Sponsorer

Nyligen utcheckad från rättspsyk efter att ha knivskurit en man tog Per kontakt med vår fiskare via KIK. Fiskaren uppgav att hon är en trettonårig flicka med intresse för hästar. När hon inte är på ridskolan så tycker hon om att rita.

Hon är lite nyfiken på sex, något som 33 årige Per verkar ta fasta på. Dock är hon är lite rädd för att det ska göra ont. Per lugnar henne och förklarar att analsex inte alls gör lika ont som vaginal sex.

Vår fiskare tog sig tiden att rita en teckning till Per som hon lovade att ta med sig till honom när de skulle ses. Hon fotograferade teckningen på hästen och skickade till honom och han blev såklart glad för att få en bild ritad av det barn som han hade för avsikt att våldta till helgen.

Problemet med flickans oroliga mamma kringgick de enkelt genom en lögn. De kom överens om att hon ska säga till mamman att hon ska sova hos sin kompis Hanna från ridskolan som åkt på sommarbesök till sin pappa.

Gäddan Per pratar med någon som han tror är barnets mamma. I själva verket pratar han med fiskaren som spelar orolig mamma. Han låter mycket övertygande om att han ska passa flickorna och inte lämna dem speciellt mycket. Han ska laga kyckling och inte servera rött kött.

Samtalet mellan Per och flickans mamma kan ni lyssna på här:

 

När Per avslutade samtalet med den som han tror är flickans mamma tar han upp diskussionen som verkar intressera honom betydligt mer, nämligen den kycklingkorv som han faktiskt har för avsikt att servera till ett barn.

Med orsak av Pers historik så var detta en konfrontation som krävde lite försiktighet. Per är sedan tidigare dömd för att ha misshandel efter att ha slagit en butikskassörska. Han åtalades dessutom för mordförsök men dömdes för grov misshandel efter att han oprovocerat knivskurit en man i ett soprum.

För att allt skulle gå lugnt till så bad vi vakterna om lite assistans. Vakterna ringde in polis som snabbt  fyllde Uppsala centralstation. När vi var klara höll de koll så att han gick därifrån i lugn och ro.

Hoppas att han hädanefter håller sig borta från barn. Med tanke på hans bakgrund så skulle han ensam i sällskap med ett barn varit en mardröm som lätt kan sluta i dubbla tragedier.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

22 thoughts on “Uppsalagädda serverar kycklingfilé (napp #110)

 1. I min egen stad. Fyfan vilket ruttet svin! Gratis lyktstolpar och rep till alla pedofiler! Dumpen.se, tack att ni finns!

 2. Vilken oberäknelig och våldsam kille, skrämmande att han tar kontakt med barn i sexuellt syfte 💔 Som mamma till två små döttrar blir jag orolig för hur många män som suktar efter små flickor och som inte har en inre spärr mot att förgripa sig på barn… Alla vet ju att det råder 15-års gräns, hur jävla svårt ska det va att hålla sig till!?? 🤯⚡️ Tack Dumpen för att ni hänger ut dessa män, förhoppningvis gör det att fler män tänker en extra gång när det lockar att kontakta ett barn online i sexuellt syfte ⚡️✨

  1. Tycker det är sjukt med 15-årsgräns. Betyder det att en 50-årig gubbe kan lura till sig 15-åringar helt lagligt?! 15-åringar är också barn!

 3. Denna person är sjuk på riktigt och därmed en tickande bomb. Tror att han kan vara farlig för alla som kommer i hans väg, oavsett ålder eller kön. Mycket skrämmande att han dessutom ägnar sig aktivt åt att söka efter barn i sexuellt syfte. Vad hittar han på härnäst? Känns som att han är kapabel till vad som helst. På riktigt. Borde sitta inlåst för evigt.

  1. Absolut. Skulle man plocka bort att han är en pedofil så är han en störd människa ändå. Märks tydligt.

 4. Vilket vidrigt äckel. Åk tillbaka till Tyskland, här är du inte välkommen att vistas.

 5. Usch tänk ändå hur våra barn har det, att farliga våldsamma kåta män som dömts för rättspsykiatrisk vård sitter och söker upp dem på internet och groomar dem, detta är ju inte första eller sista gången, jag blir fan mörkrädd 🤯🤯🤯💔

 6. Detta äckel kan lämna Uppsala och jordens yta dessutom! Obehaglig typ som går runt här i min stad!

 7. mycket bra jobbat av dumpen.se ,något som ingen har gjort förut, alla har bara blunda hemskt. Så stol över eras arbetet, önskar ett bra förrättning, skulle gärna jobba och hjälpa till .

 8. Ett riktigt psyk.. Helt kall och stel i blicken, helt bortkopplad från verkligheten..

  1. Om han är medborgare i Tyskland, varför blev han inte utvisad, efter att ”behandlingen” på rättspsyk var avslutad?

 9. Hej!
  Det går inte att lyssna på samtalet med ”mamman”.
  Tack för ert arbete!!

  1. Hej, vi har testat och den fungerar bra.. Säg till om den fortfarande inte fungerar, Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *