Sponsorer

Journalisten Christoffer Röstlund från ETC, ”Komikern” Martin Soneby och den där poddgubben Henko som gjort sig ett namn på att dricka öl och prata skit om andra har blivit kompisar för att gemensamt få styrka att prata skit om mig och Patrik i Martins Sonebys podd.

Podden som skulle handla om Dumpen, men kom att handla om mitt förflutna.

Istället för att bemöta kritiken rörande ”pedofili är skönt” skämt, när man har Hakuna Matata som kompanjon så rusar man ut i blint raseri och försvarar sig genom att hänga ut mig.

Herrarnas starkaste kort är såklart mitt förflutna. Patriks påstådda sexköp kommer de nämligen inte någonvart med, då det är en ren och skär lögn.

Mannen bakom ”pedofili är skönt” – podden försvarar sig.

Att jag har en historik som bostadslös och tung missbrukare, med ett tillhörande straffregister är någonting som jag aldrig stuckit under stol med.

Tvärtom så hängde jag ut mig själv långt innan jag hängde ut någon annan. Herrarna verkar dock gilla att äta tuggat bröd och älta min historik om och om igen, trots att jag faktiskt är drogfri 🙂

De verkar tycka att man absolut INTE får motarbeta sexuella övergrepp om man varit i missbruk. Hur de får ihop sin lilla ekvation förstår jag inte, då väldigt många övergreppsutsatta hamnar just där jag hamnade.
(Undrar om de ens tycker att man bör motarbeta övergrepp med tanke på deras något överdrivna reaktioner)

Redan som fjortonåring började jag med centralstimulantia. Nyss fyllda sexton så tog jag min jungfrufix med heroin. Hela min tonårstid var ett sammelsurium av knark och sexuellt våld. När jag som nittonåring togs in på SIS hemmet Hammargården i Stockholm, så var jag ett vrak på 48 kilo.

Min pappa, socialsekreterarna och de som arbetade på hemmet var övertygade om att jag inte skulle överleva. I samma stund som jag började lägga på mig lite vikt och friskna till så sprang jag därifrån. Låsta dörrar och vakter tilltrots så sprang jag gång på gång mot döden.

Strax efter tjugo började jag slå rot här på planeten. I februari 1999, när jag för första gången såg min nyfödde son i ögonen så förstod jag varför jag är här. Åren som följde var bra. Jag fick tre barn till och livet var som det skulle vara.

Fullt upp med knattarna och företag så hann jag varken tänka eller känna. En separation från barnens pappa, men livet fortsatte sin gilla gång.

Sista dagen på sportlovet 2009 brakade helvetet lös. Vi var bortresta när brandkåren ringde för att meddela att vårt hus står i lågor och inte skulle gå att rädda.

Jag och barnen flyttade in i ett annat hus. Vi byggde sakta upp livet på nytt. Träffade en pojkvän som var ganska trevlig. Vid ett tillfälle hoppade han dock på mig och slog ner mig. Tyckte inte att han var sådär speciellt trevlig längre, så jag sa till honom att han åker ut om han upprepar sitt våldsamma beteende.

Han höll sig lugn i fem månader, sedan brast det igen. I slutet av Maj 2010 rev han ner en kökslucka och drämde i skallen på mig. Han sparkade och slog för kung och fosterland. Jag siktade på att rädda skallen från slag där jag låg på golvet.

När jag skulle hämta barnen, sminkade jag över svullnaderna, men när äldsta dottern frågade:
– Mamma varför haltar du? Då brast det för mig.
Bad ett par vänner följa med mig hem så jag kunde göra mig kvitt det monster som gjort att jag behövde förklara för barnen varför jag var halt.

Han bönade och bad. Han svor att han aldrig skulle ge sig på mig igen. När jag blankt tackade nej, så hotade han med att ta sitt liv. Jag fortsatte envist förklara att våld inte hör hemma i en kärleksrelation.

Morgonen den 4/6 vaknade jag med en konstig känsla. Öppnade telefonen och läste följande meddelande:

Åkte upp till verkstaden och mycket riktigt så hängde han i en travers från verkstadstaket.
Han var död.

Ringde 112
Fyra månaders mordutredning och utredning från socialen huruvida jag var i skick att ta hand om mina barn följde.
Självmord konstaterades.
Socialförvaltningen hade ingenting att anmärka på min förmåga att tillgodose mina barns behov.

Det hade dock jag.
Jag var en levande kropp med död själ.
Gick in på socialförvaltningen och förklarade att jag ville skriva över vårdnaden på deras far, då jag inte kommer att ha förmåga att vara en bra förebild för mina barn.

Istället för att ta mitt liv, så återupptog jag det tunga missbruk som jag hade i tonåren. Fast besluten att köra livet i botten pendlade jag mellan stulna bilar och arrestceller.

Bostaden försvann redan månaden efter jag skrev över vårdnaden.
Sommarhalvåret 2011 spenderade jag 53 dygn i arresten.
Vintern 2011 utgjorde en Nissan Micra från 1986 mitt hem.
Körkortet drogs (med rätta)
Den trygghet och värme som polishuset utgjorde var faktorn som gjorde att jag höll mig vid liv.

Tack och lov så har mina barn en trygg och stabil pappa som såg till att finnas där för barnen när jag inte gjorde det.

Hälsade på när barnen fyllde år, men var absolut inte i skick att ta hand om dem.

2012 fick jag ett SMS som kom att förändra mitt liv. Meddelandet kom från min dotter, då 12 år gammal och jag kommer inte att glömma det sålänge som jag lever.

Hon skrev:
Mamma, du sa till oss att bädda sängen
Mamma, du sa till oss att städa våra rum
Mamma, du sa till oss att gå ut med hunden
Nu skulle vi göra allt för att du skulle komma tillbaka.

Barnen visste att jag missbrukade.
Jag har alltid varit väldigt uppriktig mot dem.
Ingen missbruksbehandling i denna världen skulle kunna mäta sig med min dotters ord.

Jag bröt ihop. Jag grät och skrek. Var på väg att sparka ut vindrutan på min egen bil.
– Fan heller att jag ska sluta här.

Där och då bestämde jag mig för att simma mot ytan.
I början gick det sakta med täta återfall.
2013 fick jag tak över huvudet. Då kunde jag lova mina barn att jag kommer tillbaka.

Vägen till drogfrihet har absolut inte varit spikrak.
Mina domar resulterade i skyddstillsyn, och jag fick behandling som jag är otroligt tacksam för.

Domarna som misogyna maffian rabblar som ett mantra handlar alltså om min historik som tung missbrukare. Minns knappt vad jag är dömd för, men tror att det rör sig om en hel hög ringa narkotikabrott efter att jag tagits in på provtagning.
En hög snatterier och någon stöld har jag också på mitt samvete.
Olovliga körningar, en drograttfylla och säkert en hög med andra saker tror jag att man kan lägga till min lista.

När senaste behandlingen var på väg att gå ut så bad jag själv kriminalvården om en förlängning. De verktyg som jag fick med mig därifrån använder jag än idag.

Jag har lyckats ta mig ur min egen soppa tack vare mina barn och en rad poliser som sått frön om att det finns ett liv även för mig.

Efter behandlingen har jag inte tagit något steg tillbaka och är alltså helt drogfri.

När jag hade lagt allt skit bakom mig, så valde jag att gå upp som vittne i en rättegång som rör sprängmedel och narkotika.
Även detta är brottslighet som herrarna försöker lägga på mig, men så är alltså inte fallet.
Jag var ett vittne och den som stod åtalad dömdes till fem års fängelse.
Herrarna väljer att upprepa den åtalades vittnes omdöme om mig.
Inte helt förvånande trädde denne in till hans försvar.

Nåväl, här har ni hela min historia.

Med min historik, så har jag god erfarenhet av misogyn maffia och genomrutten härskarteknik från kränkta gubbar.

 • Att glida ifrån sakfrågan genom att attackera och skuldbelägga är en sliten klassiker.
 • Ännu en sliten metod är att inte leva som man lär, för vem tar hänsyn till mina barn när jag hängs ut?

Utan min historik, så skulle jag troligtvis gått i bitar över gubbarnas vidriga härskarteknik. Jag är dock väl härdad och faktum kvarstår:
Oavsett hur många fokusöverflyttar de sedan gör så ska barn inte behöva gå den väg som jag har gått.

Idag har jag mina barn, ett tryggt hem och körkortet tillbaka. Jag kan med stöd av min historik och underbara kollegor arbeta för det som är väsentligt.

Väsentligt är att:
Barn inte vill bli våldtagna.
Barn inte ska bli våldtagna.
Barn som blivit våldtagna ska få vård

Allt annat är sekundärt.

Herrarna kan alltså fortsätta prata skit.Vi fortsätter alltjämt med vårt arbete för att trygga tillvaron för deras och alla andras barn.

 • Barn ska inte vara i närheten av individer som Hakuna Matata.
 • Barn ska inte bo med män som har ett sexuellt intresse för dem.
 • Övergrepp skojar man inte bort.

 

PS. Livbojarnas telefonlinje fungerar utan problem och stödlinjen är definitivt INTE till för pedofiler som herrarna hävdade. Vi har valt att polisanmäla gänget med fiskmåsar då syftet men podden inte fyller någon annan funktion än att skapa missaktning.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

57 thoughts on “Misogyna maffian har talat

 1. Ny bottennivå. Tragiskt. Du är så stark Sara. Tack för allt ni gör för barnen. Även jag vet vad det är att bli utsatt för övergrepp som barn och tonåring och hur det påverkar resten av livet. Dessa män borde skämmas

 2. Starkt av dig både att ta dig tillbaka och att skriva detta Sara. Soneby, ”Henko” och deras gelikar är inget annat än ryggradslösa mobbare. Nu ser det ut som om de försvarar pedofili också. Jag kan inte tolka deras beteende samt att Soneby vet att han har en pedofil i styrelsen till sitt företag på annat sätt.

 3. Mitt hjärta blöder av att läsa ditt livshistoria.
  Min gud så stark du är , får återigen en känsla av att man är starkare än man någonsin kan ana.
  Dessa vidriga män som sitter och gräver i ditt förflutna är inget annat än små jäv…. kränkta män som har en så sne och ful tanke om hur livet ska vara.
  Det ända dessa gubbar ska använda sitt bihang till är att pissa med och inget annat.
  Heja er Sara och Patrik.

 4. Du är en krigar prinsessa Sara 💕
  All styrka och kärlek till dig och dina nära.
  Tack för du delade din livs resa här och visar för de som har lite hopp för sin framtid att det går att resa sig igen 👍❤️
  Tack för att alla ni i Dumpen teamet fortsätter att kämpa även om det ibland är i motvind.
  Inte en unge till ❤️

 5. Igenkänning där i din historia, gått igenom samma skit i över 30 år av av-klivning och på-klivning i skiten, fast det krävdes att jag fick ett barnbarn innan jag fattade vad det va jag höll på med. Du är en stark människa, för du vågar se skiten rakt i ögonen, som jag idag med kan och vi, vi stoppar inte under stolen med vad vi gjort utan står rakryggade. Fortsätt med ert suveräna jobb mot peddosarna, och skit i de hatande misogyna fjantarna. Mvh Dempa!

 6. Underbara starka Sara!
  De här pyttesmå människorna är inte ens värda att få borsta dina skor. Bry dig inte om deras ovidkommande tjatter.

 7. Hej!
  Vilken styrka och moralisk resning du visar i ditt svar! Du är öppen med din historia och väljer att flytta tillbaka fokus till sakfrågan, nämligen barns rätt till kroppslig integritet. All heder åt dig. Och vilken fantastisk resa du har gjort under ditt liv, att du använder dina erfarenheter nu i ett gott syfte är stort. Människor ser igenom smutskastningen, var säker på det. Allt gott, Krista

 8. Starkt Sara! 💗👍 Bra att du inte backar för deras härskartekniker, förstår att ni åker på hårt motstånd, speciellt iochmed att podd-Martin är en knepig jävel som hänger med pedofiler, ser ju inte helt bra ut för han, så han försöker såklart flytta bort fokuset från honom själv och sakfrågan. Vi hejar på dig och Dumpen i er kamp emot sexuella övergrepp mot barn! 💗✨

 9. Har inga andra ord än att säga att du är en fighter och en grym människa ❤️. Fortsätt så ❤️

 10. Sara, du gör ett fantastiskt jobb, för varje idiot som försöker motarbeta dig finns det 1000-tals som är på din sida. Barnens sida.

 11. Väldigt starkt jobbat Sara. All respekt till dig. Du visar att även det som kan kännas omöjligt är möjligt.
  Hoppas de som ger sig på dig får stå sitt kast. Önskar dig all lycka.

 12. De där krakarna är inget annat än smuts. Vidrigt smuts som tycker våldtäkter på barn är roligt och ett ämne att skämta om. Skämmes ta mej faeen!!! Att ha en pedofil i bolaget är ok tills man blir avslöjad av Dumpen. Han ljuger när han säger att peddot togs bort för ett halvår sedan. Lättbevisat. Men samröret med peddot kan ju vara en ledtråd till varför det går an att skämta om barnvåldtäkter.
  Du Sara har inget annat än att vara grymt stolt över att du överlevt och är drogfri och har ett bra liv. Det är alltför många som inte klarar av att bryta som du gjort. All heder och cred till dig. Vi är nog väldigt många som är glada för det och för det jobb du gör idag för utsatta barn. Tänker inte lyssna på asens podd. Hoppas människor inser vad det är för avarter som driver den och hatet mot er.

 13. Du ska inte behöva ta skit för ditt förflutna som du lyckligtvis kämpade dig ur.
  Martin soneby, vilken bedrövlig människa du är! Pedofilkramare och klampar på människor som har haft det tufft i livet.
  Hoppas du får dig en tankeställare en vacker dag !!

 14. Så himla tramsigt och barnrumpe nivå av dessa tre män att dra upp ditt gamla förflutna, vad fan har det med saken att göra?? 🤯 Absolut INGENTING. Ni lyfter frågan om att Martin som drar märkliga pedofil skämt har nära samröre med en dömd pedofil som ni nyligen haffat på Dumpen då han återigen sökt små barn i sexuellt syfte. Helt legitimt, aktuellt och viktigt att informera allmänheten om. Och då kontrar de med att försöka misskreditera dig med ditt tragiska förflutna. Herregud vilket lågvatten. Men skönt ändå att de inte har något annat att komma med, och din bakgrund är ett MYCKET tydligt exempel på vad sexuella övergrepp gör med ett barn, sexuella övergrepp mot barn leder inte sällan till ett trasigt liv med missbruk… 💔 Din bakgrund är din styrka! Du är en sann förebild Sara! 😻🫶

 15. I podden refererar MS till sin revisor – som Dumpen exponerade som gädda i december 2021 – som ”min gamla ekonomigubbe”. Intressant ordval med tanke på att MS själv bara är ett år yngre än denna ”gamla gubbe”.

  1. Gamla som i att han inte längre är det. Var det svårt att förstå? Han har däremot stått kvar som suppleant utan Martins vetskap. Det gör han inte längre.

 16. Att läsa om Saras förflutna gör bara en ledsen. Otroligt starkt att gå igenom det, ta sig tillbaka och göra en sån enorm samhällstjänst såsom dumpen. All styrka till er. Martin Soneby börjar låta sinnesjuk, ett helt galet beteende. Kan inte rationalisera honom hur jag än försöker. Helt uppenbart att Hakuna Matata som sitter i styrelsen har dragit i snören bakom kulisserna

 17. Håll käften din råtta, startar man krig kan man väl inte gå och grina sen för att fienden skjuter tillbaka?

  Otroligt många här med iq fiskmås.

  1. Ingen grinar för att ’fienden’ skjuter med lösa skott. Dessa ’avslöjande’ har Sara informerat om för mer än ett år sedan.

  2. Intressant att du försvarar pedofiler. Undrar jag vem som har IQ fiskmås.

  3. Startar krig?
   Det råder redan ett krig gentemot våra yngsta – det är vad Sara står upp för, även till priset av att ett gäng kränkta pedofilsupporters öppnar käften.
   Det hyser högt iq om dig med du.
   Varför lägger du tid på att hata någon som jobbar för att skydda barn från alla vidriga, empatilösa monster till män som rör sig ibland oss – när du t ex kunde lägga det där det hör hemma?
   Du hatar kvinnor och barn och du har inte iq nog att förstå hur befängt det är att uttala sig som du gör, om man inte vill framstå som pedofil.

 18. Dessa män är livsfarliga. Att du som utsatt berättar din historia och vad övergreppen gjort med dig! Så stark du är och att du klarat av att komma tillbaka.
  Lyssnade på podden och man blir riktigt orolig för deras värderingar. Det är INTE humor!!!!!!!!!!!!

  1. Ja om du nu är så intresserad av att lyssna på den peddo-podden så får jag väl bara gratulera till att du verkar hittat din plats i livet.

 19. Du är så jäkla bra. Beundrar ditt o Sjöbergs arbete. Idioter som jagar dig. Din bakgrund är minst sagt tuff men du har ju vänt det till något gott. Kämpa vidare mot pedofilerna. Hälsningar från Gällivare.

 20. Sara du är helt fantastisk! ❤️ Mitt hjärta blöder att läsa din levnadshistoria. Så oerhört stark du är! Och de där unkna gubbarna som håller på med sina pinsamheter – skäms! Sara och Patrik, ni är otroliga och så viktiga – vi är sååå många som står bakom och stöttar er i kampen för barnen! ❤️

 21. Jag var imponerad av er båda redan innan, men nu känner jag mig nästan mållös. Så stark du är Sara! Vilken resa livet har gett dig. Det kan aldrig poängteras nog hur viktigt ert jobb är. Tack för att ni orkar kämpa för barnens skull. Tack. Tack. Tack.

 22. Starkt av dig att skriva detta 💗Svagt av herrarna att ge sig på dig. Ni gör båda ett fantastiskt arbete du och Patrik.

 23. Väl skrivet Sara! Ta ingen skit!
  Kastar dem sten i glashus får dem räkna med att det kraschar. Jag köper inte att man får skämta om exakt varsomhelst. Man kan skämta om mycket men det finns även gränser inom humorn anser jag. Att skämta om våldtäkt på barn och sedan skratta åt det är inte friskt. Inga friska människor gör så. Dessa pojkar(för män är det inte) borde dra sig en funderare över vad dem håller på med.

  1. Kan bara hålla med dig Nils,inga vuxna,varken kvinnor eller män borde ”skämta” om våldtäkt på barn!!
   Sara,all världens varma kramar till dig för att du delar din historia med oss,men framför allt,för allt du gör för att barn ska skyddas mot intilligensbefriade äckel till pedofiler! Var rädd om dig! ❤

 24. MS slog igenom i mitten av 00-talet i realityserien Ballar av stål. I ett minnesvärt inslag, besökte MS ensam en uteservering full med supportrar till ett fotbollslag i Stockholm under en matchdag. MS sjöng nidramsor mot dem och viftade med rivaliserande lags halsduk. Följden blev såklart att han blev jagad av en ilsken, aggressiv folkhop. Modigt av MS, tyckte man – tills det kom fram att allt var riggat. En bluff och en pajas, alltså.

 25. Starkt att ta kontrollen över din historia. Fan vilken kämpe du är! Tack för det du gör!

 26. Tack Sara för att du är så modig, ärlig och rak.
  Jag har så många gånger känt mig så ledsen över hur illasinnade och föga insatta skriver om dig.
  Du visar att du äger din historia och ditt liv och tar ansvar på ett föredömligt sätt som ingen kan ta ifrån dig. Det är dit många av oss vill komma och du är en förebild att det går.
  Tack ❤️
  Genom att du lägger ut din historia så befriar du mig från att bli ledsen, jag blir med ens trygg i att du hanterar gubbslemmet och det förakt som folk med dunkla ärenden har. Dit vill och ska jag också komma en dag. Tack! ❤️

  Vad gäller ETC då sa jag idag upp mitt gratisabbonemang som skulle gälla en vecka. Som orsak angav jag att jag är besviken på deras journalisters avsaknad av objektivitet och faktagranskning. Röstlund nämndes också. Jag vill inte bidra med en krona till deras verksamhet

 27. Jag har gillat dig tidigare men nu ta mig fan ÄLSKAR jag dig Sara. Du är en sann förebild och ett levande exempel på att man kan lyckas och komma ifrån och överleva det som du har varit i och upplevt. All kärlek till dig, fy fan vad du är bra.

 28. Alla som lyssnade på programmet hörde väl att ”Hakuna” fick sparken som Revisor av Martin efter att han fick veta om vad han håller på med?

  Som suppleant kan man ta vem som helst, det spelar ingen roll vem egentligen. Martin Sonebys EX-flickvän stod som suppleant förr, men efter uppbrottet så erbjöd sig ”ekonomi hakuna” att stå som suppleant istället då hon inte skulle stå med nånstans.

  Saker och ting måste belysas i rätt ljus. För nu bullshittar Dumpen minst lika mycket som AMK.

  1. Alla hörde att Martin berättade att han inte hade koll på att suppleanten verkligen var utskriven från företaget och därför stod kvar i ett halvår efteråt.

   1. Oavsett så innebär inte det att Soneby på något sätt är vän eller gör affärer eller någonting annat med denne man. Han har skött ekonomin och ställt upp med sitt namn som suppleant och det är allt. Sen att man inte går in och kollar sitt eget företag på ”allabolag.se” stup i kvarten för att se att namnet fortfarande är kvar är ju vad det är. Det betyder ingenting!

    1. En person har ansvar för sitt företag och borde ha kännedom om vilken information som skickas till bolagsverket.

  2. Karl – det märkliga är inte bara att Martin haft en pedofil i bolaget utan att Martin på ett väldigt osmakligt sätt skojar om barn som utsätts för sexuella övergrepp. Jag menar att de två sakerna hör ihop: Martin har ett nära samröre med en pedofil OCH tar sida för pedofilernas intressen genom att ”normalisera” skämt om så svåra övergrepp. En normal person gör inte så utan tar stark ställning mot sexuella övergrepp mot barn. Det gör att man ser suspekt på Martin och undrar varför han är så pro och nonchalant gällande sexuella övergrepp mot barn…

 29. Ojojoj vad du har gått igenom.
  Känner igen mig i mycket av det du skriver, då far och morfar va gravt alkoliserade.
  Tack för att du berättar ❤️❤️❤️

 30. Att vara kvinna och dömd. Vi kommer ALLTID ha någon som roar sig med att dela våra domar, pratar om oss, skriver ut domar och delger andra för att ”alla ska veta”. Jag vet inte vart behaget ligger i detta hos oss som faktiskt står för våran bana i livet.
  Jag har haft två kvinnor (hör och häpna) som hängt ut mig. Postat min dom till föräldrar och förre detta pojkvänner.
  För mig, totalt obegripligt. Jag hade ett kort förhållande med en man och hans exfru samt hennes syster blev såpass svartsjuka så det var deras hämnd.
  Berör mig noll, så varför gör man så? Jo för man har inget annat. Det finns inget dessa patetiska människor kan ta på så då blir dom desperata.
  Låt dom ❤️

  För mig är du bäst Sara och en vän.
  Kram Matina.

 31. Vi alla har historia. Att dra upp det är bara så typiskt horunge-aktigt. Ett uttryck dom inte vågar använda längre på instragram pga för många anmälningar. Att kommentarsfältet är begränsat säger också en del. Bara WT-fans vara föräldrar aldrig älskat dom. Eller till och med givit upp på dom och livet. Flera utav deras fans är vidriga, arga män som själva inte har rent bagage. Tex fotat en tjejs bröst utan vetskap om detta och lagt ut det till försäljning. Gaslightare, pedofiler, våldtäksman osv. Men såklart kvinnans handling är värre 😆 Du gör ju något DOM inte godkänt.

  Patetiska.

 32. Du är fantastisk Sara som verkligen äger och står för din historik. För det är ju precis vad det är, historia.
  Och du står fortfarande på benen starkare än någonsin. Dina barn och familj är nog otroligt stolta över dig 💖
  Sen vad gäller IQ badbolls podd så kommer jag INTE lyssna på den. Vill inte gynna dem på något sätt.

  Tack för allt ni gör för våra barn 🙏
  Ni och alla era fiskare gör ett fantastiskt jobb.

  1. Ibland kan man fokusera på texten för att den är viktigare. Andra väljer att hänga upp sig på annat.

 33. I sin podd, ”AMK Morgon”, 15 juni, tidkod 15:08, ringde Soneby till Dumpens jourtelefon Livbojarna, för att kolla om den verkligen finns. Han blev tagen på sängen när han hörde att det var Sara själv som svarade! Hon sköter sig exemplariskt genom hela samtalet, medan Soneby är märkbart nervös, och inte ens rolig. Borde inte en ståuppkomiker vara proffs på just detta, att spontansnacka på ett skojigt sätt med till exempel häcklare? Soneby erkände dock själv i podden att han inte gjorde så bra ifrån sig. Han gillar att hävda att Sara och Patrik konfronterar gäddorna ”i affekt” (vem skulle inte ha hög puls i den situationen?), men Sara är ju lugnet själv här, till skillnad från Soneby. Dessutom frågar Sara honom rakt ut om det är Soneby som busringer, vilket han förnekar.

 34. Bra jobbat Sara. På den tiden som det begav sig, hade jag en tro på att du skulle resa dig. Den tiden har uppenbarligen infunnit sig nu. Lycka till.

 35. ❤️ du kan inte ana hur stakt detta lilla hjärta är, hur mycket betydelse hjärtat symboliserar. DUMPEN har kommit för att stanna. ❤️

 36. Blev tagen av ditt livs historia. Beundrar dig for att du trots alla hekveteskval ”kom tillbaka” till ett rent liv utan bedovningsmedel. Bade du och Patrik ar sa genuina starka personer som bada har varit med om for mycket. Ni ar Sveriges hjaltar. Tack.

 37. Handet på hjärtat. Om jag hade sagt rakt ut vad jag egentligen tycker om psykopaten Soneby, så hade min kommentar här inte blivit godkänd. Det kan jag lova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *