Sponsorer

157 män som sökt efter barn i sexuellt syfte har publicerats på Dumpen.
Två lärare, en idrottsledare, en skolkurator.
Sexton av individerna är föremål för förundersökning som rör fruktansvärda brott mot barn.

En sitter sedan ett halvår tillbaka häktad, misstänkt för brutala våldtäkter mot ett litet fint barn i blöjålder samt väldigt stora mängder övergreppsmaterial.

En sitter häktad, misstänkt för stora mängder med filmer där man torterar små barn samt beställning av en livesänd våldtäkt.

En satt häktad, men släpptes i väntan på åtal. Omfattningen av det material man hittat är så stort att förundersökning lär dra ut på tiden.

En stor mängd förundersökningar mot våra gäddor har dessutom inletts av polisen utan publicering på Dumpen.

Antalet tidningsrubriker rörande dessa fall är ytterst få.

När en man som berättat om övergrepp mot en tolvåring tar sitt liv, då däremot startar tryckpressarna.

Telefonen ringer..
– Hallå, det är Expressen
– Hallå, det är ETC
– Hallå, det är Göteborgsposten.

När kronofogden vaknar och bestämmer sig för att driva in en skuld på 168.000 som genom att begära utmätning av ett domännamnet Dumpen.se, då vaknar ett ännu större intresse till liv.
Telefonen har alltså gått varm hela dagen.

– Hallå, det är Aftonbladet!
– Hallå, det är Samnytt
– Hallå, det är Expressen

Passade på att fråga Expressen huruvida de ville snacka lite övergrepp när jag ändå hade dem på tråden, det hade man dock inte tid med.

Någon som är förvånad över att 25% av Sveriges barn blivit utsatta för övergrepp?
Det är EXAKT detta som är problemet i Sverige.
Man bryr sig mer om ett domännamn än små barn som tvingas rakt in i ett helvete.

(Dagens tidningsrubriker rör alltså mina gamla skulder på 168.000 som kronofogden tänkte att de kunde få in genom att sälja domännamnet Dumpen.se.
Håller på och pysslar med mina fordringsägare så att skulderna återkallas.
Domänen står tyvärr registrerad på mig men tillhör föreningen så vi har överklagat och begärt inhibition, alltså kommer försäljningen mest troligt att avbrytas.
Gör den inte det så får vi registrera ny domän och flytta över sidan dit.
Innehållet för sidan ingår inte i domännamnet.)

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

22 thoughts on “Vad är av stor vikt?

 1. Anar att det ör ett politiskt beslut, det finns många pedofiler och sjuka människor i maktens korridorer, allt sedan Palmes dagar med Fälldin, Geijer m.fl. till Federley och halva centerpartiet!? Många sjuka avarter som avslöjas så gott som dagligen, den sistnämnde är väl inte pedofil, men sjuk i huvudet är han definitivt och totalt omdömeslös. Se det här som ett kvitto på att ni gör något bra!! Gnällpressen kan dra åt helvete, dom är aldrig där för barnen som råkar illa ut, men det går bra att böla om ett pedofilas har fått stryk i fängelset och då ska ha skadestånd som är personligt och inta kan beslagtas och ges till dennes offer.

 2. Känns som både media och myndigheter har smutsiga bykar och av den anledningen inte stöttat erat arbete för att sätta dit gäddor som jagar små oskyldiga fiskyngel.
  Kämpa Sara och ni andra på dumpen.se, snart kanske dumpen.xx oooch dit kommer vi fölka er tills gäddorna är borta från den vackra sjön där fiskyngel ska få vara fria utan rädsla för fula fiskar och växa upp till fina fiskar utan trauman.

 3. Ån en gång är det sensationsinnehåll i tidningarna som är huvudsaken, stoppa allt presstöd tills man är objektiv. Är så innerligt trött på denna PK och vänstervridna press

  1. Du har helt rätt! Mycket av gammelmedia och för den delen radio och tv är så fruktansvärt PK och vänstervridna.

 4. Så fort någon gör nåt som är bra så ska de tamej fan stampas ner i botten och grävas i allt för att enbart förstöra.
  Vad fan e de för fel på detta förbannade landet, alla länder skrattar åt oss.
  Ingen politiker kan styra Sverige åt rätt håll, totalt försent på alla vis.
  Dumpen e ju för fan dom enda som räddar barnen från dessa äckliga förbannade hjärndöda svinen.
  HEJA DUMPEN, INGEN HAR NÅGONSIN GJORT DE NI GÖR, all heder till er.

 5. Myndigheterna är proppfulla av pedofiler. De hatar att det grävs i detta. Hovrätterna är nog värst, men det är fullt av pedofiler i de flesta ”gubbmyndigheterna”.

 6. Hahaha de tror på riktigt att ett DOMÄNNAMN är värt så mycket? Dumpen.se? Ska någon lansera blöjbutik online på dumpen eller klädesbutik? Hahahaha vilka jävla idioter fyfan så tröööööööööga hahahahahahahha. Vem fan är geniet som fått för sig att domänen kan vara värd minst 25k?

  Det är ju PLATTFORMEN som är värd. Inte ett jävla domännamn? Omfg så pinsamt tröga. Jag skäms.

  1. Nja snarare du som saknar kunskap. Ett domännamn med vettig historik och många länkar till sig kan vara värt bra mycket mer.

  2. Domännamnet är värt exakt så mycket som någon är beredd att betala.

   Just nu: Högsta bud 46 500 SEK.

 7. Kan det verkligen vara någon som vill läsa om att ert domännamn ligger för försäljning hos fogden? Låter som nåt för den gamla tidningen ”En Ding-Ding Värld”.

  Men hade jag varit ni hade jag registrerat ett till domännamn redan nu och skrivit ut det på toppen av sidan. Då har ’alla’ det alternativa namnet ifall det går åt fanders med dumpen.se-domänen.

 8. Hur mycket swishpengar har de utmätt? Om Swish-överföringarna leder till Saras konto, då har kronofogden rätt att ta dessa i beslag.

  De har nog rätt till att sälja domänen. De kommer kunna hävda att föreningen startades för att undkomma kronofogden, eftersom att Sara har koppling till föreningen och med tanke på när i tid som föreningen registrerades.

  Men det kommer inte att gå att sälja den. Ingen kommer vilja köpa den. Ingen trafik kommer att genereras till en eventuell ny sida enbart på grund av att en tidigare sida på domänen har varit populär.

 9. Starta en gofundme eller likande, ni har nog tillräckligt stöd för att behålla domänen. Samtidign tycker iallfall jag att det skulle bli ett mitten finger till media och makthavare

 10. Makten är rädda då de i många fall är pedofiler, våldtäktsmän och speciellt avvikande avarter. De skyddar de sina och sig själva sen media den styr de med. Detta landet är så äckligt korrupt att det bästa vore revolution där de styrande skjuts

 11. Jävla äckel till myndigheter. Staten har blivit folkets fiende och alla bara spelar med. Stå upp för er själva för guds skull. Ni låter kriminella svin regera år in och ut och lämnar en vidrig värld åt våra barn!!!!!

  Kämpa Dumpen, ni är ljuset i mörkret.

 12. Skit i det. Ta med dig hela lund lista och skapa en ny domän utomlands eller på någon annans namn. Dom kommer jävlalas med dig. Jag försökte göra det ni gör för 8år sedan och märkte omedelbart att dessa i dividerar blir skyddade av myndigheterna av någon anledning och dom vill inte prata om det. Som jag ser det var detta bästa PR ni kunde ha fått,.för jag visste inte att ni fanns tills artikeln. Haha sög till ta med er besökarna till nya sidan. Lägg inte tid på denna. Ps ni är hjälte i mins ögon

 13. Låt oss starta en insamling och köpa Dumpen.se

  Så svårt skall det väl inte vara att få i hop den summan om vi nu är seriösa med att vi vill stoppa predatorerna!

  Vad säger ni i föreningen och alla som stöttar?

 14. Känns som Expressen startat nån form av häxjakt på er.
  De borde skriva artiklar där de lyfter det fantastiska arbete ni gör istället!
  Ni belyser hur många barn som faktiskt utsätts för sexbrott i vårt land och ni gör ett otroligt jobb för att rädda så många som möjligt av dessa barnen.

 15. Det var egentligen det bästa som kunde hända er att pk media försökte sig på att svartmåla er för det kommer få motsatt effekt med en jäkla massa nya besökare!

 16. Hur bra jobb dumpen (som för övrigt är ett otroligt provocerande namn, vilket de alla så klart vet om) än gör så verkar det vara svårt att förstå att olika yrkesgrupper har olika arbetsuppgifter. Kronkalle och media jagar så klart inte sexförbrytare, så vad som är ”viktigast” går uppenbarligen inte att jämföra på det här viset som ”krönikan” vill få det till. Därmed åter igen inte sagt något om arbetet som den här sidan gör. Det finns ingen svartmålning heller som några här vill få det till. Har man skulder så ska de betalas, det är ju inte mer med det. Det gäller alla, oavsett om man driver en webbsida, målar husfasader eller säljer kebabrullar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *