Sponsorer

En sak som man INTE ska ge sig på är att sätta käppar gäddornas hjul om man vill leva ett lugnt och fridfullt liv, den saken är klar.

Som ett led i att skydda mig och min familj, så har vi flyttat och fått ett sekretesskydd.
Med orsak av detta så står det just nu ”personuppgift skyddad” på Dumpens Swish.

Vår kassör jobbar på för att få fram en bank med bra villkor. När det är ordnat så kommer vi alltså att ha ett 123 nummer precis som andra föreningar men just nu står det alltså ”personuppgift skyddad”

Anledningen till sekretesskyddet är inte de tomma hot från töntar som visar muskler bakom tangentbordet som ni ser i bild. Tveklöst väcker det dock ont blod när gäddorna ser sina gelikar exponeras en efter en, alltså är detta nödvändigt.

Vi har dessutom satt upp ett vitt arkiv. Arkivet innehåller en lista på namn som kommer att ta över Dumpen om någonting skulle hända oss.

Att ge upp är inte ett alternativ.
Alltså kör vi på..

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

22 thoughts on “Skyddade personuppgifter

 1. Pedofilerna är arga för att ni har hängt ut dom🤪 Märks på kommentarerna att de är hatiska för att deras liv är förstörda för alltid. Ingen vill befatta sig med en pedofil. Det hjälper inte heller att de flyttar för dumpen finns i hela Sverige 😁 Ni har räddad många barn det är det viktigaste i slutändan. En vuxen ska aldrig vara rädd för en pedo. Dom vågar bara ge sig på barn. Så skratta åt deras hatiska/hotfulla tomma hot 😅

 2. Det finns starka ekonomiska intressen i den här ljusskygga verksamheten och det är mångas fina fasader och maktpositioner som hotas av Dumpens arbete.
  Det ÄR farligt och därför ytterligare en anledning till att Sveriges lagar bör skärpas så att polis, underrättelsetjänst och åklagare får full handlingsfrihet att kunna sätta fast och lagföra personer som söker barn i sexuellt syfte.

  1. Att det finns omfattande ekonomiska intressen är en skröna. Det handlar först och främst om en skev sexualitet. Om någon tjänar en liten slant, på att dela material så går det jämt upp för att denne köper från andra i sin tur. Den främsta delningen av material mellan dessa personer i dessa grupperingar, sker dock helt gratis.

   Det är svårt att ta betalt anonymt och att tvätta dessa. Det är svårt att använda paypal utan att använda någon form av teknik som är fullständigt identifierande. Det är svårt att ta betalt med bitcoin och ta ut dessa pengar utan att bli identifierad, eftersom att vem som helst kan se saldo och alla transaktioner till och från en kryptoaddress. Blockkedjorna är offentliga. Olika metoder för coinjoin är inte helt säkra metoder. Man kan ta betalt med Monero, som är en av få kryptovalutor som har tillämpat tekniker för fullständig anonymitet, men när du vill ta ut pengarna så ställs det frågor av kryptobörserna om ursprunget, och då ska man kunna bevisa att det är ens egna investeringar som ligger till grund för tillgångarna.

   Börjat man ta betalt, så åker man fast tids nog, och alla pengar beslagtages då av polisen.

   En en väldigt stor pedofilsida stängdes ner i år, som fanns på darknet. Den hade 2 miljoner medlemmar. Vem som helst kunde ladda ner material, helt gratis och utan något krav om att pedofiler behövde bistå med material. Uppskattningsvis så fanns det flera miljoner bilder och och hundratusentals filmer.

   När det handlar om pedofiler som söker efter att träffa barn i sexuellt syfte så finns det inga som helst ekonomiska intressen. Det är ju ingen pedofil som tjänar pengar på att träffa barnen. Det är sällan som barn känner för att betala för att få träffa en pedofil.

  2. Underrättelsetjänst är en militär tillgång, exempelvis FRA, som inte har det uppdrag som du åsyftat.

  3. SÅ sant som du säger!

   ALDRIG BACKA!!

   Barn är SKYDDSOBJEKT-ICKE SEXOBJEKT som Sara uttrycker det🙏🏻.

   Tack för att Dumpen finns,jag har själv nu öppnat mig för min terapeut-är en kvinna i medelåldern.

 3. Några som får orgasm bara av att skriva om våld . Vård vore ett alternativ om dom hade modet att erkänna sin sjukdom.

 4. Fy vilka fruktansvärda meddelanden!! Låter onekligen som tomma ord, men riktigt sjuka meddelanden så det är nog inte bara en tönt men en riktigt störd person…bra att ni tar det säkra före det osäkra. Ni är så modiga och beundransvärda! All styrka & kärlek till er ❤️

 5. Usch så vidrig text personen skrivit, fick ont i magen av texten.
  Kan inte fatta att de finns så vidriga personer i samhället, skrämmande.
  Men å andra sidan är de fega jävlar som lätt kan sitta å knappa på tangentbordet, med de sagt menar jag absolut inte att man inte ska ta de på allvar.
  Vi alla vet att de finns alltför många vidriga hemska människor runt oss.
  Sara/Patrik låt ingen ta er ifrån er.
  Ni är 2 fantastiska människor som räddar många barn från dessa otäcka monstren.
  Ni är barnens styrka i mörkret, de Ni gör gör ingen annan.

 6. Det där är helt klart ett gäng förskräckta pedofiler som skickat tomma hot i hopp om att de ska få vara ifred i sin jakt på barn för att våldta.

 7. Finns ju manga sjuka individer i samhallet och ar det inte pedofilerna sjalva sa ar det nagon anhorig som inte ar glad over att det svarta faret i familjen exponerats sa helt forstaeligt med skyddade personuppgifter. De allra flesta rotagg/kriminella star dock pa er sida. Se bara vad som hander med pedofiler i fangelse.. dock ar det alltfor sallan de faltiskt hamnar dar sa det ar tur for Sveriges barn att ni modiga manniskor finns!

  1. Pedofilerna får egna avdelningar på fängelser. De får inte sitta med övriga fångar på grund av risken för att pedofilerna ska utsättas för brott under fängelsevistelsen. Du har åsyftat det som sker i exempelvis USA som inte har särskilda avdelningar för pedofiler. Där hamnar de i rullstol. Vi borde slopa de särskilda avdelningarna för en avskräckande effekt, eftersom att sitta i särskilda avdelningar är rena rama spa-besöket för en pedofil.

 8. Finner inga ord, man tror ju inte att det är sant att någon kan skriva sådär ens😱
  Heja Sara och Patrik och alla andra i ert team. Vi är många som står bakom er och stödjer ert arbete. Styrka till er och era familjer ❤️

  1. Det är lönlöst att polisanmäla. De flesta som skriver sådant, är inte så pass dumma så att de inte använder en VPN. Skrivs det på exempelvis Flashback så kan även TOR användas. Polisen har inte resurser för att spåra datapaketens väg genom internet, när dessa routas genom flertalet servrar innan destination. Sånt gör bara SÄPO om exempelvis en myndighet hackas eller om ett terrorattentat förväntas. Då samverkat FRA med NSA så att man kan korrelera datapaket och tid på olika mätplatser vid internets ryggrad.

   1. Om polisen och personal hos Abuseteamet hos internetoperatörerna samt de som jobbar på FRA och MUST
    och Säpo lyckas ringa in de IP-adresser som alla datapaket via flera servrar routras ifrån så borde det finnas viss möjlighet att spåra upp de som via inlägg uppviglar till brott inne på Flashback samt Facebook ,Twitter, Instagram med flera.

 9. Kämpa på, det är betydligt fler som stöttar er ❤❤
  Massa kärlek till er och ert otroligt viktiga arbete

 10. Det är dags att vi sluter oss samma. Ingen ska få hota Dumpen och alla hjältar runt omkring, varken fysiskt eller via propaganda. I media är det antingen tyst eller så ger de sitt moraliska stöd åt de förövare vars liv har ändrats drastiskt på grund av deras sadistiska och ondskefulla själar.

  1. Hot mot Dumpen och de som administrerar Dumpen ska absolut inte tolereras alls och vi ska tillsammans stå upp mot de onda krafter som vill skrämma de goda hjältar som vill stå upp för ett bra samhälle utan hat och hot och trakasserier och ett samhälle utan kriminalitet .Men det som är sorgligt att mycket skit tystas ned av våra kära myndigheter och av mediemurvlarna i våra kära medier här i Sverige. Samhället borde ha ett stort ansvar att se till att ge de brottsoffer som har blivit utsatt för brott stöd och hjälp i dess alla former och se till att de individer som har begått kriminella handlingar får mer strängare påföljd och att samhället borde stampa ner foten och ge budskap om att kriminella handlingar i samhället och på nätet kommer aldrig i livet att tolereras alls.

 11. De kommentarerna bevisar bara ännu mer hur många rötägg till pedofiler det finns!! Att de inte kan stå för skiten de gör och ge sig på folk som vill skydda barnen. Sen kan väl de väl få ha olika åsikter om det är rätt att läggas ut eller inte men att svara på det sexuella och svarta synsätt visar ju ännu mer att pedofilerna borde spärras in på livstid!! Ilska är en sak. Såna här äckliga hot är något helt annat. Smuts är de som skriver såhär och heja dumpen!!! Ni är modiga och ger idiotierna va de förtjänar.

  Hade de erkänt sina brister och gått i terapi och hållt sig borta från barn och allt sånt de inte klarar av så heder till dem. Men nu är det många som inte vill eller kan detta så lås in de. De är inte värda att få va ute när de bara vill skada folk!!

 12. Samhället borde se mycket allvarligt på pedofilbrott som riktar sig mot barn och ungdomar oavsett flickor och pojkar. Nu borde det vara dags att politikerna i Riksdagen infriar sina vallöften om hårdare straff för alla brott och det gäller även brott som sker via internet som sker dels via mejl, dels via postade inlägg på olika forumsidor och dels via chattsidor där pedofilerna har varit mycket flitiga med sina olagliga tilltag att försöka locka många barn och ungdomar som är under 15 år att delta i sexuella aktiviteter .Dessa vidriga barnsexbrott och pedofilbrott måste snarast stävjas via hårdare straff.

 13. Ni som har ansvar för driften av ”Dumpen” förtjänar att få extra stort eloge med ert arbete som ska bidra till att barn och ungdomar ska få kunna leva tryggt och säkert i vårt Svenska samhälle utan att riskera bli utsatt för vidriga barnsexbrott och vidriga pedofilbrott. Det är ett bra jobb ni har gjort för att avslöja pedofilernas onda avsikter ,och det vore bra om de som vill tipsa polisen om de barnsexbrottslingar och pedofiler som utsätter barn och ungdomar för vidriga brott liksom ge polisen info om de pedofiler och barnsexbrottslingar som har utsatt barn och ungdomar för vidriga brott och avslöjar vilka svin till pedofiler som ligger bakom flera olagliga barnporrsidor som har poppat upp som svampar ur jorden på internet. Det vore lämpligt om de myndi8gheter som hanterar datarelaterade brott tar i med hårdhandskarna mot de sexbrottslingar och pedofiler som utnyttjar och missbrukar internet i olagligt syfte.

 14. Det som vissa kriminella nättroll har utsatt både Sara och Patrik för är grovt olaga hot och såna grova hot borde nog rättsvårdande myndigheter vidta direkta rättsliga åtgärder mot de nättroll som ligger bakom dessa grova hot. Man ska inte backa en millimeter för några hot alls för man ska inte låta dessa idioter till nättroll vinna något på att skrämma folk med sina kriminella hot .Dags att Dumpens administratör polisanmäler alla hot som är riktad mot både Patrik och Sara som har lagt ner jobb på att rädda alla barn från att bli utsatt för brott som pedofiler/sexbrottslingar begår mot barn . Patrik och Sara förtjänar stort beröm för allt jobb de har lagt ner och sen borde ju nog polisen vara tacksam för att de får in information från Dumpen angående brott riktad mot barn. Polisen har faktisk skyldighet att vidta rättsliga åtgärder mot vuxna personer som begår brott mot barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *