag vet inte vad jag ska säga.

 2. Fyfan 🤢. Nu får vi hoppas på att rättsväsendet tar sin del av kakan eller släppa han fri…?
  Om så är fallet så kommer han nog inte bli långvarig.

  1. Hej allihop!

   Otroligt bra jobb av Sara och Patrik som fick fast denna ursäkt till människa, som gett sig på och planerat att ge sig på de allra minsta och mest hjälplösa. Hoppas även jag att rättsväsendet nu kan hantera detta ordentligt så han får ett på riktigt kännbart straff, och om det vill sig riktigt väl även blir kvar på någon sorts institution för alltid, samt framförallt att hans offer får stöd och hjälp att kunna leva ett normalt och bra liv i slutändan trots detta. Man kan ju hoppas.

   Till dig Tobias:

   1) Du hoppas alltså att han antingen åker dit eller att han går helt fri? Skrivet av mig med glimten i ögat, men jag kunde inte låta bli 🤩

   2) Det funkar dock inte så i detta land, att någon inte blir långvarig för att någon skulle ”ta hand om det”. De senaste 20 åren minns jag bara ett enda fall som möjligen kan kvala in på att någon ”tagit hand om det”. Det är väldigt ovanligt i Sverige. Här har vi dock tiotusentals personer som på nätet skrivit att ”om det vore min dotter så hade han inte levt idag” och så vidare. Men alla lever och om någon tappar tvålen i duschen i fängelset så händer… absolut ingenting.

   Så är det. Annat är det i en del andra länder. Dessa länder får dock kritik av Sverige med flera.

   Var tvungen att lyfta detta. Vet inte hur många gånger jag läst texter från folk som tror att något skulle hända någon som gjort något. Men inget händer ju, förutom en enda gång de senaste 20 åren, och då tänker jag inte ens på ett fall likt detta utan ett fall om mobbning. Jag menar överhuvudtaget inte att vara negativ och dryg.

   Goder afton/morgon!

 3. Tack att ni räddade barnet ❤️ och att sambon blev införstådd med detta. Stackars kvinna..

 4. Tack gode gud för att ni finns! 💙🙏 Sätt den här insekten på ett vanligt fängelse!

  1. Hej Sara och Peter!
   Dom här människorna är fan inte kloka!
   Sara och Peter, ni är fantastiska! Jag kommer för första gången i hela mitt liv att sponsra med pengar för jag önskar ni fortsätter att ta fast dom här som gör så här mot barn och ungdommar!! Helvete den här gången grät jag 😓 /Linnea

  1. Vilket jobb ni gör.. Hoppas sambon och barnen lever lyckliga utan den här pedon.

 5. Henrik vilket j….la svin du är…..hoppas dom låser in dig och kastar nyckeln…..

 6. Så bra gjort av er! Ni har räddat ett barn!!!! Hoppas verkligen han får ett långt straff, samhället måste skyddas från personer med denna läggning!!!!!Ser ut som om han var narkotikapåverkad.

 7. Ditt lilla ynkliga kräk! Kan tänka mig att Valstaborna gärna tar ett snack med dig om du kommer ur buren

 8. Tack Sara och Patrik!
  Tidningarna är fortfarande snåla om att ge er credit men ni har uträttat stordåd!
  Spara alla artiklar för det kommer komma en dag när tidningarna kan få gräva i sin egen fega skit, den dagen när det inte längre är okey att hålla pedofiler om ryggen och ge sig på dem som värnar om barnen.
  Den dagen kommer, det jobbar ni så enträget bra för. Lagen och synsättet på sexuella övergrepp på barn måste ändras.

 9. Mycket mycket bra Patrik och Sara och alla från Dumpen👍 hade ni inte konfronterat honom så hade han gått fri fortfarande och fortsatt med sina vidriga saker. Nu ska denna sjuka person låsas in för han är direkt farlig för barn.

 10. Bra jobbat dumpen!
  Man blir så illa berörd av alla barn som blir utnyttjade i hemmet bakom stängda dörrar.Hur många är det som lider i hemlighet?

 11. Vilket vidrigt demoniskt monster! Hans hånfulla uppsyn inne i butiken skvallrar om en man helt utan samvete eller empati. Jag orkade inte läsa igenom hela chattloggen, med allt gift och utstuderad ondska han spyr ur sig. Detta monster borde låsas in för 150 års straffarbete i en mörk gruva och aldrig mer tillåtas att närma sig barn. Måtte hans lilla oskyldiga hjälplösa bebis få komma till ett tryggt och kärleksfullt hem. Hade pervot ensam vårdnad eller….?

  Att gammelmedia svartsjukt bevakar sitt territoriella monopol på att mörka nyheter och sprida propaganda är knappast någon nyhet eller något att förvånas över. Betänk att det faktiskt var en skvallertabloid (stoppa pressarna) som först publicerade den bisarra historien om Fredrik Federley och hans pedofilkontakter fastän detta med största sannolikhet har varit allmänt känt bland det mediala etablissemanget sedan lång tid tillbaka.

 12. Vilket sadistiskt monster ni fångade. Stackars lilla barn som blivit utsatt för sådana vidrigheter. Tycker så synd om barnet och hans sambo. Så oerhört bra jobbat av er Patrik och Sara för allt ni gör för att rädda barn från dessa onda svin.

 13. Alltså… alla gäddor här är vidriga. Men denna gäddan tog nog priset. Hur kan man göra såhär vidriga saker mot barn? Man blir så ledsen i hjärtat.

  Heja er för detta viktiga arbete. Det blir att swisha! Kan alla bli fiskare eller finns det speciella krav?

 14. Hoppas att sambon nu vet vad kräket ägnar sig åt med deras barn.

 15. Denna person måste ju var en av de värsta som ni stött på!!
  Hoppas innerligt att han får ett fängelsestraff som svider i många många år!
  Vidriga äckliga as!!!! Hoppas att hans hela värld nu rasat samman!
  Men tycker enormt synd om hans sambo som inget vetat. 🙁 Tro om det är deras gemensamma barn? :-O
  Tack och lov att Sara och Patrik finns och att ni fick tag i detta as! Nu har ni räddat flickan från ännu mer tortyr. :´(
  Ont i magen är bara förnamnet på det man känner nu! Och hjärnan kokar!!!

 16. Mitt hjärta går sönder! Tack för att ni finns. Hoppas att detta case håller rent juridiskt så att han kan åka dit rejält för detta. Finns dock inget straff i världen som är nog i det här fallet. En tvååring… Han borde stympas och lobotomeras. Minst. Vilket ärkeäckel!

 17. ”Stretar emot, önskar att någon håller fast henne” vad fan tror du? Vad håller du på med?!!!!! Idiot! Fyfan vilka idioter det finns, blir sååå äcklad. Orkade inte ens läsa hela chatten. Tack gode gud att polis tagit honom. Stackars lilla flicka 😭😭😭 å du äckliga farsa, brinn i helvetet!!

 18. Vissa människor borde ”XXX”(/borttaget av Admin). Henrik här platsar i listan, tillsammans med MrX, KinkyOve å några fler som jag glömt namnet på.

   1. Ska ni också börja slå ned på ’profaniteter’?😁😁😁

     1. Haha, jag som trodde att jag valde ett ganska rumsrent ord för att ”avlägsna någon från denna planet”. Inget stympande, rep & lyktstolpar eller inpressade vattenmeloner som andra kommer undan med att skriva ;P Men jag tar till mig och kommer att uttrycka mig mindre otrevligt nästa gång jag läser om en hemsk människa här på Dumpen 🙂 Trevlig helg!

 19. Stackars lilla flicka som är helt oskyldig och försvarslös 😪
  Blev nog en rejäl chock för den stackars sambon oxå.
  Väldigt bra agerat från samtliga ❤️

 20. det där var tamefan det vidrigaste jag läst

  ”hon stretar emot så mycket så det vore bra om någon håller fast henne” ???
  mycket har jag sett och hört men att en öht kan ens komma på tanken att skriva något sånt vidrigt och än mindre göra det går långt över mitt förstånd

 21. Så tacksamt att ni nu fångat denna hemska människa. Dottern kan äntligen bli fri från eländet. Han leker så kärleksfull på facebook med dottern. Hoppas han åker in många många år!!!

 22. Det ena värre än det andra.
  Ja du store tid alltså, det kryllar ju av dem! 😳

 23. Sara, Patrik och alla fiskare – ni är änglar! Tack för allt ni gör 🙏💗🧸 Det finns inga som ni, tack gode gud för att ni finns och att ni orkar ta i det här, det svåra som resten av samhället i ren panik bara blundar för, sexuella övergrepp mot våra älskade barn 💗 Jag swishar 2000:- och hoppas att ni använder dem för att göra nåt gott för er själva – åk på spa, ät en god middag eller gå på massage. Det är viktigt att ta hand om sig själv när man kämpar för andra 🤗 kram på er!

 24. Tror detta var första gången jag hör hur förbannat Sara var, otroligt strongt av er båda att behålla lugnet så trots det otroligt avskyvärda den mannen mer eller mindre erkänt att han gjort med sitt eget barn.. Fy fan

 25. Finns inte ord hur vidrig detta kräk är. Utan er på dumpen hade inte barnet kunnat räddas ifrån ytterligare övergrepp, ni har min största respekt. Hade detta skett i USA hade det antingen blivit livsstid eller dödsstraff. Vet inte om det är mer straff att ruttna bort för denna demon……

 26. Tycker själv att jag är ganska härdad , men detta tog riktigt hårt på mig , jävlar vilka as det finns

 27. 😳😱 Fy fan🤬🤮💔
  Det gör ont att läsa detta, det känns så overkligt😢. Bara tanken på att barn kan ha det så är utanför min egna dörr, gör mig svimfärdig av ilska 👺
  Bra jobbat igen 👏🏻👏🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️❤️

 28. Vilken ynklig, patetisk ursäkt till en människa. Absolut noll empati för denna killen. Kemisk kastrering och ett liv bakom lås och bom för han vore något

 29. Vad händer med hans barn han förgripit sig på, enligt hans utsago? Hoppas de skyddas…

 30. Fantastiskt bra jobbat. En farlig person som nu är borta från samhället en liten stund i alla fall.

 31. Ni är änglar med ben!!!!!! ❤
  Intressant sammanträffande: man kan läsa på FlashbXck, att denne ”man” är skriven på exakt samma lgh som en av Sveriges främsta motståndare mot barnporr, hen arbetar endast med detta.
  Extremt skumt sammanträffande.

  1. Samma man har också skrivit på Flashback att han inte varit medveten om vem han hade hyrt ut till och att han befann sig utomlands.

 32. Det är alltså sådana här samhället vill skydda och ge en andra chans…

  Blir spyfärdig.

 33. Att detta ens är sant😬 jag skulle bli förvånad över om någon ens kunde komma på såna vidriga saker till en grymt vidrig skräckfilm, men detta är alltså i verkligheten 😢 vad är det för fel???
  Stackars lilla försvarslösa barn❤️
  Finns det ens straff nog för såna här monster?

 34. Tänk hur många år av sexuellt utnyttjade ni räddade denna flickan från! Även om det ”bara” skulle vara fantasier så dök han upp på en planerad vidrig träff (så det talar starkt för att det inte ”bara” är fantasier) han ska inte vara pappa till någon från och med nu. Och man vet ju inte hur mamman är inblandad men man får hoppas hon är vettig och kan ta hand om barnet eller om socialen kan ta över helt. Allt för barnets säkerhet denna gång gjorde de ett bra beslut för flickan ibland blir man besviken på samhället ! Vore en mardröm om de släpper tillbaks flickan till pappan!! Hpppas ni har koll!

 35. En lägst stående människa personifierad, finns inte en chans att en sådan vidrigt sjuk typ kan bli rehabiliterad så en skampåle på lämpligt torg vore fint. Ännu ett oskyldigt barn räddat! Måste hylla er alla som arbetar med att synliggöra pedofiler på Dumpen, trodde inte i min vildaste fantasi att det finns sååå många skruvade med denna äckliga läggning i vårt samhälle, blir ledsen varje gång.😢

 36. ”Det var ju bara fantasier”, försvarar han sig med. Har man sexuella fantasier om sin egna 2-åriga dotter så är man ute på jävligt tunn is.

 37. En sak har ja tänkt på, att alla dessa jävla äckel har gemensamt, dom ser helt efterblivna ut varenda en. Usch! Hur kan regeringen säga nej till ett pedofil register när andra brottslingar som misshandlar, mördar, stjäl och kör bil utan körkort ska lämnas till offentligheten? Dom här pedofilerna ska ha ett register tillägnat till deras vidriga handlingar. Så vi normalt funtade personer kan skydda våra egna och andras barn från detta fruktansvärda.

 38. Först, ert arbete är viktigt drar iväg en slant.
  Har sett alla tidigare gäddor och denna är nog den farligaste hittills mycket bra att han åkte in hoppas han får sitta länge.
  Brukar scrolla igenom chattarna men denna gång avstår jag orkar inte ta in mer elände idag. Begriper inte hur ni kan behålla
  förståndet över tid i detta vidriga träsk.
  Sara & Patrick ni gör skillnad på riktigt.

 39. Jag måste få protestera mot en farlig vanföreställning du har Evelina.
  Det är rent av farligt för barn om vuxna tror att pedofiler som förgriper sig på barn skulle ha ett särskilt avvikande utseende eller beteende.
  Många är snygga, respektabla och har ett högt förtroende hos föräldrar och omgivning.
  De är ofta mycket omtyckta och kan ha både god ekonomi och högt uppsatta ansvarsfulla positioner på sin arbetsplats.
  Du kan aldrig med blotta ögat se om någon är pedofil.
  De måste tas på bar gärning eller genom trovärdiga vittnesmål.

 40. Det här var extremt skrämmande. Bra att soc och polisen agerade. Han vill våldta blöjbarn det sjuka aset.

  1. Avskum som borde utrota sig själva!
   Går inte att greppa att en männsika kan rymma så mycket sadism och egoism. Hur kan man vilja göra det värsta tänkbara med dem finaste tänkbara?!?!
   ..och hur kan dem vara så sinnesjukt många?😑😫🤮
   Det för ont och man blir livrädd.

 41. Hej Dumpen! Är det inte rimligt att sexuella fantasier om barn också borde vara lagbrott? Iaf när de kommer till uttryck.

 42. Men kommer mamman till barnet få något stöd nu när hon får detta overkliga besked? Det måste vara helt omöjligt att ta in. Från familjeliv till att bo med en pedofil som tänkt våldta sin egen 2-åring??

 43. Om inte det här monstret åker in på rekordmånga år, för att skydda samhället, då kommer jag helt tappa förtroendet för ’dom styrande’.
  Tvångssterilisering i fall som dessa borde vara en självklarhet.
  Hårda ord men då han garanterat söker sig till blöjbarn så snart han får chansen igen så befinner vi oss i ’Moment22’.

 44. Har kollat på alla era videos och denna snubben är värst av dom alla. Vilket äckel.

 45. Jag har familj i Märsta. Blir uppriktigt orolig. Vem är han? Var hittar jag mer information om honom? Han är en samhällsfara. Fy faaan! 🤬

 46. Åh! Beröm till er! Ni har räddat ett litet blöjbarn. Om det nu finns en Gud så ber jag att lilla barnet tas om hand fort och att det kan växa upp och få ett bra ordnat liv. Phu. Var rädd att han skulle börja slåss eller något sånt med Patrik och Sara. Bra att ni inte var ensam.

 47. Fyyyyyyeeee faaaaan.

  När man inte kunnat tro att mänskligheten kunnat gå ner lägre i rank kom detta viderovärdiga äckel till avskum.

 48. Hoppas att han landar på många år i fängelse.
  Hoppas även att mamman och barnet/barnen får mycket stöd.
  MYCKET bra ”fångst” !

 49. Fy fan, det var det vidrigaste jag läst på Dumpen. Vilket fegt kräk som förgriper sig på sin lilla dotter. Stackars lilla tjej 😢😢 Han ska låsas in på livsstid efter kastrering. Jävla kräk 🤮

 50. Vilka hjältar ni är♥️ min mage vrider sig av denna fruktansvärda man som ger sig på så små barn, vågar inte ens läsa allt då jag själv har barn i den åldern och är rädd för trauma av att läsa. Älskade lilla flicka. Och må hennes pappa mötas av för evig avsky och alla få veta vem han är. Finns det ingen ordentligt bild på honom?
  Ni förtjänar att hyllas så ni fortsätter med det fantastiska ni gör och räddar barn samt sätter dit monster💞Att ni orkar. Tack.

 51. NEEEJ!!! Jag använder en likadan ryggsäck som jobbet-väska … Besudlad!

  (För övrigt … Varför är han så trög att han gör bort sig? Det verkar ju trögt? Det är mycket smartare att inte vara trög).

 52. Jag tänker att det måste vara fruktansvärt jobbigt att vara fiskare.. att dels behöva skriva på det här sättet själv men också att läsa vad såna här monster utsätter barn för, samtidigt så tänker jag att det måste vara så oerhört fint att få avslöja dessa as att det är värt det.

  Jag är själv en överlevare som så gärna vill fiska och konfrontera pedofiler. Hur gör jag? Kan jag bli en av er?

 53. Ni är så jävla bra!!!!! Samhället behöver fler utav er!!! Hoppas han ruttnar i fängelset på livstid 🤮

 54. Tack för ert arbete, att ni behövs är ju så självklart när man får ta del av sånt här 😢😢😢😢. Jobbar på BVC och undrar hur vanligt det är att jag träffar barn 0-5 år som är utsatta för sådana här kräk som påstår sig vara föräldrar. //mamma till en 2-åring

 55. Detta skriver inte media om. Hur ni räddade hans barn. Jag undrar verkligen varför?

 56. Han är nog arg och hatiskt för att han inte får uppmärksamhet av kvinnor. Hade han tagit sig till gymmet och tränat sina spaghetti ben och slappa armar, så hade han kanske fått någon kvinna. Han är så desperat efter sex att han tom ger sig på sin egen dotter. En riktig pappa med heder, moral och hjärta hade gått genom eld för att skydda sitt barn. Han förtjänar ett liv i rullstol och slangar.
  Om jag stöter på honom kommer han att få en spottloska rätt i sitt fula ansikte.

 57. Må han brinna i helvetet.
  (Borttaget av Admin)
  Borde finnas ett register på alla jävla pedofiler och sexförbrytare som i usa. Sverige borde skämmas för det inte är högre straff och hårdare straff för dem här människorna.
  Skämmas ska detta landet göra.
  Dumpen! Snälla bara fortsätt med det ni gör.
  Önskar det fanns fler som er.
  Hoppas ni växer och expanderar er sajt till en organisation. Där fler människor kan agera som er. Lär ut er kunskap så vi kan fånga alla avskum!!
  Älskar er !!!

 58. Det här är fullständigt förlamande, det övergår all sans och vett!
  Detta måste uppmärksammas -> Uppdrag Granskning/Kalla Fakta …? Finns det inte ngn redaktion som kan lyfta detta? Snälla?!?!?!

 59. Off jag sitter och brinner bokstavligen! Vilken smuts jag skulle göra allt för att sitta inne med dessa smuts och där inne! Mina tankar går till alla utsatta må gud ge dem styrka och dessa smuts brinna! Ni är grymma som har dumpen och fortsätt med det ni gör! Ni har hjärtat på rätt plats 🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼

 60. Ofattbart detta, tack Dumpen för att ni räddade den 2 åriga dottern från fler våldtäkter, det är så grymt så det går inte att ta in detta helt. Bra att polisen och socialförvaltningen agerade blixtsnabbt och att denna psykopat/dåre hindras från all framtida kontakt med barnet. Vilka skador kan inte det lilla barnet fått av dessa våldtäkter? Hoppas på ett mycket långt fängelsestraff!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *