Tänk att denna gruppen finns. En grupp för alla oss som fallit offer för sexuella övergrepp. Jag är inte ensam.
Jag minns mitt allra första övergrepp. Jag var troligtvis 6 år och följde med min gammelfarfar till hallonsnåret som låg en bit från hans hus. Vi plockade hallon och plötsligt ställer gammelfarfar sig och pissar. Sedan vänder han sig emot mig och försöker trycka in sitt äckliga kön i min mun. Andra gången satt jag och spelade tv-spel då samma vidriga människa stoppade in handen innanför mina byxor. Jag kommer ihåg att mina byxor var rosa och hade Manchestertyg. Detta pågick från att jag var 6 år till att jag fyllde 12. Då dog äntligen min gammelfarfar.
Min uppväxt har därefter kantats av övergrepp, våld och våldtäkter från flera olika män.
Detta får mig att fundera om det har blivit något allvarligt fel i mitt huvud? Om jag är så skadad av min uppväxt att jag helt förlorat mitt värde? Jag har inga gränser? Folk. Får. Göra. Vad. Fan. Dom. Vill. Med. Mig.
Jag lever idag ett helt normalt liv. Barn, hus, man och ett bra jobb. Men jag känner mig aldrig lycklig. Jag är konstant rädd, litar inte på någon och jag känner mig alltid ful, äckligt och värdelös. Jag har på 25 år inte hittat tillbaka till mig själv.
Jag var 20 år när jag orkade berätta för någon om min uppväxt och fick då höra: ”Du är så äcklig. Du har fan knullat med din farfar.”
Efter det tordes jag aldrig berätta för någon fler.
Det finns många människor som bidragit till att jag aldrig kommer att känna mig lycklig. Att jag alltid känner obehag så fort en man kommer in i samma rum som jag är i. En av dom alla är min gammelfarfar.
Dra åt helvete jävla gubbe!
/Anonym
Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

1 thought on “Gammelfarfar förgrep sig på mig

  1. Tråkigt att läsa och lider verkligen med dig!! Skönt ändå att du fått det du beskriver i livet, men vågar du berätta detta för din man? Tänker att han måste ana något eller så… Ni har barn ihop och det är din älskade man ju!!

    Det är inte offrens fel, att det skulle vara fel på offren mm.. Du har gjort helt rätt! Och alla män är inte hemska ”bara” för detta. Men som sagt; Lider med dig!! ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X