Sponsorer

En av våra fiskare, pratade med en man. När fiskaren inte ville prata i telefon med mannen så blev han arg och slutade prata med vårt fiktiva barn. Under konversationen hann mannen skicka ett antal bilder på sitt könsorgan. Han berättade även att han förgripit sig på en tolvårig flicka. Därmed ansåg han att han hade han erfarenhet av ”nybörjare”.

 

 

Samma sak hände med nästa fiskare. Han tystnade när barnet inte ville prata i telefon. I denna chattlogg har han dock inte berättat om tidigare erfarenheter.

När vår pedofilmamma tog vid och faktiskt pratade med honom så blommade han ut ordentligt och berättade utförligt om tidigare sexuella erfarenheter med barn.

I augusti tystnade mannen. Med orsak av vad han berättat så har vi lagt en del tid på att få fram hans identitet. Allt pekade mot en man på en mindre ort i Sydsverige.

För att få en bekräftelse på att det faktiskt var mannen, så att vi skulle kunna göra en polisanmälan så valde vi att ta kontakt med honom på hans Swish-anslutna nummer. Skickade över ett SMS med valda delar av mannens loggar och skrev att vi troligtvis har lite att diskutera. Mannen lovade att återkomma, men hörde inte av sig.

När en vecka hade gått, så ringde jag upp mannen för att diskutera saken. Han bekräftade att det var han som låg bakom kontot. Han hävdade att det bara var fantasier, men visste inte hur många riktiga barn han faktiskt varit i kontakt med.

Jag berättade att vi kommer att lämna in en polisanmälan med orsak av de barn som han berättat att han förgripit sig på.

Han bad om en ytterligare chans.

Jag svarade att han bör söka hjälp för sin problematik och att det inte kommer på fråga att vi skulle hoppa över att göra en polisanmälan.

Berättade även att vi kommer att publicera vad han skrivit på Dumpen, dock i sedvanlig ordning utan namnpublicering, alltså enbart chattloggar.

Mannen var mycket bekymrad och frågade vad han skulle kunna få för straff. Som svar fick han att jag inte kan veta vad han faktiskt gjort, och vad som går att bevisa.

Beklagligt nog valde mannen att avsluta sitt liv under helgen som gick.

Polisanmälan kommer likväl att lämnas in, med orsak av att han faktiskt berättat om övergrepp på små barn då det är av största vikt att eventuella offer spåras upp.

Vi hade betänkligheter mot att gå ut med informationen efter att mannens dödsfall bekräftats med hänsyn till familj. Dock med förbehåll om att vi behöver bemöta saken om annan media väljer att gå ut med den.

ETC har idag valt att gå ut med en starkt vinklad artikel där man berättar att mannen ”pressats” till att ta sitt liv. Vår medarbetare har dessutom i samtal med arbetsgivaren,  sagt att ett bra alternativ till uppsägning skulle kunna vara att be honom att söka vård.

Detta är absolut inte sanningen.

Att se mellan fingrarna utan att agera när någon skryter om övergrepp är alltså för vår del inte ett alternativ.

Detta är ett mycket litet urval av det material som vi inte kunnat ignorera:

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

32 thoughts on “Att inte agera är inte ett alternativ

 1. Minns när Ehrenberg (chefredaktör) påstod att han skulle göra könsbyte men det blev inget av med det. Däremot så lurades transsexuella till förtroenden under falska förespeglingar. På den tiden var det bra mycket känsligare än idag att genomgå könsbyte så transorna kände sig väldigt svikna och förrådda av tidningen och chefredaktören. Var själv med i periferin som åskådare och åhörare av spektaklet (ETC) under den tiden.

 2. Såklart att ni inte kunde ”blunda ” för detta sjuka och hemska övergrepp och våldtäkter han gjort !! Även den 34 åriga mamman hade man verkligen velat hitta och hänga ut henne med !!!

 3. Han borde ha sökt hjälp, man får inte förstöra barn på det här viset, det är att skicka dem direkt in i en långsam död.
  Tack för att ni står på barnens sida 🙏

 4. Skulle gärna vilja se fakta om hur många barn som tar sitt liv efter övergrepp, lever med ångest efter övergrepp för att sedan ta sitt liv i vuxen ålder, med hela sin barndom och sitt vuxna liv förstört. Denna gädda hade ångest i ett par månader innan han tog sitt liv. Barnen är offer för dessa män, oskyldiga. Männen däremot är förövare… varför skrevs det inget om dom riktiga offren i artikeln?

 5. När jag först läste på facebook om mannen som tog livet av sig så kände jag trots allt en sorg att det ska sluta så.
  Nu när jag läser hans egna ord om hur han har haft hållhake på en person och sexuellt utnyttjat en 12- åring tillsammans med annan person så kan jag inte bry mig mer. Det finns trots allt elaka människor i världen som måste ta eget ansvar för sitt handlande.

 6. ETC har ”glömt bort” att ta med det mesta av det som hänt. Vinklat det som de ville ha det. Men det var inte oväntat. Tragiskt det som hände naturligtvis men det var hans val att ta livet av sig istället för att söka vård. Nu slipper fler barn bli våldtagna också

 7. Jag ska inte raljera här men, svinet valde att avsluta,helt i linje med hur han levde. Ett fegt kräk som istället för att försöka visa sina barn att han kan försöka komma tillrätta med böjelserna avslutar sitt liv. Tankarna går till barnen, NI bär ingen skuld.INGEN.

 8. Helt rätt bästa Dumpen. Ingen tvekan att ni självklart ska gå till agerande då barn blir utsatta. Tragedi att han ta livet av sig, men det är inte alls ert fel, hans egna agerande är ju orsaken till att ni ens haft kontakt med honom och han må väl ändå stå för konsekvenser av sitt handlande. Finns aldrig förmildrande omständigheter mot sådana. Lider med hans närstående givetvis, men tyvärr sanning :
  Lider mest m stackars 12 åring som han har hållhake på och driver att utföra sex på hans villkor och utnyttjar..
  Henne och hennes familj är de mest hårt drabbade i det hela trots allt.
  Önskar o hoppas att ni får tag på offret och dennes familj för att hjälpa dem.

 9. Vad är ETC för en tidning? Det är väl knappast någon media med samma höga dignitet som Dumpen.

  Vilken svag människa, han har inga bekymmer om att få barn att må dåligt, men så fort som det finns indikationer om att han kommer att få må mindre dåligt än vad barnen gör, då orkat han inte.
  (Borttaget av Admin)

  1. En vänsterextrem tidning. Delar av vänstern har alltid haft svårt att ta avstånd från pedofili. Att just ETC är Dumpens största kritiker är därför ganska väntat.

 10. Förstår att de tar livet av sig dessa män, deras brott är ju de vidrigaste man kan begå, övergrepp på barn. Skammen och paniken är brutal när de blir påkomna och möter konsekvenser av sitt egna perversa sexualförbrytare beteende, men alternativet är ju värre, att de slipper undan och kan fortsätta skövla barn för egen egoistisk njutning. Jag väljer att stå på barnen/offrens sida, det är färdig daltat med förövarna nu. Tänk om alla våldtäktsmän hade tagit livet av sig när de åkte fast, världen skulle faktiskt blivit bättre, i vart fall skulle fler oskyldiga slippa få sina liv förstörda av dessa störda jävlar.

 11. Tyvärr så var det hans eget val

  Det ligger inte på dumpen!

  Han har själv gjort aktiva val att skriva på det här sättet å förhoppningsvis är de bara grymma fantasier o inte sanningar vad han sa om 12 åringen.. men vem vet 💔

 12. Hade polisen fått hålla på med brottsprovokation, så hade dumpen inte behövts. Politiker måste göra mer för att skydda våra barn. Jag kommer aldrig sluta stödja dumpen. Nu blir det en swich innan läggdags

 13. Hällre att förövaren tar sitt liv än att offer ska få sina liv förstörda av en pedofil som har noll empati för sina offer. Kämpa på ni behövs…. 👍

 14. Om man själv som en vuxen person i detta fallet även en pappa vad jag förstått det som från artiklar online kan man då inte förstå eventuella konsekvenser av att skriva sådär då är det ju ens eget ansvar.
  Man måste tyvärr se konsekvenserna av sina handlingar, även om dumpen aldrig dök upp finns det folk som misshandlar folk som detta och andra grupper liknande dumpen som bara inte har hemsidor.. vad som helst kan dyka upp!

  Och när han erkänner brott dessutom så måste man ju för barnets säkerhet söka upp detta har inget med å attackera honom som person att göra, och om man inte förstår det så undrar man ju lite..

  Mamman till 12 åringen om detta är sant vad han skrivit måste hittas, ofta ligger det mycket mer sanning i vad folk säger än man vill speciellt vid sorgliga ämnen som dessa.

  Såklart vill man hellre någon söker hjälp än att dö, men vad gör offrerna i vanliga fall medans deras föröravsre strövar fritt? Jo dem dör med.

  Barn vill inte bli våldtagna, barn tycker inte du en gammal gubbe eller kvinna är snygg. Barn är bara offer i deras vuxnas värld 💔💔💔💔

 15. Det är väldigt oroande också att han var en pappa även fast inte alla gör saker mot sina egna barn så vet man aldrig (jag säger inte att något har hänt!!) men man blir orolig är inte alltid närstående vet sånt heller. Barnen ska alltid komma först!!

 16. Buhu stackars förövare som får stå till svars för vad de själva har gjort. Som överlvevare har jag noll medkänsla med dessa rovdjur. Att medier som ECT väljer att stå på förövarnas sida, att skydda individer som är ett hot mot vårt samhälle går bortom mitt förstånd. Om man våldtar barn har man förbrukat sin rätt till integritet.

 17. Ni gjorde helt rätt. Om han väljer att ta sitt liv är det hans val. Det valet har troligen räddat livet på andra personer.

 18. Soce /vänsterfolk har alltid ömmat för förövare och kriminella. Därför vi har annan regering idag. Tänk om dom kunde skriva om alla BARN som tar livet av sig pga ÖVERGREPP. ?!

 19. Skrämmande att ETC vinklar det som om det vore synd om mannen och att Dumpen trakasserade honom så pass mycket att han tillslut valde att avsluta sitt liv. Det är ett grovt förtal gentemot er på Dumpen. Vi gör alla våra val och han valde att begå grova brott med förödande konsekvenser för de utsatta och sedan avsluta sitt eget liv. Ni har INTE gjort någonting fel. Det här är det störda rovdjurets val och ingen annans. Vem vet hur många fler barn han har förgripit sig på, utöver de han nämner i chatten, säkerligen även sina egna också…Ni ska vara stolta över den ovärderliga insats ni gör för barnen. Det finns inga som ni, och det är så oerhört sorgligt att de verkliga offren, vare sig får medlidande eller omnämns i media – istället är det rovdjuren som det ska tyckas synd om. Helt sjukt! Ni är det bästa som hänt Sverige❤️

 20. Har väl varit ganska många vänsterextrema som visat sig ha pedofilmjöl i påsen.. därtill är det helt klart från det hållet som det bedrivs prat om hur synd det minsann är om folk som våldtar barn. Som snackar om att ”fantasier är harmlösa”, pratar om hur ”tecknad/animerade barnporr borde väl vara okej dock?”. Som kallar pedofiler för MAP (”minor attracted persons”) istället osv. Vem har hört dylikt från annat än vänsterhåll?

  Så kanske inte förvånande att ETC går i taket. Det är i linje med en allmän tendens på den kanten tyvärr. Det är i någon mån deras kamrater det handlar om så att säga.

 21. Det känns overkligt att jag skall bli ledsen över att en pedofil väljer att avsluta sitt liv. Fundera istället på att personen inte kommer att skada fler barn. Jag skulle inte heller blir ledsen om en djurplågare lämnade den här världen. Vi har varnats i böcker och av djupt tänkande människor att vårt samhälle kommer till den punkten där offer är förövare och förövare är offer. Hur kommer det sig att vårt samhälle inte är tryggare än för 20 år sedan, vilka naturkrafter bestämmer att vi istället blir otryggare och skall köpa förklaringen att ”det är så det är”. Jag köper inte det i alla fall, och det verkar att varken Sara eller Patrick köper det heller. Tack till dessa två, att de fortfarande står på offrens sida utan att vika från sjuka påhopp.

 22. ”I Sedvanlig ordning utan namnpublicering ”….?? Inte sett alla konfrontationer men så sent som i den senaste konfrontationen ( Bengt ) så publicerade ni tydligt både för och efternamn , så ”i sedvanlig ordning utan namnpublicering ” stämmer väl inte riktigt?

  1. Förstår inte riktigt. Menar du ”Heter kanske Bengt #155”? Var publicerades både hans för och efternamn tydligt?

   1. Hon som konfronterade sa ju både för och efternamn tydligt när hon sa vem bilen stod på

 23. “Vi hade betänkligheter mot att gå ut med informationen efter att mannens dödsfall bekräftats med hänsyn till familj. Dock med förbehåll om att vi behöver bemöta saken om annan media väljer att gå ut med den.”

  Han var alltså tvungen att dö för att ni skulle överväga att inte hänga ut honom. Trots att han hade två barn (som inte blivit utsatta)

  Och så inbillar ni er att ert löfte om uthängning inte påverkade hans beslut. Med den samhällsreaktion den familjen fick utstå pga er.
  Förklara varför det inte räckte med att han blev tagen av polisen och sannolikt hade blivit dömd? Därefter hade ni kunnat hänga ut honom.
  Men då hade han sannolikt inte tagit livet av sig. Hans barn hade fortfarande haft en far.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *