Det är med hjärtat i halsgropen jag skriver detta, för det är inte många som känner till det.

Jag var i 11 års åldern som jag kände mig obekväm med bästa kompisen till min mammas kille. Dom var ofta i Thailand och skröt om hur mycket sex dom hade haft med yngre, även framför min mamma och mig, som var så liten. Dom hade fest en kväll i våran lägenhet och det var bara jag, mamma, hennes man och mannens kompis där. Han bad mig sätta mig i hans knä vilket jag gjorde, vågade ej säga nej. Han tog på mig så som man inte ska bli tagen på när man är 11, han förde sina händer mot mitt lår och mot mitt könsorgan. Låten Forever Young spelades i bakgrunden, än idag kan jag inte lyssna på den. Efter det är det helt svart, jag minns inte om han förde några fingrar i mig men jag vet att jag kände mig smutsig efteråt och ville lägga mig. Han följde efter mig och ville lägga sig i samma säng när jag la mig, men någonstans där tog det stopp. Det var någon som kom in och sa Nej och att det var konstigt att han var där inne, så han gick ut från mitt rum o kom inte in igen. Jag hörde den höga musiken medan jag somnade. Jag minns inte om han gjorde någonting mer med mig då. Jag tror att de va min mamma som sa nej men hon var jätte full o kommer inte ihåg någonting från den kvällen.

Efter den kvällen har jag aldrig varit samma person. Han tog min självrespekt, han tog allt från mig. Och jag började skada mig själv redan i 13 års ålder. Jag sa aldrig till någon om vad jag hade varit med om. Jag gjorde mitt första självmordsförsök vid 15 år ålder. Då sa min mamma detta till denna kompisen som hade utsatt mig för detta och han grät. Jag gjorde flera självmordsförsök, han fick reda på dessa och han grät varje gång och ville själv ta livet av sig antagligen för att han visste att han var orsaken till det. Jag fick sedan ett sex missbruk och använde det som självskadebeteende.

När jag var 25 berättade jag för min mamma vad som hade hänt, o all förståelse kom. Hon hade lämnat sin dåvarande man för längesen. De gjorde hon ca 1 år efter händelsen då vi va tvungna o springa från lägenheten för att hennes man skulle ha ihjäl oss. De va första gången i mitt liv jag hotade någon med kniv, kniven jag hade haft i min låda för att skära mig själv åren innan.

Idag är vi fria. Jag har tre barn själv, dom är trygga och jag har dom med en man som älskar dom och mig djupt. Jag har lärt mig att känna efter, se signaler, efter mina 27 år på denna jorden. Jag är uppmärksam, tittar på mina barn lite extra. Jag är förstörd, men ändå hel, för jag har min familj och det kan ingen ta ifrån mig, inte ens han.

/Anonym M

Har du också en berättelse som du vill dela med dig här på dumpen, så skicka den till [email protected]

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI TACKSAMMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X