Det kan vara så att Virped börjat spöka i Sverige. Med papperslappar har någon som säger sig företräda organisationen spridit sitt budskap i ett område i Kalmar. Huruvida det faktiskt är de som ligger bakom vet vi inte och personligen hoppas jag att detta är ett skämt.

Virped är alltså en organisation som arbetar för pedofilernas rätt i samhället.

Tittar man på organisationens hemsida så uppger de att ”sexuell aktivitet med barn är fel”. Redan där sjunker trovärdigheten som en rysk ubåt. Hade man börjat med att kalla sexuella aktiviteter mot barn vid dess rätta namn (våldtäkt) så skulle det kanske gett lite tyngd till en organisation som hävdar att man arbetar för att individer som tänder på barn inte ska förgripa sig på dem.

Medlemmarna skriver på hemsidan att de inte är förövare. Likväl kämpar organisationen för ”rätten” att få penetrera sexdockor i barnformat och titta på digitalt framställda filmer på barn som blir våldtagna.

❌ Nej! Vill man uppnå någon form av trovärdighet så bör man absolut inte kämpa för ”rätten” att få stoppa in sitt könsorgan i någonting som liknar ett barn.

❌ Inte heller arbeta för ”rätten” att betrakta digitalt framställda filmer med våldtäkter mot barn.

Vill de som kallar sig ”dygdiga pedofiler” uppnå acceptans så bör de nog i första hand kämpa MOT störningen – inte FÖR att penetrera någon som liknar ett barn.

Alla förövare är inte pedofiler. De som har en sexuell dragning till barn bör dock inte vistas i närheten av dem.

Virped ska inte förväxlas med organisationen NAMBLA (North American Man Boy Love Association) som förespråkar pedofili och jobbar för att avskaffa den sexuella myndighetsåldern som kriminaliserar sexuella handlingar med minderåriga.

Virped är dock illa nog. Ska man nu organisera sig i Sverige så vill det nog faktiskt till att starta en helt ny organisation med lite bättre värderingar än Virpeds vidriga syn.

Ingen vill vara kompis med någon som penetrerar sexdockor i barnstorlek.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

21 thoughts on “Det kan vara så att Virped börjat spöka i Sverige

 1. Det var det dummaste jag har hört. Det skadar ju inte barn om peddon håller på med dockor. För det är väl barnens bästa som är målet, inte vad magkänslan och äckelkänslan säger?

  1. Fast om vi börjar flytta gränserna för vad som är okej så flyttas de ju närmre riktiga barn. Steget blir ju kortare att ta om du redan har levt dig in i den vidriga fantasin att våldta ett barn till den nivån att du låtsas våldta en barndocka. Att säga att det beteendet är ofarligt för barn är ju att välja att bortse från många delar av problemet. Nej det är inget riktigt barn(den gången). Men det flyttar gränsen för vad som är okej både för peddot och även för samhället då? Så det ska vara okej att man vet att sin kompis låtsas våldta ett barn? Det ska vara helt lugnt och barn ska få vara omkring denna person och man ska inte vara orolig? För det är ju en ”snäll pedofil som bara låtsas våldta barn”?. Den chansen hade jag inte tagit. Aldrig i livet. Äcklen ska hållas på kort koppel och veta precis vad vi andra tycker om vad de håller på med. Man ska aldrig släppa sin gard, för den gången det går ut över ett riktigt barn är det för sent. Det här med total acceptans av alla människor har gått för långt. Vi ska acceptera nazism pga yttrandefrihet och pedofili pga ”iNtE AlLa pEdoFIler” 🤮 äckel och magkänsla finns till för att skydda våra barn.

   1. Det är ju fantastiskt om pedofiler tar ansvar för sin sexuella störning? Det ska löna sig, och dom är som vilken annan människa som helst. Om dom då får guldkant (eller vad man nu ska kalla det) av att ha sex med en docka ser jag inget fel med. Inte heller ser jag det som att man uppmuntrar till våldtäkter på vuxna kvinnor om folk köper hem sådana dockor. Men visst, det är jävligt stört.

   2. Nej, gränsen flyttas inte närmare riktiga barn, Draken. Precis som filmer som Hostel inte flyttar gränsen närmare riktig tortyr av människor, och precis som serietidningar som The Punisher inte flyttar gränsen närmare mördande av brottslingar.

    James Cantor, som är en expert på sexualitet (inklusive pedofili) säger att det ej finns någon anledning att tro att sexdockor skulle öka risken för riktiga övergrepp.

    Och ja, vi ska acceptera nazisters rätt att yttra sig! Välkommen till ett moget sätt att relatera till sina medmänniskor!

   3. Så länge inga riktiga barn drabbas så gör det inget om personer med störning använder sig av dockor. Forskning visar att det hjälper mot mer destruktiva impulser att använda sig av dockor, inga gränser förflyttas. Så det får vi ju förhålla oss till.

  2. Så jävla sjuk kommentar Joshua, tänk med hjärnan du blivit skapt med.
   Peddon som håller på med dockor går oxå på barnen, därav namnet du själv skriver PEDDON.
   SKÄRP DIG

  3. Misstänker att du själv går i ”vissa tankar” med tanke på hur du försvarar dockgökande vilket i sig är vidrigt men ändock en privatsak.
   Detta är dock bara början och när det kommer till dessa sjuka individer så kommer de förr eller senare ge sig på det som är ”äkta” för dem.

  4. Joshua det börjar med sånt oftast, små grejer som ökar nyfikenheten och även om det
   ”Bara” är en docka så vad är bäst steg när dockan inte är tillräckligt ? Om du tycker peddofiler ska kramas med o accepteras in i samhället så är du inte bättre än dem.. dem behöver inte accepteras för dem vill göra vedervärdiga saker med barn. Och även om dem påstår dem inte gör det händer det alldeles för ofta!!

 2. Hahahaha W T F. Jag läste brevet 3 gånger. Trodde att detta var ett skämt. Men skiten finns på riktigt. Hahaha stööööört!!!

 3. Jag håller med föregående talare. Det är visserligen perverterat att penetrera dockor som föreställer barn, men något brottsoffer finns knappast. Vad blir nästa steg? Att förbjuda sex mellan män och korta kvinnor? För mig synes det konstigt att det kan vara okay att i pervoparad låta barn åse hur vuxna läderbögar krälar som fyrfota djur, lyssna till föreläsningar om analsex och på annat sätt störa ut den sunda sexualiteten. Vad är då mot detta nån mentalstörd krake som penetrerar dockor?

 4. ”och vi tänker inte vara tysta längre”.
  Ett väldigt trångsynt, egoistiskt och hatiskt brev! Skrämmande att de inte förstår att de ”dras över samma kant” när samtliga som agerar på sin pedofili faktiskt skall dras över samma kant. Sjukt

 5. Läskigt !! Bara för att ni vill bli accepterade in i samhället så kommer ni inte bli det , att vara intresserade av barn som inte kan ge samtycke och som inte vill bli våldtagna av vuxna kommer inte vara okej inom eran livstid så är bättre ni ger upp än skämmer ut er själva , självklart är ni ”människor” men inget barn VILL vara med er. Så vad vill ni få ut med er sexyalitet ?? Att samhället ska acceptera att ni vill våldta barn? Det är bättre ni inser att vissa grupper inte kommer accepteras.. liksom att ngn som drömmer om att mörda folk kanske inte är så bra heller rädslan är att ni inte kan stå emot och utsätter barn på riktigt och tyvärr händer det för många gånger. Barn vill INTE. Blir så arg!!

 6. ”Tittar man på organisationens hemsida så uppger de att ’sexuell aktivitet med barn är fel’. Redan där sjunker trovärdigheten som en rysk ubåt. Hade man börjat med att kalla sexuella aktiviteter mot barn vid dess rätta namn (våldtäkt) så skulle det kanske gett lite tyngd till en organisation som hävdar att man arbetar för att individer som tänder på barn inte ska förgripa sig på dem.”
  Alltså, va? Vad är det för resonemang? Sexuell aktivitet med barn är fel, och ”sexuell aktivitet” är den bredaste, mest inkluderande term jag kan tänka mig, och är därmed mest lämplig. Hade de skrivit ”våldtäkt” så kunde du enkelt ha skrivit ”Aha, våldtäkt är en specifik form av sex, och därmed antyder de att andra typer av sex är okej”. Damned if you do, damned if you don’t.

  ”Likväl kämpar organisationen för ’rätten’ att få penetrera sexdockor i barnformat och titta på digitalt framställda filmer på barn som blir våldtagna.”
  För det första så är det inte några barn som blir våldtagna när det gäller ren fiktion. Precis som ingen dör i Fredagen den 13-filmerna, så är det ingen som blir våldtagen i bilder som är baserat på inget annat än fantasi.
  För det andra, jaha? Vad är problemet med sexdockor och ritningar? Jag gillar inte filmer där det finns scener där våld mot djur simuleras, och därmed håller jag mig borta från de filmer. På samma sätt håller jag mig borta från lolicon och shotacon, men jag skulle aldrig drömma om att förbjuda harmlösa aktiviteter för andra människor på grund av moralism.
  James Cantor, som är en expert på pedofili och sexualitet, stödjer Virped förresten.

 7. Sånna här organisationer måste bekämpas med alla medel.
  Fine, du som är pedofil kanske inte har begått något brott ännu. Men dessa pedofiler måste vara medvetna om att det är något fel i deras huvud och att de ska söka hjälp.
  Det vi inte har råd med är att pedofiler får höra att det finns vissa organisationer och grupper för dem som sänder ut nått typ av budskap där det är OK att vara pedofil, även fast inget brott har begåtts. Uppmuntra dem till att söka hjälp istället och förhoppningsvis kunna bli av med sin förbannelse.
  För vad är poängen med att ha en sexuell läggning som du ändå inte får praktisera i verkligheten?

 8. Hej Sara.
  Du skriver ”Alla förövare är inte pedofiler.”
  Det är helt rätt. Men du bortser från att alla pedofiler inte är förövare.
  Din bedömning av att de skriver “sexuell aktivitet med barn är fel” är helt vansinnig. För en pedofil som vill ha sex med barn är det väl bättre att få läsa att ”sex med barn är fel” än att våldtäkt på barn är fel. Att bara tala om våldtäkt ger väl istället motsatt effekt eftersom deras inställning är att de inte våldtar. Det är väl bättre om de får signalen att ingen form av sex med barn är ok, även om det är/var ok i deras huvuden?

 9. När min dotter var mellan 3 & 4år var jag & hon hemma hos en väns föräldrar, han var också med. Vi var då totalt 6pers med vännens farfar som också var på besök. Farfadern plockade upp min dotter i knät, hon hann inte backa undan, hade svårt att komma ner på golvet igen, mannen ville ha henne mycket nära där i knät. Tog inte lång stund förrän min vän i ilska tog bort henne, jag hann inte ens se vad som hade hunnit hända. Min vän visste vad hans farfar var kapabel till & det syntes på hans svarta blick, farfadern försökte knappt dölja det han var mer irriterad på att inte få agera ifred. Min vän berättade rakt & tydligt till mig att hans farfar var ett kräk & vad som hann ske.
  Det är snart 30år sedan & händelser som dessa kommer man stark & alltid ihåg. Såklart att jag & hon aldrig mer träffade kräket.

 10. Säger varje dag. ” mycket sjuka människor som rör sig fritt i samhället. ” Dom är din granne , kollega mm. Acceptera ALDRIG av rädsla ! Den som slåss är MODIG !

 11. Tja, såsom jag ser på det.. Det måste vara bättre att ha sex med en liten docka som ser ut som ett barn än att ha sex med ett riktigt barn. Det är dock ”udda” hur som helst och man behöver söka hjälp. Man kan inte hjälpa sina störningar, men det finns hjälp för dem.

 12. Allt stöd för pedofiler är sjukt. Det finns inga ofarliga pedofiler. Folk som har såna tankar gällande sex med minderåriga barn är farliga individer. De kan när som helst leva ut sin fantasi och skada barn.
  Pedofiler är sjuka i huvudet de ska antingen få vård men räcker inte vården så ska de sitta inlåsta resten av sitt liv. Många pedofiler är även psykopater som helt saknar empati och njuter av att se barn lida.
  Det värsta med pedofiler är att de kan se ut som vem som helst den trevliga grannen eller den mest ambitiös arbetskollegan kan vara pedofil. De pedofiler som har presenterats av dumpen är tragiskt nog bara en bråkdel av alla som finns i Sverige. Individer som sitter gömda i det dolda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X